'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

iyiii gidioo gizemmciimm sen nasıl oldunnn? Topikçe hastalıklarla boğuşuyoruzz geçmiş olsun tüm gelinciklereee

Yaa yuvarlak alez falan bulsak çarşaf gene sorun olmaz da, mühim olan yuvarlak alez

olmadı dikiciiiiizz canım ben diker diker yollarım sanada

Minnakım yama yaparız üzülme senn

yaaparız valla bebiiiimm bizden kaçmaaaz

saol canım nane limonla başladım bakalım.evet oglusuna ceyiz yapıyomusz nevresim takımı alıyodu beraber begendik birde bernardodan yemek takımı almıs

saol canım nane limonla başladım bakalım.evet oglusuna ceyiz yapıyomusz nevresim takımı alıyodu beraber begendik birde bernardodan yemek takımı almıs

Ohhh valla ne güzel benimkinde öle bişi yok hatta hiçççç bişi yokkk.
Sadece elektrikli aletleri alıcak öyle anlaştık aramızda

Ohhh valla ne güzel benimkinde öle bişi yok hatta hiçççç bişi yokkk.
Sadece elektrikli aletleri alıcak öyle anlaştık aramızda

resimlerini bulup atıcam şimdi ilk oglu evlenio ya pek iştahlı hiç sorma ikinciye kalmaz ne güzel elektrkli aletler çıkmıs aradan kar kardır canım

olmadı dikiciiiiizz canım ben diker diker yollarım sanada

Açılııııııın dikiş uzmanları geliyor Bende çok meraklıyım bebeğim dikiş-nakışa. Çalışmaya başlamadan önce neler yapardım kendime:76: Karşılıklı yollarız birbirimize o günler bi gelse

fatoşcum kaynanacın ne akılllık etmiş öyle en güzelini yapmış şimdiki erkek anneleri yapmaya başladı bakalım bizede olcakmı nane limonun yanında bol balda ye canım

pelin keşke online olayıda olsa şu bernardonun bn koşturmaktan bıktım şimdiden sevdiceğim gelsin kürlçü hana gidicez haftaya ciciler alcaz

ececik sabah beri yatıyorum canım kötü oldum sabahı hatırlamak dahi istemiyorum çok acı çektim korkuttum evdekileride mahfoldum babişkom pasta ve lokma tatlısı almış yiyiorum mecburen kardeşimde oda anladı bişileri offf çok utanıyorum ama yapcak bişi yok

çok meraklıdır çeyize oda bizden farkı yok valla ekledim üstte fotosu gizemcim aldıgının çok begendim ben

Keşke olsa canım gerçekten harika olurdu.

Bebeğim yaa sen neyi düşünüyosun, önemli olan sağlığın. Şuan iyiysen ve problem yoksa gerisi önemli değil. Hem ne olmuş sanki kardeşin kaç yaşında biliyordur bazı şeyleri:76:

canım bu yeni çıkan model hattaha daha demin pelinde sordu 1 saat önce bende paylaşmıştım alsammı acaba diye

kaynananmı almış canım

evet canım bugun almıs karşılaştık avm de göstrdi bernardo ya girdik istersen başka begen alalım dedi bende degiştirmdm hoşuma gitti hemde degiştirmzdm zaten ayıp olurdu çok güzel ama kızlar kaliteli duruyo

Az önce Gizemcim paylaşmıştı, hatta bende çok beğendiğimi söyledim. Hep pişti oluyoruz ya hu:81::90:

ayyy pelinim kayınvalidecimde zevkli hep benim begendiklerimi begenmiş çaydanlık falan alıyodu aldırmadım aldım diye olsun yedek olur diyo dedim çatal bıçagım yok onu alırız diye araya sıkıstırdım

canım çok mutfak havlusu var bide bu takımın çok beğendim güzel günlerde kullan

bende elektirkli ev aletleimin hepsini mayısta alcam anneler gününde annecikiml jumbodan en kısa zamanda tencerel çatal bıçak cezve ve çay seti alsam yeter annecim alcak onları

Yok canım son seneye bırakıyoruzz elektiriklileri 2 sene bunlar için birikimler yapıcaz

Bende cok begendim cnm

Keşke online alabileceğimiz bi yer olsa

sizin orda bernardo yokmu canım ? bu arada kızlar şaka falan ama bernardoyu zengin ettik buarada ben sürekli aynı yerden alışveriş yapıyorum ya bana minik bi hedye verdiler

bende anneler gününü bekliyorum canım sadece elektirkli olarak moulimex dilimleyici yogurtcu bide kahve makinem var gerisi alınacak full para biriktiriyorum mayısa kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…