'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kuzular kina gecesi kime aittir ? Cerez ve yakilcak kinayi erkek alio dagitilcak konayi kiz alio. Calgi cengi mekan kime ait sizin adetlerde ?

Kuzular kina gecesi kime aittir ? Cerez ve yakilcak kinayi erkek alio dagitilcak konayi kiz alio. Calgi cengi mekan kime ait sizin adetlerde ?

canım bir adet varmıdır bilmiyorum ama hemen çevremde ve çoğu insan da olanı söliyi,m kına mekanı çalgı çengi kıza aittir erkek tarafı yakılacak kınayı alır çerezi alır kızı giydirir o canım

biz mekan tutucaz müzik ayarlıcaz

sonra kuruyemiş keseleri mumlar herşeyi kız alır

hatta görümcem de de buna dikkat ettim alırken ona da sordum bu kız tarafının değilmi die sizde böyle demi diye sordum oda pek adete kalmam dedi ama bu tür şeyleri hep kendi yaptı o yüzden kına genelde kıza ait oluyor

Ortak yapmak bana mantikli geliyor canim ama malesef calismadigim icin bircok seyi nisanlim halletti sagolsun

Aysenur gelinligin cok guzelmis bayilldim gule gule giy

Hamarat gelinler haftasonu herseyi halletmis masallah size :) yahu ben parmagimi kimildatmak istemiyorum hersey bekliyor bakalim ne zaman krizzz diye dolasmaya basliycam seviyorum sizi

Ortak yapmak bana mantikli geliyor canim ama malesef calismadigim icin bircok seyi nisanlim halletti sagolsun

canım sende doğru yapıyorsun bizim mesela avizeleri nişanlım aldı perde ve halıyıda o alıcakmış kız tarafı erkek tarafı mı kaldı artık bizde herşey iç içe geçti dese de kınaya çok hevesim var tamamen giz yaptı desinler istiyrum burada ben ve egolarım devreye giriyor ya ben hiçbirşey yapmıyacağım yada güzel olacak herşey

nedense panikleyesimde yok gelecek haftaya bakıyorum da cumartesi perde pazarda eve elektirikçi çağıracağız

ve kına için eminönüne gitmem lazım gittiğimde gelin çiçeğimi almam lazım felan filan

selam herkese

hatunlar elektrikli mutfak aletlerinde hangi markayı tercih ettiniz? ben blender mikser ve doğrayıcı üçlüsü bir arada olanlardan almak istiyorum lakin marka konusunda bir fikrim yok. ablam tefal almıştı ama onunda doğrayıcısı orantısız çalışıyor. mesela ceviz çektiniz diyelim, üst kısmı daha iri bırakıyor alt kısımdaki tanecikler daha büyük oluyor. bu sorunu yaşamak istemiyorum:26: ütüde de phılıps düşünüyorum ama model de tavsiylere açığım

ahh ahh hepiciğiniz bu aşamaları geçtiniz tabi o da ayrı, darısı başıma

Aysenur gelinligin cok guzelmis bayilldim gule gule giy

Hamarat gelinler haftasonu herseyi halletmis masallah size :) yahu ben parmagimi kimildatmak istemiyorum hersey bekliyor bakalim ne zaman krizzz diye dolasmaya basliycam seviyorum sizi

Tşkler melo.Gelinliğim tam bunun aynısı olmamakla birlikte daha güzel aslında cnm.
Sadece bnm aldığım modele daha yakın bulduğum için ekledim.Eminimki onu daha çok beğeneceksiniz görünce.
Tşkler cnm çk sağol
Son ana sıkışıp bunalmaktansa vakitlice halletmek en iyisi cnm.
Ztn bi şeyi halletsen başka bişy çıkıyor.Biz haftasonu bi kına kıyafeti sorduk kızlar bu hürrem tarzı dediklerinden el işiymiş fln filan kira 1500 dediler şok oldum
Şahsen ona vercem parayı başka şeye veririm.

canım bizdede çalgı kına hepsi onlara ait sadece kıyafetimi ben alcam çerezde onların bizim kınamız evin önünde olcak yer çok müsait çünkü sadece o bizim burda gerisi onların :)

Canım bende blender tefal aldım.Ama tabi kullanmadığım için performansı konusunda bir fikrim yok.
Tost makinasını philips aldım.
Ütü ve süpürgeyide philips almayı düşünüyorum.
Ütüde ısı ayarsız şu modeli almayı planladım.
Ama süpürge modelinde bnde kararsızım

Ben cumartesi gittim gelin cicekleri 25 den baslayip 190 a kadar gidiyor bindalli kaftanlar 250 den baslayip 900e kadar cok fazla yer gezmek lazim birde hemen hemen birbirine benziyor zaten yoruluyorsun

Tatlim ben fakirde kullandim tefalde hepsi ayni ama kendime tefalin bicaklari egik modelini aldim tam kavriyormus deneyip gorucez utuyu roventa aldim 400 buhar deligi var evde denedim gozluklerim buhar oldu utu yapamadim :) akilli utuleri tavsiye etmiyorlar bilgin olsun standart sicaklik uyguluyormus kumas cinsine gore kendin ayarla

