'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nilcim inan bana bende hayatıma felsefe edinmiştim bu yataklar ayrılmayacak kesinlikle diye.. ama incinmişliğin verdiği birşey olsa gerek.. ona verilecek en büyük ceza onu bensiz bırakmak diye düşünerek yaptım bunu ama inan bana ne uyuduğumdan ne yediğimden ne içtiğimden keyif almanın imkanı yok.. bir şeyler yapmak şart..

oy ayçam oyyy onun sevgisine ya da kendi sevgime inanmasam yıpratır mıyım hiç kendimi de onu da.. sabah evden çıkarken tansiyonu yükselmiş şimdi kuzenimin eşi aradı
Allahım benden alsın ona versin.. o iyi olsun yeter ki.. bir özür bekledim sadece Yoksa ben naparım snoopymsiz

canım nasıl acıdıysa artık gizim.. canımı nasıl acıttıysa onun da canı yansın istedim ağzımdan çıkıverdi öyle.. ama yaptığının ne büyük bir patavatsızlık olduğunu bildiğinden sanırım düştü peşime..
ağlama dökülmesin benim düdük makarnam yüzünden güzel gözlerinden yaşlar.. kıyamam hiç..!!
söylediğiniz herşeyi düşünüyorum inanın.. gitmeliyim akşama sanırım evime..

koca eşek!! hatta eşek koca!! aslında ben onun kafasını böyle yımııta gibi çatlatmalıydım evden gitmek yerine.. doğru söylüyorsunuz ama sinir anı işte.. pffff..
eve kendi ayağımla gitmek de şey olmaz dimi? heh öyle gittiğin gibi gelirsin vs??

Tatlım sımdı okudum yazıklarını cok uzuldum ne kadar pişman oldugu bellı daha henuz bırısıyle aynı evı paylasmadım zorluklarını bılmıyorum ama halledılemeyecek sey yoktur yyeterkı sevgınızı kaybetmeyın keske yatagınızı ve evınızı ayırmasaydın bende nısanlıma arada takılırım koltukta yatarsın dıe hayır der kesınlıkle ne olursa olsun o yataga bereber gırılıcek kıcını donup yatabılırsın ıstemıyosan dıe Birbirinizn sevgısıne en ıhtıyac duydugunuz zaman su zaman bunu kendınızden esırgemeyın.Bana dusmez canım ama sankıı bu aksam gıtsen evıne gelınce senı gorse nasıl mutlu olucaktır gorursun sana da cok ıyı gelıcektır

Arzucum kırıldığını üzüldüğünü elbette göster ama bu tepki yatağı ayırarak evi terk ederek olmamalı tatlım Şimdi evden gittin ve tekrar geri döndün. İleride aynısını yapmaya yeltendiğinde ( ki umarım bir daha asla bu duruma gelmezsiniz ) nasıl olsa geri dönecek diye düşünmez mi peki eşin ? Arzucum siz mantıklı insanlarsınız. Şimdi sevginin ve mantığının ellerinden tutma zamanı kuzum

Hayatım dusunmen gerekn bu deıl bız kadınız yuvayı ayakta tutan olucaz bu tarz gurur yapmak ıcın butun bır ömrunu uzuntuye bogmaya gerek yok

haklısın güneşim ama inan az önce de yazdım kesinlikle şart koştuğum birşeydi hayır ayrılmaz yataklar diye ama o an inan başka birşey oluyor insana.. kuzenim şey dedi hatta bu durumda şeytan hemen iş başına geçer.. yapılmayacak şeyleri yaptırtır..
ama o eşeği çok özledim çok..

al işte bunu demek istemiştim bende zehram
o da bunu düşünecek yok yok gitmeyeyim ben..

