KIZLAR CEVAPLARINIZI GÖRÜDM HEPİCĞİNİZE CEVAPLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM EVE GİDİNCE AYRINTILI BURSANIN HARİTASINA BAKACAĞIM
kızlar birşey daha soracağım nişanlım 8 marta beyaz eşyalaırn eve gelmesini istedi ama o gün kadınlar günü ve ben makyaj malzemesi vb şeyler alacaktım yaaa kız arkadaşlarımla program yapmıştım , nişanlımda sen gelmezsin o zaman dedi ama ne bileyim beyaz eşyala rkurulurken başında olmalımıyım sizler evdemiydiniz o zaman
KIZLAR CEVAPLARINIZI GÖRÜDM HEPİCĞİNİZE CEVAPLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM EVE GİDİNCE AYRINTILI BURSANIN HARİTASINA BAKACAĞIM
kızlar birşey daha soracağım nişanlım 8 marta beyaz eşyalaırn eve gelmesini istedi ama o gün kadınlar günü ve ben makyaj malzemesi vb şeyler alacaktım yaaa kız arkadaşlarımla program yapmıştım , nişanlımda sen gelmezsin o zaman dedi ama ne bileyim beyaz eşyala rkurulurken başında olmalımıyım sizler evdemiydiniz o zaman
huu huuu
bi gülintoş gördüm sankiii
Senin yazdığını görünce hemen damladım ama kaybolmuş gülintoş
Ben evde yoktum canım, annem ve kayınvalidem evdeydi. Zaten beyaz eşyaların kurulacak yerleri belli.Değiştirmek yada orası olmasın şuraya koyalım diyecek durumda olmadığına göre gitmene gerek yok. Zaten ortalama yarım saat 1 saatte kuruyorlar.
nil günler cabuk gecmıyor dıyordumda sen evlenelı 2 ay olmus sasırdım gercekten sankı gecen hafta senı dugune ve kınaya ugurlamıs gıbıyım
kızlar nasılsınız arada bakıyorum herkesin farklı muhabbetine denk geliyorum bölmiyim diyorum ama bende kaynaşmak istedim :)
Böl canım böl, sana da yetişiriz biz sen merak etme :)
haha tamam :) benimde eylülde düğünüm nette sürekli bişey araştırıp bakmaktan deli oldum :)
kızlar nasılsınız arada bakıyorum herkesin farklı muhabbetine denk geliyorum bölmiyim diyorum ama bende kaynaşmak istedim :)
Şimdiden mutluluklar diliyorum sana o zaman, daha zamanın var, güzel bir ihtiyaç listesi yap ve ona göre alışveriş yap. Sonra çeyiz yerleşirken "Allah'ım bunu nereye koyacağım şimdi ben" demek zorunda kalmazsın. Kullanacağın kadar eşya al, düğün sonrası eşinle de evinize alırsınız bir şeyler, çeyiz alışverişinden daha zevkli oluyor emin ol
eğer araya atlamazsan kaynaşamazsınn kii
"kadınım kombiyi çalıştırıyorum ama bir türlü ısınamıyorum Ak sakallı dede rüyamda tertemiz teni olan dilberini bul ısınırsın dedi.. ben onun yalancısıyım bu akşam gelsen de ak sakallı dedeye mahçup olmasak.. :)" notlu lilyuumlarrr..
bide çarşamba günkü milli maça biletler.. geldi şekercimm..
Ben evde yoktum canım, annem ve kayınvalidem evdeydi. Zaten beyaz eşyaların kurulacak yerleri belli.Değiştirmek yada orası olmasın şuraya koyalım diyecek durumda olmadığına göre gitmene gerek yok. Zaten ortalama yarım saat 1 saatte kuruyorlar.
başka sormak istediğin bişi olursa da yardımcı olmak isterim
bence bursaya gelirsen
bikaç saat ayır
ve çarşıya da bak
orda da çok güzxel modeller var
ben evde yoktum beyaz eşyalar geldiği zaman
kurulmadan önce de zaten yeri belliydi sorun olmadı
direk koydular yerine
mudanya dan küçük sanayiye arabalar var
onlarla bursa ya gelirsin
ordan da ister metrya binersin
gökdere durağı var orda inersin
gitmeden de numarasını al
onlar sana tarif ederler
feribotla orası arasında yine 40-45 dk mesafe var nerden baksan
denız otobusuyle gıt canım guzelyalıya ınıyo dırek mudanya daha yakın ordan hem daha kısa suruyo
Canım merhaba yeni gördüm ya sorunu kusura bakma lütfen. Şöyle diyim İstanbul'dan Bursa'ya gelmek oldukça kolay. İdobüs yada Budobüs'e biniyorsun. Ortalama 75-90 Dk arası deniz otobüsü yolculuğunun ardından İdobüs ile gelirsen Güzelyalı feribot İskelesine ,Budobüs ile gelirsen Mudanya Feribot iskelesine geliyorsun. Güzelyalı feribot iskelesi Bursa'ya daha yakın. Oradan Bursa Metrosuna otobüsler var. Otobüs zaten son durakta indiriyor seni, oradan metroya biniyorsun. Metro'da Gökdere Metro istasyonunda iniyorsun. Alt geçit yoluyla yolun sol kısmına geçiyorsun işte hemen orada :))
Eğer müsait olursam bende seve seve yardımcı olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?