'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kız evinin alması gerekenler erkek evinin alması gereknler bunlar deli eder adamı yaaa,,,

oğlanla kız herşeyini kendi alsa hiç aileler karışmasa ne güzel olur ( tabi onada para lazım ))

Aynen cnm öyle para lazım Allah'a binlerce kez şükürler olsun biz alabiliyoruz. Kimsedende tek bir iğne istemiyoruz.

hayatcım sanırım evlendikten sonra idare etmek daha zor olur evliler daha iyi bilirler :)

karolina çok yağmur varmı orda??

Aynen cnm öyle para lazım Allah'a binlerce kez şükürler olsun biz alabiliyoruz. Kimsedende tek bir iğne istemiyoruz.
inşallah bizde siz gibi oluruz şeker paremmm =)) en güzeli
hayatcım sanırım evlendikten sonra idare etmek daha zor olur evliler daha iyi bilirler :)

karolina çok yağmur varmı orda??

evet dimi evlenince bitmiyo ki ,,,, ayyy kızlar iyiki bu topikte bulduk birbirimizi fikir alışverişi yaparız bol bol önden gidenler tecrübelerini yazar sonrakiler uygular ,,, yupppii allah nasip ederse 2013 e kadar birlikteyiz 2013 e kadar birlikte olunca zaten sonrada hiiiççç ayrılmayız dimi
şekerparelerimmmmm

evet sanırım ilk ben evlencem tabi hava durumuna en son bende evlenebilirim

Bizim aileler çok iyi anlaşıyor kızlar her gün kayınvalidemle annem konuşurlar babamlar öyle.
idare edememe gibi bir durumum olmadı.
ama sorunluysa karşı aileler zor olabilir evet.

Bizim aileler çok iyi anlaşıyor kızlar her gün kayınvalidemle annem konuşurlar babamlar öyle.
idare edememe gibi bir durumum olmadı.
ama sorunluysa karşı aileler zor olabilir evet.

Maşallah canım bizimkilerinde bir sorunu yok Allah'a şükür inşallah hep öyle olurlar

asıl macera o zaman başlayacak.
evlilik, ev işleri, yemek sonra çoluk çocuk, bebek bakımı, okul sorunları derkennnnn biz çocukların evlenme listesini yapamışız burda

speedy sen 21 yaşındamısın önceki sayfaları okumuyorum 970 bile göremiyorumda

bide ikimizde birimizi sözlendikten tanımıyoruz demişsin nasıl tanıştınız ailelermi ön ayak oldu tatlım

bide ikimizde birimizi sözlendikten tanımıyoruz demişsin nasıl tanıştınız ailelermi ön ayak oldu tatlım

bnde bunu sormuştum:)

hava durumu neden ececik?
ne zaman düğün sizin belli mi tarih?

Nişanlım kısmetse ağustosta gelicek.Biz akrabaların şehir dışında olması nedeniyle okul tatillerine denk getircez o yüzden ya ocak-şubat yada haziran düşünüyoruz canım. Ocak-şubat istiyoruz aslında ama ben fotoğraflar için dış mekan istediğimden tedirginim tamamen şans meselesi yani o zaman gelince bakıcaz artık

Kızlar bir de kendiniz gibi olun her zaman erkek tarafına karşı. kendinizi sevdirmek için yapmacık tavırlarda bulunmayım çok iyi olmak için de sık boğaz etmeyin insanları sözlüyken nişanlıyken sonra yalaka pozisyonunda görüyorlar sizi.
Eşimin dayı oğlunun öyle kız zamanlı zamansız arar erkek tarafını hal hatır sormaya aradım der herşeyi merak eder onu sorar bunu sorar kızı kırmamak için birşey demezler ama aile sohbetlerinde dedikodusunu yaparlar. Bayramlarda kandillerde özel zamanlarda arayın elbet ara sıra da arayın gidin ama her zaman yapmayın.

evet canım 2 yıllık evliyim :)

maşallah canım ömür boyu mutluluklar.

geçmiş sayfa da yaşım ile ilgili bişey yok ama Evet 21 yaşımdayım. 89 nisan doğumluyum normalde 22 ama ben yaşımı ufaltıyorum

bnde bunu sormuştum:)

hayır kızlar 3 yıldır eşimle arkadaş olarak birlikteydik 1 yıl sevgili olduk sonra 20010'da söz+nişan falan filan
demek istediğim en zor dönem söz zamanı benim için öyle olmuştu ailesinden kimsenin huyunu suyunu falan bilmiyorum çok zorlanmuıştım.
ama şimdi can ciğer olduk çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…