'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Dilooş liste silinmesine rağmen bu denli kalabalıksa silinmeden düşünemiyorum

5 6 kişi silindi vallahi zehroşş
ama eklenen arkadaşlar da var ayrıcaa
*
yine söylüyorum burada amaç sohbet muhabbet
heyacanlarımızı hazırlıklarımızı paylaşmak
ama buraya isim yazdırıp başka topiklerde dolanıp buraya hiç uğramamak bana çok ters geliyo
yoksa hiç girmeyen arkadaşları silmiyorum
bekliyorum bi sıkıntısı vardır demekki girmiyo diee

ooooo hayırlı olsun dila.
Bende plakaları bekliyorum çk az kaldı

saoll ayşenurcumm

Bence en doğrusunu yapıyorsun Diloş. Sen her gün istisnasız buraya girip o listeyi güncelliyorsun neticede. Zten o listenin amacı bu topikteki arkadaşlarımızın heyecanını gün be gün yaşamak değil mi
Gelmeyeni sil vallahi hiç acıma

öyle yapıyorumm vallahi artıkınnn

Günaydın güzellikler öğlen olacak nerdeyse ama

evet ya arzuyu çok merak ediyorum bende umarım çözülmüştür sorun şen şakrak bekliyoruz

arzuuu duy sesimizi

arzuuuu aşağıda görüyorum canım senii
bi haber ett lütfennn :26::26::26:

Huhuuuuu günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydınn nilocumm
umarım rahatsız olmazsın nilocum dan :26::26:

Günaydın :) Çif hanelere düştük çok şükür düğündaşlar hadi oynamaya :118::118::124::87:

çok şükürr darısı plakalaraaaa
*
blue cum hoşgeldin canımm

Son düzenleme:
herşey yolunda çözdük demeyi çok isterdim ama ne yazık ki..
incir çekirdeğini doldurmayacak birşeyle başlayan olay ömrümü bahşettiğim şapşal kocamın bana "SANA YETEBİLMENİN İMKANI YOK KEŞKE ZENGİN BİR KOCA BULSAYMIŞSIN KENDİNE" demesiyle öldürdü benii!
yaklaşık 5 saat süren ağlama krizinden sonra karşısına dikilip "evet geç değil.. hala bulabilirim zengin bir koca! sen bu söylediğin laf için bin kere pişman olacaksın bende gün be gün seyredeceğim bunu" dedim.. ertesi gün işe gittim ama yarı ölü halinde.. elim yüzüm şiş.. neyse akşam oldu eve gittim.. Eve gidince eşyalarımı topladım Kayınvalidem çağırmıştı cuma gününden Iptal edemedim Hakkı işten doğru geçti Bende evden doğru gittim Neyse hiç birşey söylemedim ama kayınvalidem de kayınpederim de sürekli "noldu sana" falan dediler "yorgunum uykusuzum" diye geçiştirdim ama anladılar tabi ki bir tuhaflık olduğunu zira hiç öyle görmediler beni yıllardır.. Neyse laf atmaya birşey yokmuş gibi davranmaya çalışıyor hakkı da.. Önemsemedim hiç.. Neyse gece oldu eve döndük.. Bavulları gördü.. Çöktü dizlerinin üstüne dövünüyor ağlıyor "Neden neden" diye bağırıyor çağırıyor
Odaya gittim inci setimle bi tane kelepçe bilezigim vardı Onları yerinden çıkartıp görebileceği yere koydum
"Sabah gideceğim sen odada yat ben küçük odada yatacağım" dedim Odaya gittim üstümü ayarlamak için Yere oturmuş havlumu kokluyor Ağlıyor Neyse geçtim odaya uyumaya çalışıyorum bir yarım saat sonra geldi odaya "Ölürüm biterim yapamam" falan.. Duymamazlıktan geldim Uyuyormuş gibi yaptım Ağlaya ağlaya gitti yatak odasına.. O gidince uyuduğundan emin olup kalktım bir mektup yazdım içine de çok eskiden olan anı parçalarını koydum Eve bıraktım Akşam eve gitmeyip kuzenime geçtim Eve gelip beni bulamayınca yandı gülüm keten helva tabi.. Nerde olduğumu bilmediği için gece boyu beni aramış gece 3 te kuzenimin kapısındaydı yakarış isyan halindeydi Kuzenimin eşi göndermedi "gitme böyle" dedi sabaha kadar konuştular aklı başına geldimi bilmem sonrasında uyuyakalmış kurban olduğum
sabah o uyanmadan çıktım geldim ben.. Nolacak hiç bir fikrim yok ne yazık ki..