Canim tum birikimi harcadik issiz olunca artik maasi alip gider bakarim gercekten is bulmadan birsey yapmak gelmiyor hafta sonu gidip baktik eminonune alici gozle bakamadim nisanlim pes etti eve donduk o benden hevesli bak begen alalim diye yuk olmak istemiyorum

günaydınlar kafası karışmış bir harme ver aranızda :44: dün iki gelinlikçiye gittik modelleri denedim tam evet bu dediğim bi gelinlik olmadı, birini genel olarak beğendim ama göğüs kısmında drape vardı hiç istemediğim bişey onun yerine eteğin başladığı yere kadar istediğini yapabiliriz dediler ama kafamda oturtamıyorum, ya düşündüğüm gibi olmazsa diyorum, ne zormuş gelinli seçmek. cuma da bi aksilik çıkmazsa izin alıp cuma cumartesi gelinliğe yoğunlaşmak istiyorum, inşallah içime sinen bişey bulurum

2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

dimple91 : 27 Mart 2014 Kına
:123: 28 Mart 2014 Düğün .........................37....
:123:

bluedays : 24 Nisan 2014 Kına
:123: 26 Nisan 2014 Düğün .........................66....

aantibiyotik : 25 Nisan 2014 Kına
:123: 27 Nisan 2014 Düğün .........................67....

tugcecan : 30 Nisan 2014 Kına
:123:2 Mayıs 2014 Düğün .........................72....

la_mer : 29 Nisan 2014 Kına
:123:3 Mayıs 2014 Düğün .........................73....

plasticwomen : 6 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .........................80....

pambukprenses : 9 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .........................80....

melo34 : 9 Mayıs 2014 Kına
:123: 11 Mayıs 2014 Düğün.........................81....

almor : 15 Mayıs 2014 Kına
:123: 18 Mayıs 2014 Düğün .........................88....

giz08 : 17 Mayıs 2014 Kına
:123: 18 Mayıs 2014 Düğün .........................88....

erdemaysenur31 : 23 Mayıs 2014 Kına
:123: 24 Mayıs 2014 Düğün .........................94....

harme : 22 Mayıs 2014 Kına
:123: 24 Mayıs 2014 Düğün ......................... 94....

boylesine : 31 Mayıs 2014 Kına
:123: 7 Haziran 2014 Düğün ........................ 108....

anabelgunes : 5 Haziran 2014 Kına

mutlugul : 6 Haziran 2014 Kına

gulibik :7 Haziran 2014 Kına
:123: 8 Haziran 2014 Düğün ........................109....

topograf : 12 Haziran 2014 Kına
:123:14 Haziran 2014 Düğün .......................115​....

hemera14 : 13 Haziran 2014 Kına
:123:14 Haziran 2014 Düğün .......................115​....

mutluluknerdesinbenibul : 14 Haziran 2014 Kına
:123:15 Haziran 2014 Düğün .......................116​....

ballilokmatatlisi : 10 Ağustos 2014 Kına
:123:11 Ağustos 2014 Düğün .......................173​....

eliferhat : 5 Eylül 2014 Kına
:123:7 Eylül 2014 Düğün .......................200​....

eyeliner : 12 Eylül 2014 Kına
:123:13 Eylül 2014 Düğün .......................206​....

bujucloud : 25 Aralık 2014 Kına
:123:27 Aralık 2014 Düğün .......................311​....

Bende aynı durumdayım pazar günü ilk defa gelinlik bakmaya gittim 3 model denedim 1tanesini genel olarak beğendim ama evet budur diyemedim Fatihe gidip gitmeme konusunda kararsızım. çok model görüp kafamın allak bullak olmasından korkuyorum :18:

günaydınn kızlarrrrr

Kızlar merhaba
Düğün fotoğrafçınızı ayarladınız mı?
ayarladıysanız ne kadara anlaştınız?

ayarladık biz canımm fotocumuzu gayet uygun bi fiyataa
400 tl

zehroşum bizde erkek tarafı yapar mekanı kız tutar devamı erkeğe ama
nişanlıcanlarımda da herşeyi kız yaparmış tam ters
o yüzden kınayı nişanlımla ben ortak yapıyoruz. ne alınırsa yarı yarıyaa

canım benim ütü, blender ve elektrik süpürgesi philips
henüz kullanmadığım için yorum yapamıyorum amaa

harmecim bence biraz daha gez
mutlaka bi modele tamam budur dersinn

günaydın kızlar ben gelınlıgımı aldım ama kafada oturtamam kısmı bendede vardı ıstedıgın degısıklıgı yaparız dıyolar ama gormedıgım bıseeye guvenemeyıp hazır gelınlık aldım cok yer gezdım kafam karıstı 2 hafta ezıyet gıbı gectı o mubu mu dıye bısey fark etmıyo hala hızlımı karar verdım acaba dedıgım oluyo su zmanda cok doyumsusuz sankı

Kızlar merhaba
Düğün fotoğrafçınızı ayarladınız mı?
ayarladıysanız ne kadara anlaştınız?
evet canım kasım ayında ayarladık biz. istanbuldan gelicek kendisi çok içimize sinen hep düşündüğümüz kişi oldu 1300 e anlaştık biz
canım bizde mekan çalgı çerez filan kıza ait, gelinin kıyafetleri dağıtılcak kınalar falan filan da damat tarafına ait

aynen bende dedim 2 dükkanda böyle allak bullak oldum çok gezersem nolcak diye ama gezmeden de yani işte bu demeden de alamam gelinliğimi o yüzden gezicem canım
harmecim bence biraz daha gez
mutlaka bi modele tamam budur dersinn

inşallah canım benim ya içime sinen bişey olur umarım
aynen bende kafamda oturtamıyorum, nişanlımın kuzeni hep bunu diyodu da bende yok ya sorun olmaz diyodum ama insanın başına gelince anlaşılıyomuş

Son düzenleme:

Günaydın arkadaşım ne kadar uyguna halletmişsin fotoğraf işini sitesi varsa öğrene bilir miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…