canım benim aldıgım bunun aynısı kalitesi falan çok iyi markafoniyede sürekli geliyo magazasından da gidip bakabilirsin
Eki Görüntüle 270103
ykm ye gideyim bir bakayım örgüye gerek yok gibi sanki hemde çok şikayet var
kızlar gözlerim kapanıyor öpüyorum herkesi yarın sakin kafayla inşallah battaniyeyi ve bıça setini alırım
günaydın meleklerimmmmm
herkes uyuyo anlaşılan
bende kalkıp hazırlandm ama dışarıda çok yağmur var kızlar ya hiç çıkmak bile istemiorm((
bu gün gelemicem eve gece gelicem için yarın bol bol konusuruz artk hiç bi ayrıntıyı kaçırmak istemiorm ona göre
muckkkkkhhkkk herkese
günaydın kızlar kötü başlayan bir günüm oldu ağlamaktan yorgun düştüm
sabahın 8 30 dan beri ağrıyla uyandım ve aç karnıma vermidon içtim üşütme ağrısımı regl ağrısımı çözemedim ağrı kesici hiç etki etmedi 9 30 kadar ağrıdan inledim evdekiler inlememe uyandı annem pekmez getirdi ılık suda erittiği babam geldi kardeşim baktı hastaney kaldıralım böyle olmaz dediler onlara bağırdım istemyorum dedim terliyorum üşüyorum ağlayıp inliyordum allah bidaha vermesin çok acı çektim hüngür hüngür ağladım koltukları tırmaladım o derece annem karnıma sıcak havlular koydu ama sonuç vermedi en son bişiler ye ağrı kesici zehiledi herhalde dün gezdin o kadar cumdada birşeyin yoktu sen böyle olmazdın dediler
odama annem getirdi bişiler minik dilimi attım ağzıma lavaboya gidip çıkardım sonra tekrar yattım lavaboda ayakta dururken ağrımıyordu yatınca yine şiddetleniyordu hep yürümeye çalıştım sonrada aç kaldığım için başım döndü yatağıma yattım yine ağrıdı 5 dakka ayakta 5 dakka yatakta şu saate kadar inledim ama ne inlemek allahım yardım et diye yalvardım çok kötüydüm annem ağrı kesici vermedi bana aç karnıma içtiğim için o etkisini göstercek ama biraz geç göstercek ya bu acıyı çekcen yada hastaneye gitcen ölürümde ikinci defa vermem kusuyorsun zehirlenmişssin resmen dedi offf şimdi biraz iyim ama soldum suratım kaşım gözüm bakamıyorum bile kendime hiç iyi hissetmiyorum kendimi
günaydın kızlar kötü başlayan bir günüm oldu ağlamaktan yorgun düştüm
sabahın 8 30 dan beri ağrıyla uyandım ve aç karnıma vermidon içtim üşütme ağrısımı regl ağrısımı çözemedim ağrı kesici hiç etki etmedi 9 30 kadar ağrıdan inledim evdekiler inlememe uyandı annem pekmez getirdi ılık suda erittiği babam geldi kardeşim baktı hastaney kaldıralım böyle olmaz dediler onlara bağırdım istemyorum dedim terliyorum üşüyorum ağlayıp inliyordum allah bidaha vermesin çok acı çektim hüngür hüngür ağladım koltukları tırmaladım o derece annem karnıma sıcak havlular koydu ama sonuç vermedi en son bişiler ye ağrı kesici zehiledi herhalde dün gezdin o kadar cumdada birşeyin yoktu sen böyle olmazdın dediler
odama annem getirdi bişiler minik dilimi attım ağzıma lavaboya gidip çıkardım sonra tekrar yattım lavaboda ayakta dururken ağrımıyordu yatınca yine şiddetleniyordu hep yürümeye çalıştım sonrada aç kaldığım için başım döndü yatağıma yattım yine ağrıdı 5 dakka ayakta 5 dakka yatakta şu saate kadar inledim ama ne inlemek allahım yardım et diye yalvardım çok kötüydüm annem ağrı kesici vermedi bana aç karnıma içtiğim için o etkisini göstercek ama biraz geç göstercek ya bu acıyı çekcen yada hastaneye gitcen ölürümde ikinci defa vermem kusuyorsun zehirlenmişssin resmen dedi offf şimdi biraz iyim ama soldum suratım kaşım gözüm bakamıyorum bile kendime hiç iyi hissetmiyorum kendimi
canım benim yaaa çook geçmiş olsun annenin değili gibi hem üşütmüşsün, hem de regl olmuşsun üstüne aç karnına vermidonu içince midene de dokunmuş.
