6 kişilik canım
çay fincanları
kahvaltı tabakları
yumurtalıkları
şekerlik
demlik
kahvaltı kapları var onlar
tuzluk-biberlik
peçetelik
bendemi bundan alsam diye düşünüyorum sağolasın tatlım güzel günlerde kullan yalnız artık alma emi bişiy
İyi akşamlar kızlar hepinize.
iyi akşamlar canım hoşgeldiinnnnnasılsınnnn
valla almıcam kuzucum ya annemden de fırçayı yedimdahada almam yeter bunlar çok kaliteliler gizemcim bi git incele içine sinerse al derim
Şimdilik iyi gibiyim tatlım boğazım daha az acıyor. Yarın da kursum başlaycak inşallah grip olmam.
canım bunları inceledim ben kuzum gittim gördüm sevdim hatta sevdiceğimde beğendi belkim 2 kişilik bile yapabilirim
almorcum nasılsın hayatım
kızlar zor gün geçirdim gidip uyusam daha iyi herhalde offf kafam davul gibi oldu yine ya sabah gözümün önüne geliyor çok zordu allah yaşatmasın bidaha ama kıvrandım artık bu acıyı çekenleri çok çok iyi anlamayıda öğrendim şu halime şükrediyorum ama sabah ölcem sandım o dereceydi
canım bunları inceledim ben kuzum gittim gördüm sevdim hatta sevdiceğimde beğendi belkim 2 kişilik bile yapabilirim
almorcum nasılsın hayatım
kızlar zor gün geçirdim gidip uyusam daha iyi herhalde offf kafam davul gibi oldu yine ya sabah gözümün önüne geliyor çok zordu allah yaşatmasın bidaha ama kıvrandım artık bu acıyı çekenleri çok çok iyi anlamayıda öğrendim şu halime şükrediyorum ama sabah ölcem sandım o dereceydi
ayy bende hastayım canm ya salgın var geçiş dönemi dikkatli olmamız lazımhele bide dersane başlıyosa eger
Ben de saba kalktığımda yutkunamıyordum resmen boğazımın şişliğinden sonra sıcak bir şeyler içtim uyudum ağrı kesici filan aldım biraz daha iyiyim.
Ben soğuk buz gibi kola içtim hayatım iki gün üst üste ondan şişti benim bademcikler. Yazın soğuk içince bir şey olmuyor da böyle sonbahar ve kış olunca soğuk içemiyorum anında bademciklerim şişiyor benim.
Günaydın fıstıklar bugün 11 de iş başı yapıyorum
Birazdan dışarı çıkıcaz sevgülümle kitaplarımı alıp kahvaltı edicez bide beni türk kahvesi içmeye götürücekmiş
Hava yağmurlu saçlarımı napsam diye düşünüyorum
Günaydın fıstıklar bugün 11 de iş başı yapıyorum
Birazdan dışarı çıkıcaz sevgülümle kitaplarımı alıp kahvaltı edicez bide beni türk kahvesi içmeye götürücekmiş
Hava yağmurlu saçlarımı napsam diye düşünüyorum
günaydın
salık bırakmada elektiriklenmesin
bnde sevgilmide sabh türk kahvesi içmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?