'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sırtımda diil nilim detay eteklerimdeee

Ayy ne güzel Diloşum yaa

darısı sana olsun tubimmm

ah canım beniimmm ne güzeldir eminim severim seniiiii her gün daha da güzel daha da özel gözükecek gözüne yaşayan bilir

oyy heyecanlandırma benii

hayırlı berektli mutlu haftalar herkese

merhaba antibiyotikkk

Selam kızlar ben geldim.

topiyi şöle göz attım okudum da ohh ohh bizim sezon kızlar evleri eşyaları dizmiş bile

Bizde kına 12 nisan bursa da, Düğün 19 nisan sivasta.

Evimiz istnbulda olacak evi daha yeni tuttuk istinyede, çünkü eşyam martta gidecek evime.
Mobilyalarım tamam. beyaz eşyalar tamam. Evin boyası bitsin temizlik yapacam mobilyalar mart başında teslim olacak beyaz eşyalar bu ayın sonunda gelecek. Salon mutfak ve yatak odası halım hazır aldık. Bir boş odam ile evin kare antresi var orası için halı alıcam. Tülleri daha halletmedim modellere baktım kafamda bir fikir var ama halletmedim evin boyası fln bitsin dediğiniz gibi eşya giderken tülleri halletmiş olmam lazım eşya eve girince boş cam olmaz. mutfağıma zaten zebra storlardan düşünüyorum tek camı ve balkon kapısı var zebra stor alcam hem güneşlik hem tül olmasın zebralar da ikisi bir arada ya.
Zaten kocişim de martın 10 una kadar şuan kaldığı evden çıkmak zorunda iki yere kira ödememek için evimizde kalacak

Gelinlik işini ise ocağın 19unda istnbula gelmiştim hasret modaya gittim fatihte oradan hallettim.
7 martta provam var.

DAmatlık daha bakmadık.

Benim çeyizliklere gelince ufak tefek günlük malzemelerden eksiklerim var .
Bir de hala ütü alamadım sizce kızlar önerinizvar mı hngi markanın hngi modelini almalıyım? fikir verin.

Bu haftaiçi de bursa kapalı çarşıya gidip sandığımı alacağız

Son düzenleme:
Kızlar merhaba
Düğün fotoğrafçınızı ayarladınız mı?
ayarladıysanız ne kadara anlaştınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…