Niloş diyen oluyordu da Nilocum ilk oldu Neden kızayım ki, alışkınım ben böyle uzatmalara. Kısaltamayınca uzatıyorlar

canım benim yaa :26::26:
evet patavatsızca bi laf etmiş eşin ama bu kadar büyütme lütfenn
o kadar emek vererek yaptınız evliliğinizi evinizi
bak eşin çok pişman olmuş
uzatma sen de lütfenn yıpratmayın evliliğinizii
hatta lütfen tartışmanızı yaymayın daha çok yeni evlisiniz mutlaka olacak tartışmalarınız
benim fikrimce uzatmayın arzucumm :26::26::26::26:
eşin yeterince pişman, böyle bi patavatsızlık yapmaz bence bir daha

Niloş diyen oluyordu da Nilocum ilk oldu Neden kızayım ki, alışkınım ben böyle uzatmalara. Kısaltamayınca uzatıyorlar

bu da dilaca olduu

Günaydın güzellikler öğlen olacak nerdeyse ama

evet ya arzuyu çok merak ediyorum bende umarım çözülmüştür sorun şen şakrak bekliyoruz

arzuuu duy sesimizi

Arzu nerde cok merak ediyorum onu

Günaydın kızlar

Saol canım Çorluda oturuyorum ben buradan kiraladım

Ayy evet bende çok merak ediyorum ya :26: İnşallah güzel haberlerle gelir :26:

günaydınn kızlarrr
çift hanelere düştümm artıkkkk :118:
*
aynen arzuyu acaip merak ediyorumm ya ben dee

canım arzucum çok şaşkınım ne oluyor canım belki alıngan bir dönemdesiniz ne diye böyle bitiyoruz diyip kendini üzüyorsun lütfen kendine bunu yapma kırıp incitmeyin kendinizi canım

Arzum konunuzu bilmiyorum tatlım ama Rabbim tez zamanda feraha erdirsin sizi canım benim..

Teşekkür ederim tatlım

Basin sagolsun canim mekani cennet olsun

Arzu uzulme tatlim evlilik canim cicimle gitmezki gecer hepsi

Canım benım uzme tatlı canını sevgınızle yenersınız her sıkıntınızı ıcını ferah tut

sen yazdığında korkudan ölmüştüm Allahım boşanmasınlar sakın ha sakın kopmasınlar diye çil yavrusu gibi çırpınmıştım inan..

o kadar kocaman ki yürekleriniz.. ne diyeyim ben size.. Allah gönlünüzün muradını versin emi hepinizin

canım nazar diyebiliyorum size sadece:26::26:
lütfen siz de sahip çıkın evliliğinize
vallahi küçücük bişe buu
Allah beterinden korusun tatlımm :26::26:

Arzum canım benim. Ne yazık ki dilin kemiği yok. En olmadık anlarda sırf karşı tarafın canı acısın diye olmadık laflar söylüyoruz sevdiklerimize. Belli ki sizin olayınızda buradan patlamış. Bu gibi durumlarda can acıtmaktan ziyada susmayı bilsek oysa her şey yerine oturacak. Eşini al karşına konuş. Belli ki pişman belli ki sende pişmansın. Karşılıklı oturup konuşmadan hiçbir sorun çözüme ulaşamaz. Allah göstermesin ne sorunlar var, dermanı zor.. Rabbim hiç birimizi sevdiklerimizin acısıyla sınamasın..
Sarılın birbirinize Arzum. Sımsıkı sarılın

