- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Sen nerdesin tatlım :26:
İşletme okudum ben, muhasebe-finans- personel sorumlusu olarak çalıştım. Şuan da bu ortalamada iş bakıyorum tatlım
Sen nerdesin tatlım :26:
İşletme okudum ben, muhasebe-finans- personel sorumlusu olarak çalıştım. Şuan da bu ortalamada iş bakıyorum tatlım
Geçip gidiyor, Allah hepimizi mutlu etsin sonsuza kadar. Eğer eşinle mutluysan, huzurluysan unutuluyor herşey. Ailen seni huzurlu gördükçe mutlu oluyor; ben annemlere her gittiğimde annem gözümün içine bakıyor "iyisiniz dimi kızım, yok dimi bir sorun" diye.
yanı canım heycan hep olmalı eşine güzel gözükmek vs valla bende hep gıymeyı dusunuyorum değişik plaanlarım varama benım kı soğuk dıye gıydırır benı
doğru söylüyorsun önemli olan eşimizle ömür boyu mutlu olmak Allah yuvalarımızdan huzuru, mutluluğu, saygıyı, sewgiyi, sağlığı, parayı eksik etmesin inşş =))
Giydirir misen öyle san
Amin canımmmm
bign biri bişi anlatmıştı işte yeni evliler arkadaşları kız nasıl gidiyor falan soruyorlar ya normal işte diğer şeyler nasıl gidiyor diye soruyorlar ayda bir falan diyor oha yeni evlisin ne diosun sen falan hemen sexy bi gecelik alcaz giyceksin akşam diyorlar gidip secıp alıp gonderıyorlar eve kız gıyıyor ertesı gun soruyorlar nasıl naptı dıye giymiş çıkmış kocasının karşısına aynen tepki şu : kız bu havada ne işin var böyle cıplak cıplak git giyin
bign biri bişi anlatmıştı işte yeni evliler arkadaşları kız nasıl gidiyor falan soruyorlar ya normal işte diğer şeyler nasıl gidiyor diye soruyorlar ayda bir falan diyor oha yeni evlisin ne diosun sen falan hemen sexy bi gecelik alcaz giyceksin akşam diyorlar gidip secıp alıp gonderıyorlar eve kız gıyıyor ertesı gun soruyorlar nasıl naptı dıye giymiş çıkmış kocasının karşısına aynen tepki şu : kız bu havada ne işin var böyle cıplak cıplak git giyin
Ay benimkii de eminim giyinik durmamı istemez nasıl koca o öylee
Hiçte öyle düşünme, evlenince özensiz olunuyor falan diye. İlk günler nasıl başlarsa öyle gider. Alıştır kendini bazı şeylere, erkekler severler el üstünde tutulmayı, erkek olduklarının hissettirilmesi hoşlarına gider. Bir dolu seksi gecelik almıştım bende, hepsi giyiyorum valla, hava soğukmuş falan hepsi bahane. Aralık'ta evlendim hava buz gibiydi ilk günlerde. Giydim valla, işve mi cilvemi yapana kadar giydim, sonra duş alınıp uyumaya geçerken de pijamalarımı giydim. Sabah eşimden önce uyanıp, gecelik giyip, onu öyle uyandırdım.Ben de çok fenayım dimi
yeni evliler miO adamın içi geçmiş, ya da kız gerçekleri anlatmamış Ya da onlar yeni evli değil
Aynen ya, ben diyecektim valla öyle koca mı olur, üzüldüm o kıza şimdi yazık bir ömür bir öküzle yaşamak , aman aman Allah korusunEve gidince kocama bir sürpriz yapayım bari, böyle öküz kocalara bakınca bir hediyeyi hak ettiğini düşündüm birden
hahah üşenmemş sabah kalmış bide gecelik giyip adamı uyandırmış =))) ne güzel wallaaa imrendim =)))
Ohh oldu çok şükür, ufak bir karışıklık olmuşAma kuşum yok :2:
benimde gitti kuşum ayrıca mesaj sayımda da korkunç bi düşüş varr
benımde msjların hepsı gıtmıs yahuu duzeltseler barı 4 msj dıo
gitti emek emek yazılan mesajlarınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?