Fuşya perdeyi harika buldum. Hem perdeye hemde koltuklara dikkat çekecek tarzda. Koltuğun üzerinde ki yastıklarda da fuşya olduğu için uyum yakalayabilirsin.
Yatak odasının perdesi için yorum yapmıyım, çünkü ben böyle çiçekli falan pek sevmem pek tarzım değil, o yüzden ne desem yalan olur.taraflı olurRenk konusunda şöyle söyliyim sadece, açık renk tonlarını tercih edersen aydınlık bir havası olur odanın. Bu benim fikrim.
Çok kötü bir dekorasyon kesinlikle.Koltuklar açık renk, perdeler soluk renk. Ölmüş bir oda sanki. Ben bunu hiç beğenmedim.
bence de kırmızı canımKızlar yaaa kına kıyafetim konusunda fevkaledenin fevkinde kararsız kaldım.. Aslında yeşile karar vermiştim ama kınamda gelinlik giyeceğim için bi tane kına
kıyafeti giyicem.. Sizce hangisii :26:
Eki Görüntüle 1026312
Benim doktorum bir çok test yapmıştı, ultrason ile de bakmıştı.Çıkan sonuçlara göre de ilaç tavsiye etmişti.Benim eşim de benimle beraber gelmişti o zaman, ikimiz de sordu nasıl korunmak istersiniz diye, eşim ben şimdilik korunmasam nasıl olur dedi, ben de tamam dedim. En uygun yöntem doğum kontrol hapıydı, hangi hapı almam gerektiğini de doktorum söyledi.Eczaneye gidip bana bir tane doğum kontrol hapı verin demedim yani.
Nil harme teşekkür ederim canlar
DiloooşPembik olcak evlerimiz desenee Benim koltuk takımım pudra pembe, üzerinde fuşya yastık var, berjerlerde beyaz üzerine fuşya çiçekti sanırım. taban rengini tam hatırlamıyorum. Perdelerimde pudra pembee
kızlar yoğun bir glein geldi hem iş hem hayat yoruyor beni
haftasonu dolu dolu geçti kına cicilerimi aldık bindallıma karar verdim ama almadık abiye baktık hiçbişi beğenemedim ama olsun gezmek güzeldi
dünde evimize ciciler aldık kayınvalidem beyaz yemek takımım yok diye beyaz aldı kütahya açelyayı
bizdee temizlik eşyalarımızıo aldık şirket bana kıdem ödülü olarak çek vermişti tam tamına çekim yetti 2 sene yetecek kadar aldık sizden aldığım fikirleri uygulaıdm çamaşır bulaşık için sıvıdan toza tabelte kadar herşeyden aldım yıllarca yetecek yumuşatıcımız var dolu dolu temizlik ürünü aldım tül yıkamak halı vb herşeyimizi halletik şükür ki
zehroş hayırlı olsun
dilacım paylaştığın foto benim evimin fonlarına çok ama çok benziyor benim koltuklar krem yada beyaza çok yakın olduğu için pudra fon aldım ama güneş vurunca gül kurusuda oluyor fonjuma aşığım evime perdeler gelince aşık oldum perde herşey kurtarıyor tek söliceğim iyidüşün ben hemen karar veririm
nilllll sana birşey sorcaktım ama unuttttum
bu arada ben nisan ayında olcak reglm ile hapa başlayacağım daha doktıora gitmedim
kuaförümü halletim teyzemin oğlu olcak üdğün gününden önceki günm onlarda kalcam sabah beni direk götürcek adaya yetiştircek kına fotolarımıda diğer teyzemin oğlu çekecek oda fotici ahahahahahahaherşey şükür ki hallloluyor
bizde halılar eksik halıyada bana göre gerek yok ama herkes alın artık diyor
daha minicikizz yaaa bizzz rengarenkk olsunn evimizzzzzz
gözünüz aydınn gizzz
hafta sonu kına işlerimi hallettim ben de bindallı hariç tabii
*
bide şey düğünden öncek gün evinde uyumak istemezmisin acabaaa
Kızlar yaaa kına kıyafetim konusunda fevkaledenin fevkinde kararsız kaldım.. Aslında yeşile karar vermiştim ama kınamda gelinlik giyeceğim için bi tane kına
kıyafeti giyicem.. Sizce hangisii :26:
Eki Görüntüle 1026312
canım inan isterdim ama adada yaşıyorum düğünüm 1 ve 5 arası adadan karşıya geç tekrar adaya geç ve tekrar karşıya geç olayı bana 3 defa deniz geçmek gelcek
birde annemler çıkışıömı bile adadan yapmayalım dedi ona izin vermedim nişanlım evden çıkarsın demişti senler önce inan evden çıkmayı bile takmıyordum ama duygusal aldım saati 1 ve 5 büyükler seçti o yüzden mecburlar her kız gibi bende adadan alıncam benim yetişmem için düğün öncesi karşıda kalmam lazım canım
bir arkadşaım teyzesinin evinden çıktı adaya gelmedi insanlar annem onu örnek gösteriyor benim ailem diretmez asla ama ben bu süreçte diretiyorm adaya gelcekler paşa paşa
kızlar ben geldım yıne kımsecıkler yokmu ya cok ıhmal ettım yıne bılıyorum ama cok yogun calıstıgımı soylemısdım elımden geldıgınce gırmeye calısıyoruum
nasılsınız bakalım kımın dugun yaklasdı kımı verıyoruz
evett yaa istanbulda ulaşımm ve ada sıkıntı olur :26::26:
haklısın canımm
merhabaa
düğünlere azcık daha var ama zaman hızlı geçiyo birazzz:18::18:
*
sen nasılsınn
düğünden 2 hafta sonra foto çekimi olcak kuzum düşün yetişmemmiz imkansız
evett yaa istanbulda ulaşımm ve ada sıkıntı olur :26::26:
haklısın canımm
merhabaa
düğünlere azcık daha var ama zaman hızlı geçiyo birazzz:18::18:
*
sen nasılsınn
evet gizz iyi düşünmüşsünüz o şekildee
*
bu arada kına taçlarından kaç tane aldın senn ??
