Günaydın kızlar.
Dün akşam aldığımız haberle yüreğimiz ağzımıza geldi. Kayınbabam trafik kazası geçirdiNişanlıma hastaneye yanında giden yabancı biri haber vermiş.. Kan aranıyor durumu iyi değil demişler baya korktuk
Neyse ki öyle bir şeyi yokmuş. Kafasını cama vurmuş 30 tane dikiş atmışlar.. Çok şükür Rabbim' e maddi hasar ve 30 dikişle atlattı.. Geveyi müşaade altında geçirdi bu sabah evine çıkarttılar ..
Rabbim tüm sevdiklerimizi korusun. Hayırlı Cumalar .
Dilooşuum saol kuzum amin inşallahzehroşumm çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inşallah :26::26:
çok geçmiş olsun canım Allah korumuş beterinden yine sıkmayın canınızı cana geleceğine mala gelsin
günaydın canlar
cok gecmıs olsun canım verılmıs sadakanız varmıs
Günaydın kızlar.
Dün akşam aldığımız haberle yüreğimiz ağzımıza geldi. Kayınbabam trafik kazası geçirdiNişanlıma hastaneye yanında giden yabancı biri haber vermiş.. Kan aranıyor durumu iyi değil demişler baya korktuk
Neyse ki öyle bir şeyi yokmuş. Kafasını cama vurmuş 30 tane dikiş atmışlar.. Çok şükür Rabbim' e maddi hasar ve 30 dikişle atlattı.. Geveyi müşaade altında geçirdi bu sabah evine çıkarttılar ..
Geçmiş olsun canım. Rabbim acil şifalar versin.
Bu arada tüm forumdaş gelin arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar. Güzel bir gün olsun. Haftasonumuzu iyi değerlendirmek nasip olur inşallah...
zehra canım çok geçmiş olsun ya Allah beterinden korusun canım benim Allah şifa versin
Geçmiş olsun canım. Rabbim acil şifalar versin.
Bu arada tüm forumdaş gelin arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar. Güzel bir gün olsun. Haftasonumuzu iyi değerlendirmek nasip olur inşallah...
nerdesiniz yaa siizzzz :95::95::95::95:
Huhuuuuu
Fırsat buldum hemen koştum geldimmmm.
Nasılsınız kuzularimmmm :)))
Kuzumm hoşgeldiinnnn
Kızlar yok ama ben geldim hemencik iyiyim sen nasılsın
bdv'detakılı kaldım ban yemeden gel kurtar
Huhuuuuu
Fırsat buldum hemen koştum geldimmmm.
Nasılsınız kuzularimmmm :)))
Hoşbulduk kuzummm sende Hoşgeldinnnn
Iyiyim ben de çalışıyorum işte :))
ellerim şişti bu aralar,ağızkuruluğu var birde, gereğinden fazla tuzlu yiyorum bir de turşu tarzı çok yerim ben sanıyorum ki o yüzden olabilir değil mi???:26::26:
Günaydın kızlar.
Günaydın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?