dilam 2 gündür büyük tuvaletimi yapamıyordum dün gece popom yırtıldı ve hala yapamıyorum ne biçim birşey ya buu
ne bakımdan zehroşş :26:
günaydınlarrr
acılı ağrılı morali bozuk bir günaydın bugün..
Kuzum konuştum şimdi nişanlıcanla.. Onlarda da kız tarafı yaparmış. Bende ortak yapalım o zaman iki tarafında gönlü kırılmasın dedim.
teşekkürler canım hakkı haber verecek gideceğiz beraber dayanamıyorum zira:26::26:ayy çok geçmiş olsun canım yaa
bi doktora görünsen aslında böyle beklemesenn
giz canım fotografist ile anlaştık biz bakalım inşallah iyi olur, güzel fotograflar çıkar
dyson konusunda da yorumumu söylüyüm, tek geçiyorumdysonu. annemler şuan onu kullanıyor harika bir çekim gücü var makinenin, annemler her gün süpürür neredeyse ama en ince tozları bile aldığı halde haze sürekli doluyor. ben dyson alıcam canım ailme bakıyor şuanda bana.
arzucum geçmiş olsun canım doktora git istersen bi sorun yoktur inşallah:26::26:
kavga etmeden, kalbini kırmadan söyle zehramm
hatta belki bu konuyu aileler konuşsaydı belki ortak bi nokta bulunurdu
ha bizim konuşmamız yeterli diyosan nişanlına açıkla bizde de durum bu şekilde
gel ikimiz ortak yapalım hem 2 aileyi karşı karşıya getirmemiş oluruz, hem de ikimizinde adetlerinin ortasını buluruz de:26::26::26:
dilam 2 gündür büyük tuvaletimi yapamıyordum dün gece popom yırtıldı ve hala yapamıyorum ne biçim birşey ya buu
Blender'da ben hiç yaşamadım öyle bir sorun. Gözlerim çok hassas olduğu için soğanları sürekli blender'la doğruyorum. Düşün bir de, soğansız yemek yok yani
Kazanlı ütülerin farkı, tabi ki buhar gücü. Klasik ütülere göre buhar çıkış basıncı oldukça yüksektir. Bu basınca "bar" denir. Buhar kazanlı ütülerden verimli sonuç almak için 3,5 bar üzeri ütüler tercih edilmeli. Benim ütüm 6 bar. İnatçı kırışıklıklar direnemiyorHele ki nevresim vs gibi büyük parçaları ütülemek kesinlikle sorun olmuyor, 2-3 kat yaparak bile rahatça ütüleyebiliyorsun.
kıymet canım dün cevap veremedim ütüyü ayşenurun fotosunu paylaştığı ütüden aldım otomatik ayarlı aldım buhar kazanlı alsaydım da otomatik ayarlı alacaktım kullananların memnun olduğunu duydum ütüde phılıps bana göre en iyisi
blendırda braun alacaktım ama tefal aldım
tost makinem de tefal oldu tefalde iyidir bilgin olsun
elektirik süpürgesi içinde dyson almayı düşünüyorum hayatım dysonu annem alırsa alabilirim o biraz pahalı ama en iyi süpürge o diyorlar
sağol canım, ben kimyacıyım bu arada barı çok güzel anlatmışsın vallaütüyü gelecek maaşımla alıcam o zamana kadar karar vermem lazım. kazansız olanlarda da buhar gramı 200ün üstünde olanlara bakıyorum.
