'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

teşekkür ederim canım
yatak odasında azcık hareket istiyorumm nil o yüzden biraz çiçekli böcekli olsun istiyorumm çünkü düz mobilyalarım klasik yanii
oturma odası salon bir olacağı için oraya da kasvet havası hakim olmasın die renkli berjer tercih etmiştim zatenn o yüzden fuşya favori rengimm oldu

Son düzenleme:
bence de kırmızı canım

bugün 14.40 a ayarladım randevu gideyim bi konuşayım bakalım test yapmazsa da yapması için ısrar edeyim..sağol nilcim bilgilendirdiğin için

Nil harme teşekkür ederim canlar

Diloooş Pembik olcak evlerimiz desenee Benim koltuk takımım pudra pembe, üzerinde fuşya yastık var, berjerlerde beyaz üzerine fuşya çiçekti sanırım. taban rengini tam hatırlamıyorum. Perdelerimde pudra pembee

kızlar yoğun bir glein geldi hem iş hem hayat yoruyor beni

haftasonu dolu dolu geçti kına cicilerimi aldık bindallıma karar verdim ama almadık abiye baktık hiçbişi beğenemedim ama olsun gezmek güzeldi

dünde evimize ciciler aldık kayınvalidem beyaz yemek takımım yok diye beyaz aldı kütahya açelyayı

bizdee temizlik eşyalarımızıo aldık şirket bana kıdem ödülü olarak çek vermişti tam tamına çekim yetti 2 sene yetecek kadar aldık sizden aldığım fikirleri uygulaıdm çamaşır bulaşık için sıvıdan toza tabelte kadar herşeyden aldım yıllarca yetecek yumuşatıcımız var dolu dolu temizlik ürünü aldım tül yıkamak halı vb herşeyimizi halletik şükür ki

zehroş hayırlı olsun

dilacım paylaştığın foto benim evimin fonlarına çok ama çok benziyor benim koltuklar krem yada beyaza çok yakın olduğu için pudra fon aldım ama güneş vurunca gül kurusuda oluyor fonjuma aşığım evime perdeler gelince aşık oldum perde herşey kurtarıyor tek söliceğim iyidüşün ben hemen karar veririm

nilllll sana birşey sorcaktım ama unuttttum

bu arada ben nisan ayında olcak reglm ile hapa başlayacağım daha doktıora gitmedim

kuaförümü halletim teyzemin oğlu olcak üdğün gününden önceki günm onlarda kalcam sabah beni direk götürcek adaya yetiştircek kına fotolarımıda diğer teyzemin oğlu çekecek oda fotici ahahahahahaha herşey şükür ki hallloluyor

bizde halılar eksik halıyada bana göre gerek yok ama herkes alın artık diyor

daha minicikizz yaaa bizzz rengarenkk olsunn evimizzzzzz

gözünüz aydınn gizzz
hafta sonu kına işlerimi hallettim ben de bindallı hariç tabii
*
bide şey düğünden öncek gün evinde uyumak istemezmisin acabaaa

canım inan isterdim ama adada yaşıyorum düğünüm 1 ve 5 arası adadan karşıya geç tekrar adaya geç ve tekrar karşıya geç olayı bana 3 defa deniz geçmek gelcek

birde annemler çıkışıömı bile adadan yapmayalım dedi ona izin vermedim nişanlım evden çıkarsın demişti senler önce inan evden çıkmayı bile takmıyordum ama duygusal aldım saati 1 ve 5 büyükler seçti o yüzden mecburlar her kız gibi bende adadan alıncam benim yetişmem için düğün öncesi karşıda kalmam lazım canım

bir arkadşaım teyzesinin evinden çıktı adaya gelmedi insanlar annem onu örnek gösteriyor benim ailem diretmez asla ama ben bu süreçte diretiyorm adaya gelcekler paşa paşa

canım benden de kırmızı aslında yesıl daha hos ama boylesınenın dedıgı gıbı kına dıyınce akla kırmızı gelır ama bence kırmızıyla kınanda goz kamastırırsın

kızlar ben geldım yıne kımsecıkler yokmu ya cok ıhmal ettım yıne bılıyorum ama cok yogun calıstıgımı soylemısdım elımden geldıgınce gırmeye calısıyoruum

nasılsınız bakalım kımın dugun yaklasdı kımı verıyoruz

evett yaa istanbulda ulaşımm ve ada sıkıntı olur :26::26:
haklısın canımm

merhabaa
düğünlere azcık daha var ama zaman hızlı geçiyo birazzz:18::18:
*
sen nasılsınn

evett yaa istanbulda ulaşımm ve ada sıkıntı olur :26::26:
haklısın canımm

merhabaa
düğünlere azcık daha var ama zaman hızlı geçiyo birazzz:18::18:
*
sen nasılsınn

canım ıyı dıyelım ıyı olsun ben sureklı sıkıntılarla gecırıyorum bu donemımı hıc dert bıtmıo ay hepsını gecdım surda nısanıma 1 ay kalmıs ızmırdekı yengem babama acmıs kısmet var dıo babamda agzının payını vercegıne bana ıstersen ıyıce dusun bak karar ver dıo delı olmamak ıcten bıle degıl sureklı bırseyler cıkıo canımın sıkılması ıcın ugrasıo sankı herkes bu arada 2 kg vermısım stresden yuzumdede sıvılceler cıkmısdı bır yerde okudum lımon suyunu sıkıp surdum cok ıyı geldı eskı sıvılce lekelerıne bıle cok ıyı gelıo onu uyguluyorum bakalım baya gecdı

bızde mobılyalarımızı almısdık tv numuzu falan hafta sonuda ses sıstemını aldık her ay gıdıp bırsey alıyoruz bakalım allah utandırmasın

Ne soracaktın ki, merak ettim bak şimdi

evet gizz iyi düşünmüşsünüz o şekildee
*
bu arada kına taçlarından kaç tane aldın senn ??
ben 12 tane dağıtcam az mıı ?

canım ben 50 adet mum 20 adet taç aldım ama bir 20 daha alacağım herkes alsın taçtı mumdu diye bol bol aldım :)))))))

nil hatırlarım inşalllah canım valla muhim bişiydi :)

baban biraz yanlış şeetmiş canım yaa
nitekim nişanlancaksın hani düşün demesi olmamış açıkcası
sen sıkma canını emii

canım benım butun arkadaslarım 12 tane dagıttı ama sana kalmıs genc cok herkes taksın dıyorsan fazla al

12 yeter gibi ama gizi gözünce telaş yaptımm

canım sen benım dedıgım gıbı yap ben genc kız hesaplıcam gelceklerden 5 tanede fazladan yapıcam hanı hesaplanmadık bırı olursa dıye geclerı hesap et bende oyle yapıcam bır mum bır bıleklık verıcem kısı basına bırde tac

kızlar bındallı arayan falan varmı emınonunde buldum ben ıstedıgım gıbı 80 ve 150 arası kabarık degıl ama kabarıklar 350 den baslıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…