'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

benimkinin de 3 kasımda. sürpriz falan düşünmüyorum aramızda sürpriz yoktur pe, bi de zaten doğum gün hep tetikte olur.
hatta geçen yeni bir pasta-cafe açılmış çok şık doğumgününü burda kutlayacağım diye dedim

biz kuru kuru sevgiliyiz canım, resmi bi durum yok, ikimiz de öğretmeniz ama sevgilim kadrolu değil.
atanmasını bekliyoruz işte.

Son düzenleme:

renk renk desen desen donlar al, bi de hepsini tek tek hediye paketlerine sarıp bi kutuda hediye et.

ama annen ne hediye aldın derse söyleme bence

anneler pek bizim gibi olmuyo

spedy deli misin kız 2 yıl öncesinden nişanlanıp kafayı mı yiyelim iyi böyle ,,,

doğru söylüyorsun tatlım ama 4 yıl bekleyip hiç bişey yemeyen insanlarda var yahu...
arkadaşım bekledi 5. yılında evlendiler şimdi 20 gün sonra da bebekleri olacak.
ama herkes yapamaz bunu ben yapamazdım mesela 2*3 yıl nişanlılık ile kesin ayrılırdık hrkesin harcı değil

renk renk desen desen donlar al, bi de hepsini tek tek hediye paketlerine sarıp bi kutuda hediye et.

ama annen ne hediye aldın derse söyleme bence

anneler pek bizim gibi olmuyo

hahaha anneme renk renk don alıp ayrı ayrı paket yaptığımı söylesem ne tepki verirdi acaba

hayatcım aşk olsun ben kafayımı yiyorum ama tavsiyem nişanla düğün arasını pek uzatmayın bizim askerlik girdi araya

speedy evet benimde uzun bir nişan dönemi olcak

kesinlikle öyle
mesela biz 6 ay nişanlılık sonra düğün olsun istiyoruz.
1 yılı kesin bulmaz zaten

bence annen önce şöyle olur

sonra da böyle yapabilir

sen de böyle olursun

kesinlikle öyle
mesela biz 6 ay nişanlılık sonra düğün olsun istiyoruz.
1 yılı kesin bulmaz zaten

aynen bende böyle istiyorum en sağlıklı en doğru olan bu benc
erkek arkadaşımda 2012 yazın nişan yapalım diyor. maksat beklemek kolay olsun die..
bakalım şartlar ne göstercek..
ama biz 2013te evlenemicez sanırım

kayınvalidem olacak muhterem bayan...

o ne karışıyor ki ? nişan size ait ister yaparım ister yapmam.
heee yaparsın isterse o gelmez ay ben gaddarım anacım hiç işim olmaz onun lafına göre mi haraket edicem.
sonra içinde kalacak evlenicen çocuğun olucak aman keşke yapsaydım diyeceksiniz

Son düzenleme:

olsun siz bizden gençsiniz, benim adam 28 mesela

hahahahahah çok güzel anlattın orkidemmmm

maildeki anlatıma daha çok bayıldım ama yaa

bizim 4 sene bitcek inşallah 2012 ocak ayında ve söz nişan yok aşkımın okulu bitsin yazın hepsi askere gitmeden hemen olucak şeyler nasipse bende 6 .yılımda anca evlenirim acelem yok herkes saçmalama daha yaşın 23 diyor kınayanlar var hatta çeyiz almammı ama ben alcam valla çünkü biz herşeyi hızlıca yapcaz oku bu sene bitseydi şimdik nişanlı olucaktım ama olsun bekliyorum 3 senedir bekliyorum 1 senede okulda beraberdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…