Gizim o ütünün tam modeli nedir bugün mağazalarda bi keşif yapıcam. blendır braun güzel ama fiyat olarak diğerlerine göre daha yüksekmiş:26: tost makinen waffle da yapıyor mu plakaları değiştirerek?
elektrik süpürgesinde dyson almam imkansız benceçok iyi o tartışmasız ama çok pahalı. ben zaten seneye evlenicem ancak. o yüzden onu en sonlara bırakıcam belki şartlarım daha da iyileşir alabilirim
Biz tolgayla öyle anlaştık işte tatlım. Ortak yapalım diye.Ne o diretti ne ben en güzeli her zaman ortayı bulmak
giz canım fotografist ile anlaştık biz bakalım inşallah iyi olur, güzel fotograflar çıkar
dyson konusunda da yorumumu söylüyüm, tek geçiyorumdysonu. annemler şuan onu kullanıyor harika bir çekim gücü var makinenin, annemler her gün süpürür neredeyse ama en ince tozları bile aldığı halde haze sürekli doluyor. ben dyson alıcam canım ailme bakıyor şuanda bana.
arzucum geçmiş olsun canım doktora git istersen bi sorun yoktur inşallah:26::26:
kıymetçim tabikide paylaşırım ben bunu aldım canım memnun kalacağıma inanıyorum buhar gücü herşeyi yüksek
şu anda teknosada 469 dan 269 a düşmüş sanırsam
PHILIPS GC 5055 XPRESS AKILLI ÜTÜ
kayınbabamda sağolsun kızlar geçen buraya iç döktüm yaaa durumları iyi sonuçta diye işte haftasonu çok şey aldılar bize bide kayınvalidem yemek takımı alacakmış hep sade beyaz takım isterdim oda onu alıcak erkek çeyizi yapıyormuş oda :))))))))))ya hayinlik yaptım allah affetsin üstüme titriyorlar kadın gözleme seviyorum mantı seviyorum diye kendini paralıyor yapıyor çağırıyor onların yöre yemeklerini sevdiğimi anladı kendini paralıyor kayınvalidemi seviyorum, sanırsam benim hayinlik yapmammam lazım kendimi çok kötü hissetim onlar belki bizimkiler kadar atak değil ama aillerimiz aynı değil benim annem babam sıfır kalsalar bize akıtırlar onlarda çok üdşkünler tabi ama kendinlerini de düşünüyorlar benim ailem yapınca onlarda mecbur hissedip yapıyorlar
sağol canım, tefalden şikayet var mı biraz onu araştırayım en iyisi:26: süpürgede ablam geçen yıl evlendi philips maraton aldı en yüksek modeliydi, fakat daha sonra bir mağazada satıcı bize bir düşük modeliyle aynı çekim gücünde olduğunu söyledi tek farkı pahalı olanın haznesi kendini temizliyormuş. hee birde torbalı mı torbasız mı muhabbeti var süpürgede
akıllı ütü olduğunu da bilmiyordum şimdi öğrenmiş oldumütü de bir de buhar gramı önemliymiş diye biliyorum. philips azurun bir modelini alıcam büyük ihtimalle. tost makinasında da ablam kenwood kullanıyor memnun da. ama ben waffle da yapsın istiyorum, biz waffle canavarı bir çift olduğumuzdan blender doğrayıcı konusunda da biraz daha araştırıcam galiba 4bıçaklı olanlardan alırım belki de
günaydınsağol canımcım phılıpse de bir bakayım
günaydınlarrr
acılı ağrılı morali bozuk bir günaydın bugün..
Şafak 65 yârim çok uzaklarda ... Çok özledim elimden bir şey gelmeden zamanın geçmesini beklemek canımı yakıyo. inanın zamanın geçmesi için ne yapabilirim diyorum bi mucize olsa kalkdığımda nisan ayında olsak diyorum,olmuyo tabi... Onsuz düğün hazırlıkları yapmak istemiyorum artıkpazar günü gelinlik bakmaya gittik, yıllardır beklediğim anı yaşayacaktım diye çok heyecanlandım... gelinliği denediğimde yaşadığım duygular tarifsizdi. herkes hayran hayran baktı ama ben sevdiceğimin bakışlarını aradım... İnşallah bir gün yârim bugün gelecek diyerek tarifsiz bir heycanla uyanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?