Hee tamam şimdi anladım, valla bende benim duvağı 3 diye hatırlıyorum. Ama benim gelinliğimde kuyrukluydu ve yürürken kuyruğu bile geçiyordu. Amann neyse benim geldi geçti. Sen şey yap, provaya gittiğinde duvağı başına bir tokayla tuttur bakalım nereye kadar uzanıyor. Büyük boy aynasında bakarsın, ona göre değiştirirler. Henüz geç kalmış değilsin yani
Benim dediğim pamuk saten değil ama bildiğin saten, aman sakın değiştirme şansın varsa 1 tane bırak hadi hevesini giderirsin diğerlerini yolla gitsin
Hee tamam şimdi anladım, valla bende benim duvağı 3 diye hatırlıyorum. Ama benim gelinliğimde kuyrukluydu ve yürürken kuyruğu bile geçiyordu. Amann neyse benim geldi geçti. Sen şey yap, provaya gittiğinde duvağı başına bir tokayla tuttur bakalım nereye kadar uzanıyor. Büyük boy aynasında bakarsın, ona göre değiştirirler. Henüz geç kalmış değilsin yani
Sizce tüm gün düğün hikaye çekimi kristal buyuk albüm ve 2 aile albümüne 750 tl den uygun fiyat bulabılır mıyım? Tecrubelı birinin fikrine çok ihtiyacım varCunku fotoğrafları ve siteyi çok begendım ındırım nısana kadar bitmeden anlaşmak istiyorum bide Benim gelinliğim çok etekli kuyruklu olucak korkuyorum kirlenir diye çünkü 2 yerde düğünüm olucak düğün çekimim istanbulda olucak inşallah gelinliğim lekelenmez Çok istiyorum inşallah benımde güzel anılarım olur
kuaförümü ve gelinlikçimi aradım abla duvağı yapma gelcem yanına konuşalım ilk önce dedimseferber ettim herkesi
gelinliğim şu Eki Görüntüle 1040429
duvağıda üstteki gibi yaptırayım diyorum uzun kuyruğa kadar sade tül.sizce nasıl olur bu gelinliğe gider dimi öyle
ahhhahhha pamuk saten karısık benımkılerzaten artık dur dedım kendıme geç te olsa
750 tl ye nerde buldun canım?
Hahahahaaaaaa aynen ben, aklıma birşey takıldığı an bir elimde telefon bir elimde internet ortalığı katıyorum birbirineGelinliğinde çok güzel, bence çok hoş ve zarif bir gelin olacaksın
Pamuk satende sıkıntı yok
kuaförümü ve gelinlikçimi aradım abla duvağı yapma gelcem yanına konuşalım ilk önce dedimseferber ettim herkesi
gelinliğim şu Eki Görüntüle 1040429
duvağıda üstteki gibi yaptırayım diyorum uzun kuyruğa kadar sade tül.sizce nasıl olur bu gelinliğe gider dimi öyle
çok zarif gelinliğin harme
Bana da fotografci bulun hu hu istanbuldakiler 750 olursa sevinirim
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
ahhhha ben havalarda uçuorumnişanlım studyo neyıne yetmıyor dış çekimmi vardı eskıden dıye basımın etnı yıyodu 750 tl içinde tum gun çekim albümler falan var odemeyi de 3 taksitte verıosun askım cok guzel çekimler baak diye bol cılve yaptım kabul etti
Fotoğrafçıyı da buradan buldum canım oneren cok gordum dedım reklammıdır ama bakınca cekımlere konusma seklıne falan ıkna oldumMekan olarak ta yıldız parkı ya da bahcesehır goletı dusunuorum dur hele
İşve cilve erkekte her zaman işe yarar, aynen devam evlenince de devam
herkesi çok özledim lakin personel yetiştiriyorum hep yanıbaşımda.. akşamları gelirim bendeee
arzucaaaannn hoşgeldinnnnn cicimmmmm
*
işvli cilveli gelin olcaz biz nilocannnnn
valla sızın taktıgı uyguladım allah razı olsun hiç sorgulamadan ok kaporayı yatırırız bu hafta dedi
arzucaaaannn hoşgeldinnnnn cicimmmmm
*
işvli cilveli gelin olcaz biz nilocannnnn
herkesi çok özledim lakin personel yetiştiriyorum hep yanıbaşımda.. akşamları gelirim bendeee
genelde işe yarar, canım
Olacaksınız tabi, bak taktiği verdik olayı çözdüZamanla herkes kendi işvesini cilvesini, eşini nasıl ikna edeceğini öğrenir zaten de, şu an ben kendimi size adadım
Kolay gelsin canım, akşamları ben burada olamıyorum. iyisin dimi sen? rahatsızlığın nasıl oldu? Konuşamamıştık galiba, en son test sonuçlarını bekliyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?