Günaydın kızlarrrr
Dün perdelerimiz geldi ben gidemedim iş dolayısıyla ama nişanlım videoya çekmiş gitmiş kadar oldum
Çok şahane olmuş çk beğendik.
Tvmiz geldi.
Birde gelinlik provam vardı tam üstüme göre olmuş.
Gelinlik ayakkabımı aldım ve buda bnmki
Eki Görüntüle 1069565
Yasmin'i doktor mu verdi canım? Yan etki olabilir. Bence kadın doğum uzmanıyla görüş ve başka bir ilaca başla. Çok geçmiş olsun canım.
ohh gözünüz aydınn canımm
*
ayakkabıların da çok şıkk ya huuu gelinlikli ayakkabı olmuşş çok hoşşş
Evet alanın da uzman biri ile görüştüm zaten balayı için hap kullanacaktım 2 kutu bitiririm diyordum ama yok annem yalvardı başlama die bak anne sözü dinlemedim ölüyorm acıdan
Regl takvimimde Aralık 28 Ocak 28 oldum şubatta değil Mart 6 da oldum nisan da ise 9 da oldum reglm 7 8 gün sürüyor balayıma denk gelmemesi için Arslanpençesi içip ayın 8 de hasta olsam süper olur varya çünkü geciktirici 7 gün kullanılıyor gali ben düğüne bir hafta kala bu hesaba göre regl oluyorm
canım ben geçen ay başladım doktor kontrolü ile onun verdiğini kullanıyorum dün 2.kutuma başladım çok şükür bir yan etkisini görmedim. ama netten araştırdığım kadarıyla bazı haplar bazı bünyelerde yan etki yapabiliyor bu durumda doktoruyla görüşüp ilaç değiştiriyor çoğu kişi canım sende öyle yapabilirsin.Günaydın kızlar birşey sormam lazım size ben bir hafta önce regl oldum doğum kontrol olarak yasmin kullanma başladım ama 25 yıllık hayatım da salı günü mide ağrısı çektim hadi stres dedim Çarşamba hap kullanmaya başladım ama gel gör ki geçmiyor doktor geçen hafta ilaç verdi öylesine kullanım dedim geçmedi dünden beri düzenli mide ilacı da alıyorum
Bu ağrıyo doğum hapı tetiklemiş olabilir mi ben napacam yahu
geçmiş olsun canım dikkat et kendine :26:bu aralar bişey var anlamadım gecen gun parmagımı duvara carptım morardı sabah gelirken düştüm baş parmagımın tırnagın ortası ıcıne coktu kemık kısmıda aynı cok canm acıohep yarılmış tırnak napcamıda bılmıyorum ne bu ara uğursuzluk anlamadım. ondan once hastaydım
kıyamam yaa. bazı yerler böyle maalesef ürünü satana kadar bir sürü dil dökerler böyle yaparız bunu yaparız şunu yaparız diye ama sonuç hiç anlattıkları gibi olamayabiliyorgünaydın kızlarrr
dün kına kyafetimi teslim almak için gittim sonuç resmen hüsrandı
istediğim değişiklikleri yapmışlar ama elbiseyi rezil etmişler resmenn
en son dayanamadım ağladımm
ben bunu özel günümde giycem böyle bişeyi siz giyermisiniz fln dedimm
saygısızlıkta etmek istemedim
bugün akşam gitcem bakalım yeni bi elbisede tekrardan tadilata girdi çünkü
umarım içime siner de alırımm
bence deeee azalsın artıkGünaydın kızlar
Şu listeden sıradan alalım artık aylardır aynı lıste
Günaydın kızlarrrr
Dün perdelerimiz geldi ben gidemedim iş dolayısıyla ama nişanlım videoya çekmiş gitmiş kadar oldum
Çok şahane olmuş çk beğendik.
Tvmiz geldi.
Birde gelinlik provam vardı tam üstüme göre olmuş.
Gelinlik ayakkabımı aldım ve buda bnmki
Eki Görüntüle 1069565
Kızlar malessef doğum kontrol hapları yan etkileri varmış ben bırakıyorum 7 gün oldu bırakıyorum gerek yok kendime yazık edicem
Sadece doğum kontrol haplarının değil, aslında içtiğimiz her ilacın en basit ağzı kesicinin bile yan etkileri vardır vücudumuza. Doğum kontrol hapı da direk hormonlarla ilgili olduğu için, yan etkileri böyle şiddetli hissedilebiliyor hepsi bu. Bence doktorun ile görüşüp sana uygun bir başka hap kullanmalısın.
Ayrıca, konusunda uzman olması verdiği ilacın sana iyi geleceğini garanti etmez. Pek doktor ilaç firmaları ile anlaşmalı ve ne kadar çok o haptan yazarsa ona göre kazancı oluyor. Teşhisleri iyi bir doktor olabilir ama, verdiği ilacın %100 sana uygun olduğunu göstermez bu.
Diloş inş istediğin gibi olur kına elbisen.
Offf bu insanları anlamıyorum ya hiçmi göz yok nizam yok:26:
Evt duvaklı ayakkabı
Topuğunu yüksekcene aldım malum nişanlıcan uzun
Ama hala aramızda 14 cm olcak buna rağmen hehehe
kıyamam yaa. bazı yerler böyle maalesef ürünü satana kadar bir sürü dil dökerler böyle yaparız bunu yaparız şunu yaparız diye ama sonuç hiç anlattıkları gibi olamayabiliyorama sen sakın içine sinmeyen bişeyi almak zorunda kalma bırak sen beğenene kadar yapsınlar yapmaları lazım yani canım sen içini ferah tut mutlaka olacaktır
zaten benimle ilgilenen kıza sordum ben şu olur mu bu olurmu die
dün sahibi olan adam dioki orjinalı bu olmaz dio
dedimki personeliniz bana olur dedi
olmaz deseydi almazdım fln dedim
en son büyük bi kurumuz sen canını sıkma kızım
gerekirse ben bu elbiseyi yakarım yenisini istediğin gibi yaparım fln dedi ama
hem yorgundum hem yogun bi gün geçirmiştim
patladm artık ağladım yoksa o dangalakların önünde ağlamazdımm
bazen tutamıyo insan kendini bende halıcıda buna benzer bir örnek yaşadımhalıcı komik ama vallahi yaşadım yani sinirim bozulmuştu
Nilim daha önce minik bir kist yüzünden yasmin kullandım ve öyle memnun kaldım ki anlatamam şimdi ise farklı durum ben doktordan hormon testi istemiştim ama gerek görmüyorm
Nişanlım korunsun yada allah rabbim verirse ben zaten bebek istiyorum nişanlım çok çok istiyor nedenn bekleyelim ki evimiz var iyiz şükür borçsuz evlenmeye çalışıyoruz şehir şehir gezdik bir yurtdışı gezmedik ama olsun ben bebekleri çok seviyorum sana özeniyorum maşallah olursa bizin de olsun minik bebekimiz ben hap bıraktım bugün kısmet
Heee aman o zaman bırak yaMadem bebek istiyorsun, sal gitsin boşver.
ayyy halı demeeee demeeee
hafta sonu ona da baktıkk aman ne zormuş bee halı beğenmek ölçülerini tutturmak flnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?