Diloşuum işlerim bianda yoğunlaştı gelemedim hiçbaşka sayfalara kaçtı belkii*napıyosunn tubimm
"kadınım kombiyi çalıştırıyorum ama bir türlü ısınamıyorum Ak sakallı dede rüyamda tertemiz teni olan dilberini bul ısınırsın dedi.. ben onun yalancısıyım bu akşam gelsen de ak sakallı dedeye mahçup olmasak.. :)" notlu lilyuumlarrr..
bide çarşamba günkü milli maça biletler.. geldi şekercimm..
inan o günü dün gibi hatırlıyorum sen annen kv ye birşey diyecek diye gerildin diken üstünde idin seni nasıl rahatlatmıştık amma sonra annen birşey demeyip pozitif bir tepki verince sende ne şaşırmıştın ama bakkk 2 aycık geçmiş yahu biz seni evlendirelim şafaklar düşsün derken 2 ay olmuş hey maşallah
atladım atladımm :) neler yapıyosunuz
Hiçte bi kereemmm başka topiklere gitmedimmm bi ara vaktim vardı sizlere baktım yazdıklarınızi okudum ama cevap yazamadan çıkmak zorunda kaldım
Günahımi aldın dilatos (kızgın smiler )
Diloşuum işlerim bianda yoğunlaştı gelemedim hiçYoğun yoğun çalışıyodum yanii sen iyisindir inşallahh Gülintoş kaçmaz öyle başka sayfalaraaa
Aman sorma ya, ne ağlamıştım o gün. Sonra da annem hiçbirşey olmamış gibi "kayınvalidenlere geldik kahve içiyoruz" demişti
Günaydın kızlar.
Dün akşam aldığımız haberle yüreğimiz ağzımıza geldi. Kayınbabam trafik kazası geçirdiNişanlıma hastaneye yanında giden yabancı biri haber vermiş.. Kan aranıyor durumu iyi değil demişler baya korktuk
Neyse ki öyle bir şeyi yokmuş. Kafasını cama vurmuş 30 tane dikiş atmışlar.. Çok şükür Rabbim' e maddi hasar ve 30 dikişle atlattı.. Geveyi müşaade altında geçirdi bu sabah evine çıkarttılar ..
Rabbim tüm sevdiklerimizi korusun. Hayırlı Cumalar .
Geçmiş olsunnnnnn cnm
Cana gelceğine mala gelsin tabiki
günaydın kızlar
hayırlı Cuma'lar. Allah dularımızı kabul etsin bugün inşallah
pambuk canım geçmiş olsun şükür ki hiçbişey olmamış canım, Allah yaşatmasın bir daha
Zehraamm çok geçmiş olsunn
Rabbim beterinden korusun..
ZehramRabbim korumuş.
Çok çok geçmiş olsun.Allahım belalardan kazalardan korusun herkesi.
Günaydın kızlar.
Dün akşam aldığımız haberle yüreğimiz ağzımıza geldi. Kayınbabam trafik kazası geçirdiNişanlıma hastaneye yanında giden yabancı biri haber vermiş.. Kan aranıyor durumu iyi değil demişler baya korktuk
Neyse ki öyle bir şeyi yokmuş. Kafasını cama vurmuş 30 tane dikiş atmışlar.. Çok şükür Rabbim' e maddi hasar ve 30 dikişle atlattı.. Geveyi müşaade altında geçirdi bu sabah evine çıkarttılar ..
Günaydın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?