Editliyorum sözümü. Bebeğim demek istediğim kocacın şuan öyle birşey düşünmez ve eminim bir daha da bu tip tatsızlıklara sebebiyet verecek laflar söylemekten sakınacaktır. Ne sen bir daha evini terket ne de o böyle birşey düşünsün Arzucum
nil canım sana bişi soracağım bursaya idobüsle mudanyaya gelsem dikişevini bulabilirmiyiz yani mudanyaya uzakmıdır
koca eşek!! hatta eşek koca!! aslında ben onun kafasını böyle yımııta gibi çatlatmalıydım evden gitmek yerine.. doğru söylüyorsunuz ama sinir anı işte.. pffff..
eve kendi ayağımla gitmek de şey olmaz dimi? heh öyle gittiğin gibi gelirsin vs??
Ayyyyy iş yerime ne geldiğini tahmin edemezsiniiiizzzz
vallahi senden hiç beklemediğim cümleler bunlar arzuucum
eşin o senin flörtün diil canım artıkk gurur yapma lütfenn
akşamda yemeğini hazırla ve sen de hazırlan kesinliklee
*
ayrıca ne geldii
ayyyyy iş yerime ne geldiğini tahmin edemezsiniiiizzzz
tamam bi daha yapmıcam diloşş
"kadınım kombiyi çalıştırıyorum ama bir türlü ısınamıyorum Ak sakallı dede rüyamda tertemiz teni olan dilberini bul ısınırsın dedi.. ben onun yalancısıyım bu akşam gelsen de ak sakallı dedeye mahçup olmasak.. :)" notlu lilyuumlarrr..
bide çarşamba günkü milli maça biletler.. eşoleşşşeeeekkkkk
Kalp çiçekkk neee neee ne geldiii bebe
amannnıııınııııııı
kocaya gellll alkışlar enişteyeeeee
*
true cum güzel bi öğüdü kulağıma küpe oldu;
'' sevişmek candır''
"kadınım kombiyi çalıştırıyorum ama bir türlü ısınamıyorum Ak sakallı dede rüyamda tertemiz teni olan dilberini bul ısınırsın dedi.. ben onun yalancısıyım bu akşam gelsen de ak sakallı dedeye mahçup olmasak.. :)" notlu lilyuumlarrr..
bide çarşamba günkü milli maça biletler.. geldi şekercimm..
wuhuuuuuuaferin enişteyeee
tamam bi daha yapmıcam diloşş
bide çarşamba günkü milli maça biletler.. eşoleşşşeeeekkkkk
Tebrikler enişteyene guzel de not yazmıs ole ınce dusuncelıymıs bak basıt bı kac kelıme yazıpta bırakmamıs ne kadar sanslı oldugunu bı kez daha hatırla kendını daha ıyı hıssdıyosundur umarım canım
koca eşek!! hatta eşek koca!! aslında ben onun kafasını böyle yımııta gibi çatlatmalıydım evden gitmek yerine.. doğru söylüyorsunuz ama sinir anı işte.. pffff..
eve kendi ayağımla gitmek de şey olmaz dimi? heh öyle gittiğin gibi gelirsin vs??
Bence bunu düşünmek yerine, evliliğinizin saygınlığını düşünmelisin. Bireysel olarak düşünmek yerine ikiniz adına düşünmelisin. Erkekler bizler gibi değil, onlarla ilgili fazla beklentilere girmemek gerek. Ve bende sana tavsiye; asla ama asla hiç bir zaman olayı bu boyutlara taşıma. Evden ayrılma, evinde kal, kol kırılır yen içinde kalır demiş büyükler.
Bak yine babamın sözleri geldi aklıma; "baba evine geldiğinde bir daha çıkışın olmaz ona göre davran, küstüm deyip bavulunu alıp gelirsen bir daha dönemezsin. Döneceksen de gelmeyeceksin."
Hadi bakalım bu akşam doğru evineeeeeeee, eşinle de barış. ona da ders olmuştur, bir daha ağzından çıkacak lafa dikkat eder. Bu akşam barışın ona göre yarın sorucam
selamm
canım vallahi sen uzun süre gelmeyince sildim listedenn
hatta bi kaç kişi daha silindi henüz fark etmediler belki amaa
geçmiş olsun nasılsın şimdii
kendini de üzme :
nil canım sana bişi soracağım bursaya idobüsle mudanyaya gelsem dikişevini bulabilirmiyiz yani mudanyaya uzakmıdır
tamamdır nilcim uslu karıcık olcam daha da yapmıcam bakalım bir akşama paşaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?