kızlar örgü battaniye daysın coloursun nevresimi felan herşeyi var
modeli ne canım ya ben çok begendim bi araştırıyım
daysın colours soft örgü battaniye takımı (açık lila pembe) ama takım herşeyi var sadece battaniye olaydı iyidi fiyatıda 209 tl evteksilbuldan bakıyorum
diğer siyahlı kalpliyi alcam nevresimimlede takım
bide mink alırım birtane
yorgunum canım baya gezindim bugun bide midem fena bugun cok erken kalktım metbolızmam şaştı galibasen nasısın canımm
iyiyim canım napim bende gezdim bugün bol bol
ay evet canım çok güzeldi oda.bende bi fiyat araştırması yapıyım çok hoşuma gitti
diğer özdilekler nasıldı ağaçlı olanın krem rengide varmış
bilmiyorum ne alsam diye düşünüyorum bir daysın colours özdilek birde mink alsam battaniyeler bitsemi diyorum
ben aslında 3 düz battaniye alacaktım ama şimdi 2 tane aldım bi de örgü takım alayım,nevresimi de var güzel olur dedim.
sen de birini örgü alabilirsin.
bugün hepiciğimiz bol bol gezmişiz ne güzel
hep beraber gezinir, hep beraber üzülür, hep beraber hastalanır olduk artık canım bi bütünüz
hep beraber gezinir, hep beraber üzülür, hep beraber hastalanır olduk artık canım bi bütünüz
daysın coloursun ürünlerini mağazadan alıcam netten almaya güvenmiyorum bir dolu şikayet var o yüzden örgü battaniyeyi bekleticem özdilek ve minkten battaniye alıp bide bıçak seti almaya karar verdim
gizemcim bende sana onu söyleyecektim araştırdım bayada çok şikayet var days in colors hakkında napsakki acaba ??
özdilek alcam bide mink daysın coloursuda hiç olmadı mağazasından alırım sen poloyu nereden aldın
nevresimleri ykm den battaniyesini de markafoniiden aldım canım.magazasında gittim gördüm çok hoşuma gitti indirime girdigindede aldım hemen
polo örgümüydü canım nasıl kalitesi örgüyse eğer set halindemi nevresimi herşeyi içindemi bide fiyatı ne kadardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?