'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

KIZLAR CEVAPLARINIZI GÖRÜDM HEPİCĞİNİZE CEVAPLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM EVE GİDİNCE AYRINTILI BURSANIN HARİTASINA BAKACAĞIM

kızlar birşey daha soracağım nişanlım 8 marta beyaz eşyalaırn eve gelmesini istedi ama o gün kadınlar günü ve ben makyaj malzemesi vb şeyler alacaktım yaaa kız arkadaşlarımla program yapmıştım , nişanlımda sen gelmezsin o zaman dedi ama ne bileyim beyaz eşyala rkurulurken başında olmalımıyım sizler evdemiydiniz o zaman

başka sormak istediğin bişi olursa da yardımcı olmak isterim
bence bursaya gelirsen
bikaç saat ayır
ve çarşıya da bak
orda da çok güzxel modeller var

ben evde yoktum beyaz eşyalar geldiği zaman
kurulmadan önce de zaten yeri belliydi sorun olmadı
direk koydular yerine

Ben evde yoktum canım, annem ve kayınvalidem evdeydi. Zaten beyaz eşyaların kurulacak yerleri belli.Değiştirmek yada orası olmasın şuraya koyalım diyecek durumda olmadığına göre gitmene gerek yok. Zaten ortalama yarım saat 1 saatte kuruyorlar.

arzu canım yazılanların hepiciğini şimdi okudum ve çok üzüldüm bu denli bir tartışma içerisinde olmanız çok gereksiz ver yersiz boş yere durumları ne hale getirmişsiniz ama sana çok kızdım en son yapılacak şeyleri en başta yapmıssın bizim kıza yakışmadı bu evet dediği şey ağır ve çok kırıcı ama sen bu şekilde tavrını ortaya koymamalıydın kuzum ya ve ne olursa olsun lütfen herşey içinizde kalsın daha çok yenisiniz ve bunlar size yakışmıyor akşama doğru evine güzelce sevdiğine masanı hazırla ve kırgınlıklarını konuşarak dile getir ve sende unutma kocana bi özür borcun olduğunu lütfen ve anladım ki yaptığın şeylerin yanlış olduğunun farkına vardın sende

sonuç ve enişteye helal diyorum gerçekten kıymetinizi bilin ve sıkıca sarılın birbirnize ve bu yaşanılanları unutun daha fazla zarar vermeyin birbirinize

nil günler cabuk gecmıyor dıyordumda sen evlenelı 2 ay olmus sasırdım gercekten sankı gecen hafta senı dugune ve kınaya ugurlamıs gıbıyım

nil günler cabuk gecmıyor dıyordumda sen evlenelı 2 ay olmus sasırdım gercekten sankı gecen hafta senı dugune ve kınaya ugurlamıs gıbıyım

Geçmez olur mu geçiyor, sadece beklerken geçmiyor gibi geliyor. Şimdi de bebek için sabırsızlıkla çabalıyoruz. Sonra da onun için gün sayıcam

haha tamam :) benimde eylülde düğünüm nette sürekli bişey araştırıp bakmaktan deli oldum :)

Şimdiden mutluluklar diliyorum sana o zaman, daha zamanın var, güzel bir ihtiyaç listesi yap ve ona göre alışveriş yap. Sonra çeyiz yerleşirken "Allah'ım bunu nereye koyacağım şimdi ben" demek zorunda kalmazsın. Kullanacağın kadar eşya al, düğün sonrası eşinle de evinize alırsınız bir şeyler, çeyiz alışverişinden daha zevkli oluyor emin ol

zaten ben çoğu şeyimi aldım artık bakmıyorum bile :) herşeyimizi birlikte aldık böyle daha keyifli oluyor evet fazla eşya almamaya özen gösteriyorum koyucak yer bulamam diye

Hiçte bi kereemmm başka topiklere gitmedimmm bi ara vaktim vardı sizlere baktım yazdıklarınızi okudum ama cevap yazamadan çıkmak zorunda kaldım

Günahımi aldın dilatos (kızgın smiler )

maşallah kuzum yaaa birdaha sakın ama sakın böyle birşey yaşamayın üzmeyin kendinizi yarın sabah bekliyoruz seni mutluluklarla

inan o günü dün gibi hatırlıyorum sen annen kv ye birşey diyecek diye gerildin diken üstünde idin seni nasıl rahatlatmıştık amma sonra annen birşey demeyip pozitif bir tepki verince sende ne şaşırmıştın ama bakkk 2 aycık geçmiş yahu biz seni evlendirelim şafaklar düşsün derken 2 ay olmuş hey maşallah

evet çarşıyıda çok gezmek istiyorum bursayı daha önce gezmiştim ama hiç böyle hayallerim yoktu

canım bende hani kullanımını felan anlatırlar diye merak ettim yerler belli bizimde o zaman olmam gerekmez herhalde sağolasınız fikirleriniz için

canım yaaa seviyorum burayı burda böyle tariflerle orda kimseye bile sormam çok teşekkür ederim canım

denız otobusuyle gıt canım guzelyalıya ınıyo dırek mudanya daha yakın ordan hem daha kısa suruyo

canım teşekkür ediyorum sana burda herkes tarif etmiş bana yolu bir gidip bakacağım önce bir eminönü gezeyim içime sinmezse bursa yolcusuyum

canım öncelikle yorumun için çok teşekkürler bursayı bir gezmek istiyordum zaten annem zamanında çeyizine çoğu şeyi bursadan almış adadan vapurla geçerlermiş yalova bursa hep çeyiz alırmış ipek kumaşlar felan istanbuldan daha iyimiş bursa annem de hep bursaya gidelim diyordu bakalım inşallah ya haftaiçi izin alıp gidicem yada bir haftasonu nişanlım la

tarifin için teşekkürler hemen bunu cep telefonuma kaydediyorum ki unutmayayyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…