'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

defler 3 tl ye var diloşum diğerlerini blmiorum ama
bursada 1,5 du diye hatırlıorum yanlış olabiir

defler 3 tl ye var diloşum diğerlerini blmiorum ama
bursada 1,5 du diye hatırlıorum yanlış olabiir

ecem hafta sonu kına malzemelerini aldım da sordum 5 tl diyeni mi ararsın 7.5 diyeni mii
hönk dedim çıktım mağazalardann
merak ettim o yüzden ne kadar bunlar üstüne çok mu koyuyolar diee :26::26:

kızlar bındallı arayan falan varmı emınonunde buldum ben ıstedıgım gıbı 80 ve 150 arası kabarık degıl ama kabarıklar 350 den baslıo

bende normal bindallı istiyorum kabarık olmicak ve kiralık değil satın alcam canım kullanılmamış hiç nerden aldığını tarif eder misin canım

ecem hafta sonu kına malzemelerini aldım da sordum 5 tl diyeni mi ararsın 7.5 diyeni mii
hönk dedim çıktım mağazalardann
merak ettim o yüzden ne kadar bunlar üstüne çok mu koyuyolar diee :26::26:

7,5 MUUUUUU
amma abartmışlar
ben kendi kınam için alırken 2,75 di
6 ayda 3 oldu işte
özelliğe göre değişiyor da
tabi kına yapacaksn ya mecbur alonacak diye şişriyorlar fiyatı
ne kadar sinir bozucu
istersen ben sana gönderirim burdan alıp ne o ölye

saoll birtaneem
umurumda bile olmaz gereken cevabıda veririm

kendini bilmez çok çünküü
dün bi aile toplantısındaydık masada konuşuyoruz
yok damat diğer şehirden otobüs yollicakmış burdan gidecekler için
konaklamayı ayarlicakmiş şöyleymiş böleymiş
ben de dedimki ben gelemeyenler için burda düğün yapıyorum arzu eden gelir ha sen kendi çocukların için bunları uygularsın ve karşıdan istersin dedimm
*
yakın bi yer olsa neyse 1000 km ye ayarlanır mı ben zatebn şehrimde yapıyorum düğün gelemeyenler için

ayy canımm düşünmen yeterr
ben burdan azcık daha araştırayımm oyuncakçılardan fln bakimm bideee
bulamazsam isterim senden canımm çok saoll

Yuuh saçmalamışlar Amaan boşver kuzum hiç kafaya takılcak şeyler değil onlar
Kendi oğullarını evlendirirken tutçaklarmıymış otobüs soraydın

Yuuh saçmalamışlar Amaan boşver kuzum hiç kafaya takılcak şeyler değil onlar
Kendi oğullarını evlendirirken tutçaklarmıymış otobüs soraydın

bide kalabalığız önce sustum saygısızlık etmiim die ama susmadı gitti
hiç sevmem bide hariçten gazel okuyanları
üstünden 2 saat geçti diyokii
ben o kadar okuttum bundan sonrasını çocuklarım yapcak ben karışmam dedi tamam mıı
kaçar mı benden
az önce böyle demiyodun dedım her şeyini sen yapıyodun dedim
kusura bakma ama aldığımız maaşı milletin ulaşımına harcayamam dedimm
ohh lafı koydum içim rahatladı

ahahah ii olmuş kuzum.. başkasına gelince zaten herkes bilge.. kimsenin aklı yok, kimsenin düşünmesi gereken derdi yok.. herşeyi onlar bilir, yapar. kendilerine gelince çıtları çıkmaz sinir oluyorum böyle tiplere

ne boş bu millet yaa
sinirlik resmen
bizim de herkes bursa da biz ilçedeyiz
onlar sormuşlardı otobüş tutacak mısınız diye
dedim ben nasıl geldim herkesin düğününe isteyen gelir
gelmeyen de bi dahabeklemesin beni bi yere dedim
gelebilen geldi gelemyene de ben bi daha gitmem

ağzının payını verdim ya içim rahatladı

ilçesi olsa neyse ecee yaaa 1000 km den bahsediyoruzz
patavatsızlıkta son nokta yeminlee

bende normal bindallı istiyorum kabarık olmicak ve kiralık değil satın alcam canım kullanılmamış hiç nerden aldığını tarif eder misin canım

canım daha almadım ama tarıf ederım tabı zaten kıralık degıl soyledıgım fıyat satılık fıyatı hatta dur sana adresını yazıyım kartını almısdım bır tanede kıralayan yer ama satında alabılıyorsun ıkısınınde adresını yazıyım sana zaten ordan duz yukarı cıkınca bır suru var bındallıcı do re mi fabrıka satıs magazası yenı camı cad n0 39 sultanhamam emınonu bırı bu dıgerıde abs nurol gelınlık damatlık dıe gecıo yenı camı cad no 17 sultanhamam emınonu aynı cadde uzerınde ıksıde telefonlarınıda yazıyım tarıf alırsın belkı

dore = 0212 527 54 49
dıgerı 0212 519 47 53

ay canım ya bu ulasım meselesını benım sozlumde soyledı dugunde araba tutcam dıe dugune gelenlere oldu baska dedım ben herkesın dugunune kendım gıdıorum dedıgın gıbı aldıgımız maasıda onların ulasımınamı harcıycaz gelen gelır gelmeyen keyfı bılır evlerıne uzak olsa neyse kı degıl 20 dk lık mesafe gelsınler valla

yaa canım diyorum yaa azcık bi mesafe olsa neyseee 12 saat sürüyo bizim iki düğün arasındaki yoll
20 dk lık mesafede zaten arabayla gelenler gelemeyenlere yardımcı olur dönüşlerdee

yaa canım diyorum yaa azcık bi mesafe olsa neyseee 12 saat sürüyo bizim iki düğün arasındaki yoll
20 dk lık mesafede zaten arabayla gelenler gelemeyenlere yardımcı olur dönüşlerdee

bosver canım tavız verme ben valla ertesı gune borcla uyanmamak ıcın elımden geldıgınde luzumsuz alıncakları bıle aldırmıyorum zamanla alırız eksıklerımızı dıe bız bır salon takımı bırde yatak odası yemek odası aldık oturma odası almadım bos bırakıcam o odayı herseyı kısıyorum valla evlılıgımın ılk gunu borcla uyanmak ıstemıyorum

hayır bide jet tutsan misafirlere özel kesin bi kulp bulcaklar yok jetin rengi neden beyaz mor değil diee
insanımızı memnun etmek pek zor çünküü
*
burdaki düğün salonda ordaki kır düğünü olcakk
ee burdakinide kır yapsaydınızz sankii
düğün salonlarıyla evimizi dizerdik artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…