'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ahhhahhha pamuk saten karısık benımkıler zaten artık dur dedım kendıme geç te olsa

kuaförümü ve gelinlikçimi aradım abla duvağı yapma gelcem yanına konuşalım ilk önce dedim seferber ettim herkesi
gelinliğim şu
duvağıda üstteki gibi yaptırayım diyorum uzun kuyruğa kadar sade tül.sizce nasıl olur bu gelinliğe gider dimi öyle

750 tl ye nerde buldun canım?

Hahahahaaaaaa aynen ben, aklıma birşey takıldığı an bir elimde telefon bir elimde internet ortalığı katıyorum birbirine Gelinliğinde çok güzel, bence çok hoş ve zarif bir gelin olacaksın
ahhhahhha pamuk saten karısık benımkıler zaten artık dur dedım kendıme geç te olsa

Pamuk satende sıkıntı yok

750 tl ye nerde buldun canım?

istanbuldayım cnm ben ben googlede düğün fotoğrafçısı diye arattım karşılaştığım 15 fotoğrafçıyı not ettım sıra sıra mail attım araştırırken kk da bıkaç mesaj gordum pozitif sıcakkanlı bı bayan yaratıcı falan demişler naz034 de eski uyelerdenmiş referans olunca hemen rez. yapmak istedim karı koca geliyolarmış 2 fotoğrafçı çok iyi geldi bu fiyat bana mail attım donuş beklıyorum ınşallah o tarihte boştur nisana kadar 750 tlymiş indirimli, çok beğendim düğün çekimini

Hahahahaaaaaa aynen ben, aklıma birşey takıldığı an bir elimde telefon bir elimde internet ortalığı katıyorum birbirine Gelinliğinde çok güzel, bence çok hoş ve zarif bir gelin olacaksın

napim ya aklımda kalacağına kesin çözüm yapıp onları arayım diyorum tamamen bitene kadar kadını isyan ettirmesem bari alsın gitsin tamamen bu kız diyordur
çok sağol nilcim inşallah öyle olur

Bana da fotografci bulun hu hu istanbuldakiler 750 olursa sevinirim

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Bana da fotografci bulun hu hu istanbuldakiler 750 olursa sevinirim

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

ahhhha ben havalarda uçuorum nişanlım studyo neyıne yetmıyor dış çekimmi vardı eskıden dıye basımın etnı yıyodu 750 tl içinde tum gun çekim albümler falan var odemeyi de 3 taksitte verıosun askım cok guzel çekimler baak diye bol cılve yaptım kabul etti

Fotoğrafçıyı da buradan buldum canım oneren cok gordum dedım reklammıdır ama bakınca cekımlere konusma seklıne falan ıkna oldum Mekan olarak ta yıldız parkı ya da bahcesehır goletı dusunuorum dur hele

İşve cilve erkekte her zaman işe yarar, aynen devam evlenince de devam

herkesi çok özledim lakin personel yetiştiriyorum hep yanıbaşımda.. akşamları gelirim bendeee

valla sızın taktıgı uyguladım allah razı olsun hiç sorgulamadan ok kaporayı yatırırız bu hafta dedi

genelde işe yarar, canım
arzucaaaannn hoşgeldinnnnn cicimmmmm
*
işvli cilveli gelin olcaz biz nilocannnnn

Olacaksınız tabi, bak taktiği verdik olayı çözdü Zamanla herkes kendi işvesini cilvesini, eşini nasıl ikna edeceğini öğrenir zaten de, şu an ben kendimi size adadım

herkesi çok özledim lakin personel yetiştiriyorum hep yanıbaşımda.. akşamları gelirim bendeee

Kolay gelsin canım, akşamları ben burada olamıyorum. iyisin dimi sen? rahatsızlığın nasıl oldu? Konuşamamıştık galiba, en son test sonuçlarını bekliyordun

genelde işe yarar, canım

Olacaksınız tabi, bak taktiği verdik olayı çözdü Zamanla herkes kendi işvesini cilvesini, eşini nasıl ikna edeceğini öğrenir zaten de, şu an ben kendimi size adadım

harıkasın hakkaten tek cumleyle halletım ısı sayende benım ıcın cok onemlıydı

Kolay gelsin canım, akşamları ben burada olamıyorum. iyisin dimi sen? rahatsızlığın nasıl oldu? Konuşamamıştık galiba, en son test sonuçlarını bekliyordun

canımız sağolsun canım benim.. bir şekilde haberleşiriz muhakkak..
ayağım içinde cendere verdiler pff varis çorabı giyiyorum yani.. beeerbat bişi
haziran ayının ortasına kadar bebek yasak.. diğer randevuda duruma bakılacak işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…