'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım benim aldıgım bunun aynısı kalitesi falan çok iyi markafoniyede sürekli geliyo magazasından da gidip bakabilirsin
Eki Görüntüle 270103

ykm ye gideyim bir bakayım örgüye gerek yok gibi sanki hemde çok şikayet var

kızlar gözlerim kapanıyor öpüyorum herkesi yarın sakin kafayla inşallah battaniyeyi ve bıça setini alırım

ykm ye gideyim bir bakayım örgüye gerek yok gibi sanki hemde çok şikayet var

kızlar gözlerim kapanıyor öpüyorum herkesi yarın sakin kafayla inşallah battaniyeyi ve bıça setini alırım

ben de çıkıyorum canım yarın akşama görüşürüz izinliyim gezicem yarın battaniyeyi falan alınca haber verirsin canım

günaydın meleklerimmmmm
herkes uyuyo anlaşılan
bende kalkıp hazırlandm ama dışarıda çok yağmur var kızlar ya hiç çıkmak bile istemiorm((
bu gün gelemicem eve gece gelicem için yarın bol bol konusuruz artk hiç bi ayrıntıyı kaçırmak istemiorm ona göre
muckkkkkhhkkk herkese

günaydın kuşum
burda hava günlük güneşlik, gerçi bizim memleket soğuk bile olsa hep güneşlidir ama
sana çok çok kolay gelsin cnm.
kendine dikkat et.

Günaydın minnoşlarımmm

Hava soğuk, bugün son'bahar başladı, hissettim :)

günaydın kızlar kötü başlayan bir günüm oldu ağlamaktan yorgun düştüm

sabahın 8 30 dan beri ağrıyla uyandım ve aç karnıma vermidon içtim üşütme ağrısımı regl ağrısımı çözemedim ağrı kesici hiç etki etmedi 9 30 kadar ağrıdan inledim evdekiler inlememe uyandı annem pekmez getirdi ılık suda erittiği babam geldi kardeşim baktı hastaney kaldıralım böyle olmaz dediler onlara bağırdım istemyorum dedim terliyorum üşüyorum ağlayıp inliyordum allah bidaha vermesin çok acı çektim hüngür hüngür ağladım koltukları tırmaladım o derece annem karnıma sıcak havlular koydu ama sonuç vermedi en son bişiler ye ağrı kesici zehiledi herhalde dün gezdin o kadar cumdada birşeyin yoktu sen böyle olmazdın dediler

odama annem getirdi bişiler minik dilimi attım ağzıma lavaboya gidip çıkardım sonra tekrar yattım lavaboda ayakta dururken ağrımıyordu yatınca yine şiddetleniyordu hep yürümeye çalıştım sonrada aç kaldığım için başım döndü yatağıma yattım yine ağrıdı 5 dakka ayakta 5 dakka yatakta şu saate kadar inledim ama ne inlemek allahım yardım et diye yalvardım çok kötüydüm annem ağrı kesici vermedi bana aç karnıma içtiğim için o etkisini göstercek ama biraz geç göstercek ya bu acıyı çekcen yada hastaneye gitcen ölürümde ikinci defa vermem kusuyorsun zehirlenmişssin resmen dedi offf şimdi biraz iyim ama soldum suratım kaşım gözüm bakamıyorum bile kendime hiç iyi hissetmiyorum kendimi

canım benim yaaa çook geçmiş olsun annenin değili gibi hem üşütmüşsün, hem de regl olmuşsun üstüne aç karnına vermidonu içince midene de dokunmuş.
ben de 5 yıl önce yumurtalık kisti patladı sanırım içimde aynen dediklerini yaşadım.
artık ağlıyordum çok kötü olmuştum senin gibi inat etmişsim ama sonra acile götürdüler iğneyi yiyince rahatladım.
sen de eğer ağrıların geri gelirse git yine de doktora.
sıcak şekerli çay ya da su içmeyi denedin mi hem aç kaldığın için biraz rahatlatır bellki seni??

çok büyük geçmiş olsun gizemcimm

senin bu yasadıklarını ben bazen 2-3 ay arkaarkaya yasarım.. buyuk ihtimal usutmussun uzerinede ac karnına ilaç alınca durum bu olmus..

bende cok hastanelik olurdum igne olmadan dinmezdi acım... bu kadar siddetli gectigini anladıgın zaman vermidon gibi ilaçlar yerine biraz daha etkili bişeyler alman daha iyi olur ben oyle oldugum zaman vermidon pek fayda etmez etsede cok gec eder ve o acıyı cekmiş olurum cunku

tekrar gecmiş olsu hayatım bol bol dinlen

ben 1 ay önce doktora gittim 3 cm kist vardı 2 adet biri gitmişti diğeri vardı 2 aydır böleydi ama ağrım öle olmazdı 2 gündürde 1 kist için doğum kontrl hapı alıyorum doktor söledi ama dün gezdim cuma gezdim hep babetle üşüttüm ki çok kötü oldum canım, şekerli çay içmem çayıda sevmem ılık suda pekmez verdi içemedim çıkardım en son yattığm yere çay getirdi içince şekerli olduğunu farkettim annem iç onu iyi olur dedi içemedim alışık değilim şekerli içmeye ama şimdi çikolota yiyiorum babamada çikolatalı pasta ve lokma tatlısı siparişi verdim

