'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ayyyyy iş yerime ne geldiğini tahmin edemezsiniiiizzzz

nil canım sana bişi soracağım bursaya idobüsle mudanyaya gelsem dikişevini bulabilirmiyiz yani mudanyaya uzakmıdır

mudanya dan küçük sanayiye arabalar var
onlarla bursa ya gelirsin
ordan da ister metrya binersin
gökdere durağı var orda inersin
gitmeden de numarasını al
onlar sana tarif ederler
feribotla orası arasında yine 40-45 dk mesafe var nerden baksan

vallahi senden hiç beklemediğim cümleler bunlar arzuucum
eşin o senin flörtün diil canım artıkk gurur yapma lütfenn
akşamda yemeğini hazırla ve sen de hazırlan kesinliklee
*
ayrıca ne geldii

vallahi senden hiç beklemediğim cümleler bunlar arzuucum
eşin o senin flörtün diil canım artıkk gurur yapma lütfenn
akşamda yemeğini hazırla ve sen de hazırlan kesinliklee
*
ayrıca ne geldii

tamam bi daha yapmıcam diloşş

"kadınım kombiyi çalıştırıyorum ama bir türlü ısınamıyorum Ak sakallı dede rüyamda tertemiz teni olan dilberini bul ısınırsın dedi.. ben onun yalancısıyım bu akşam gelsen de ak sakallı dedeye mahçup olmasak.. :)" notlu lilyuumlarrr..
bide çarşamba günkü milli maça biletler.. eşoleşşşeeeekkkkk

amannnıııınııııııı
kocaya gellll alkışlar enişteyeeeee
*
true cum güzel bi öğüdü kulağıma küpe oldu;
'' sevişmek candır ''

Kalp çiçekkk neee neee ne geldiii bebe

"kadınım kombiyi çalıştırıyorum ama bir türlü ısınamıyorum Ak sakallı dede rüyamda tertemiz teni olan dilberini bul ısınırsın dedi.. ben onun yalancısıyım bu akşam gelsen de ak sakallı dedeye mahçup olmasak.. :)" notlu lilyuumlarrr..
bide çarşamba günkü milli maça biletler.. geldi şekercimm..

wuhuuuuuu aferin enişteyeee

Tebrikler enişteye ne guzel de not yazmıs ole ınce dusuncelıymıs bak basıt bı kac kelıme yazıpta bırakmamıs ne kadar sanslı oldugunu bı kez daha hatırla kendını daha ıyı hıssdıyosundur umarım canım

evet hele hele maç biletlerini görünce çok daha iyi hissettim canımcımmm karnım bile acıktıDilerim biter gider yahuu..

Bence bunu düşünmek yerine, evliliğinizin saygınlığını düşünmelisin. Bireysel olarak düşünmek yerine ikiniz adına düşünmelisin. Erkekler bizler gibi değil, onlarla ilgili fazla beklentilere girmemek gerek. Ve bende sana tavsiye; asla ama asla hiç bir zaman olayı bu boyutlara taşıma. Evden ayrılma, evinde kal, kol kırılır yen içinde kalır demiş büyükler.

Bak yine babamın sözleri geldi aklıma; "baba evine geldiğinde bir daha çıkışın olmaz ona göre davran, küstüm deyip bavulunu alıp gelirsen bir daha dönemezsin. Döneceksen de gelmeyeceksin."

Hadi bakalım bu akşam doğru evineeeeeeee, eşinle de barış. ona da ders olmuştur, bir daha ağzından çıkacak lafa dikkat eder. Bu akşam barışın ona göre yarın sorucam

tamamdır nilcim uslu karıcık olcam daha da yapmıcam bakalım bir akşama paşaya..

selamm
canım vallahi sen uzun süre gelmeyince sildim listedenn
hatta bi kaç kişi daha silindi henüz fark etmediler belki amaa
geçmiş olsun nasılsın şimdii
kendini de üzme :

Sağolasın cnm bu arada annene büyük geçmiş olsun. Hala hastayım battaniye altından yazıyorum . Şu an kolumu kaldırıp bişey yapamicak durumdayım. Bu hafta da böyle geçti. insallah sağlık olsun da yapıcaz artık bişeyler

nil canım sana bişi soracağım bursaya idobüsle mudanyaya gelsem dikişevini bulabilirmiyiz yani mudanyaya uzakmıdır

Canım merhaba yeni gördüm ya sorunu kusura bakma lütfen. Şöyle diyim İstanbul'dan Bursa'ya gelmek oldukça kolay. İdobüs yada Budobüs'e biniyorsun. Ortalama 75-90 Dk arası deniz otobüsü yolculuğunun ardından İdobüs ile gelirsen Güzelyalı feribot İskelesine ,Budobüs ile gelirsen Mudanya Feribot iskelesine geliyorsun. Güzelyalı feribot iskelesi Bursa'ya daha yakın. Oradan Bursa Metrosuna otobüsler var. Otobüs zaten son durakta indiriyor seni, oradan metroya biniyorsun. Metro'da Gökdere Metro istasyonunda iniyorsun. Alt geçit yoluyla yolun sol kısmına geçiyorsun işte hemen orada :))
Eğer müsait olursam bende seve seve yardımcı olurum.

Arzuuuu sevindim cnm herşeyin tatlıya bağlanmasına.
Mesajda bence çk sempatik olmuş.Erkekler kadınları nereden vurucaklarını çk iii biliyorlar

Şimdi akşam güzel bi yemek tatlı konuşma öpüşüp koklaşma olduda bitti
Herşey tatlıya bağlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…