'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Düğün hikayesi , işte senin kuaföre girişinle başlıyor. Kuafördeki yaşananlar, sonrasında fotoğraf çekiminde bir yandan fotoğraflarınız çekiliyor diğer yandan videoyaya alınıyorsunuz. Çünkü fotoğraf çekimleri gerçekten tam bir komedi filmi gibi geçiyor. Oradan gelini babasının evine bırakıyorlar. Erkek tarafına gidiyor kameran, onların evden çıkışları, gelin almaya gelirken ki konvoy ve tabi gelin alma faslı. Tüm bunların video çekimlerini alıyorlar montajlayarak bir klip oluşturuyorlar, en sona da tercihe göre salona girişiniz, nikah ve ilk dans , düğünden ufak görüntüler ve en son ailenize el sallayarak gelin arabasına binip salondan ayrılışınız. Böyle bir hikaye.YouTube' ta düğün hikayesi falan yazarsanız pek çok örnek görebilirsiniz.

Hakkınızda hayırlısı olsun, geç olsun temiz olsun.

yok çok uygun fiyata anlaşmışsınız canım. biz 1.300 e anlaştık ama içinde kamera yok.

içimi rahatlattım canım teşekkür ederim.
O zaman karar verilmiştir düğün günü çekim başlasınnn...

Ya o günün heyecanını bir daha yaşamanız mümkün mü?? Asla, imkansız yani. Ve o heyecan o coşku enerjine yansıyor ve o enerji de fotoğraflara da. Ben düğünden sonra yada çok önce çekilen fotoğrafların, o heyecanı tam olarak yansıtacağını düşünmüyorum. Çirkin mi olur, yok tabi ki olmaz ama ne bileyim ya, sanki o günün heyecanı başka.

Sizce tüm gün düğün hikaye çekimi kristal buyuk albüm ve 2 aile albümüne 750 tl den uygun fiyat bulabılır mıyım? Tecrubelı birinin fikrine çok ihtiyacım var Cunku fotoğrafları ve siteyi çok begendım ındırım nısana kadar bitmeden anlaşmak istiyorum bide Benim gelinliğim çok etekli kuyruklu olucak korkuyorum kirlenir diye çünkü 2 yerde düğünüm olucak düğün çekimim istanbulda olucak inşallah gelinliğim lekelenmez Çok istiyorum inşallah benımde güzel anılarım olur

Haklısın canım.
zaten porselen makyaj olacağı için akmaz diye düşünüyorum.
onun dışında düğün akşamı yorgun olurmuyum diye endişelerim vardı canım.

çok uygun fiyat vermişler canım.

Biz 600 TL'ye yaptırdık canım. Düğün hikayesi + 1 büyük kristal albüm + 2 orta boy albüm + 1 küçük boy +1 adet içinde seçtiğimiz bir resmimizin olduğu saat + 1 adet (ölçülerini çok net hatırlamıyorum ama sanırım 1m * 1,5m) yine seçtiğimiz bir fotoğrafın afiş hali hepsi 600 TL (eşim oldukça pazarlıkçıdır)

Haklısın canım.
zaten porselen makyaj olacağı için akmaz diye düşünüyorum.
onun dışında düğün akşamı yorgun olurmuyum diye endişelerim vardı canım.

Aman yok ne akması, ne saçın dağılır ne makyajın akar. İnan düğün sonunda eve geçtiğinizde bile halen daha kalıp gibi olacak emin ol. Eğer saçların salık değil topuz falan olacaksa daha üstüne istersen bir kaç gün daha kullanabilirsin Yorgunluğa gelince, valla ne tuhaf ama insan yorulmuyor yada o heyecanla yorulduğunu hissetmiyor. Biz bir de düğünden sonra gençler eğlenmeye gittik sabaha karşı 4'te girdik eve Düşün yani bir de ilk gece, uyumadan aynen devam , yorgunlukta neymiş pehhhhh

daha gitmiyormuşuz canım. :)
geldim yine.
nerdeydi senin düğün canım?