kabus gibi başladım güne nasıl inledim nasıl hıçkıra hıçkıra ağladım 4 saate çöktüm resmen böyle olmamıştım kızlar ben ölüm gibiydi saol canım bu arada dediklerini düşüncem doktorada gidebilirim

kıyamam sanada ben bu acıyı çeken anlar herhalde ilk kez byle oldum lavabo ve odam arasında mekik dokudum ayaktta durmak iyi geliyor ama ayakkta duruncada başım dönüyordu berbat bişeydi minicik gözlerim şişti ağlamaktan kapandı annem babam şok oldu kimse öle görmemişti beni çok korktular çok
herşey karardı sanki ne olduda böle oldum bilmiyorum yeni kendime geldim çikolata yiyorum bide arslanpençesi kaynatcam birdahada aç karnıma içmicem ilaç çok kötü oldum sanki lunaparkta korktuğum oyuncaklara binmiş gibi aksiyon yaşadım offf offf yaa allah yaşatmasın bidaha byle acı çekip ağlayarak koltuk yumrulayanları daha iyi anlıcam

saol canım bu arada bu acıya dayanmak çok zormuş

Gizemm çok geçmiş olsun bebeğim İnan çok üzüldüm, ağrıyı kendi içimde yaşıyormuş gibi hissettim. Tarçınlı çay, ada çayı gibi soft bişeyler iç tatlım. Bunlar yumuşak içecekler olduğu için şeker koymana da gerek kalmaz madem şekerli içmiyorsun. Bir de sıcak su koyun karnına. Ayağına çorap, üstüne patik giy. Çek battaniyeni, sıcacık yat.

Daha iyi olmanı umut ediyorum kuzucum.

en iyisi öyle yapayım tarçın ve zencefilde koydummu mis gibi olur heryerim ağrıyor burayıda özledim yazmak iyi geldi yatıyorum kucağımda pc zaten üstümde herşey var ama banyoda yapmam lazım canım birde bişiy yemedim artık iyimde çöktüm biraz yüzüm toparlamıştı yine zayıflıcam poff

sen napıyorsun pelincik burası yağmurlu ki sizin ordan geldi yağmurlar oralar nasıl

Selam kızlar ben de geldim ama galiba hasta oluyorum bademciklerim şişmiş iki gün soğuk kola içtim üst üste diye yutkınamıyorum doğru düzgün acıdan.

Ohh miss:)
Gizemim bende gayet iyiyim. Bugün şirkette nöbet bende:76: Yalnız ve sakin kafayla çalışmak müthiş bişey. Ses yok, gürültü yok. Aşkitoşum da çalışıyor bugün o yüzden sıkıntı yok:76::90: Akşam gümrüğe gidip baskın yaparım belki ona, şaşırsın azıcık
Burada hava çok kapalı, soğuk ve yağmurlu. Aslında benim sevdiğim bir hava mevcut, bir de insanın içinde sıkıntı vermese yeme de yanında yat. :)

Selam kızlar ben de geldim ama galiba hasta oluyorum bademciklerim şişmiş iki gün soğuk kola içtim üst üste diye yutkınamıyorum doğru düzgün acıdan.

Almorcumm geçmiş olsun canım sana da Gizemcime bulunduğum tavsiyeler senin içinde geçerli. Ama özellikle boğaz için limonlu ıhlamur içine de 2-3 kaşık bal kattın mı çakı gibi olursun şekercimm.

pelin canım sesizlikte çalışmak en güzeli bazı akşamlar kalırım mesaiye süper bir performans sergilerim

ben bu tür havaları evdeyken seviyorum dışarda ıslanmak hoş değil

almor canım geçmiş olsun bal ve limon çok iyi gelir terletirde bide mercimek çorbası iç ohhh yat iyileş canım

sirenayım gelinckim nasılsın battaniyeler gelsin söle bize emi fotoğraflarıda çek merak ediyorum ben çok

Dün tatil yaptım o yüzden bugün yarım gün çalışıcam bebeğim. Hafta içi telefon ve evrak yoğunluğundan masayı toparlamama bile fırsat kalmıyor. İşler çok yoğun zaten. Sıfır hata ile ilerlemek zorundayız...
Akşamları bizde kalırız bazen oda arkadaşımla. İki kişi kalınca daha bir güzel oluyor, müziği de açıyoruz 2 günlük işi bir gece de hallediyoruz

Tabikide hayatım bekliyorum onları zaten geçmiş oldun tatlım

Almor cnm sanada geçmiş olsunnn

ben geldiiiim kızlaar nasısınııızz? sabah yağmurla uyandııımm ve o yağmurda kursa gitmek zorunda kaldım, cok ıslandım ve kursta kurumam 1 bucuk 2 saati buldu sımdıden kafam bedenıme ağır gelmeye başladı valla feci üşüttüm ve hasta olucam hissediyorum zaten uzatmaları oynuyorumm farkındayımm

Geçmiş olsun gizemciimmm dikat et kendiinee

Sağol tatlım dün de içtim bitki çayı balla karıştırıp bugün de ıhlamur, limon ve bal deniyeyim bir de çorba içeyim. yarın da kursum başlıyor tam da peff.

Sağol tatlım yapıcam bugün bunları inşallah grip filan olmadan sadece boğaz ağrısı ile atlatırım.

Tabikide hayatım bekliyorum onları zaten geçmiş oldun tatlım

Almor cnm sanada geçmiş olsunnn

Sağol tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…