'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

modeli ne canım ya ben çok begendim bi araştırıyım

daysın colours soft örgü battaniye takımı (açık lila pembe) ama takım herşeyi var sadece battaniye olaydı iyidi fiyatıda 209 tl evteksilbuldan bakıyorum

diğer siyahlı kalpliyi alcam nevresimimlede takım

bide mink alırım birtane

ay evet canım çok güzeldi oda.bende bi fiyat araştırması yapıyım çok hoşuma gitti

ay evet canım çok güzeldi oda.bende bi fiyat araştırması yapıyım çok hoşuma gitti

diğer özdilekler nasıldı ağaçlı olanın krem rengide varmış

bilmiyorum ne alsam diye düşünüyorum bir daysın colours özdilek birde mink alsam battaniyeler bitsemi diyorum

diğer özdilekler nasıldı ağaçlı olanın krem rengide varmış

bilmiyorum ne alsam diye düşünüyorum bir daysın colours özdilek birde mink alsam battaniyeler bitsemi diyorum

ben aslında 3 düz battaniye alacaktım ama şimdi 2 tane aldım bi de örgü takım alayım,nevresimi de var güzel olur dedim.
sen de birini örgü alabilirsin.

Son düzenleme:
ben aslında 3 düz battaniye alacaktım ama şimdi 2 tane aldım bi de örgü takım alayım,nevresimi de var güzel olur dedim.
sen de birini örgü alabilirsin.

evet tatlım minkten kırmızı bej felan alcam ama bu örgü battaniyeyi kesinlikle alayım ya mağazadanmı alsam nettenmi alsam diye düşünüyorum şimdi battaniyeler biterse yatak odasından çıkcam çünkü 2 saten nevresmi evleneceğim zaman alacağım

kızlar bu arada korkmazın bıçağnı aldım diyelim bir sakarlıkla sapı çıktı felan korkmazın mağazalarının garantisi altındamıdır bu

daysın coloursun ürünlerini mağazadan alıcam netten almaya güvenmiyorum bir dolu şikayet var o yüzden örgü battaniyeyi bekleticem özdilek ve minkten battaniye alıp bide bıçak seti almaya karar verdim

daysın coloursun ürünlerini mağazadan alıcam netten almaya güvenmiyorum bir dolu şikayet var o yüzden örgü battaniyeyi bekleticem özdilek ve minkten battaniye alıp bide bıçak seti almaya karar verdim

gizemcim bende sana onu söyleyecektim araştırdım bayada çok şikayet var days in colors hakkında napsakki acaba ??

özdilek alcam bide mink daysın coloursuda hiç olmadı mağazasından alırım sen poloyu nereden aldın

nevresimleri ykm den battaniyesini de markafoniiden aldım canım.magazasında gittim gördüm çok hoşuma gitti indirime girdigindede aldım hemen

canım benim aldıgım bunun aynısı kalitesi falan çok iyi markafoniyede sürekli geliyo magazasından da gidip bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…