Günaydın arkadaşım ne kadar uyguna halletmişsin fotoğraf işinisitesi varsa öğrene bilir miyim ?
günaydın herkesee
güneşli bir hava var yine istanbul da
dilacım canım ne kdr uyguna halletmişsin maşallah, sevindim canım , biz 1000 tl ye anlaştık dış mekan çekimi için.. inşallah harika fotoğraflar çıkar ortaya, çünkü o zamanlardan kalacak en güzek şeyler fotoğraflar
aynen öyle canımm
her şeyden kısabilirdim ama fotodan diil
bizde öyle anlaşcaktık araştırdık ettik ama burası son dk karşımıza çıktıı
bide çekimde abimde profesyonel mak yanımızda olcakk
o da çekim yapcak eğlenceli olcak bayaaa
Kuzular kina gecesi kime aittir ? Cerez ve yakilcak kinayi erkek alio dagitilcak konayi kiz alio. Calgi cengi mekan kime ait sizin adetlerde ?
selam herkese
hatunlar elektrikli mutfak aletlerinde hangi markayı tercih ettiniz? ben blender mikser ve doğrayıcı üçlüsü bir arada olanlardan almak istiyorum lakin marka konusunda bir fikrim yok. ablam tefal almıştı ama onunda doğrayıcısı orantısız çalışıyor. mesela ceviz çektiniz diyelim, üst kısmı daha iri bırakıyor alt kısımdaki tanecikler daha büyük oluyor. bu sorunu yaşamak istemiyorum:26: ütüde de phılıps düşünüyorum ama model de tavsiylere açığım
ahh ahh hepiciğiniz bu aşamaları geçtiniz tabi o da ayrı, darısı başıma
yanında biri oldumu çok güzel oluyorrr
benim çok güzel resimlerim oldu arkadaşım vardı yanımızda
kii ben aksesuarlarımı kullanmayı unuttum
çünkü son dk da program değişti
normalde bizim arkdaşımız götürcekti çekime yanımda da kuzenim gelecekti
arkadaşın arabası bozuldu kuzenimde hastalandı
son dk da başkası geldi
aklınızda olsun yanınzda gelecekleri falan önden ayarlayın
ben nişanla kına da para hiç vermedim kendimiz çektik zaten
günaydın herkesee
güneşli bir hava var yine istanbul da
dilacım canım ne kdr uyguna halletmişsin maşallah, sevindim canım , biz 1000 tl ye anlaştık dış mekan çekimi için.. inşallah harika fotoğraflar çıkar ortaya, çünkü o zamanlardan kalacak en güzek şeyler fotoğraflar
Canım bende blender tefal aldım.Ama tabi kullanmadığım için performansı konusunda bir fikrim yok.
Tost makinasını philips aldım.
Ütü ve süpürgeyide philips almayı düşünüyorum.
Ütüde ısı ayarsız şu modeli almayı planladım.
Eki Görüntüle 981940 Ama süpürge modelinde bnde kararsızım
Tatlim ben fakirde kullandim tefalde hepsi ayni ama kendime tefalin bicaklari egik modelini aldim tam kavriyormus deneyip gorucez utuyu roventa aldim 400 buhar deligi var evde denedim gozluklerim buhar oldu utu yapamadim :) akilli utuleri tavsiye etmiyorlar bilgin olsun standart sicaklik uyguluyormus kumas cinsine gore kendin ayarla
günaydınn kızlarrrrr
canım benim ütü, blender ve elektrik süpürgesi philips
henüz kullanmadığım için yorum yapamıyorum amaa
Herkeseee günaydınlarrr, bahar gibi bir hava var Bursa'da, yazın susuzluk çekeceğiz galiba :18::18:
Canım kına mekanı-dağıtılacak hediyelikler-çalgı-orkestra kız tarafına ait. Bizde erkek tarafı sadece yakılacak kınayı-kızın elbisesini ve kına da dağıtılan lokum ve çerezi alır. Ama artık buralarda kına mekanlarının fiyatlarına lokum-çerez dahil oluyor. Bizim buralar böyle yani.
Ben blenderımı Braun aldım, ütümü de Tefal aldım. Blenderım sürekli elimin altında, rendeleme için, özellikle soğan kıymak için sürekli kullanıyorum. Kek yapmak için ayrıca mikser almamıştım iyi ki almamışım mükemmel kek hamuru karıştırıyor. Açıkçası Blender dersen sana söyleyebileceğim tek marka Braun olur benim açımdan.Benim Blenderım bu resimde ki.
Eki Görüntüle 982496
Gelelim ütüye, phillips ve tefal arasında çok gidip gelmeme rağmen ben tercihimi tefal'den yana kullandım. Ütü yapmaktan zevk alıyordum zaten ama, bu ütü sayesinde gerçekten hiç yorulmadan, hiç sıkıntı etmeden ütümü yapıyorum. Ben her cumartesi günü nevresim değiştiririm, hafta içi giyilen tüm kıyafetlerimizi yıkarım kuruturum ve pazar akşamı hepsini ütüler kaldırırım.Kendime böyle bir plan yaptım. Hafta içi sabah falan giyeceğimiz her kıyafet ütülü olduğu için sabahları "ayyy ütüsüz müş ütü yapmam lazım" derdi olmuyor. Demek istediğim düğünden beri her pazar akşamı ortalama 1,5-2 saat hiç durmadan ütü yapıyorum. Eşimle sohbet ederken, ooo bir bakmışım bitmiş. Kısacası ben Tefal'den çok memnunum.Ütüm de bu
Eki Görüntüle 982503
Günaydın kızlar
Şu kına meselesi nasıl olucak bilmiyorum hiç :26:
günaydın canımbenim gözlemlediğim sorun dediğim gibi parçaların orantısız kalmasıydı, mesela soğan rendelemesi için atınca içinden illa ki bitane büyük parçalanmamıs parça çıkabiliyor. çok sevindim bunda olmuyorsa hemen araştırıcam, çok sağol
ne güzel planlamışsın kendini, bende düzensiz yaşayamayan biri olarak inşallah böyle olurum. ütü konusunda bilgim çok az, kazanlının ne farkı var hiç bilmiyorum mesela
Günaydın kızlar
günaydın canımbenim gözlemlediğim sorun dediğim gibi parçaların orantısız kalmasıydı, mesela soğan rendelemesi için atınca içinden illa ki bitane büyük parçalanmamıs parça çıkabiliyor. çok sevindim bunda olmuyorsa hemen araştırıcam, çok sağol
ne güzel planlamışsın kendini, bende düzensiz yaşayamayan biri olarak inşallah böyle olurum. ütü konusunda bilgim çok az, kazanlının ne farkı var hiç bilmiyorum mesela
Günaydın kızlar
günaydınlarrr
acılı ağrılı morali bozuk bir günaydın bugün..
nolduu canımm :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?