'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlar hepinize iyi hafta sonları, hafta başı müjdeli bir haber ile gelebilir, sanırım hamileyim yarın doktora gideceğim..Çok heyecanlıyımmmmm:18::18:

Cok sevındım arzu tatlıya baglanmasına gulumse hadı

canım çok teşekkürler :)

bağladık Allaha şükür kuzucukum

ooo yazılanları takip edemedim, işler yoğun biraz. Sular durulmuş Hadi bakalım, helal olsun enişteye

duruldu çok şükür nil

maşallah kuzum yaaa birdaha sakın ama sakın böyle birşey yaşamayın üzmeyin kendinizi yarın sabah bekliyoruz seni mutluluklarla

inşallah canımcımm hiçbirimiz yaşamayalım inşallaahhh

tatlıya bağlanmasına çok sevindim, rabbim yuvanıza huzur versin..

amin inşallah canımmm

özürleştik canımın içi.. bir daha bu hale gelmemek adına da bazı kurallar koyduk kendimizce.. lakin kırgınlığımı anlamış olması yetti bana.. bunca şeye rağmen anlamasaydı daha çok üzülürdüm

Arzucuk ne yaptı acaba arzuu arzuuu huuu

burdayım güneşim herşey yolundaaaa

normalden fazla su iç canım biraz bidee
*
bu arada arzudan ses soluk yokkk
arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

burdayım meleeemm
iyiyim iyiii..

Rabbim dermansız dert vermesin zehroşum büyük geçmiş olsun..

Nilllllllooooocccaaaannnnnnnnnn ayy nasssi sevindimmm anlatamammmmmm ayy insallah hayirlisiyla hamilesidir tatlimmmmmm

Günaydın herkese

Rabbim dermansız dert vermesin zehroşum büyük geçmiş olsun..

Amin Arzum 4000 tl lik hasar çıkmış bizimkilere Düğüne kaldı 2 ay.. Allah yardımcımız olsun

Kızlar hepinize iyi hafta sonları, hafta başı müjdeli bir haber ile gelebilir, sanırım hamileyim yarın doktora gideceğim..Çok heyecanlıyımmmmm:18::18:

Nilim inşallah güzel haberlerle gelirsin

Test yaptınmı canım en azından ön bı fıkrın olurdu .hAfta bası bebiş gelıyo haberlerını beklıyoruz insallah canım Alllah ım gönlunuze göre versin

Gunaydin kizlar cok sinirliyim cok cok cok dun aksamdan beri nisanlimin telefonu kapali ailesinede ulasamiyorum!

zehra canım çok ama çok geçmiş olsun allahj bin beterinden korsun canım benim

melo anlayamadım canım sebep ne ne oldu

kızlar günaydınlar mutlu günler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…