'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Aynen daldım nilim hayat kısa biz bebiş yapsak doya doya sevsek

Bizimde eşimle yurt dışı hayallerimiz vardı. Bazı yerlere birlikte gittik ama bir kaç yer var işte gitmek istediğimiz. Çocuğu erken yapalım, bebeğimizi de götürelim dedik. Bizim bebiş seferi olacak bu gidişle

giz senin hemen bebiş istediğine inanamıyorum
haydi hayırlısı bakem

Evet canım nişanlım daha geçen yaz düğüne 10 ay varken 19 20 ay sonra bebek olsa ha dedi ay ay saydı o istiyor ben çocukları çok aşırı seviyorum yaz geçse diyorduk kısmet bu işler rabbim verse olur bakalım kısmet

Nişanlım çok istiyor kriz bakalım evlenelim

Nişanlım elin ingilizi pusetteki bebeği ile ülke Ülke geziyor neyimiz eksik ki derdi ki bizde gezdirirz bakalım evlenelim hayat ne göstercek

Diloş biz aylar önce halı ölçüsü aldık muallak olduğumuz yere halıcımız geldi ölçtü boy boy serdi ve haklılarım royal hep istediklerim modeller vardı evime göre çok güzel uydular evime

giz gelirmi bilmiyorum kii halıcıya soylesekk :26::26::26:
ben de bi model beğendimm vallahi çok şıkk zarif bişe salon için
koridora ve girişe takım olmak zorunda daha renkli şeyler istiyorum
eve girer girmez içimiz açılsın diee

yaa zatenn çıldırmadan kimsenin bişe yaptığı yokk

sen de istiyorsan sıkıntı yok belki aynı dönemlerde hamile kalırız, ben sene bittiğinde 1 veya 2 aylık hamile olmayı planlıyorum ama tabi son söz Allah'ın

Nişanlım elin ingilizi pusetteki bebeği ile ülke Ülke geziyor neyimiz eksik ki derdi ki bizde gezdirirz bakalım evlenelim hayat ne göstercek

Benim eşimle aynı kafadalar desene, bende öyle fazla pinpirikli bir anne olmak istemiyorum açıkçası. Bir tatil köyüne yada otele gidiyorsun. havuz başında dur ve bak, emin ol Türk anneleri kendini hemen belli ediyor "kaaannnnnnn gel buraya diyom sana" , "ayyyçaaaaaaa kız düşeceksin, Allah kahretmesin seni" , "ayyyy çocuk boğulacak mehmettt sen hep kızlara bak, git şu çocuğun başına" vs vs bin türlü örnek O yüzden Mert yada Melis (kız mı erkek henüz belli değil o bakımdan ) Pusete haydiiii uçağa

Oh bebek telasi sarmis kizlar durun su dugunu atlatalim bir

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Şirkette ağzımı aça aça güldüm Tespitler çok doğru bu kadar olur cidden bu denli

Düğün psikolojisi dedikleri bu olsa gerek,yüzüm gözüm sivilce içince stresten..hele ki nişanlımı bir kaşık suda boğmak istiyorum her hareketi batıyo resmen ... Çok karışık duygular içindeyim bir yanım sevin,diğer yanım hüzün dolu..kaynanam kayınpederim yok benim,görümcelerle idare ediyorum,onlarda pek sormuyo istediğin bişey var mı diye..annemi idare edicem diye arada kalıyorum patlıyorum resmen sıkıntıdan..evim yerleşti çoğu,yatağım yapılmadı hala..çünkü annem görümceler yatak örtüsü alıcak diye bekliyo hala,ama onlardan da tık yok..ne zormuş şu evlenmek..heleki kaynana kayınpeder yoksa...sabır Allah ım ((

Parmagin varsa basini kasi yavru niye bekliyorsun al kendin kimseye soz soyleme bosver

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Şirkette ağzımı aça aça güldüm Tespitler çok doğru bu kadar olur cidden bu denli

Üşenme istersen git bir havuz başına seyret, emin ol daha komikleri ile karşılaşırsın, seni güldürdüğüme sevindim bu arada

Gidin nişanlınızla alın bir yatak örtüsü, getirin eve görümceler almış deyin...

Bebiş planları başlamıs oo allahım ısteyee hemencıcık nasip eder insallah.Ben maalesef bır 3 sene düşünemıcem gıbı gozukuyo 2 sene sonra yeterlilik sınavım var o sure zarfında hamıle olmak pek verimli olmaz maalesef beklıcez:26:

ben de 2 sene kadar düşünmüyorum canım, olursa o da Allahtan tabiki

3-4 senelık emegımı yakarım valla ole bı durumda

öyle düşünme canım hem bebek sahibi olup hem sınavına hazırlanabilirsin bi şekilde, mesleğini bilmiyorum zorluklarını bilmiyorum ama istedikten sonra yapabilirsin tabi bu bahsettiğimiz sen istemeden olursa durumu
Allah herkese istediği zaman da bersin, aratmasın bebişi

Muhasebecyım canım smmm stajerıyım suan ılk sınavı gectım 3 yıl staj yapmam gerekıyodu 1 sene 3 ayını tamamladım 3 . sene sonunda yeterlilik sınavına gırmem lazım 7 ayrı dersten yazılı sınava girmem gerekıyo 4 sınavda veremessem hepsını 2 sene bosta bekleyıp en bastan başlamam gerekıyo oldukca sıkıntılı anlıcağın hamıleyken kurslardada surunemem uzun bı sure surunmem gerekıcek cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…