'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bn senn için 25 26 düşünüyodum hepimizden minnaksın
darısı başımıza yahu:)

maşallah speedy ben de hep genç anne olmak istemiştim ama cesaretim yok evliliğe ve anneliğe, hele sevgilim evlendikten 2-3 yıl sonra çocuk istiyor, benim de canıma minnet zaten.

genç yaşta evlilik nasıl bi durum, zor mu? sanki gençken evliliği sindirmek daha zor olurmuş gibi geliyor da bana.

kesinlikle doğru cnm çok meraklı insanları hiç sevmem

canım eğer herşeye doymuş isen gezmeye,tozmaya falan filan aklına gelen herşey.
mükemmel geçiyor. bide genç yaş olmanın tek avantajı eşin ile daha çok zaman geçirebiliyorsun işte. ama eminimki evlilik her yaşta güzel..
tabi bi güzel yanı daha kimse çocuk yap diye ısrara edemez bahanen hazır daha zamanı var

gerçekten mi Allah mutlu mesut etsin cnm benim doğru sölüyorsun kısmet bu işler aminnnnnnnn

evet canım amin cümlemize inşallah

bende 30*35 diyeceksiniz zannettim.

yok artık

ben evlilik fikrini yeni düşünmeye başladım ilişkinin ilk gününden beri aşkım baskı yaptı ama ciddiye almıyordum evlilik uzak geliyordu şimdi hiçbirşeyin yetişemeceğini düşünüyorum bu zamana kadar neden çeyiz yapmamışım bir dolu gereksiz şey var evde

ne biliyim öyle bi konuştunuz ki. öyle sandım bende sizi

olur hepsi merak etmeyin yaşım küçük olsa da tecrubem sizden büyük :) herşey oluyor

bende 4 aralık 1987
ama 88 gibi dimi dimi 23 sayılırım dimi ya 24 bitmicek dimii :76:

sende benim biraz daha sık 18 çıkarsın
12.04-1989 ama yine de yaşım 21

mesela ne gibi???

ya nebilim böyle aradıgında yada yanımda bazen gözleri dönüyor giibi sürekli evlenmek istiyorum artık zamanımız geldi diyp duruyor sessiz kalıyorum dinliyorum ya bu sefer ya istiyorum ya senle aynı yastıgı paylaşmak yatagı vs.diyorr diyorum içimden senin gerçekten zamanın gelmiş:76:

ben küçük gösteriyorum herkese göre ama sevdiceğim büyük görüyor beni oda 88 bende 88 ama anlamıyorum yani herkes çıtır derken o şaşırıyor yahu minnak duruyorum ben huuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…