güzelbahçede canımm

dur bakalım hemen üzülmee
ben izmirde 400 tl ye buldum anlaştıkk
benimde 2 düğünüm olcak 2. düğünümün olduğu yerde de foto çekimim olcakk
o günün heyecanıyla ve güzelliğiyle her şey mükemmel olcak inşallah
lütfen evrene pozitif enerji yayy
*
ki artık bu topikte takılırsan benim pozitif enerji yay cümlelerime alışırsınn

Gelinlik kısmını görmemişim galiba Benim de gelinliğim uzun hem tamamen dantel hem kuyrukluydu ve ayrıca çift duvak takılıydı biri kısa diğeri ortalama 2m uzunluğundaydı. Aralık ayında olmasına rağmen tek birşey olmadı. Bir kaç kuru yaprak dantellere takılmış, eve gelince aldık onları tamam.

kızlar ya yatak odası takımlarını alanlar varmı nerelerden aldınız ınternetten bakınıyorumda dolap ıcı kullanıslı guzel bı model bulaamadım:26:

Ben avanniden aldim ama onternetten bakarak mobilya alma derim magazalari gez daha saglikli olur

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Doğru söyledin canım.
o gün heyecandan yorulmam diye düşündüm ben de. :)
ohh içim rahatladııı...

evrene pozitif enerji yayıyoruz hadi bakalım "artıcık" + "artıcık"+ "artıcık"+, parmaklarımızla havaya doğru art işareti yapıyoruz, haydi bakalım boş durmak yok :)

çok uygun fiyat vermişler canım.

en iyisi hiç beklemeden kaporayı vermek düğün fotoğrafçısı aramaktan iflahım kurudu 9 kişiden 2 kişi kalmıştı listemde diğeri 1600 diyor hemde daha kotu fotoğraflar Düğün Klibi de yapılıyomuş diye hemen anlaşayım dedim tam kafamdaki gibi modern bi çekimi bu fiyata bulduguma seviniyorum ben ama %50 kampanya varmış sezon yenı açıldıgından bitmeden kapora vereyım dedım nişanlımda ıyı arastır dıyo daha uygun vardır diye erkek aklı işte

Damatlık aldınız mı peki canım siz? Ben bulamadım kafama göre smokin ıstıyorum sade şık

kızlar ya duvağımı 2 metre yaptırıyorum uçları güpürlü ama patlayan duvak şeklinde takılsın istiyorum. gelinlikçiye patyalan duvak şeklinde demem gerekirmiydi fark oluyo mu yoksa duvaklar hep aynı oluyoda kuaför mü şekil veriyor ona :26:

niiilll uyumadan aynen devam heeee çok hoşuma gitti söyleyişin ama gerçeklet bunlarrr dimiiii

Hiç durmak yok, aynen devam. O kadar beklemişiz, daha adama ilk geceden başım ağrıyor yorgunum dersem adam der "eyvah" Ancak benden size tavsiye sakın saten nevresim sermeyin benim gibi, birbirinizi yakalamak zor olabilir. Bir de benim gibi baş ucunda kola falan varsa işi yarım bırakıp yerden kola temizlemek zorunda kalabilirsiniz

benim de inciraltında canım kısmetse.
çok iyi fiyata anlaşmışsın valla. düğün albümleri de yapıcak mı?

1-Patlayan duvak ne??
2-Evet nasıl duvak istediğini gelinlikçiye söylemen gerekiyor canım.Hepsi farklı oluyor bildiğim kadarıyla. Benim gelinlikçim özellikle duvağının nasıl takılmasını istiyorsun ona göre hazırlayacağım demişti.

süpermiş bu yıl fiyatlar çok yukselmış piyasayı araştırdım ben 1500 tl olan çekimi indirimli 750 ye bulmuşum hala söylenıyorum bende hep nısanlımın yuzunden sen en güzelini uygununu bul dıyo ilgilenmıyo fotoğraf işiyle

aldık canım.
sarar mağazasına baktın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…