merhaba canım. düğün hikayesi klibi ile ilgili biraz bilgi verebilir misin? tatlı telaşlar, ama ben kendimi frenledim. bu sene düğünüm olmayabilir muhtemelen. ama yine de çeyiz hazırlığı düğün vs araştırması yapıyorum..
Sabah 8:00 öğleden sonra 15:00 arası üç kişilik ekip olacak kamera çekimi de olacak fotoğraf yanında albüm paketinin içeriğini tam olarak hatırlamıyorum şimdi canım 1500 liraya anlaştık biraz tuzlu oldu.
içimi rahatlattım canım teşekkür ederim.
O zaman karar verilmiştir düğün günü çekim başlasınnn...
Valla fotoğraf çekimi önemli kızlar, ve bence düğün günü olmalı kesinlikle. Çünkü o günün heyecanını inanın resimlerde hissedebiliyorsunuz. Gözleriniz bile bir başka bakıyor. Biz bir de düğün hikayesi yaptırmıştık, klibi izlerken sahiden çok ağladım :2::2: sanki o günü bir daha yaşadım. Bir de ben Aralık ayında evlendim, benim eteklerim kirlenmediyse yaz günü sizin hiç birşey olmaz. Sadece çalı çırpı ot yapışmıştı, eve gelince temizledik onları o kadar.
Ya o günün heyecanını bir daha yaşamanız mümkün mü?? Asla, imkansız yani. Ve o heyecan o coşku enerjine yansıyor ve o enerji de fotoğraflara da. Ben düğünden sonra yada çok önce çekilen fotoğrafların, o heyecanı tam olarak yansıtacağını düşünmüyorum. Çirkin mi olur, yok tabi ki olmaz ama ne bileyim ya, sanki o günün heyecanı başka.
Sizce tüm gün düğün hikaye çekimi kristal buyuk albüm ve 2 aile albümüne 750 tl den uygun fiyat bulabılır mıyım? Tecrubelı birinin fikrine çok ihtiyacım varCunku fotoğrafları ve siteyi çok begendım ındırım nısana kadar bitmeden anlaşmak istiyorum bide Benim gelinliğim çok etekli kuyruklu olucak korkuyorum kirlenir diye çünkü 2 yerde düğünüm olucak düğün çekimim istanbulda olucak inşallah gelinliğim lekelenmez Çok istiyorum inşallah benımde güzel anılarım olur
Sizce tüm gün düğün hikaye çekimi kristal buyuk albüm ve 2 aile albümüne 750 tl den uygun fiyat bulabılır mıyım? Tecrubelı birinin fikrine çok ihtiyacım varCunku fotoğrafları ve siteyi çok begendım ındırım nısana kadar bitmeden anlaşmak istiyorum bide Benim gelinliğim çok etekli kuyruklu olucak korkuyorum kirlenir diye çünkü 2 yerde düğünüm olucak düğün çekimim istanbulda olucak inşallah gelinliğim lekelenmez Çok istiyorum inşallah benımde güzel anılarım olur
Haklısın canım.
zaten porselen makyaj olacağı için akmaz diye düşünüyorum.
onun dışında düğün akşamı yorgun olurmuyum diye endişelerim vardı canım.
daha gitmiyormuşuz canım. :)
geldim yine.
nerdeydi senin düğün canım?
kızlar ya yatak odası takımlarını alanlar varmı nerelerden aldınız ınternetten bakınıyorumda dolap ıcı kullanıslı guzel bı model bulaamadım:26:
Biz 600 TL'ye yaptırdık canım. Düğün hikayesi + 1 büyük kristal albüm + 2 orta boy albüm + 1 küçük boy +1 adet içinde seçtiğimiz bir resmimizin olduğu saat + 1 adet (ölçülerini çok net hatırlamıyorum ama sanırım 1m * 1,5m) yine seçtiğimiz bir fotoğrafın afiş hali hepsi 600 TL(eşim oldukça pazarlıkçıdır)
Aman yok ne akması, ne saçın dağılır ne makyajın akar. İnan düğün sonunda eve geçtiğinizde bile halen daha kalıp gibi olacak emin ol. Eğer saçların salık değil topuz falan olacaksa daha üstüne istersen bir kaç gün daha kullanabilirsinYorgunluğa gelince, valla ne tuhaf ama insan yorulmuyor yada o heyecanla yorulduğunu hissetmiyor. Biz bir de düğünden sonra gençler eğlenmeye gittik sabaha karşı 4'te girdik eve Düşün yani bir de ilk gece, uyumadan aynen devam , yorgunlukta neymiş pehhhhh
güzelbahçede canımm
dur bakalım hemen üzülmee
ben izmirde 400 tl ye buldum anlaştıkk
benimde 2 düğünüm olcak 2. düğünümün olduğu yerde de foto çekimim olcakk
o günün heyecanıyla ve güzelliğiyle her şey mükemmel olcak inşallah
lütfen evrene pozitif enerji yayy
*
ki artık bu topikte takılırsan benim pozitif enerji yay cümlelerime alışırsınn
çok uygun fiyat vermişler canım.
niiilll uyumadan aynen devam heeee çok hoşuma gitti söyleyişin ama gerçeklet bunlarrr dimiiii
güzelbahçede canımm
dur bakalım hemen üzülmee
ben izmirde 400 tl ye buldum anlaştıkk
benimde 2 düğünüm olcak 2. düğünümün olduğu yerde de foto çekimim olcakk
o günün heyecanıyla ve güzelliğiyle her şey mükemmel olcak inşallah
lütfen evrene pozitif enerji yayy
*
ki artık bu topikte takılırsan benim pozitif enerji yay cümlelerime alışırsınn
kızlar ya duvağımı 2 metre yaptırıyorum uçları güpürlü ama patlayan duvak şeklinde takılsın istiyorum. gelinlikçiye patyalan duvak şeklinde demem gerekirmiydi fark oluyo mu yoksa duvaklar hep aynı oluyoda kuaför mü şekil veriyor ona :26:
Biz 600 TL'ye yaptırdık canım. Düğün hikayesi + 1 büyük kristal albüm + 2 orta boy albüm + 1 küçük boy +1 adet içinde seçtiğimiz bir resmimizin olduğu saat + 1 adet (ölçülerini çok net hatırlamıyorum ama sanırım 1m * 1,5m) yine seçtiğimiz bir fotoğrafın afiş hali hepsi 600 TL(eşim oldukça pazarlıkçıdır)
en iyisi hiç beklemeden kaporayı vermek düğün fotoğrafçısı aramaktan iflahım kurudu 9 kişiden 2 kişi kalmıştı listemde diğeri 1600 diyor hemde daha kotu fotoğraflarDüğün Klibi de yapılıyomuş diye hemen anlaşayım dedim tam kafamdaki gibi modern bi çekimi bu fiyata bulduguma seviniyorum ben ama %50 kampanya varmış sezon yenı açıldıgından bitmeden kapora vereyım dedım nişanlımda ıyı arastır dıyo daha uygun vardır diye erkek aklı işte
Damatlık aldınız mı peki canım siz? Ben bulamadım kafama göre smokin ıstıyorum sade şık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?