neee güzell önceden hallediyorsunuz ben dügüne iki hafta kala evimi düzücem
bana ev alsalardı verselerdi tek kelime birşey bekelemezdim bilmiyorum hani gelmeselerdide olurdu cnaım annemle babam kirada oturtmucak bizi o yüzden tülleri herşeyi nişanlım ve ailesi hallediyor annemlere bir yatak odası borcu ödettim belkide diğer çeyizleri zaten ben almıştım ama annemle babam herşeye atlıyor hemde herşeye
ama inan ev almışlar canı gönülden durabilirsin en iyi şeyi halletmişler bence canım benim nişanlımın ablası ağustosta evlenmeseydi ailler ortak ev alcaktı bize ama evlendikten sonra bakılır dedik
ben de seni soruyodumm bluecum
nerde bu kız diee
sesini duydum koştum geldim canım çok fırsat bulamıyorum bu aralar ay sonu bide malum işler daha da yoğunlaşıyo
zehra canım stor yaptıracağım komple daha şık duruyor temizliği de o kadar işkenceli bir şey değil bizim evden biliyorum tercihim stor yani
zehra canım stor yaptıracağım komple daha şık duruyor temizliği de o kadar işkenceli bir şey değil bizim evden biliyorum tercihim stor yani
Klasik perdeye karar kıldım tatlım ben. Fon perdede kullanacağım için gündüzleri fonun arkasında gizlenmiş olucak zaten
Neden iki hafta kala
aynen canımmm kısmett iiste cok sıkıscam yaa benim dügün zamanım hep stres olcak 15 günde evi düzcez temizlicez kınaya yer tuttuk müzik işi halledemedik dügünüm saat 1de dıscekimim olcak nasıl yetiscek dügünden on gün sonrada üniversite sınavım varolsun canım herşeyin istediğin gibi olsun sonuda güzel olsun biraz fazla yorulacaksın ama herşey ikiniz için sıkma canını
​tuttugumuzz evdeki kiraci dahaaa cıkmaadı ya
canım ıkı haftada bana gore tadılatı varsa yetısmez kıracı cıksın en az 1 ay kala evın tum tamır tadılat ıslerının bıtmıs olması lazım
Günaydınlar herkeseBu soğuk havada hayatımızda ki bütün güzelliklere şükrederek ısınsın içimiz
Kuzular işte kiraladığım bindallı bu.. Çok yoruldum sürekli birşeylere bakmaktan artık yeter deyip kiraladım vallaBen yeşilini kiraladım kızlar
Eki Görüntüle 995013 Eki Görüntüle 995014
çok beğendim canım güle güle giy, nereden kiraladın?
Arzu nerde cok merak ediyorum onu
günaydınn kızlarrr
çift hanelere düştümm artıkkkk :118:
*
aynen arzuyu acaip merak ediyorumm ya ben dee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?