'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Doğru söyledin canım.
o gün heyecandan yorulmam diye düşündüm ben de. :)
ohh içim rahatladııı...

Az kalmış senin ya, hadi hayırlısı bakalım. Sonrası güzel olsun inşallah. Gelinlik, düğün, dış çekim, çeyiz , takı hepsi boş evinde ki huzur önemli. O yüzden Allah evinizden huzuru eksik etmesin

Onlar ilgilenmez, kızma sakın yaradılışları böyle. detaylara takılmazlar, sende içine sinen bir yerle anlaş, "en uygun en güzel burasıydı aşkımmmm, çok güzel olacak, çok içime sindi, seni seviyorum mucxxx" diyeceksin bitecek olay

evrene pozitif enerji yayıyoruz hadi bakalım "artıcık" + "artıcık"+ "artıcık"+, parmaklarımızla havaya doğru art işareti yapıyoruz, haydi bakalım boş durmak yok :)

yeapppp

başucunda kolanın n işi var Allah aşkına yaaaa

benim de inciraltında canım kısmetse.
çok iyi fiyata anlaşmışsın valla. düğün albümleri de yapıcak mı?

hayırlısıyla canım :123:
evet canım albümüde varr küçüğü flnda var yanlış hatırlamıyosamm ama videosu fln yok

Valla şu açıklamayı daha önce bulsaydım kesin 4,5 metreden aşağı duvak yaptırmazdım :)) 2m uzun duvak derken küçük kilise duvağına bile yetişememişiz

Düzeltme : Ya şimdi aklıma geldi benim duvağım 3 metreydi ya

Son düzenleme:

eğer memnun kalırsam anlaşırsam söylerim mutlaka seninde anlaşılan doğum fotoğrafçısına ihtiyacın olcak allah hayırlısıyla gelişini nasip etsin bebişin

tavsiyelerini dinliycem tatlım genelde de aksine saten serin derler neden ki arkadaş köşe kapmaca oynamak içinmi aceppp

kaporayı hemen yatırayım ben o zaman o gun dolar falan sonra kotu enerjı yaymaya devam etmeyeyım
sevınırım canım gelin hazırlıgı bitmez ki

yeapppp

başucunda kolanın n işi var Allah aşkına yaaaa

hayırlısıyla canım :123:
evet canım albümüde varr küçüğü flnda var yanlış hatırlamıyosamm ama videosu fln yok

EE canım benim, ateş basıyor insana hararet yapıyorsun bende eve giderken bir kola alalım da evde içeriz dedim. Sen benim akıllı eşimde açmış yatağın başında ki komodinin üstüne koymuş, biraz içmiştim saçlarımı açarken, sonra işte unuttum içmeyi galiba o ara ne olduysa sonra işte sen beni yakalayacaksın yok valla olmaz, gel kız buraya falan derken foşur foşur kola döküldü, saten nevresim ya, yastık kaymış itmiş kolayı, bütün duvarlar, yerler her yer kola. İşi gücü bırak kola temizle

kaporayı hemen yatırayım ben o zaman o gun dolar falan sonra kotu enerjı yaymaya devam etmeyeyım
sevınırım canım gelin hazırlıgı bitmez ki

yatır canım yatırr

Allah senii yaa
harareti su alır niloş su
en azından dökülünce amaaaaaaaannnnnnnn su ya lekesi kalmazz kamoooonnnnn die devam edersinnnnn

**

bu arada zehroşş foruma artık çok gelemicek çünkü yerine çalışacağı eleman gelmiş oda hep yanındaymışş :26::26::26::26:

Son düzenleme:

Amin canım.
sizlerin de Allah evlerinizden huzur ve mutluluğu eksik etmesin.

eğer memnun kalırsam anlaşırsam söylerim mutlaka seninde anlaşılan doğum fotoğrafçısına ihtiyacın olcak allah hayırlısıyla gelişini nasip etsin bebişin

heheheee evet, Allah kısmet ederse inşallah. Allah sizlere de göstersin.

tavsiyelerini dinliycem tatlım genelde de aksine saten serin derler neden ki arkadaş köşe kapmaca oynamak içinmi aceppp

Yok zaten sıcağından soğuğundan değil de, üzerinde sabit duramıyorsun. Kafanı yastığa koyuyorsun, yastık başının altından yavaş yavaş kayıyor, üzerine yorganı alıyorsun, yorgan kendini yere atıyor, sen bir eşime sarılayım diyorsun adam kayıyor, öyle bir tuhaf şey işte

Aman ne bileyim, yanmışız bütün gün koşturmuşuz ağzımızda tatlısın dedik, demez olaydık gerçi "nasıldı ilk gece?" muhabbeti yapan kişilere anlatılacak türden hikaye

Aman ne bileyim, yanmışız bütün gün koşturmuşuz ağzımızda tatlısın dedik, demez olaydık gerçi "nasıldı ilk gece?" muhabbeti yapan kişilere anlatılacak türden hikaye

dimii en azından ağızlarını kapatırr

ay niiilll sen çok yaşa emiii? ne güzel anlatıyosun
ay yok yok saten falan sermeyi düşünmüyorumm artıkkkk adam dursun yanımda kaç senedir bekliyorum zatennnnn

ay niiilll sen çok yaşa emiii? ne güzel anlatıyosun
ay yok yok saten falan sermeyi düşünmüyorumm artıkkkk adam dursun yanımda kaç senedir bekliyorum zatennnnn

Aman aman sakın, bir de kalktım çok erotik ya 2 takım aldım saten nevresim. Biri siyah biri bal köpüğü. Geçen eşime dedim "o kadar hevesle aldım kullanamıyorum" diye, o da yan yan baktı, ee hafta sonu bir yay bakalım, belki ilk gece diye heyecandan kaymışızdır, bir daha deneyelim dedi. Aman yok eksik olsun, nevresim saten, üstümde ki gecelik saten fır fır dön yatakta
dimii en azından ağızlarını kapatırr

şöyle oluyo canım örnek ekleyim
şöyle bir şey istiyorum tam olarak..
ama bana gelinlikçim ucu güpürlü 2 mt yaparım dedi ama daha yapılmadığından değiştirme şansım var.
yaaa 2 metre kısa mı olur ki :26: ben kuyruğuma kadar gitsin istiyorum ama

Hee tamam şimdi anladım, valla bende benim duvağı 3 diye hatırlıyorum. Ama benim gelinliğimde kuyrukluydu ve yürürken kuyruğu bile geçiyordu. Amann neyse benim geldi geçti. Sen şey yap, provaya gittiğinde duvağı başına bir tokayla tuttur bakalım nereye kadar uzanıyor. Büyük boy aynasında bakarsın, ona göre değiştirirler. Henüz geç kalmış değilsin yani

çok guldum buna işte bir sürü eksiğimiz var a
ma 5 takım saten nevresım takımım var ilginçtir

Benim dediğim pamuk saten değil ama bildiğin saten, aman sakın değiştirme şansın varsa 1 tane bırak hadi hevesini giderirsin diğerlerini yolla gitsin

Çok güzel duruyo boyle duvak bende ıstıorum sadece tum sacı toplatıcam tepede kabarık duvak yapıcam uzun ıstıyorum cok bende şu gelin başına bayıldım harika çıkmış resimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…