minnaknazım dikkat et kendine canım aman üşütme he ıslandıysan çaydı baldı birşeyler ye içte kendine gel tatlım sonra çıkıyor acısı
kızlar bana gülmeyin ama oturdum ev fiyatlarını araştırıyorum ev mi alsam diye düşünüyorum bir yakınım küçükyalıdaki evini satıyo 700 tl kira geliri alsan 600 de koysan üstüne kredi ödersin diyorlar napsam ki
Tatlım evi bilyosan çok masrafı yoksa en güzeli hazır kiracıa var daha ne istersin ki cnm
içinde eşyalarıyla satıyorlar yepisyeni annemle babamın kredi borcu 2012 de bitcek onlar 30 çekse bende 20 bin olsa üstüne 100 çeksem düğünde ve nişanda toplam 70 bin takılsa ki takılır bize ama işte bunu ailemle masaya yatırmam lazım sevdiceğim daha okuyor birkaç sene ben öderim sonra o devralır valla çok güzel bir ev bide altıntepede çevrem herkes orda annemlerin evide var orda hoş ordaki evi bana almışlar olmadı ordaki evin kirası aldığım evin kirası derken krediye gider evdekilerle konuşup düşüncemi paylaşcam
canım öncelikle o çevredeki ev fiyatlarını araştır. Ev kaç oda nasıl lüks mü değil mi ? Hatta gerekirse emlakçı arkadasın varsa onu götür değer biçilsin. Ayrıca yapabiliyosan biraz pazarlık yap ??
Ne kadar satıyo canım Kaç odası var ve kaç metre kare ?
Gizcim nişanda ve düğünde 70 bin çok değil mii :O
bu evi satan çok ama çok tanıdğımız olan birisi hem komşumuz hem annemlerin küçükylıda aldıkları evde çok yakın çocuklukları beraber geçmiş geçen motorda beraberdik eve beraber çıktı o sıra sölediler bana
eve gelince 3 oda 1 salın lüks ayrıca herşey yepis yeni şimdi onlar kazaskere taşıncaklar evin içi yepisyeni 170 satıyorlar o çevrede uygun ama 150 olursa alabilirm hesabıma göre
siz evi ne kadar aldınız canım ve kaç para kredi çektiniz bellli nakit paranız varmıydı
Nakit yoktu balım 120 bin çektik 120 bine aldık
Yeni yapılmıştı.
dersen canım 150 ye verirsen alırım diye. Anlaşırsınız balım. Sonuçta tanıdıkmış. Güzellik ypar diye umuyorum
ayda krediye ne kadar ödediniz canım bide kredi neyse o daha fazlasını ödetmiyorlar aylık erkek arkadışım çalışınca o öder ama almazlar herhalde 120 yi tek bir kişimi çekti 60 60 bölüştünüzmü ben alırsam kiraya vercem bide poff zor iş bunlar biraz ev bakayım ben en iyisi
sizin ev ne tarafta tatlım
Canım ben o zaman çalışmıyodum. Bodro istiyolar kredi çekimine sevgilim çekti hepsini .
60 ay bankasya 0,81 faiz 2.500 ödeme cnm aylık
2500 çokimiş ben araştırayım olmadı sevgilim işe girince yani 2013 te çekebilir canım
kızlar bu arada dün gezerken bernardoya uğradım ve nilin bana sölediği günlük yemek takımı olan romanceyi gördüm şimdi sitesinede eklenmiş farkettm hemen
tencere çatalbıçak seti cezve ve demliklerimi annem jumbodan alcak sağolsun
şimdi günlük takımı paylaşıyorum Eki Görüntüle 270316
kaç kişilik balımm
sanırsam 6 kişilik canım bunu günlük ve kahvaltı seti olarakta kullanabiliyorsun süper ama
Almor'um sanada geçmiş olsun balımmm iyi ol bi an eveeelllll
iyi akşamlar yavurlar
bakıyorum gizem ev alma ihtimalleri içinde.
aslında ben de ufak tefek de olsa ev alayım istiyorum 2+1 bile olur zaten yatırım amaçlı olacak olursa benim.
Allah hepimize hayırlı evler versn tez zamanda inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?