Heeehh tamm adamina soyledin hayatim benim yatak odam 1 haftadir kurulamadi insallah bugun son olacak
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
benim de öyle canımm hatta asılı da diil
bazanın içine serdik içini tamamen boşaltıp
mayısın ilk haftası provaya gitcem sonrasında asılı bırakcam artıkk
umarım bi bozulma yaşamayızz :26:
inşallah sorunlar çözülür hemen de kurulur canım eşyaların
aynen benim de şu an ananemde asılı canım
yok canım sorun olmaz bence tamamen boşaltıp sermişssin sonuçta. kılıfta asılı olması daha riskli bence çünkü etek uçları toplanıyo :26: o yüzden yatak odamız hemen kurulsun lütfen eteklerim daha fazla kırışmasın :26:
Ne güzel dertlerimiz var kızlar eteğim kırısmasın :13:Allah baska dert vermesın bize
inşallah sorunlar çözülür hemen de kurulur canım eşyaların
aynen benim de şu an ananemde asılı canım
yok canım sorun olmaz bence tamamen boşaltıp sermişssin sonuçta. kılıfta asılı olması daha riskli bence çünkü etek uçları toplanıyo :26: o yüzden yatak odamız hemen kurulsun lütfen eteklerim daha fazla kırışmasın :26:
Ne güzel dertlerimiz var kızlar eteğim kırısmasın :13:Allah baska dert vermesın bize
Benim dertlerim eteklerden fazla 1 haftadir yatak odasi kurulamadi surekli hatali parcalar geliyor buzdolabim teshir geldi iade ettik dolap derdibe dustuk koltuklarim geldi istedigim modelle alakasiz inegole gitti ne zaman gelir kimbilir
Herkesin başına geliyor böyle şeyler, sakın çok sıkıntı yapmayın, herşey stresten oluyor kızlar. Benim arkadaşım kafaya taktı sonra tam düğün zamanı bütün yüzü sivilce doldu, yanakları kıpkırmızıydı. Makyaj bile doğru düzgün kapatamadı. Aman diyeyim kendinize çok dikkat edin. Benimde sadece yatak odam tamdı. Mutfak masam yoktu gelmedi. küçücük sehpada 1.5 ay yemek yedik. Ama daha güzeldi o günlerBenim dertlerim eteklerden fazla 1 haftadir yatak odasi kurulamadi surekli hatali parcalar geliyor buzdolabim teshir geldi iade ettik dolap derdibe dustuk koltuklarim geldi istedigim modelle alakasiz inegole gitti ne zaman gelir kimbilir
Günaydın kızlar birşey sormam lazım size ben bir hafta önce regl oldum doğum kontrol olarak yasmin kullanma başladım ama 25 yıllık hayatım da salı günü mide ağrısı çektim hadi stres dedim Çarşamba hap kullanmaya başladım ama gel gör ki geçmiyor doktor geçen hafta ilaç verdi öylesine kullanım dedim geçmedi dünden beri düzenli mide ilacı da alıyorum
Bu ağrıyo doğum hapı tetiklemiş olabilir mi ben napacam yahu
Günaydın kızlar birşey sormam lazım size ben bir hafta önce regl oldum doğum kontrol olarak yasmin kullanma başladım ama 25 yıllık hayatım da salı günü mide ağrısı çektim hadi stres dedim Çarşamba hap kullanmaya başladım ama gel gör ki geçmiyor doktor geçen hafta ilaç verdi öylesine kullanım dedim geçmedi dünden beri düzenli mide ilacı da alıyorum
Günaydınnn..
Şafaklarımız birgün daha azaldıı sankiiiii
bu aralar bişey var anlamadım gecen gun parmagımı duvara carptım morardı sabah gelirken düştüm baş parmagımın tırnagın ortası ıcıne coktu kemık kısmıda aynı cok canm acıohep yarılmış tırnak napcamıda bılmıyorum ne bu ara uğursuzluk anlamadım. ondan once hastaydım
günaydın kızlarrr
dün kına kyafetimi teslim almak için gittim sonuç resmen hüsrandı
istediğim değişiklikleri yapmışlar ama elbiseyi rezil etmişler resmenn
en son dayanamadım ağladımm
ben bunu özel günümde giycem böyle bişeyi siz giyermisiniz fln dedimm
saygısızlıkta etmek istemedim
bugün akşam gitcem bakalım yeni bi elbisede tekrardan tadilata girdi çünkü
umarım içime siner de alırımm
gizz bu konuda bi fikrim yok canım yaaaa
günaydınn
senin şafak epey azalmış yaaaa:18::18::18:
bi dua fln okut canım kendinee
nazar fln olmasınn :26:
valla sinirdenmi acıdanmı bilmiyorum ama ağlamak istiyorum
Günaydın kızlar
Şu listeden sıradan alalım artık aylardır aynı lıste
valla sinirdenmi acıdanmı bilmiyorum ama ağlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?