'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kuzum konuştum şimdi nişanlıcanla.. Onlarda da kız tarafı yaparmış. Bende ortak yapalım o zaman iki tarafında gönlü kırılmasın dedim.

kavga etmeden, kalbini kırmadan söyle zehramm
hatta belki bu konuyu aileler konuşsaydı belki ortak bi nokta bulunurdu
ha bizim konuşmamız yeterli diyosan nişanlına açıkla bizde de durum bu şekilde
gel ikimiz ortak yapalım hem 2 aileyi karşı karşıya getirmemiş oluruz, hem de ikimizinde adetlerinin ortasını buluruz de:26::26::26:

giz canım fotografist ile anlaştık biz bakalım inşallah iyi olur, güzel fotograflar çıkar

dyson konusunda da yorumumu söylüyüm, tek geçiyorumdysonu. annemler şuan onu kullanıyor harika bir çekim gücü var makinenin, annemler her gün süpürür neredeyse ama en ince tozları bile aldığı halde haze sürekli doluyor. ben dyson alıcam canım ailme bakıyor şuanda bana.

arzucum geçmiş olsun canım doktora git istersen bi sorun yoktur inşallah:26::26:

sağol güzelcem gideceğiz kocadan haber bekliyorum

Biz tolgayla öyle anlaştık işte tatlım. Ortak yapalım diye. Ne o diretti ne ben en güzeli her zaman ortayı bulmak

dilam 2 gündür büyük tuvaletimi yapamıyordum dün gece popom yırtıldı ve hala yapamıyorum ne biçim birşey ya buu

Canım çok geçmiş olsun, aman o çok fena bir şey ya:26:İhmal etme de gidin doktora.

sağol canım, ben kimyacıyım bu arada barı çok güzel anlatmışsın valla ütüyü gelecek maaşımla alıcam o zamana kadar karar vermem lazım. kazansız olanlarda da buhar gramı 200ün üstünde olanlara bakıyorum.

Gizim o ütünün tam modeli nedir bugün mağazalarda bi keşif yapıcam. blendır braun güzel ama fiyat olarak diğerlerine göre daha yüksekmiş:26: tost makinen waffle da yapıyor mu plakaları değiştirerek?

elektrik süpürgesinde dyson almam imkansız bence çok iyi o tartışmasız ama çok pahalı. ben zaten seneye evlenicem ancak. o yüzden onu en sonlara bırakıcam belki şartlarım daha da iyileşir alabilirim

kıymetçim tabikide paylaşırım ben bunu aldım canım memnun kalacağıma inanıyorum buhar gücü herşeyi yüksek

şu anda teknosada 469 dan 269 a düşmüş sanırsam

PHILIPS GC 5055 XPRESS AKILLI ÜTÜ

kayınbabamda sağolsun kızlar geçen buraya iç döktüm yaaa durumları iyi sonuçta diye işte haftasonu çok şey aldılar bize bide kayınvalidem yemek takımı alacakmış hep sade beyaz takım isterdim oda onu alıcak erkek çeyizi yapıyormuş oda :))))))))))ya hayinlik yaptım allah affetsin üstüme titriyorlar kadın gözleme seviyorum mantı seviyorum diye kendini paralıyor yapıyor çağırıyor onların yöre yemeklerini sevdiğimi anladı kendini paralıyor kayınvalidemi seviyorum, sanırsam benim hayinlik yapmammam lazım kendimi çok kötü hissetim onlar belki bizimkiler kadar atak değil ama aillerimiz aynı değil benim annem babam sıfır kalsalar bize akıtırlar onlarda çok üdşkünler tabi ama kendinlerini de düşünüyorlar benim ailem yapınca onlarda mecbur hissedip yapıyorlar

Son düzenleme:
Biz tolgayla öyle anlaştık işte tatlım. Ortak yapalım diye. Ne o diretti ne ben en güzeli her zaman ortayı bulmak

zehra canım zaten olması gereken bu , bu süreçte diretme olmamalı benim nişanlım sağolsun seninkisi gibi herşeyi kendi çabası ile yapıyor bizimkiler ev verdiler diye kız erkek tarafı girdirmedi herşeyi kendi aldı yatak odasını ailemin ısrarı ile ailem aldı, şu sıra kayınbabam yine devreye girdi birşeylere el attı ki feraha ermemiz lazım dı

fotocunun ismi ne canım biz mutlu masal nilay yücenurla anlaştık hep onu istiyordum ben :)))))))

giz çok iyi oldu yazdığın canım bende bu ütüyü almak istiyordum teknosaya bakayım en iyisi biran önce

Arnicaya bak onda var wafle plakali hemde fiyati 90 lira gibi birseydi

günaydınlarrr

acılı ağrılı morali bozuk bir günaydın bugün..

dilam 2 gündür büyük tuvaletimi yapamıyordum dün gece popom yırtıldı ve hala yapamıyorum ne biçim birşey ya buu

Arzu gecmis olsun zeytinyagi icmeyi denedin mi cok iyi gelir hatta makatin cevresine sur yara yapmaz bol bol pirasa tuket canim

Şafak 65 yârim çok uzaklarda ... Çok özledim elimden bir şey gelmeden zamanın geçmesini beklemek canımı yakıyo. inanın zamanın geçmesi için ne yapabilirim diyorum bi mucize olsa kalkdığımda nisan ayında olsak diyorum,olmuyo tabi... Onsuz düğün hazırlıkları yapmak istemiyorum artık pazar günü gelinlik bakmaya gittik, yıllardır beklediğim anı yaşayacaktım diye çok heyecanlandım... gelinliği denediğimde yaşadığım duygular tarifsizdi. herkes hayran hayran baktı ama ben sevdiceğimin bakışlarını aradım... İnşallah bir gün yârim bugün gelecek diyerek tarifsiz bir heycanla uyanırım...

Son düzenleme:

Supriz olur onada dugunde gorur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…