- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
,Ben nişanlıyım canım
bn sevgili bile olamıyorumbnmki çoook uzatta
ekime girdiğimizin bile farkında değilmişkiiişleri çok yoğun sabah 5 bucukta kalkıyo akşam 8 bucukta yatıyo pek yaşadığı hayat hayat değil yanii ben demesem htrlamıcak vee nişanlısı dün akşam yemeğe gelmişti hep süpriz bekledi demekki ablam mutfaga gıdıp geldıkce bı heycanlıanıyodu sebebını anlamış oldum yazık yaaa benimkininde 6 kasımda herseyı hazır aklımda planladım askerdeyken ben ıkımızın resmının oldugu şafak kagıdı yapmıstım tatlım ınanılmaz hosuna gıtmıstı ve onların tabırıyle askeriyenin en king yengesi seçilmiştim izne geldiğindede büssürü minik minik hediyeler almıştım onları vermiştim
he tamam :) söz nişan sen ne durumdasın. bide ne iş yapıosun :)
ece dun amcamlaydım. dediki güzelim ayaklarım askerde mahvoldu. kirli çorap giymekten ayaklarım nasır oldu:)
bnmde içimden waow askere en gzl hediye bi düzüne çorap
,
olursunuz canım sevin yeter
düşündüm ama biz annemle usta birliğine gitmeden düzinece çorap almıştık zaten kuzum :) ya sürekli giysi alıyorum zaten çocuğa geçen bayramda aldım aralığa kadar değişik bişey bulurum belki :) yaratıcı olalım hadi yardımcı olun sizde =)=)
sanırım tek nişanlı benim ya bu aralar topicte speedycim:26:
şimdi siz hepiniz sevgili misiniz sözlü nişanlı olan yok mu ?
spedy deli misin kız 2 yıl öncesinden nişanlanıp kafayı mı yiyelim iyi böyle ,,,
ben sözlüyüm...
hatta nişanlıyım aslında cunku nişan yapılmıcak yapmam su saatten sonra sözü nişan saycaklarmıs saysınlar canıma minnet
renk renk desen desen donlar al, bi de hepsini tek tek hediye paketlerine sarıp bi kutuda hediye et.
ama annen ne hediye aldın derse söyleme bence
anneler pek bizim gibi olmuyo
doğru söylüyorsun tatlım ama 4 yıl bekleyip hiç bişey yemeyen insanlarda var yahu...
arkadaşım bekledi 5. yılında evlendiler şimdi 20 gün sonra da bebekleri olacak.
ama herkes yapamaz bunu ben yapamazdım mesela 2*3 yıl nişanlılık ile kesin ayrılırdık hrkesin harcı değil
kesinlikle öyle
mesela biz 6 ay nişanlılık sonra düğün olsun istiyoruz.
1 yılı kesin bulmaz zaten
hahaha anneme renk renk don alıp ayrı ayrı paket yaptığımı söylesem ne tepki verirdi acaba
hayatcım aşk olsun ben kafayımı yiyorumama tavsiyem nişanla düğün arasını pek uzatmayın bizim askerlik girdi araya
speedy evet benimde uzun bir nişan dönemi olcak
kesinlikle öyle
mesela biz 6 ay nişanlılık sonra düğün olsun istiyoruz.
1 yılı kesin bulmaz zaten
bunu kim söylüyor
bence annen önce şöyle olur
sonra da böyle yapabilir
sen de böyle olursun
kayınvalidem olacak muhterem bayan...
aynen bende böyle istiyorum en sağlıklı en doğru olan bu benc
erkek arkadaşımda 2012 yazın nişan yapalım diyor. maksat beklemek kolay olsun die..
bakalım şartlar ne göstercek..
ama biz 2013te evlenemicez sanırım
hahahahahah çok güzel anlattın orkidemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?