o ne karışıyor ki ? nişan size ait ister yaparım ister yapmam.
heee yaparsın isterse o gelmez ay ben gaddarım anacım hiç işim olmaz onun lafına göre mi haraket edicem.
sonra içinde kalacak evlenicen çocuğun olucak aman keşke yapsaydım diyeceksiniz
Gizcim en güzeli canım. her şey yavaş yavaş yaşansın en güzeli en kıymetlisi öyle. 1-2 senede pek görüşmeden söz nişan yapan çok insan gördüm şimdiki halleri fena. dediğin gibi daha yaşın genç sevgilinle böylelikle herşeyi beraber yaşamış oluyorsun. Çok mutlu olun canım.bizim 4 sene bitcek inşallah 2012 ocak ayında ve söz nişan yok aşkımın okulu bitsin yazın hepsi askere gitmeden hemen olucak şeyler nasipse bende 6 .yılımda anca evlenirim acelem yok herkes saçmalama daha yaşın 23 diyor kınayanlar var hatta çeyiz almammı ama ben alcam valla çünkü biz herşeyi hızlıca yapcaz oku bu sene bitseydi şimdik nişanlı olucaktım ama olsun bekliyorum 3 senedir bekliyorum 1 senede okulda beraberdik
Gizcim en güzeli canım. her şey yavaş yavaş yaşansın en güzeli en kıymetlisi öyle. 1-2 senede pek görüşmeden söz nişan yapan çok insan gördüm şimdiki halleri fena. dediğin gibi daha yaşın genç sevgilinle böylelikle herşeyi beraber yaşamış oluyorsun. Çok mutlu olun canım.
karısıyo daha da nelere karısıyo bilsen cins birazcık... ailemle aralarında surtusme oldu bu mevzudan acıkcası hiç hevesimiz kalmadı ne ailemin ne de benim... kendisini ne kadar az gorsem o kadar iyi nişanda falan gözüm yok artık speedycim dugunum hayalimdeki gibi olsun o bana yetecek
.
NE BİLİYİM. böyle dertler yaşamadım çok şükür ama yani. yaşasam da konuşturmazdım herhalde...
bunların hepsi 1 kez yaşanacak çünkü bana da nişanda herkes salonda yapma falan dedi iyiki yapmışım diyorum
düğünün bari içindeki gibi olur.. gerçi kaynana böyle ise onda da bozar kesin moralini :44::44:
saol canım inan acelem yok bide ben özgürlüğüme düşkün biriyim o bu sene okulu bitirseydi aileyle tanıştırıp bir dünya şey yaşıcaktık ama inan hazır hissetmiyorum hala çeyiz alıyorum ama bilmiyorum evlilik nasıl olcak ben 27 yaşımda evlenmek çok isterim ama o zamanda 8 sene flört etmiş olcaz
bütün kuzenlerim ünide sevgili bulup 8 yıl flört edip evlendiler hepsi 28 de evlendi aslında onların hayatları harika şu anda belki bende öyle yaparım çok küçük görüyorum öyle şeyler için kendimi
hepimiz çok mutlu olalım inşallah
Canım 6 senemiz bitti 7. senemizdeyiz ve daha 3 senemiz var yani 9-10 sene fölrt dönemii
Bugün bana dioki evli gibiyiz zaten bi imzamız kaldı dio onuda atalım gel dio
Haklıda bişi diyemio insan
Benim bi hocam vardı. Lisede 17 senelk flört dönemi olmuş anlatıyodu hala diodu evlenmeye hazır değilim 30 u geçmiş
Canım 6 senemiz bitti 7. senemizdeyiz ve daha 3 senemiz var yani 9-10 sene fölrt dönemii
Benim bi hocam vardı. Lisede 17 senelk flört dönemi olmuş anlatıyodu hala diodu evlenmeye hazır değilim 30 u geçmiş
bilmiyorum ki zaman geçiyor hep yurtdışı gezileri planım var sevdiceğim için erteliyorum amacım onla gitmek evlenince türkiyeyi iyi hoş geziyoruz zaten türkiyede akdeniz ve doğu hariç heryeri gezdik evlendiğimizde bir gap turu bide peribacalarına gidersem çok mutlu olcam
yavv ben gezemiyorum rahat onsuz içim el vermiyor biryerlere gitmeye
speedycim oyle bir karısıyorki
kestirip atıyo insanın sinirleriyle oynuyo dugunde naparsa yapsın umrumda bile olmaz dugune kadarki donemi hayırlısıyla atlayım da...
kızlar ben kactım gorusuruz
babam ablamın nişanında kimse gelmesin demişti
bnmkinde yaapr die korkuyorum ben dışarda yapmak istiyorum
şu anda ece ve çağla nişanlı sadece sanırım kızlar sözüm size değil alınmayın,, yani ben sanırım uzun süre nişanlı kalamazdım yani o kadar süre aileleri idare edemezdim =((
Kızlar inanın öyle benimde eşimle 8 senelik flörtüm vardı ben şaşıyorum 1-2 sene de yüzük takanları.
inanın zaman uzun oldukça herşey daha tatlı oluyor karşında ki adamı tamamen biliyorsun evlilik hayatıda çok güzel geçiyor. hani derler ya imza atınca degişti öyle bir şey olmuyor zaten sen o adamı senelerdir biliosun zevkleri nasıl,nasıl yatar nasıl kalkar, bi olay karşısında nasıl tepki verir,hasta oldugunda nasıl olur hepsini biliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?