'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bendemi bundan alsam diye düşünüyorum sağolasın tatlım güzel günlerde kullan yalnız artık alma emi bişiy

valla almıcam kuzucum ya annemden de fırçayı yedim dahada almam yeter bunlar çok kaliteliler gizemcim bi git incele içine sinerse al derim

valla almıcam kuzucum ya annemden de fırçayı yedim dahada almam yeter bunlar çok kaliteliler gizemcim bi git incele içine sinerse al derim

canım bunları inceledim ben kuzum gittim gördüm sevdim hatta sevdiceğimde beğendi belkim 2 kişilik bile yapabilirim

almorcum nasılsın hayatım

kızlar zor gün geçirdim gidip uyusam daha iyi herhalde offf kafam davul gibi oldu yine ya sabah gözümün önüne geliyor çok zordu allah yaşatmasın bidaha ama kıvrandım artık bu acıyı çekenleri çok çok iyi anlamayıda öğrendim şu halime şükrediyorum ama sabah ölcem sandım o dereceydi

evet iki kişilk çok iyi olur benimde cats luyanolardan var iki kişilk nese benim için porselen devri kapandı bu arada gizemcim sabah neyin vardı tatlım???

Ben de saba kalktığımda yutkunamıyordum resmen boğazımın şişliğinden sonra sıcak bir şeyler içtim uyudum ağrı kesici filan aldım biraz daha iyiyim.

ayy bende hastayım canm ya salgın var geçiş dönemi dikkatli olmamız lazım hele bide dersane başlıyosa eger

Ben soğuk buz gibi kola içtim hayatım iki gün üst üste ondan şişti benim bademcikler. Yazın soğuk içince bir şey olmuyor da böyle sonbahar ve kış olunca soğuk içemiyorum anında bademciklerim şişiyor benim.

dikkat et canım ya dersanen başlıcakmıs bide daha da dikkatli olmalsıın umarım istedigin gibi bi dönem geçirisin canım bende inş yazılıcam

geçmişi okudum kızlar,
gizoşum nelr olmus sana öleee( çok geçmiş olsn bu havalar çok kötü vala dikat et
fatoşum güle gül kullan 6 kişilik kaya maya da baya pahalıya patlamıs sana ama almıssın artk daha da almazsn olur biter güle güle kullan cnm
pelinmmmmm seni de ayrı özledm bebemmm
bütün gün sayım yaptk bizde daha yeni geldm kızlar yarn 1de gidip 7de çıkıorm bu ara baya yoğnluk oldu bizdede,
mrk edenler için atakanla da düzeldik kızlar ilk ve son kavgamızmıs bi daha olmasına müsade etmicekmiş
bende yatıorm şmdik tatlı uykular

günaydınlar:)
naılsınız.
2gndür yoktum btn geçmişi okuyamam herhalde
bakınıp geliyorum:)

Günaydın fıstıklar bugün 11 de iş başı yapıyorum
Birazdan dışarı çıkıcaz sevgülümle kitaplarımı alıp kahvaltı edicez bide beni türk kahvesi içmeye götürücekmiş
Hava yağmurlu saçlarımı napsam diye düşünüyorum

günaydın
salık bırakmada elektiriklenmesin

bnde sevgilmide sabh türk kahvesi içmek istiyorum

gizz
geçmiş olsun ya bende var aynı sorun yapcak bişey yok sanırım

nil siz naptınız geçişe göz attımda bulamadım bişey

fatoş hayırlı ugurlu olsun altığın ciciler:)

pelin çağla özge ece orkide sizler nasılsınz yahu:)

bide krizsavar küslü sanırım bize gelmiyor:2::2:

Son düzenleme:

bizde içmek isterdik ama şartlar iştee ahh aşkım ya :76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…