'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ahhh ahhh şu Bernardo'yu yaşadığım yerde bir bulsam yapışcam yakasına ama bayiisi bile yok araştırdığıma göre. Anneme de sordum, yok dedi
Sırf bu yüzden de şehir dışından alış-veriş yapmak istemiyorum ama mecbur kalıcam galiba... Morgannam bu arada hakikatan kayınvaliden çok zevkliymiş, yani yaşa göre hitap etmeyi seviyor, çok hoş:) Takdir ettim

tühh ya olsaydı keşke ama online satışa gireceklerini sölediler online olunca alırsın bebegm biz senin için ürünlere magazadan bakarız.ilk defa alışverişte gördüm kayınvalidecimi bakalım inş hep böle devam eder

İnş. Girer tatlım ya bende alırım o parislileri sevdim
günlük kullanmak için çok güzel

Süpersinn sağ ol balım Bence de bir an önce girsinler zira çok fazla funları var:90: Direk satıştan daha etkili olur online satış:90:

en yakın arkadasım da bundan almıs gizemcim çok güzel ben çok begendim bunu almayı istiyodum ama kayınvalidecim onu aldıgı için kaldı bu takım arkadasımda inceledim baya çok güzelll

benimde arkadaşım aldı tatlım en kısa zamanda almak istiyorum inşallah ya dünde arkadaşlarıma gösterdim kesin bunu al dediler

benimde arkadaşım aldı tatlım en kısa zamanda almak istiyorum inşallah ya dünde arkadaşlarıma gösterdim kesin bunu al dediler

bencede iyi bi seçim en begendigim buydu benim bernardoda ya gizemm ben bugun bişi daha yaptım kaya ve maya serisinin kahvaltı takımını satın aldım annemde kızdı günlük olur bu misafirlik olmaz diye giünlükte vardı ya benim onu misafirlikmi yapsam kay ve mayayıda günlük diyorum ???

canım ya neden bu kadar fazla aldın ki valla benim gösterdiğim modelden alcam kahvaltı olarakta günlük yemek takımı olarakta kullancam annem sadece kahvaltı için 12 sevis tabağıı al 6 tane daha eklettir felan dedi ama bilmiyorum yani ben öyle fazla birşey istemiyorum

kaya maya günlük olsun istiyorsan tatlım ama bence boşa masraf kaynanan parisliyi aldıysa büyük ihtimal kahvaltılıklarıyla almıştır

kaya maya tam bir takım olarak fiyatı ne kadar canım

kendimi tutamıyorum canım ya geçen nillede konuştuk almıcam falan dedim ama tutamadım kendimi aşkımda çok begenince alalım dedik toplamda 300 e geldi demlik şekerlik canım herşeyi var içindede zaten kütahyadan aldıgım takım komple set degildi günlük yemek takımının modelinden kendim kahvaltı takımı yapmıstım bi kaç bişi ekleyip

ben burdan bakınca 5 6 tane böyle takımn görüyorum varya canım bu parayı kenara koyup altın alsan daha mantıklıydı yanlış yatığını biliyorsun değimi yav ben çok gereksiz şeyler yapardım diye düşünürken sen benide geçmişsin ki kendimi frenliyorum valla normalde sen ne aldıysan bende aklımda kalmasın benim olsun diye hareket ederdim ama çeyiz konusunda temkinliyim bir ihtimal ayrı bir kahvaltı seti alırım benim bir clasik takım bernardo bir günlük takım bernardo bide çay pasta seti bunları alcam sadece bunlar heee belki bir ihtimal kahvaltı seti ayrıca alırım marina seriside olabilir ama bilmiyorum o bile fazla gelir canım

bence durmalısın yoksa yerinde kalmıcak evinde tatlım kaynanının aldığıyla hesap yap istersen kaçtane oldu bak gör kuzucum

yukarı çıkıcam zaten bugun bakıcam neler var neler yok kapatıyorum zaten çeyiz konusunu örgü batteniyem kaldı onuda indrimden alıcam canım frenlemeliyim kendimi söz dügün ve balayı için hayli para gidecek zaten altın almak en karlısı haklısın ayda iki çeyrek rahat alırım birde ne kadar harcadıgımı hesaplıcam

canım birikim şart bak benim bir evi rahatça dizecek param var ama ben ona güvenmiyorum kendime kalan parayla alışveriş yapcağma çeyiz almaya başladım listeyede gerek yok temkinli gidiyorum gereksiz bişey alıp doldurmucam çok kaliteli şeyler alcam ama az ve öz sen hem kaliteli hemde çok şey alıyorsun canım varya bence çok fazla bak düşün cidden frenle tatlım kendini

haklısın gizemcim harcadıgım paranın hatti hesabu yok maaşımı alıyorum evdekiler para istedikleri zaman veriorum onun dışında hep baana kalıyo birikimimde var çok ta olmasa işte bende kıyafete verecegimi buna veriyim derken çok abarttım artık bişi almak yok canım iki çeyrek yapıcam ayda.

canım valla azcık tut bence ya hatta mayıs ayına kadar biriktir o zaman küçük ev aletlerini al tutmalısın kendini canım bu arada kaya maya baya pahalıydı sen aldıklarını slermisin kaç tabak mesela çünkü tabaklar herşey pahalı porland sette satmıyor sanırsam online alışverişten bakıyorum bende şimdi

ececim imzayı bilmiyorum canım bu arada regl sancısı için belini ve ayaklarını sıcak tut canım

atlantis diye bi avm açılmış ankarada orada bi magazadan aldım canım açılış indirmiyle % 10 indirimle tek tek hesapladılar tepsisi eksik onuda almıstım ben o yüzden almadım

6 kişilik canım

çay fincanları

kahvaltı tabakları

yumurtalıkları

şekerlik

demlik

kahvaltı kapları var onlar

tuzluk-biberlik

peçetelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…