Doğru söyledin canım.
o gün heyecandan yorulmam diye düşündüm ben de. :)
ohh içim rahatladııı...
süpermişbu yıl fiyatlar çok yukselmış piyasayı araştırdım ben 1500 tl olan çekimi indirimli 750 ye bulmuşum hala söylenıyorum bende hep nısanlımın yuzunden sen en güzelini uygununu bul dıyo ilgilenmıyo fotoğraf işiyle
evrene pozitif enerji yayıyoruz hadi bakalım "artıcık" + "artıcık"+ "artıcık"+, parmaklarımızla havaya doğru art işareti yapıyoruz, haydi bakalım boş durmak yok :)
Hiç durmak yok, aynen devam. O kadar beklemişiz, daha adama ilk geceden başım ağrıyor yorgunum dersem adam der "eyvah"Ancak benden size tavsiye sakın saten nevresim sermeyin benim gibi, birbirinizi yakalamak zor olabilir. Bir de benim gibi baş ucunda kola falan varsa işi yarım bırakıp yerden kola temizlemek zorunda kalabilirsiniz
benim de inciraltında canım kısmetse.
çok iyi fiyata anlaşmışsın valla. düğün albümleri de yapıcak mı?
Onlar ilgilenmez, kızma sakın yaradılışları böyle. detaylara takılmazlar, sende içine sinen bir yerle anlaş, "en uygun en güzel burasıydı aşkımmmm, çok güzel olacak, çok içime sindi, seni seviyorum mucxxx" diyeceksin bitecek olay
aldık canım.
sarar mağazasına baktın mı?
Hiç durmak yok, aynen devam. O kadar beklemişiz, daha adama ilk geceden başım ağrıyor yorgunum dersem adam der "eyvah"Ancak benden size tavsiye sakın saten nevresim sermeyin benim gibi, birbirinizi yakalamak zor olabilir. Bir de benim gibi baş ucunda kola falan varsa işi yarım bırakıp yerden kola temizlemek zorunda kalabilirsiniz
güzelbahçede canımm
dur bakalım hemen üzülmee
ben izmirde 400 tl ye buldum anlaştıkk
benimde 2 düğünüm olcak 2. düğünümün olduğu yerde de foto çekimim olcakk
o günün heyecanıyla ve güzelliğiyle her şey mükemmel olcak inşallah
lütfen evrene pozitif enerji yayy
*
ki artık bu topikte takılırsan benim pozitif enerji yay cümlelerime alışırsınn
yeapppp
başucunda kolanın n işi var Allah aşkına yaaaa
hayırlısıyla canım :123:
evet canım albümüde varr küçüğü flnda var yanlış hatırlamıyosamm ama videosu fln yok
kaporayı hemen yatırayım ben o zaman o gun dolar falan sonra kotu enerjı yaymaya devam etmeyeyım
sevınırım canım gelin hazırlıgı bitmez ki
EE canım benim, ateş basıyor insana hararet yapıyorsunbende eve giderken bir kola alalım da evde içeriz dedim. Sen benim akıllı eşimde açmış yatağın başında ki komodinin üstüne koymuş, biraz içmiştim saçlarımı açarken, sonra işte unuttum içmeyi galiba o ara ne olduysa sonra işte sen beni yakalayacaksın yok valla olmaz, gel kız buraya falan derken foşur foşur kola döküldü, saten nevresim ya, yastık kaymış itmiş kolayı, bütün duvarlar, yerler her yer kola. İşi gücü bırak kola temizle
Az kalmış senin ya, hadi hayırlısı bakalım. Sonrası güzel olsun inşallah. Gelinlik, düğün, dış çekim, çeyiz , takı hepsi boş evinde ki huzur önemli. O yüzden Allah evinizden huzuru eksik etmesin
damat ve sarar kaldı bakacağım diğerlerının nerdeyse hepsine baktık cunku saol hsonu ılk ısım bu olcak
eğer memnun kalırsam anlaşırsam söylerim mutlaka seninde anlaşılan doğum fotoğrafçısına ihtiyacın olcak allah hayırlısıyla gelişini nasip etsin bebişin
tavsiyelerini dinliycem tatlımgenelde de aksine saten serin derler neden ki arkadaş köşe kapmaca oynamak içinmi aceppp
yatır canım yatırr
Allah senii yaa
harareti su alır niloş su
en azından dökülünce amaaaaaaaannnnnnnn su ya lekesi kalmazz kamoooonnnnn die devam edersinnnnn
**
bu arada zehroşş foruma artık çok gelemicek çünkü yerine çalışacağı eleman gelmiş oda hep yanındaymışş :26::26::26::26:
Aman ne bileyim, yanmışız bütün gün koşturmuşuz ağzımızda tatlısın dedik, demez olaydıkgerçi "nasıldı ilk gece?" muhabbeti yapan kişilere anlatılacak türden hikaye
heheheee evet, Allah kısmet ederse inşallah. Allah sizlere de göstersin.
Yok zaten sıcağından soğuğundan değil de, üzerinde sabit duramıyorsun. Kafanı yastığa koyuyorsun, yastık başının altından yavaş yavaş kayıyor, üzerine yorganı alıyorsun, yorgan kendini yere atıyor, sen bir eşime sarılayım diyorsun adam kayıyor, öyle bir tuhaf şey işte
Aman ne bileyim, yanmışız bütün gün koşturmuşuz ağzımızda tatlısın dedik, demez olaydıkgerçi "nasıldı ilk gece?" muhabbeti yapan kişilere anlatılacak türden hikaye
ay niiilll sen çok yaşa emiii? ne güzel anlatıyosun
ay yok yok saten falan sermeyi düşünmüyorumm artıkkkkadam dursun yanımda kaç senedir bekliyorum zatennnnn
dimii en azından ağızlarını kapatırr
şöyle oluyo canım örnek ekleyim1-Patlayan duvak ne??
2-Evet nasıl duvak istediğini gelinlikçiye söylemen gerekiyor canım.Hepsi farklı oluyor bildiğim kadarıyla. Benim gelinlikçim özellikle duvağının nasıl takılmasını istiyorsun ona göre hazırlayacağım demişti.
yaaa 2 metre kısa mı olur ki :26: ben kuyruğuma kadar gitsin istiyorum amaValla şu açıklamayı daha önce bulsaydım kesin 4,5 metreden aşağı duvak yaptırmazdım :)) 2m uzun duvak derken küçük kilise duvağına bile yetişememişiz
Eki Görüntüle 1040172
Düzeltme : Ya şimdi aklıma geldi benim duvağım 3 metreydi ya
ay niiilll sen çok yaşa emiii? ne güzel anlatıyosun
ay yok yok saten falan sermeyi düşünmüyorumm artıkkkkadam dursun yanımda kaç senedir bekliyorum zatennnnn
şöyle oluyo canım örnek ekleyim
Eki Görüntüle 1040284 şöyle bir şey istiyorum tam olarak..
ama bana gelinlikçim ucu güpürlü 2 mt yaparım dedi ama daha yapılmadığından değiştirme şansım var.
yaaa 2 metre kısa mı olur ki :26: ben kuyruğuma kadar gitsin istiyorum ama
çok guldum buna iştebir sürü eksiğimiz var a
ma 5 takım saten nevresım takımım var ilginçtir
şöyle oluyo canım örnek ekleyim
Eki Görüntüle 1040284 şöyle bir şey istiyorum tam olarak..
ama bana gelinlikçim ucu güpürlü 2 mt yaparım dedi ama daha yapılmadığından değiştirme şansım var.
yaaa 2 metre kısa mı olur ki :26: ben kuyruğuma kadar gitsin istiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?