- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
Arzu'cum canım çok üzüldüm bu yaşananlara, ama yapma bu kadar hem kendine hem eşine. Kazayla insanlar ölüyor bu hayatta, dilin kemiği yok söylemiş işte. Pişman da olmuş, tek bir cümlenin bitirebileceği kadar ufak olamaz sevginiz bence. Keşke yatağı ayırmak ve kuzenine gitmek gibi şeyler yapmasaydın. Bak benim annem ve babam 37 senelik evli, halen daha aşkım, canım bitanem diyerek severler birbirlerini. Onlar örnektir benim için, ben evlenirken babam eşimle bana "ne olursa olsun yatak odanıza kavga sokmayın" dedi. Bana da düğünden önce "sakın ola ki en ufak tartışmayla bavulunu toplayıp evden çıkma, yatağını ayırma. saygınızı yok ederseniz" demişti.
Bazen ayrı kalmak kafa dinlemek sorunların çözümü için şart gibi görünse de, aslında sevgiyle aşılır bütün sorunlar. Konuşarak anlar insanlar birbirlerini. Ne kendini ne de eşini üz, yaptığınız tartışma evinizde kalsın. Akşama evinde ol ve bence ne kadar kırıldığını, bu cümlenin onun ağzından o kadar kolay çıkmasına rağmen senin çok fazla üzüldüğünü güzelce anlat. Emin ol konuşarak çözülmeyecek bir sorun yok aranızda anlattığın kadarıyla.
nilcim inan bana bende hayatıma felsefe edinmiştim bu yataklar ayrılmayacak kesinlikle diye.. ama incinmişliğin verdiği birşey olsa gerek.. ona verilecek en büyük ceza onu bensiz bırakmak diye düşünerek yaptım bunu ama inan bana ne uyuduğumdan ne yediğimden ne içtiğimden keyif almanın imkanı yok.. bir şeyler yapmak şart..
arzuuucum herşey düzelicek inan bana..
erkekler doğaları gereği çabuk parlıyorlar ve çabuk sönüyorlar yine böyle bi zamanda kırıcı bir laf etmiş ama inan ki o anlık sinirle söylemiştir bu lafı sen de biliyorsun ki..
eşler arasında yaşanabiliyor..
laflarının nerelere gidebileceğini bizler kadar tartmıyorlar ki..
siz birbiriniz için varsınız ki biz bile bunu senin yazdıklarından görebiliyoruz
6 senelik ilişkimde çok sorunlu zamnalr geçirdim ama kalbini ve bana olan sevgisni biliyorum ya hep o beni ayakta tuttu..
sen de biliyosun bunu o yüzden konuşup halledin lütfen..eşin pişman olmuş yaptığından..
siz ayrılamzsınız yaaaaa aaaaaaa
oy ayçam oyyy onun sevgisine ya da kendi sevgime inanmasam yıpratır mıyım hiç kendimi de onu da.. sabah evden çıkarken tansiyonu yükselmiş şimdi kuzenimin eşi aradı
Allahım benden alsın ona versin.. o iyi olsun yeter ki.. bir özür bekledim sadece Yoksa ben naparım snoopymsiz
okurken gözlwerimden yaşlar süzüldü ve kendimi senin yerine koydum tek cevap veriyorum eşin o konuda haksız sen yıkılmışsın ama o lafı sen eşine sölememliydin yerind eolsam asla yapmaz kendimi savunmaz ona laf sokmaz diğer davrandığın gibi davranırıdm
olayı ben yaşasam nişanlım o lafımdan sonra affetmezdi eşine maşallah kendi suçunu görüp senin sölediğin lafla zeytinyağı gibi üste çıkmıyor gerçekten maşallah
bak nabza göre şerbet derler kaıdn erkeğe göre davranır derler yaa ben asla bötyle davranamam herhalde evlenmedim bilmiyorum ama böyle davransam arkamdan gelirmiydi bilmiyorumbenimki asla kendin de suç aramazdı ki bende onun gibiyim çok inatız yaa bu gibi durumda arkaya bakınca kim gelecek diye düşünmeyi bile sırayla bazen yaptık o yapmasa asla arkasından gitmem derdim hep
siz bence oturup konuşun o seni çok seviyor sende onu o yüzden öyle evden gitmeler felann öyle şeyler yok siz nişanlı yada sevgili değilsiniz aynı eve baş koyduysanız sorunları o evde atlatmak konuşlarak güzelce aşmak zorundasınız canım
asla ama asla kimseye yansıtmadan ikinizin halledeceği yer eviniz sizin kaleniz çünkü dışarıya analttığın anda geçmiş hep arkanda ama eşinle kavganı evde yaşar bırakırsan asla ama asla size kimse eskileri hatırlatmaz o kaleyi çok sağlama all
önceden her tartışmammı ağlayarak insanlar ayansıtan ben son 2 3 senedir asla kimseye yansıtmıyorum onla inatla aşmaya çalışıyorum insan öfkeden yüzünü görmek bile istemez bazen öfke kızgınlık kötüdür arzucum
bunları yazarak ezan okunuyor gözlerimden yaşlar süzüldü sana dua ediyorum canım
canım nasıl acıdıysa artık gizim.. canımı nasıl acıttıysa onun da canı yansın istedim ağzımdan çıkıverdi öyle.. ama yaptığının ne büyük bir patavatsızlık olduğunu bildiğinden sanırım düştü peşime..
ağlama dökülmesin benim düdük makarnam yüzünden güzel gözlerinden yaşlar.. kıyamam hiç..!!
söylediğiniz herşeyi düşünüyorum inanın.. gitmeliyim akşama sanırım evime..