ooy oyy ne güzeelllbizde inşallah düğünün ertesi günü gece yola çıkıcaz balayımız için hemen gelsin o günler hayırlısıyla yaaa
Benim kaç metreydi bilmiyorum ama baya uzundu. Ben fotoğraf çekiminde bir de ilk dans esnasında kullandım, sonra çıkardım. Düğün boyunca kısa duvak vardı. Güzel seçim tebrik ederim canım
Hemde çok afilli duruyor, hiç düşünme, sırt detayın illa ki fotoğraflarda vurgulanır, ama uzun duvakla harika kareler çıkacaktır ortaya. Ben daha albümümü almadım, henüz hazır değilmiş. herhalde 1-2 haftaya hazır olur. Sadece albüm fotoğraflarını seçmeye gittiğimizde gördüm çekilen resimleri gerçekten çok güzeldi. O yüzden fotoğraf çekiminde uzun duvağı tek geçerim.
benim fotoğraf çekimlerimde yere oturdum çimlere, duvağımı yaydılar, duvağımın üzerine de eşim oturdu elinde gitar bana şarkı söyledi
Ayy ne güzel Diloşum yaa
ah canım beniimmm ne güzeldir eminim severim seniiiiiher gün daha da güzel daha da özel gözükecek gözüne yaşayan bilir
hayırlı berektli mutlu haftalar herkese
sırtımda diil nilim detay eteklerimdeee
darısı sana olsun tubimmm
oyy heyecanlandırma benii
merhaba antibiyotikkk
EE ben sırt detayını nereden uydurdum o zaman
nilll benim gelinliğin arkası detaylı zatenn o yüzden tam belimde biten bi duvak istedimm
ve aynen senin düşüncen gibi foto çekiminde afilli duracağını düşünüyorumm
ayy kameraman salon diince heyecan yaptım yineeeee
bende gelinlik bakmak istiyorum ki artıkkkkkkgelsin o günlerrrrr
Böle dersen sırt anlarız kızan
darısı sana olsun tubimmm
bende gelinlik bakmak istiyorum ki artıkkkkkkgelsin o günlerrrrr
EE ben sırt detayını nereden uydurdum o zaman
Böle dersen sırt anlarız kızan
gelinlik sadece sırttan mı oluşuyokineeeeee
arkası demişim iştee aklımla oynadınızzzz
Ya duvaktan bahsederken sen arka deyince, direk aklıma sırt geldi napayım :26::26:
koydum bilemmmm
ben göremedimmmm
kaldırdım canım yaa :26::26:
nedeeendüğündaşımın gelinliğini merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?