'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

minnaknazım dikkat et kendine canım aman üşütme he ıslandıysan çaydı baldı birşeyler ye içte kendine gel tatlım sonra çıkıyor acısı

kızlar bana gülmeyin ama oturdum ev fiyatlarını araştırıyorum ev mi alsam diye düşünüyorum bir yakınım küçükyalıdaki evini satıyo 700 tl kira geliri alsan 600 de koysan üstüne kredi ödersin diyorlar napsam ki

Tatlım evi bilyosan çok masrafı yoksa en güzeli hazır kiracıa var daha ne istersin ki cnm

Tatlım evi bilyosan çok masrafı yoksa en güzeli hazır kiracıa var daha ne istersin ki cnm

içinde eşyalarıyla satıyorlar yepisyeni annemle babamın kredi borcu 2012 de bitcek onlar 30 çekse bende 20 bin olsa üstüne 100 çeksem düğünde ve nişanda toplam 70 bin takılsa ki takılır bize ama işte bunu ailemle masaya yatırmam lazım sevdiceğim daha okuyor birkaç sene ben öderim sonra o devralır valla çok güzel bir ev bide altıntepede çevrem herkes orda annemlerin evide var orda hoş ordaki evi bana almışlar olmadı ordaki evin kirası aldığım evin kirası derken krediye gider evdekilerle konuşup düşüncemi paylaşcam

canım öncelikle o çevredeki ev fiyatlarını araştır. Ev kaç oda nasıl lüks mü değil mi ? Hatta gerekirse emlakçı arkadasın varsa onu götür değer biçilsin. Ayrıca yapabiliyosan biraz pazarlık yap ??
Ne kadar satıyo canım Kaç odası var ve kaç metre kare ?

bu evi satan çok ama çok tanıdğımız olan birisi hem komşumuz hem annemlerin küçükylıda aldıkları evde çok yakın çocuklukları beraber geçmiş geçen motorda beraberdik eve beraber çıktı o sıra sölediler bana

eve gelince 3 oda 1 salın lüks ayrıca herşey yepis yeni şimdi onlar kazaskere taşıncaklar evin içi yepisyeni 170 satıyorlar o çevrede uygun ama 150 olursa alabilirm hesabıma göre

siz evi ne kadar aldınız canım ve kaç para kredi çektiniz bellli nakit paranız varmıydı

Gizcim nişanda ve düğünde 70 bin çok değil mii :O

bizim sülale annemin ayrı bababmın ayrı çok kalabalık baya kardeşler yani bide annem milletin dıdısının dıdısına giden cabbar bir kadındır üşenmez o yüzden binler gelir ki yaşadığım yer küçük ama herkesi tanıyor babam belediyede müfettişti çevreleri çok geniş canım

erkek arkadaşım anneside babasıda aynı memlektten yani onlarda bizim kadar olmasalarda çok kalabalıklar böyle hesap edince bulur yani benim gibi durumda olan bir arkadaşımda bu oldu çünkü herkes seninkine binler gelir diyor biraz ailemin çevresi geniş

Nakit yoktu balım 120 bin çektik 120 bine aldık
Yeni yapılmıştı.
dersen canım 150 ye verirsen alırım diye. Anlaşırsınız balım. Sonuçta tanıdıkmış. Güzellik ypar diye umuyorum

Nakit yoktu balım 120 bin çektik 120 bine aldık
Yeni yapılmıştı.
dersen canım 150 ye verirsen alırım diye. Anlaşırsınız balım. Sonuçta tanıdıkmış. Güzellik ypar diye umuyorum

ayda krediye ne kadar ödediniz canım bide kredi neyse o daha fazlasını ödetmiyorlar aylık erkek arkadışım çalışınca o öder ama almazlar herhalde 120 yi tek bir kişimi çekti 60 60 bölüştünüzmü ben alırsam kiraya vercem bide poff zor iş bunlar biraz ev bakayım ben en iyisi

sizin ev ne tarafta tatlım

Canım ben o zaman çalışmıyodum. Bodro istiyolar kredi çekimine sevgilim çekti hepsini .

60 ay bankasya 0,81 faiz 2.500 ödeme cnm aylık

kızlar bu arada dün gezerken bernardoya uğradım ve nilin bana sölediği günlük yemek takımı olan romanceyi gördüm şimdi sitesinede eklenmiş farkettm hemen

tencere çatalbıçak seti cezve ve demliklerimi annem jumbodan alcak sağolsun

şimdi günlük takımı paylaşıyorum

iyi akşamlar yavurlar

bakıyorum gizem ev alma ihtimalleri içinde.
aslında ben de ufak tefek de olsa ev alayım istiyorum 2+1 bile olur zaten yatırım amaçlı olacak olursa benim.
Allah hepimize hayırlı evler versn tez zamanda inşallah.

canım 2012 aralıkta alcam o zamana kadar annecikle çeyizleri hallidecez yatak odası sevdiceğim gelince battaniye ve birtane daha yatak örtüsü alıp bitircem nilciğimin yatak örtüsünden alcam hem günlükte kullanırım gerek yok abartıya zaten yatak örtüsü aldım birtane spor gereksiz ne varsa kaçıncam öyle

alallım evlenelim bence hepimizin evi olsun canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…