ben de 5 yıl önce yumurtalık kisti patladı sanırım içimde aynen dediklerini yaşadım.
artık ağlıyordum çok kötü olmuştum senin gibi inat etmişsim ama sonra acile götürdüler iğneyi yiyince rahatladım.
sen de eğer ağrıların geri gelirse git yine de doktora.
sıcak şekerli çay ya da su içmeyi denedin mi hem aç kaldığın için biraz rahatlatır bellki seni??
çok büyük geçmiş olsun gizemcimm
senin bu yasadıklarını ben bazen 2-3 ay arkaarkaya yasarım.. buyuk ihtimal usutmussun uzerinede ac karnına ilaç alınca durum bu olmus..
bende cok hastanelik olurdum igne olmadan dinmezdi acım... bu kadar siddetli gectigini anladıgın zaman vermidon gibi ilaçlar yerine biraz daha etkili bişeyler alman daha iyi olur ben oyle oldugum zaman vermidon pek fayda etmez etsede cok gec eder ve o acıyı cekmiş olurum cunku
tekrar gecmiş olsu hayatım bol bol dinlen
Gizemm çok geçmiş olsun bebeğimİnan çok üzüldüm, ağrıyı kendi içimde yaşıyormuş gibi hissettim. Tarçınlı çay, ada çayı gibi soft bişeyler iç tatlım. Bunlar yumuşak içecekler olduğu için şeker koymana da gerek kalmaz madem şekerli içmiyorsun. Bir de sıcak su koyun karnına. Ayağına çorap, üstüne patik giy. Çek battaniyeni, sıcacık yat.
Daha iyi olmanı umut ediyorum kuzucum.
en iyisi öyle yapayım tarçın ve zencefilde koydummu mis gibi olur heryerim ağrıyor burayıda özledim yazmak iyi geldi yatıyorum kucağımda pc zaten üstümde herşey var ama banyoda yapmam lazım canım birde bişiy yemedim artık iyimde çöktüm biraz yüzüm toparlamıştı yine zayıflıcam poff
sen napıyorsun pelincik burası yağmurlu ki sizin ordan geldi yağmurlar oralar nasıl
Selam kızlar ben de geldim ama galiba hasta oluyorum bademciklerim şişmiş iki gün soğuk kola içtim üst üste diye yutkınamıyorum doğru düzgün acıdan.
pelin canım sesizlikte çalışmak en güzeli bazı akşamlar kalırım mesaiye süper bir performans sergilerim
ben bu tür havaları evdeyken seviyorum dışarda ıslanmak hoş değil
almor canım geçmiş olsun bal ve limon çok iyi gelir terletirde bide mercimek çorbası iç ohhh yat iyileş canım
sirenayım gelinckim nasılsın battaniyeler gelsin söle bize emi fotoğraflarıda çek merak ediyorum ben çok
pelin canım sesizlikte çalışmak en güzeli bazı akşamlar kalırım mesaiye süper bir performans sergilerim
almor canım geçmiş olsun bal ve limon çok iyi gelir terletirde bide mercimek çorbası iç ohhh yat iyileş canım
sirenayım gelinckim nasılsın battaniyeler gelsin söle bize emi fotoğraflarıda çek merak ediyorum ben çok
Ohh miss:)
Gizemim bende gayet iyiyim. Bugün şirkette nöbet bende:76: Yalnız ve sakin kafayla çalışmak müthiş bişey. Ses yok, gürültü yok. Aşkitoşum da çalışıyor bugün o yüzden sıkıntı yok:76::90: Akşam gümrüğe gidip baskın yaparım belki ona, şaşırsın azıcık
Burada hava çok kapalı, soğuk ve yağmurlu. Aslında benim sevdiğim bir hava mevcut, bir de insanın içinde sıkıntı vermese yeme de yanında yat. :)
Almorcumm geçmiş olsun canım sana da Gizemcime bulunduğum tavsiyeler senin içinde geçerli. Ama özellikle boğaz için limonlu ıhlamur içine de 2-3 kaşık bal kattın mı çakı gibi olursun şekercimm.
Tabikide hayatım bekliyorum onları zaten geçmiş oldun tatlım
Almor cnm sanada geçmiş olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?