kızlar bişi danışıcam, ben hiç nevresimin yatak örtüsünün araştırmasını yapmadım hiç. Biz yuvarlak yatak alıcaz yuvarlak yatak örtüleri var mı? yoksaa özelmi yaptırmak zorunda kalıcam
Saçlarımı boyadım
ne renkti sen ne renge boyadn???
kızlar bu arada dün gezerken bernardoya uğradım ve nilin bana sölediği günlük yemek takımı olan romanceyi gördüm şimdi sitesinede eklenmiş farkettm hemen
tencere çatalbıçak seti cezve ve demliklerimi annem jumbodan alcak sağolsun
şimdi günlük takımı paylaşıyorum Eki Görüntüle 270316
kızlar bişi danışıcam, ben hiç nevresimin yatak örtüsünün araştırmasını yapmadım hiç. Biz yuvarlak yatak alıcaz yuvarlak yatak örtüleri var mı? yoksaa özelmi yaptırmak zorunda kalıcam
merhabaaa gelinciklerrrr
Minnağım bizde de aynı sorunsal varBizimki yuvarlak yatak istiyor, bende 1-2 nevresim tarzı bişeyler aldım ama nasıl olur bilemiyorum :26:
netten bakıyorum modeller var ama satış yapan yer bulamadım.Normal nevresımler üst örtü olarak yerlere fln dökümlü olurda çarşafları nası yapcaz canım yaa
netten bakıyorum modeller var ama satış yapan yer bulamadım.Normal nevresımler üst örtü olarak yerlere fln dökümlü olurda çarşafları nası yapcaz canım yaa
pelincim benimde çok hoşuma gitti bunların havlularından ve kek setinden alcam kelebekli yeni gelmiş bide osmanlı kreasyonu yapmışlar kırmızı renk ağırlıklı geçen hafta görmüştüm netede koymuşlar bernardo orda yoksa seni buraya bekliyoruz canım
ece fatoş sirenaycım orkidecim minnaknazım nasıl gidiyor
pelincim benimde çok hoşuma gitti bunların havlularından ve kek setinden alcam kelebekli yeni gelmiş bide osmanlı kreasyonu yapmışlar kırmızı renk ağırlıklı geçen hafta görmüştüm netede koymuşlar bernardo orda yoksa seni buraya bekliyoruz canım
çok hastayım kızlarrrgeze geze sonunda ben da hasta oldum birde alışveriş yaparken english home da kayınvalidecimle karsılastım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?