tamam ıste canım ne kendını ne esını uzme aılenızde duyar uzulur uzatırsanız hem gercekten cozulmucek bısey olsa kımse sana cozmeye calısmanı onermez hemcısımızı koruruz bız aksam sıze guzel bır barısma hopbala cubbalası onerıyorum

hayat o kadar zor ki arzu
o kadar çaresiz kalıyor ki insan bazen
ama en önemli şey
ne yaşarsanız yaşayın ikinizin arasında klamsı
başkaları duyunca çok kötü oluyor

bence eşin bir şansı hakediyor
anlık bir kızgınlıkla ucunun nereye varacağını düşünmeden bir laf etmiş

boşanmak çok kolay
ama emin ol bu sebep sana zamanla o kadar ufak gelecek kii
çok pişman olacaksın
herkes 2. şansı hakeder
bir daha yaparsa işte o zaman gerçekten düşünürsün

erkekler gitti nasılsa geri gelecek diye düşünmüyor
biz kadınlar çok yönlüyüz ama
erkekler düz mantık genelde
eşinde demek ki beni seviyor geri döndü
bir daha kırarsam dönüşü olmaz diye düşünecek emin ol

temiz yürek
Allah razı olsun.. hepsi kulağıma küpe.. şimdi akşam eve geçeyim o zaman güzelde bir sofra hazırlayayım.. giyineyim de..

cok dogru soylemısın canım benımde ıcımden gecen buydu bızım kadar ınce dusunemeyebılıyolar nasıll da gerı dondu demeyecektır senı bı daha keybetmemek ıcın elınden gelenı yapıcaktır.Tek yapmanız gereken bırbırınzın gözunun ıcıne bakıp ne gunlerden buralara geldınızı gormek ve bırbırınızı ne kadar cok sevdıgınızı hatırlamak

temiz yürek
Allah razı olsun.. hepsi kulağıma küpe.. şimdi akşam eve geçeyim o zaman güzelde bir sofra hazırlayayım.. giyineyim de..

yavaş yavaş olsun herşey
ilk zamanlar soğukluk olacak mutlaka bak bunu unutma
ama giyinme bu akşam
ufak ufak normale dönün
bugün güzel bi yemek yiyin
oturun konuşun sohbet edin
hatta Ps I love you filmini al
onu izleyin bir insanın eşini kaybedince neler yaşadığını görün birlikte

yarın ya da öbür günde giyinir hazırlanırsın

bundan sonra herşey umarım çok daha iyi olur sizin için

tabikid eevine gitmelisin bunu yukardakilere dayanarak yazıyorum

ayrıca eve kendi ayağınla gitmek neyin nesi tabi kendi ayağınla evden çıktığın gibi dönceksin ayrıca bunu o yada bir başkası üdşünürse düşünsün sakın guru yapma arzucum gurura giriyorsun çok kötü berbat bişi belki aşkını 10 yıldır korursun ama gururunu korumaya kalkarsan 1 dakkada biter ilişki farklı yollara gidersiniz

seç birini aşk mı gurur mu sakın gurur yapma kim ne düşünürse düşünsün şeytan seni bu düşünceye itmesin kalbinin aşkının sesini dinle canım

tamam tamam vallahi aklımda hepiciğiiii

hııı vur deyince öldürme diyorsun.. hmm tamam o zaman

beni unutmanın orjinali mi o film? ama alayım dur..

Geçmiş olsun canım inş bir daha bu tarz sorunlar yaşamazsınız.Seni diğer topikte görüyordum yazmak istedim. Söylenen sözler ağır ama daha yeni evlisiniz bir evliliğin oturması kolay değil keşke evini terk etmeseydin ani verilmiş karar ikinizi daha da çok üzmüş.ikinizde birbirinizi çok seviyorsunuz belli karşılıklı konuşarak çözülmeyecek sorun yok canım.Allah yardımcınız olsun.

al işte bunu demek istemiştim bende zehram
o da bunu düşünecek yok yok gitmeyeyim ben..

ama bak zehra da destekledi öyle düşünecek..

Editliyorum sözümü. Bebeğim demek istediğim kocacın şuan öyle birşey düşünmez ve eminim bir daha da bu tip tatsızlıklara sebebiyet verecek laflar söylemekten sakınacaktır. Ne sen bir daha evini terket ne de o böyle birşey düşünsün Arzucum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…