ödem yapmış olabilir ayçacımm
bol bol su iç ve tuzu azalt bencee
olabilir dilacım, tuzu abartıyorum ben farkındayım o yüzden dün ve bugün hiç tuz eklemedim yediklerime :26:
Eskiden ben bu topiğin sayfalarını okumaya yetişemiyodum şimdi kimseler gelmiyo
Kızlar hepinize iyi hafta sonları, hafta başı müjdeli bir haber ile gelebilir, sanırım hamileyim yarın doktora gideceğim..Çok heyecanlıyımmmmm:18::18:
Cok sevındım arzu tatlıya baglanmasına gulumse hadı
Arzuuuu sevindim cnm herşeyin tatlıya bağlanmasına.
Mesajda bence çk sempatik olmuş.Erkekler kadınları nereden vurucaklarını çk iii biliyorlar
Şimdi akşam güzel bi yemek tatlı konuşma öpüşüp koklaşma olduda bitti
Herşey tatlıya bağlanır
ooo yazılanları takip edemedim, işler yoğun biraz. Sular durulmuşHadi bakalım, helal olsun enişteye
maşallah kuzum yaaa birdaha sakın ama sakın böyle birşey yaşamayın üzmeyin kendinizi yarın sabah bekliyoruz seni mutluluklarla
tatlıya bağlanmasına çok sevindim, rabbim yuvanıza huzur versin..
arzu canım yazılanların hepiciğini şimdi okudum ve çok üzüldüm bu denli bir tartışma içerisinde olmanız çok gereksiz ver yersiz boş yere durumları ne hale getirmişsiniz ama sana çok kızdım en son yapılacak şeyleri en başta yapmıssın bizim kıza yakışmadı bu evet dediği şey ağır ve çok kırıcı ama sen bu şekilde tavrını ortaya koymamalıydın kuzum ya ve ne olursa olsun lütfen herşey içinizde kalsın daha çok yenisiniz ve bunlar size yakışmıyor akşama doğru evine güzelce sevdiğine masanı hazırla ve kırgınlıklarını konuşarak dile getir ve sende unutma kocana bi özür borcun olduğunu lütfen ve anladım ki yaptığın şeylerin yanlış olduğunun farkına vardın sende
sonuç ve enişteye helal diyorum gerçekten kıymetinizi bilin ve sıkıca sarılın birbirnize ve bu yaşanılanları unutun daha fazla zarar vermeyin birbirinize
Arzucuk ne yaptı acaba arzuu arzuuu huuu
normalden fazla su iç canım biraz bidee
*
bu arada arzudan ses soluk yokkk
arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Günaydın kızlar.
Dün akşam aldığımız haberle yüreğimiz ağzımıza geldi. Kayınbabam trafik kazası geçirdiNişanlıma hastaneye yanında giden yabancı biri haber vermiş.. Kan aranıyor durumu iyi değil demişler baya korktuk
Neyse ki öyle bir şeyi yokmuş. Kafasını cama vurmuş 30 tane dikiş atmışlar.. Çok şükür Rabbim' e maddi hasar ve 30 dikişle atlattı.. Geveyi müşaade altında geçirdi bu sabah evine çıkarttılar ..
Rabbim tüm sevdiklerimizi korusun. Hayırlı Cumalar .
Kızlar hepinize iyi hafta sonları, hafta başı müjdeli bir haber ile gelebilir, sanırım hamileyim yarın doktora gideceğim..Çok heyecanlıyımmmmm:18::18:
Rabbim dermansız dert vermesin zehroşum büyük geçmiş olsun..
Gunaydin kizlar cok sinirliyim cok cok cok dun aksamdan beri nisanlimin telefonu kapali ailesinede ulasamiyorum!
siz daha önce de sorun yaşamıştınız dimi ? ben mi yanlış hatırlıorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?