'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gelinliğine bayıldım ya çok güzel

genelde işe yarar, canım

Olacaksınız tabi, bak taktiği verdik olayı çözdü Zamanla herkes kendi işvesini cilvesini, eşini nasıl ikna edeceğini öğrenir zaten de, şu an ben kendimi size adadım

saolasınnn nilooşş

hoşbulduk kuzuummm

işve mi cilve mi? amaniiinnn neler oliiiyy?
nilim hoşgeldin

senle nilocanın uzmanlık alanına girdikk canımm

selam kızlar nasılsınız hazırlıklar ne alemde

selam tuğçee
iyi gidiyo sanırımm hazırlıklar sende durumlar nee

saolasınnn nilooşş

selam tuğçee

iyi olmaya çalışıyo canım vakit kısalıyo sanki hiçbişey yetişmicek gibime geliyo bazen ama bi yandanda oluveriyo nasılsa karmaşık yani

Berbat falan artık katlanacaksın bir süre, bir an önce iyileşirsin inşallah. Kurtulursun o cendereden Bebeğe de gelince, sen iyi ol da bebek nasılsa olur.Eşinin hayalleri biraz yıkılmıştır ama yapacak birşey yok, eminim onun içinde senin sağlığın geliyordur.

saolasınnn nilooşş

selam tuğçee

farkettim diloş ve hemen antenler alıcılar devreye girdi bende.. hamamdan geldim akşama uzmanlık sınavım vaaarrr

sağol canımın içi

eşcağızım evet biraz buruldu ama önce sen diyor sağolsun olmazsa sana bebek yapacak kadın alırız kocacım üzülme diyorum kıpkırmızı oluyor "kadınım o nasıl laf" diyor hemen.. eşek

Arzu nasil oldun sonuclar ne cikti

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Ay bu ev sahibi sinirlerimi tepeme cikardi gidip parcalayasim geldi aksama cok pis bir kavga var

Ay bu ev sahibi sinirlerimi tepeme cikardi gidip parcalayasim geldi aksama cok pis bir kavga var

canim sana yazdim gordun mu mesajimi sormussun ya bu arada noldu ins. sorun yoktur

iyi akşamlar kızlar
Iyi aksamlar canim senin hazirliklar ne asamada benim eksik cok ta

slm kızlar nasılsınız ? bayadır yokum internetim yoktu nasıl gidiyor ?

Ben geldim olumsuz enerji yayiyodum ama isler yoluna girmeye basladi canim Seninde hersey yolundsdir umarim ne zaman atiyosun imzayi :)

Selam kızlar nabersiniz nasıl gidiyor hazırlıklar ☺

Selam canım gelinliğine bayıldım güle güle aşkla giy ve çok yakışmış bence sana 😍

Benim gelinliğime çok benziyor sade ve şık bende tamda bu tarz gelinlikleri begeniyorum benimkinin sadece gögüs kısmı drapeli diğer kısmı hemen hemen aynı bel kısmı ve gelinliğin alt kısmı komple güpür☺😍
Benim duvağım gökçe bahadırın duvanın aynısı sadece uç kısımlarında güpür var bide gelinlikçi kenarlarına az az inci koyalım sadece ışıltı yapması için çok göze batmıcak dedi peki dedim sende begenirsen bu tarz bi duvak yaptırabilirsin ☺😉😍

çok bişey kalmadı canım ama genede var ama en önemliler tamam galiba senin neler eksikki

çok bişey kalmadı canım ama genede var ama en önemliler tamam galiba senin neler eksikki

Bizim agustosta dugun gelinlik provasina basladim damatlik alicaz mobilyalarda alinmadi dugun mekani nikah basvuru ve fotografciyi da bugun ayarladik ama evde tadilat olucak esya yok ortada nolucak bilmem :/

Bizim agustosta dugun gelinlik provasina basladim damatlik alicaz mobilyalarda alinmadi dugun mekani nikah basvuru ve fotografciyi da bugun ayarladik ama evde tadilat olucak esya yok ortada nolucak bilmem :/

daha zamanın var canım halledersin merak etme bi şekilde hepsi çözülüyo zaten ama mobilya konusunda geç kalma bence helede taksitle alcaksanız başlayın hemen evlenene kadar borcu hafifler en azından biz nerdeyse bir sene önceden aldık allahın izniyle haziranda bitcek bide borç düşünmk zorunda kalmıcaz

kızlar iyi akşamlar ben duvağımı böyle birşey istiyorum kısa duvak istiyorum ben saçımda hafif bir ensede fransız topuz olcak kulağm kapancak biraz ama böyle bir duvak olur sanırsam da nikah sıurasında yüzümü kapamak istiyorum onu yapabilirmiyiz

bu kızın saçı güzel ama ben öyle kabartmak istemiyoruym yukarısını ensede istiyorum bu yüzünü kapamış mesela topuzu yukarda diye kapamış aşağda olsa ne olur acaba

en beğendiğim duvak budur asil ve sade

Anlastigin kim yazmamissin canim ozelden mesaj atabilirsen sevinirim

Pimapenlerim takilmis harika olmuslar yarin boya isleri baslayacak sali parkeler yapiliyor carsamba ev benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…