kız evinin alması gerekenler erkek evinin alması gereknler bunlar deli eder adamı yaaa,,,
oğlanla kız herşeyini kendi alsa hiç aileler karışmasa ne güzel olur ( tabi onada para lazım ))
inşallah bizde siz gibi oluruz şeker paremmm =)) en güzeliAynen cnm öyle para lazım Allah'a binlerce kez şükürler olsun biz alabiliyoruz. Kimsedende tek bir iğne istemiyoruz.
hayatcım sanırım evlendikten sonra idare etmek daha zor olur evliler daha iyi bilirler :)
karolina çok yağmur varmı orda??
evlendikten sonra da bitmiyor aile idare etmek
ama benim için en zor dönem sözlendikten sonra idi ikimizde tanımıyoruz çünkü birbirimizi çok zor gelmişti..
neyse hemen atlattık :97::97:
inşallah bizde siz gibi oluruz şeker paremmm =)) en güzeli
evet dimi evlenince bitmiyo ki ,,,, ayyy kızlar iyiki bu topikte bulduk birbirimizi fikir alışverişi yaparız bol bol önden gidenler tecrübelerini yazar sonrakiler uygular ,,, yupppii allah nasip ederse 2013 e kadar birlikteyiz 2013 e kadar birlikte olunca zaten sonrada hiiiççç ayrılmayız dimi şekerparelerimmmmm
Bizim aileler çok iyi anlaşıyor kızlar her gün kayınvalidemle annem konuşurlar babamlar öyle.
idare edememe gibi bir durumum olmadı.
ama sorunluysa karşı aileler zor olabilir evet.
Bizim aileler çok iyi anlaşıyor kızlar her gün kayınvalidemle annem konuşurlar babamlar öyle.
idare edememe gibi bir durumum olmadı.
ama sorunluysa karşı aileler zor olabilir evet.
sende evlisin sanırım canım.
inşallah bizde siz gibi oluruz şeker paremmm =)) en güzeli
evet dimi evlenince bitmiyo ki ,,,, ayyy kızlar iyiki bu topikte bulduk birbirimizi fikir alışverişi yaparız bol bol önden gidenler tecrübelerini yazar sonrakiler uygular ,,, yupppii allah nasip ederse 2013 e kadar birlikteyiz 2013 e kadar birlikte olunca zaten sonrada hiiiççç ayrılmayız dimi şekerparelerimmmmm
speedy sen 21 yaşındamısın önceki sayfaları okumuyorum 970 bile göremiyorumda
bide ikimizde birimizi sözlendikten tanımıyoruz demişsin nasıl tanıştınız ailelermi ön ayak oldu tatlım
hava durumu neden ececik?
ne zaman düğün sizin belli mi tarih?
evet canım 2 yıllık evliyim :)
speedy sen 21 yaşındamısın önceki sayfaları okumuyorum 970 bile göremiyorumda
bide ikimizde birimizi sözlendikten tanımıyoruz demişsin nasıl tanıştınız ailelermi ön ayak oldu tatlım
bnde bunu sormuştum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?