'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sen nerdesin tatlım :26:
İşletme okudum ben, muhasebe-finans- personel sorumlusu olarak çalıştım. Şuan da bu ortalamada iş bakıyorum tatlım

canım bende o tarafta oturcaktım ama karar değiştirdik levent tarafına geçmeye bakalım :)
tamam canım ben bakayım sana iş aklımda olsun

Sen nerdesin tatlım :26:
İşletme okudum ben, muhasebe-finans- personel sorumlusu olarak çalıştım. Şuan da bu ortalamada iş bakıyorum tatlım

Buluruz canim sen bir tasin buraya

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

doğru söylüyorsun önemli olan eşimizle ömür boyu mutlu olmak Allah yuvalarımızdan huzuru, mutluluğu, saygıyı, sewgiyi, sağlığı, parayı eksik etmesin inşş =))

yanı canım heycan hep olmalı eşine güzel gözükmek vs valla bende hep gıymeyı dusunuyorum değişik plaanlarım var ama benım kı soğuk dıye gıydırır benı

Giydirir mi sen öyle san
doğru söylüyorsun önemli olan eşimizle ömür boyu mutlu olmak Allah yuvalarımızdan huzuru, mutluluğu, saygıyı, sewgiyi, sağlığı, parayı eksik etmesin inşş =))

Amin canımmmm

Giydirir mi sen öyle san

Amin canımmmm

bign biri bişi anlatmıştı işte yeni evliler arkadaşları kız nasıl gidiyor falan soruyorlar ya normal işte diğer şeyler nasıl gidiyor diye soruyorlar ayda bir falan diyor oha yeni evlisin ne diosun sen falan hemen sexy bi gecelik alcaz giyceksin akşam diyorlar gidip secıp alıp gonderıyorlar eve kız gıyıyor ertesı gun soruyorlar nasıl naptı dıye giymiş çıkmış kocasının karşısına aynen tepki şu : kız bu havada ne işin var böyle cıplak cıplak git giyin

Ay benimkii de eminim giyinik durmamı istemez nasıl koca o öylee

yeni evliler mi O adamın içi geçmiş, ya da kız gerçekleri anlatmamış Ya da onlar yeni evli değil

Ay benimkii de eminim giyinik durmamı istemez nasıl koca o öylee

Aynen ya, ben diyecektim valla öyle koca mı olur, üzüldüm o kıza şimdi yazık bir ömür bir öküzle yaşamak , aman aman Allah korusun Eve gidince kocama bir sürpriz yapayım bari, böyle öküz kocalara bakınca bir hediyeyi hak ettiğini düşündüm birden

hahah üşenmemş sabah kalmış bide gecelik giyip adamı uyandırmış =))) ne güzel wallaaa imrendim =)))

hahah üşenmemş sabah kalmış bide gecelik giyip adamı uyandırmış =))) ne güzel wallaaa imrendim =)))

Erkeğine eve bağlamak sana düşüyor, oldukça zevkli bir iş ama korkma yani Eşim "valla her akşam eve koşa koşa geliyorum" diyor, bilmem neden acaba

EE benim olmuyor profil resmim, hata oluştu diyor sürekli, çok kızdım bak şimdi

Ohh oldu çok şükür, ufak bir karışıklık olmuş Ama kuşum yok :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…