Arzu'cum canım çok üzüldüm bu yaşananlara, ama yapma bu kadar hem kendine hem eşine. Kazayla insanlar ölüyor bu hayatta, dilin kemiği yok söylemiş işte. Pişman da olmuş, tek bir cümlenin bitirebileceği kadar ufak olamaz sevginiz bence. Keşke yatağı ayırmak ve kuzenine gitmek gibi şeyler yapmasaydın. Bak benim annem ve babam 37 senelik evli, halen daha aşkım, canım bitanem diyerek severler birbirlerini. Onlar örnektir benim için, ben evlenirken babam eşimle bana "ne olursa olsun yatak odanıza kavga sokmayın" dedi. Bana da düğünden önce "sakın ola ki en ufak tartışmayla bavulunu toplayıp evden çıkma, yatağını ayırma. saygınızı yok ederseniz" demişti.
Bazen ayrı kalmak kafa dinlemek sorunların çözümü için şart gibi görünse de, aslında sevgiyle aşılır bütün sorunlar. Konuşarak anlar insanlar birbirlerini. Ne kendini ne de eşini üz, yaptığınız tartışma evinizde kalsın. Akşama evinde ol ve bence ne kadar kırıldığını, bu cümlenin onun ağzından o kadar kolay çıkmasına rağmen senin çok fazla üzüldüğünü güzelce anlat. Emin ol konuşarak çözülmeyecek bir sorun yok aranızda anlattığın kadarıyla.

arzuuucum herşey düzelicek inan bana..
erkekler doğaları gereği çabuk parlıyorlar ve çabuk sönüyorlar yine böyle bi zamanda kırıcı bir laf etmiş ama inan ki o anlık sinirle söylemiştir bu lafı sen de biliyorsun ki..
eşler arasında yaşanabiliyor..
laflarının nerelere gidebileceğini bizler kadar tartmıyorlar ki..
siz birbiriniz için varsınız ki biz bile bunu senin yazdıklarından görebiliyoruz
6 senelik ilişkimde çok sorunlu zamnalr geçirdim ama kalbini ve bana olan sevgisni biliyorum ya hep o beni ayakta tuttu..
sen de biliyosun bunu o yüzden konuşup halledin lütfen..eşin pişman olmuş yaptığından..
siz ayrılamzsınız yaaaaa aaaaaaa

canım nazar diyebiliyorum size sadece:26::26:
lütfen siz de sahip çıkın evliliğinize
vallahi küçücük bişe buu
Allah beterinden korusun tatlımm :26::26:

diloşum zehroşum.. yemin ederim bu lafı hakedecek hiç birşey yapmadım ben.. düğün için ne onun birikimi vardı ne benim.. ne onun ailesinin birikimi vardı ne de benimkilerin.. Yoksa yok dedim tıkadım kulağımı gittik bankaya çektik kredimizi.. dedik ki gelen altınımız ne kadar olursa olsun yatırırız yeterse borca yeter yetmezse öderiz taksit taksit dedik.. bir tane bileziğime bile imrenen gözle bakmadım hepsini verdim veririmde zaten! o benim canım! diğer yarım falan değil TAMAMIM

Hazmedemediğim kısım da bu ya zaten.. yapacağım herşeyi yapmışım adetlermiş ananelermiş hepsini süpürmüşüm kimsenin ağzından bir laf çıkartmamışım Mükafatı bu mu olmalıydı? nasıl dikkat etmez ağzından çıkan söze.. üstelik daha popom yeni yeni iyileşirken.. nankörrr

diğer yandan da kokusunu özledim O uyurken yüzünü dokunarak keşfetmeyi özledim "Hoşgeldin adam" demeyi bile özledim ama ben şimdi tepki göstermezsem yarın gene bu lafı duyurmaz mı bu koca kafa? susmak sessiz kalmak "söylediğin lafı yuttum çok da ağır olmadı" demek olmaz mıydı?

