- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
maşallah canım ömür boyu mutluluklar.
geçmiş sayfa da yaşım ile ilgili bişey yok ama Evet 21 yaşımdayım. 89 nisan doğumluyumnormalde 22 ama ben yaşımı ufaltıyorum
hayır kızlar 3 yıldır eşimle arkadaş olarak birlikteydik 1 yıl sevgili olduk sonra 20010'da söz+nişan falan filan
demek istediğim en zor dönem söz zamanı benim için öyle olmuştu ailesinden kimsenin huyunu suyunu falan bilmiyorum çok zorlanmuıştım.
ama şimdi can ciğer olduk çok şükür
bn senn için 25 26 düşünüyodumhepimizden minnaksın
darısı başımıza yahu:)
yok canım 21 yaşımdayım.eee evlilik yaş beklemez kısmet işi inşallah sizde huzurlu ve güzel bi yuva kurarsınız
maşallah canım ömür boyu mutluluklar.
geçmiş sayfa da yaşım ile ilgili bişey yok ama Evet 21 yaşımdayım. 89 nisan doğumluyumnormalde 22 ama ben yaşımı ufaltıyorum
hayır kızlar 3 yıldır eşimle arkadaş olarak birlikteydik 1 yıl sevgili olduk sonra 20010'da söz+nişan falan filan
demek istediğim en zor dönem söz zamanı benim için öyle olmuştu ailesinden kimsenin huyunu suyunu falan bilmiyorum çok zorlanmuıştım.
ama şimdi can ciğer olduk çok şükür
yok canım 21 yaşımdayım.eee evlilik yaş beklemez kısmet işi inşallah sizde huzurlu ve güzel bi yuva kurarsınız
Kızlar bir de kendiniz gibi olun her zaman erkek tarafına karşı. kendinizi sevdirmek için yapmacık tavırlarda bulunmayım çok iyi olmak için de sık boğaz etmeyin insanları sözlüyken nişanlıyken sonra yalaka pozisyonunda görüyorlar sizi.
Eşimin dayı oğlunun öyle kız zamanlı zamansız arar erkek tarafını hal hatır sormaya aradım der herşeyi merak eder onu sorar bunu sorar kızı kırmamak için birşey demezler ama aile sohbetlerinde dedikodusunu yaparlar. Bayramlarda kandillerde özel zamanlarda arayın elbet ara sıra da arayın gidin ama her zaman yapmayın.
maşallah speedy ben de hep genç anne olmak istemiştim ama cesaretim yok evliliğe ve anneliğe, hele sevgilim evlendikten 2-3 yıl sonra çocuk istiyor, benim de canıma minnet zaten.
genç yaşta evlilik nasıl bi durum, zor mu? sanki gençken evliliği sindirmek daha zor olurmuş gibi geliyor da bana.
gerçekten mi Allah mutlu mesut etsin cnm benim doğru sölüyorsun kısmet bu işler aminnnnnnnn
21 yaşındasın seni cidden büyük sanıyordum vuv bizden minnaksın sen canım
yaşlarınızı bilmiyorum ama evet.
23 yaşındayım canım bu topikte ağırlıklı yaş 22 23 bildiğim kadarıyla
bende 30*35 diyeceksiniz zannettim.
yaşlarınızı bilmiyorum ama evet.
yok artık
ben evlilik fikrini yeni düşünmeye başladım ilişkinin ilk gününden beri aşkım baskı yaptı ama ciddiye almıyordum evlilik uzak geliyordu şimdi hiçbirşeyin yetişemeceğini düşünüyorum bu zamana kadar neden çeyiz yapmamışım bir dolu gereksiz şey var evde
bende 4 aralık 1987
ama 88 gibi dimi dimi 23 sayılırım dimi ya 24 bitmicek dimii:76:
ya kızlar bazen benim aşkıma bişiler oluyor yaffff sizinkilere de oluyor mu yaa
mesela ne gibi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?