kuaförümü ve gelinlikçimi aradım abla duvağı yapma gelcem yanına konuşalım ilk önce dedimseferber ettim herkesi
gelinliğim şu Eki Görüntüle 1040429
duvağıda üstteki gibi yaptırayım diyorum uzun kuyruğa kadar sade tül.sizce nasıl olur bu gelinliğe gider dimi öyle
genelde işe yarar, canım
Olacaksınız tabi, bak taktiği verdik olayı çözdüZamanla herkes kendi işvesini cilvesini, eşini nasıl ikna edeceğini öğrenir zaten de, şu an ben kendimi size adadım
hoşbulduk kuzuummm
işve mi cilve mi? amaniiinnn neler oliiiyy?
nilim hoşgeldin
selam kızlar nasılsınız hazırlıklar ne alemde
saolasınnn nilooşş
senle nilocanın uzmanlık alanına girdikk canımm
selam tuğçee
iyi gidiyo sanırımm hazırlıklar sende durumlar nee
canımız sağolsun canım benim.. bir şekilde haberleşiriz muhakkak..
ayağım içinde cendere verdiler pff varis çorabı giyiyorum yani.. beeerbat bişi
haziran ayının ortasına kadar bebek yasak.. diğer randevuda duruma bakılacak işte..
saolasınnn nilooşş
senle nilocanın uzmanlık alanına girdikk canımm
selam tuğçee
iyi gidiyo sanırımm hazırlıklar sende durumlar nee
Berbat falan artık katlanacaksın bir süre, bir an önce iyileşirsin inşallah. Kurtulursun o cenderedenBebeğe de gelince, sen iyi ol da bebek nasılsa olur.Eşinin hayalleri biraz yıkılmıştır ama yapacak birşey yok, eminim onun içinde senin sağlığın geliyordur.
Ay bu ev sahibi sinirlerimi tepeme cikardi gidip parcalayasim geldi aksama cok pis bir kavga var
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Iyi aksamlar canim senin hazirliklar ne asamada benim eksik cok taiyi akşamlar kızlar
slm kızlar nasılsınız ? bayadır yokum internetim yoktu nasıl gidiyor ?
kuaförümü ve gelinlikçimi aradım abla duvağı yapma gelcem yanına konuşalım ilk önce dedimseferber ettim herkesi
gelinliğim şu Eki Görüntüle 1040429
duvağıda üstteki gibi yaptırayım diyorum uzun kuyruğa kadar sade tül.sizce nasıl olur bu gelinliğe gider dimi öyle
canim sana yazdim gordun mu mesajimi sormussun yabu arada noldu ins. sorun yoktur
Iyi aksamlar canim senin hazirliklar ne asamada benim eksik cok ta
Ben geldim olumsuz enerji yayiyodum ama isler yoluna girmeye basladi canimSeninde hersey yolundsdir umarim ne zaman atiyosun imzayi :)
çok bişey kalmadı canım ama genede var ama en önemliler tamam galiba senin neler eksikki
Bizim agustosta dugun gelinlik provasina basladim damatlik alicaz mobilyalarda alinmadi dugun mekani nikah basvuru ve fotografciyi da bugun ayarladik ama evde tadilat olucak esya yok ortada nolucak bilmem :/
Harikaa😊
ahhhha ben havalarda uçuorumnişanlım studyo neyıne yetmıyor dış çekimmi vardı eskıden dıye basımın etnı yıyodu 750 tl içinde tum gun çekim albümler falan var odemeyi de 3 taksitte verıosun askım cok guzel çekimler baak diye bol cılve yaptım kabul etti
Fotoğrafçıyı da buradan buldum canım oneren cok gordum dedım reklammıdır ama bakınca cekımlere konusma seklıne falan ıkna oldumMekan olarak ta yıldız parkı ya da bahcesehır goletı dusunuorum dur hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?