'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar bişi danışıcam, ben hiç nevresimin yatak örtüsünün araştırmasını yapmadım hiç. Biz yuvarlak yatak alıcaz yuvarlak yatak örtüleri var mı? yoksaa özelmi yaptırmak zorunda kalıcam

Son düzenleme:
Ben geldim kızlar boyadım saçımı yıkadım

2-3 ton açıldı o bile bana yeter yıkadıkça dahada açılır
Eski hali dün çekilmiş foto

Boyadıktan sonraki hali pek belli olmasada fotoda 2-3 ton açıldı dahada açılır

Bebikler iyi akşamlar hepinize.

Yaaa ben bizim burda Bernardo'yu bulamıyorum
Çok beğendim Gizemimm hatta çok çoook çoooook beğendim Keşke internetten satışı olsaydı

Minnağım bizde de aynı sorunsal var Bizimki yuvarlak yatak istiyor, bende 1-2 nevresim tarzı bişeyler aldım ama nasıl olur bilemiyorum :26:

Minnağım bizde de aynı sorunsal var Bizimki yuvarlak yatak istiyor, bende 1-2 nevresim tarzı bişeyler aldım ama nasıl olur bilemiyorum :26:

netten bakıyorum modeller var ama satış yapan yer bulamadım.Normal nevresımler üst örtü olarak yerlere fln dökümlü olurda çarşafları nası yapcaz canım yaa

netten bakıyorum modeller var ama satış yapan yer bulamadım.Normal nevresımler üst örtü olarak yerlere fln dökümlü olurda çarşafları nası yapcaz canım yaa

Yaa yuvarlak alez falan bulsak çarşaf gene sorun olmaz da, mühim olan yuvarlak alez

pelincim benimde çok hoşuma gitti bunların havlularından ve kek setinden alcam kelebekli yeni gelmiş bide osmanlı kreasyonu yapmışlar kırmızı renk ağırlıklı geçen hafta görmüştüm netede koymuşlar bernardo orda yoksa seni buraya bekliyoruz canım

ece fatoş sirenaycım orkidecim minnaknazım nasıl gidiyor

çok hastayım kızlarrr geze geze sonunda ben da hasta oldum birde alışveriş yaparken english home da kayınvalidecimle karsılastım

Teşekkürler tatlım nolsun aynı cnm sen nasılsın tatlım ?

Sanırım öyle yapıcam Gizemcimm mecburen:26:

çok hastayım kızlarrr geze geze sonunda ben da hasta oldum birde alışveriş yaparken english home da kayınvalidecimle karsılastım

Canımm geçmiş olsun, topiğimizde bir salgın var sorma gitsin. Sıcacık şeyler iç olur mu:)
Kayınvalidecin oğluna bişeyler mi bakıyormuş yoksa:76::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…