Yaa yuvarlak alez falan bulsak çarşaf gene sorun olmaz da, mühim olan yuvarlak alez
Minnakım yama yaparız üzülme senn
Sanırım öyle yapıcam Gizemcimm mecburen:26:
Canımm geçmiş olsun, topiğimizde bir salgın var sorma gitsin. Sıcacık şeyler iç olur mu:)
Kayınvalidecin oğluna bişeyler mi bakıyormuş yoksa:76::90:
saol canım nane limonla başladım bakalım.evet oglusuna ceyiz yapıyomusz nevresim takımı alıyodu beraber begendik birde bernardodan yemek takımı almıs
Ohhh valla ne güzel benimkinde öle bişi yok hatta hiçççç bişi yokkk.
Sadece elektrikli aletleri alıcak öyle anlaştık aramızda
olmadı dikiciiiiizz canım ben diker diker yollarım sanada
fatoşcum kaynanacın ne akılllık etmiş öyle en güzelini yapmış şimdiki erkek anneleri yapmaya başladı bakalım bizede olcakmı nane limonun yanında bol balda ye canım
pelin keşke online olayıda olsa şu bernardonun bn koşturmaktan bıktım şimdiden sevdiceğim gelsin kürlçü hana gidicez haftaya ciciler alcaz
ececik sabah beri yatıyorum canım kötü oldum sabahı hatırlamak dahi istemiyorum çok acı çektim korkuttum evdekileride mahfoldum babişkom pasta ve lokma tatlısı almış yiyiorum mecburen kardeşimde oda anladı bişileri offf çok utanıyorum ama yapcak bişi yok
fatoşcum kaynanacın ne akılllık etmiş öyle en güzelini yapmış şimdiki erkek anneleri yapmaya başladı bakalım bizede olcakmı nane limonun yanında bol balda ye canım
pelin keşke online olayıda olsa şu bernardonun bn koşturmaktan bıktım şimdiden sevdiceğim gelsin kürlçü hana gidicez haftaya ciciler alcaz
ececik sabah beri yatıyorum canım kötü oldum sabahı hatırlamak dahi istemiyorum çok acı çektim korkuttum evdekileride mahfoldum babişkom pasta ve lokma tatlısı almış yiyiorum mecburen kardeşimde oda anladı bişileri offf çok utanıyorum ama yapcak bişi yok
canım bu yeni çıkan model hattaha daha demin pelinde sordu 1 saat önce bende paylaşmıştım alsammı acaba diye
kaynananmı almış canım
resimlerini bulup atıcam şimdi ilk oglu evlenio ya pek iştahlı hiç sormaikinciye kalmaz ne güzel elektrkli aletler çıkmıs aradan kar kardır canım
Az önce Gizemcim paylaşmıştı, hatta bende çok beğendiğimi söyledim. Hep pişti oluyoruz ya hu:81::90:
evet canım bugun almıs karşılaştık avm de göstrdi bernardo ya girdik istersen başka begen alalım dedi bende degiştirmdm hoşuma gitti hemde degiştirmzdm zaten ayıp olurdu çok güzel ama kızlar kaliteli duruyo
Yok canım son seneye bırakıyoruzz elektiriklileri 2 sene bunlar için birikimler yapıcaz
Bende cok begendim cnm
Keşke online alabileceğimiz bi yer olsa
canım çok mutfak havlusu var bide bu takımın çok beğendim güzel günlerde kullan
bende elektirkli ev aletleimin hepsini mayısta alcam anneler gününde annecikiml jumbodan en kısa zamanda tencerel çatal bıçak cezve ve çay seti alsam yeter annecim alcak onları
sizin orda bernardo yokmu canım ? bu arada kızlar şaka falan ama bernardoyu zengin ettikbuarada ben sürekli aynı yerden alışveriş yapıyorum ya bana minik bi hedye verdiler
Yok sanırım tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?