Aynen daldım nilim hayat kısa biz bebiş yapsak doya doya sevsek
giz senin hemen bebiş istediğine inanamıyorum
haydi hayırlısı bakem
Bizimde eşimle yurt dışı hayallerimiz vardı. Bazı yerlere birlikte gittik ama bir kaç yer var işte gitmek istediğimiz. Çocuğu erken yapalım, bebeğimizi de götürelim dedik. Bizim bebiş seferi olacak bu gidişle
Diloş biz aylar önce halı ölçüsü aldık muallak olduğumuz yere halıcımız geldi ölçtü boy boy serdi ve haklılarım royal hep istediklerim modeller vardı evime göre çok güzel uydular evime
öyle valla bi de bizim olaya bomba dükkan sahibi eklenince cinnet geçirmeye yüz tutabiliyosunannemle daha önce gidip beğenmiştik ordan sonra nişanlımla gittik almaya salon için beğendiklerimin istediğim boyutu ellerinde yokmuş fabrikadan gelcek dedi ama ödeme yapmayın gelince yapın dedi tabi bunu diyene kadar abi kesin dimi fabrikandan getirtcez filan adamı ikna etmek için ödemeyi teklif ediyoruz kabul etmiyor filan neyse bi kaç gün sonra aradı bu adam bizi işte beğendiğiniz model yokmuş aynı reklerde başka model yollamışlar gelin bakın dedi tam da yemek saati yrn sabah gelelim dedik yok illa yrn erkenden fabrikaya yollucam beğenmezseniz gelin illa dedi kalktık gittik annemle. adam kalkıp benim önüme kataloğu koymasın mı beğendin mi diye. ben bi dellendim e dedim hani halı gelip bakın dedin yok sen burdan onaylarsan 15 dk burda diğer mağazada falan filan ben bi dellenmişim yemek saati bizi buraya getiriyosunuz sonra katalog koyuyosunuz önüme tamam vazgeçtim diyince halıyı 15 dk sonra getirdi. sonuç diğer beğendiğimden daha güzelmiş aldık ertesi günü de adam bizzat paşa paşa getirip evimize teslim etti bi de hole serceğim yolluktan kesip pas pas hediye etti
Evet canım nişanlım daha geçen yaz düğüne 10 ay varken 19 20 ay sonra bebek olsa ha dedi ay ay saydı o istiyor ben çocukları çok aşırı seviyorum yaz geçse diyorduk kısmet bu işler rabbim verse olur bakalım kısmet
Nişanlım çok istiyor kriz bakalım evlenelim
sen de istiyorsan sıkıntı yokbelki aynı dönemlerde hamile kalırız, ben sene bittiğinde 1 veya 2 aylık hamile olmayı planlıyorum ama tabi son söz Allah'ın
Nişanlım elin ingilizi pusetteki bebeği ile ülke Ülke geziyor neyimiz eksik ki derdi ki bizde gezdirirz bakalım evlenelim hayat ne göstercek
Benim eşimle aynı kafadalar desene, bende öyle fazla pinpirikli bir anne olmak istemiyorum açıkçası. Bir tatil köyüne yada otele gidiyorsun. havuz başında dur ve bak, emin ol Türk anneleri kendini hemen belli ediyor "kaaannnnnnn gel buraya diyom sana" , "ayyyçaaaaaaa kız düşeceksin, Allah kahretmesin seni" , "ayyyy çocuk boğulacak mehmettt sen hep kızlara bak, git şu çocuğun başına" vs vs bin türlü örnekO yüzden Mert yada Melis (kız mı erkek henüz belli değil o bakımdan ) Pusete haydiiii uçağa
Oh bebek telasi sarmis kizlar durun su dugunu atlatalim bir
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Düğün psikolojisi dedikleri bu olsa gerek,yüzüm gözüm sivilce içince stresten..hele ki nişanlımı bir kaşık suda boğmak istiyorum her hareketi batıyo resmen ... Çok karışık duygular içindeyim bir yanım sevin,diğer yanım hüzün dolu..kaynanam kayınpederim yok benim,görümcelerle idare ediyorum,onlarda pek sormuyo istediğin bişey var mı diye..annemi idare edicem diye arada kalıyorum patlıyorum resmen sıkıntıdan..evim yerleşti çoğu,yatağım yapılmadı hala..çünkü annem görümceler yatak örtüsü alıcak diye bekliyo hala,ama onlardan da tık yok..ne zormuş şu evlenmek..heleki kaynana kayınpeder yoksa...sabır Allah ım((
Şirkette ağzımı aça aça güldüm Tespitler çok doğru bu kadar olur cidden bu denli
Düğün psikolojisi dedikleri bu olsa gerek,yüzüm gözüm sivilce içince stresten..hele ki nişanlımı bir kaşık suda boğmak istiyorum her hareketi batıyo resmen ... Çok karışık duygular içindeyim bir yanım sevin,diğer yanım hüzün dolu..kaynanam kayınpederim yok benim,görümcelerle idare ediyorum,onlarda pek sormuyo istediğin bişey var mı diye..annemi idare edicem diye arada kalıyorum patlıyorum resmen sıkıntıdan..evim yerleşti çoğu,yatağım yapılmadı hala..çünkü annem görümceler yatak örtüsü alıcak diye bekliyo hala,ama onlardan da tık yok..ne zormuş şu evlenmek..heleki kaynana kayınpeder yoksa...sabır Allah ım((
Bebiş planları başlamıs ooallahım ısteyee hemencıcık nasip eder insallah.Ben maalesef bır 3 sene düşünemıcem gıbı gozukuyo 2 sene sonra yeterlilik sınavım var o sure zarfında hamıle olmak pek verimli olmaz maalesef beklıcez:26:
ben de 2 sene kadar düşünmüyorum canım, olursa o da Allahtan tabiki
3-4 senelık emegımı yakarım valla ole bı durumda
öyle düşünme canım hem bebek sahibi olup hem sınavına hazırlanabilirsin bi şekilde, mesleğini bilmiyorum zorluklarını bilmiyorum ama istedikten sonra yapabilirsin tabi bu bahsettiğimiz sen istemeden olursa durumu
Allah herkese istediği zaman da bersin, aratmasın bebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?