herkese günaydın canlarımmm.. nasıl bakayım moraller??
ayça seni de gelinlik alışverişinden sonra göreceğiz tatlım hayırlısıyla..
Tşkler düğündaş.Darısı sana olsunCanım eğer hazır alcaksan geç kalmış sayılmazsın fakat dikim yaptırcaksan en kısa zamanda bakmanı tavsiye ederim.
Ben nişanlığımı diktirdiğim yerede gittim.Fakat ordaki modeller bnm gelinliği aldığım yerden daha basit geldi ve nişanlığıma yakın modellerdi bn farklı istediğim için orayı tercih etmedim.
Ama nişanlıkçım bn mayıs ayını kapadım senin için dikerim demişti fakat gerek kalmadı
Bende uzun zamandır bakmayı planlıyordum aynen bnmde senin gibi her hafta bişy çıkıyordu.
Ama cumartesi gittim denedim annemler ile.Sonrada pazar günü kayınvalidem ve nişanlım geldi aldık.
Beklediğimdende basit oldu
Şimdi mart ayında kına kıyafetimin altına ve gelinliğin altına ayakkabı bakmayı planlıyorum.
Çiçeğimide canlı istiyorum.
Gelinlikçim kese ve yapma çiçek veriyor onu hatıra olarak saklarım fakat.Ben canlı çiçek düşünüyorum.
Bu şekilde olması favorim
Eki Görüntüle 980491
kızlar herkesler iyidir inşallah ayşenur tatlım gelinliğin çok güzelll mutllukla gitin
zehroş yaaa bende ense topuz istiyorum bana anca o yakışıyor yukarda saç kabartan büyük topuzlar bana gitmiyor ama duvak bende düşünüyorum kısa duvak istiyorum krizin gelinliğini hatırlıyormusun bilmiyorum ama gelinliğim o tarz olduğu için duvağıda o tarz kısa duvak istiyorum
uzun duvaklarda çok şık ama işte hiç bilmiyorum saç ensede olursa yukarda taç ve yukardan inen duvak kötümü durur offf kafam çok karışık nasıl olcak duvak saç
hemde nasılll herkesin sulu sulu gözlerle sana bakışı.. bir terleme bir dizlerin birbirine çarpışı.. öyle normal öyle güzel şeyler ki yaşadıkların..
yemin ederim her bazayı açıp kapatışımda aynı hisleri ilk günkü gibi yaşatıyor hiç bitmeyecek onun büyüsü
çeyiz alışverişi yapmak çok güzel herşeyin tadını çıkarmamız lazımevet canım tam 7 ayım var zaman akıp geçiyor şimdiden çeyiz tamamlarken heyecanlarımı yaşamaya başladım :)
Kızlaaar toplanın bakim bi soru sorcam.
Nişanlınız, sevgiliniz kocanız vs. İşyerinden bir bayan ile birlikte iş seyahatine çıkmak zorunda.
Kesinlikle aksi bir durum söz konusu değil.
Tepkiniz ne olurdu ?
ne diyosuuun :18:mayısı kapatmış demek. ay daha çok telaşlandım bak şimdi. inşallah cumartesi bişey çıkmaz ve gelinlikçi gezeriz :18: daha hiç bakmadığımız için nasıl modele karar vercem, nasıl bulcam, hazır mı olcak dikilcek mi hiç bir fikrim yok :44: çiçek seçimin süper canım. bende özel yaptırıcam canlı gibi ama yapma çiçek, geçenlerde bi yer keşfettik yapma çiçek toptancısı sanırsın ki gerçekellediğim halde yapma dimi bunlar dedim o kadar yani ordan istediğini seçiyosun ve buket yapıyolar senin istediğin gibi, bende ordan yaptırcam büyük ihtimalle
Günaydın canım, ben senin yorumlarını neden beğenemiyorum ya
Valla bn 2 gelinlikliçiye baktım cnm.
4 model denedim ve içlerinden 1 tanesini seçtim.
Nişanda daha çok gezmiştim.Ve aslında çk kararsız bir insanımdır zor beğenirim.Ama bu sefer çabuk beğendim.
İnsanın gelinliğin içine girince onunla bütünleşmesi kendine yakıştırması çk önmli.
Ben çok kabarık ve çk taşlı gelinlik sevmem mesela ve açık gelinlik içinde düşünemiyorum kendimi.
Bana göre gelinliğin bir büyüsü ve ağırlığı olmalı.
Sende inş kolayca bulursun
Bazı çiçekler gerçekten farksız oluyor hayırlısı bakalım
bende nişanda daha ilk bakmaya çıktığımız gün bulup almıştım nişanlığımı, inşallah gelinliğine kolay bulurum, dediğin gibi hayırlısı bakalım canım
aynen öyle olmuştu üstelik üstüme denediğim ilk parçayı kapıvermiştim
gelinlikte de aynısı olmuştu.. çıktığım ilk gün girdiğim ilk dükkan üzerime oturtulan benzeri tarz bir gelinlik sonrasında tasarı plan derken alıvermişim
darısı başınıza
aynen öyle olmuştu üstelik üstüme denediğim ilk parçayı kapıvermiştim
gelinlikte de aynısı olmuştu.. çıktığım ilk gün girdiğim ilk dükkan üzerime oturtulan benzeri tarz bir gelinlik sonrasında tasarı plan derken alıvermişim
darısı başınıza
Amin canım çok teşekkür ederiminşallah dediğin gibi olur benim de. sanırım dayanamayıp bugün kardeşimi kaptığım gibi gelinlikçilere gidicem.
bu arada seninle daha önce konuşmamıştık sanırım arzucum, evliliğin hayırlı uğurlu bol mutlu, neşeli devam etsin inşallah
evet sanırım canım çok memnun oldum
Allah razı olsun benim için dilediğinin bin katına kavuş inşallah..
Benim sözde kıyafetim kolay olmuştu.
Nişanda baya gezindim dikim esnasında acaip strest oldum.
Gelinlik ve kınada kolay oldu.
Peki arzu sana bişy sorcam bn şimdi 3 ay öncesinden aldım acaba pişman olurmuyum:18::18:
bende memnun olduuminşallah canım ya o günler nasip olsun bütün bekleyenlere
şimdi onca yorgunluğun üstüne ilk gecenin sabahı değil de balayına gittiğin günün sabahında yada bir yere gidemesende ikinci günün sabahında yanında sevdicekle uyanmanın tadı var ya ayyyyhhh yemin ederim balayısadık resmen.. otel bakıyoruz o tadı alır mıyız gene diye.. bal bal
yok ayşenur benim düğünde eylüldeydi temmuzda teslim almıştım gelinliğimi.. erken almak da hiç sorun yok.. en ufak bir kilo değişiminde hemen bir günde hallediyorlar bir güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?