okurken gözlwerimden yaşlar süzüldü ve kendimi senin yerine koydum tek cevap veriyorum eşin o konuda haksız sen yıkılmışsın ama o lafı sen eşine sölememliydin yerind eolsam asla yapmaz kendimi savunmaz ona laf sokmaz diğer davrandığın gibi davranırıdm

olayı ben yaşasam nişanlım o lafımdan sonra affetmezdi eşine maşallah kendi suçunu görüp senin sölediğin lafla zeytinyağı gibi üste çıkmıyor gerçekten maşallah

bak nabza göre şerbet derler kaıdn erkeğe göre davranır derler yaa ben asla bötyle davranamam herhalde evlenmedim bilmiyorum ama böyle davransam arkamdan gelirmiydi bilmiyorum benimki asla kendin de suç aramazdı ki bende onun gibiyim çok inatız yaa bu gibi durumda arkaya bakınca kim gelecek diye düşünmeyi bile sırayla bazen yaptık o yapmasa asla arkasından gitmem derdim hep

siz bence oturup konuşun o seni çok seviyor sende onu o yüzden öyle evden gitmeler felann öyle şeyler yok siz nişanlı yada sevgili değilsiniz aynı eve baş koyduysanız sorunları o evde atlatmak konuşlarak güzelce aşmak zorundasınız canım

asla ama asla kimseye yansıtmadan ikinizin halledeceği yer eviniz sizin kaleniz çünkü dışarıya analttığın anda geçmiş hep arkanda ama eşinle kavganı evde yaşar bırakırsan asla ama asla size kimse eskileri hatırlatmaz o kaleyi çok sağlama all

önceden her tartışmammı ağlayarak insanlar ayansıtan ben son 2 3 senedir asla kimseye yansıtmıyorum onla inatla aşmaya çalışıyorum insan öfkeden yüzünü görmek bile istemez bazen öfke kızgınlık kötüdür arzucum

bunları yazarak ezan okunuyor gözlerimden yaşlar süzüldü sana dua ediyorum canım

hayır asla değil o pişman bence sana birdaha öyle laf etmeyecek cnaım pişman ki peşinde

ne bileiym aynı durumu yaşasam ki daha önce bir laf yedim gözün yukarda çok zengin birisi olsaydı keşke demişti üstüne üstlük aldığım pahalı bir ayakkbı yüzünden bu lafı etmişti arzu düşün o zaman askerdeydi dedim giz bu çocuk sana öğrenci haliyle bile paranın lafını etmedi şimdi kendi maaşınla aldığın bişi için bunu diyor demekki çocuk askerde çok bunalmış die düşündüm gülerek yok aşkım almıyım dedim ayakkbıyı ne diyim bak sen yazınca aklıma geldi

başkası olsa askeriyede yakar yıkardı onu yapmadım sabrım çok büyük ona karşı oda farkında ama bilömiyorum ben insanları hemen affediyorum kinim var bak unutmamışım unutamam ama affetmem yüzüne gülmem çok kolay

kırmızıyla işaretlediğim yer önemli arzucumm
tabi ki tavrını koy, küs nazlan eşin akşamına gönlünü alırdı zatenn
eğer tavır yapmazsam bi daha yapar die düşünme
sen ona tavırdan çok -ki evden gitme tavrı bence aşırı yanlış- kırgınlığını ve kızgınlığını göstermelisinn
ki cidden anlaşabilen bi çiftsiniz sen konuşsan eşin altan girer üstten çıkar barışırdınız
ben azıcık senide haksız gördüm hala geç diil diip yatağını ayırman çok yanlış
soğukluk sokma aranıza lütfen
akşam gayet güzel yemeğini hazırla sen de hazırlan
ve yemekte eşinle konuş
kendi yaptığın içinde özür dilemeyi unutma lütfen:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…