ben 12 tane dağıtcam az mıı ?
kızlar yoğun bir glein geldi hem iş hem hayat yoruyor beni
haftasonu dolu dolu geçti kına cicilerimi aldık bindallıma karar verdim ama almadık abiye baktık hiçbişi beğenemedim ama olsun gezmek güzeldi
dünde evimize ciciler aldık kayınvalidem beyaz yemek takımım yok diye beyaz aldı kütahya açelyayı
bizdee temizlik eşyalarımızıo aldık şirket bana kıdem ödülü olarak çek vermişti tam tamına çekim yetti 2 sene yetecek kadar aldık sizden aldığım fikirleri uygulaıdm çamaşır bulaşık için sıvıdan toza tabelte kadar herşeyden aldım yıllarca yetecek yumuşatıcımız var dolu dolu temizlik ürünü aldım tül yıkamak halı vb herşeyimizi halletik şükür ki
zehroş hayırlı olsun
dilacım paylaştığın foto benim evimin fonlarına çok ama çok benziyor benim koltuklar krem yada beyaza çok yakın olduğu için pudra fon aldım ama güneş vurunca gül kurusuda oluyor fonjuma aşığım evime perdeler gelince aşık oldum perde herşey kurtarıyor tek söliceğim iyidüşün ben hemen karar veririm
nilllll sana birşey sorcaktım ama unuttttum
bu arada ben nisan ayında olcak reglm ile hapa başlayacağım daha doktıora gitmedim
kuaförümü halletim teyzemin oğlu olcak üdğün gününden önceki günm onlarda kalcam sabah beni direk götürcek adaya yetiştircek kına fotolarımıda diğer teyzemin oğlu çekecek oda fotici ahahahahahahaherşey şükür ki hallloluyor
bizde halılar eksik halıyada bana göre gerek yok ama herkes alın artık diyor
evet gizz iyi düşünmüşsünüz o şekildee
*
bu arada kına taçlarından kaç tane aldın senn ??
ben 12 tane dağıtcam az mıı ?
canım ıyı dıyelım ıyı olsun ben sureklı sıkıntılarla gecırıyorum bu donemımı hıc dert bıtmıo ay hepsını gecdım surda nısanıma 1 ay kalmıs ızmırdekı yengem babama acmıs kısmet var dıo babamda agzının payını vercegıne bana ıstersen ıyıce dusun bak karar ver dıo delı olmamak ıcten bıle degıl sureklı bırseyler cıkıo canımın sıkılması ıcın ugrasıo sankı herkes bu arada 2 kg vermısım stresden yuzumdede sıvılceler cıkmısdı bır yerde okudum lımon suyunu sıkıp surdum cok ıyı geldı eskı sıvılce lekelerıne bıle cok ıyı gelıo onu uyguluyorum bakalım baya gecdı
bızde mobılyalarımızı almısdık tv numuzu falan hafta sonuda ses sıstemını aldık her ay gıdıp bırsey alıyoruz bakalım allah utandırmasın
canım benım butun arkadaslarım 12 tane dagıttı ama sana kalmıs genc cok herkes taksın dıyorsan fazla al
canım ben 50 adet mum 20 adet taç aldım ama bir 20 daha alacağım herkes alsın taçtı mumdu diye bol bol aldım :)))))))
mum bende de 40 tanee
ama taç 12 tanee
şanslı olan alır dedim ve 12 tane yaptımm
nil hatırlarım inşalllah canım valla muhim bişiydi :)
baban biraz yanlış şeetmiş canım yaa
nitekim nişanlancaksın hani düşün demesi olmamış açıkcası
sen sıkma canını emii
ay sorma yaa zaten verdım cevaplarını bır dahada sormadılar ne kadar ayıptır ya bırı duysa neler der canım
12 yeter gibi ama gizi gözünce telaş yaptımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?