Muhasebecyım canım smmm stajerıyım suan ılk sınavı gectım 3 yıl staj yapmam gerekıyodu 1 sene 3 ayını tamamladım 3 . sene sonunda yeterlilik sınavına gırmem lazım 7 ayrı dersten yazılı sınava girmem gerekıyo 4 sınavda veremessem hepsını 2 sene bosta bekleyıp en bastan başlamam gerekıyooldukca sıkıntılı anlıcağın hamıleyken kurslardada surunemem uzun bı sure surunmem gerekıcek cunku
oyy Allah kolaylık versin canım ya, düğünü atlat yeni hayatını düzene koy bi an önce başla çalışmya bence 1,5 senen kalmış zaten ancak halledersin. biraz yorucu olur ama sınavları verirsen rahata erersin
muhasebeyi ben yapamıyorum yahu, kpss ye hazırlanırken en anlamadığım dersti, tabiki siz işin içindesiniz çok farklıdır ama Allah kolaylık versin canım
Üşenme istersen git bir havuz başına seyret, emin ol daha komikleri ile karşılaşırsın, seni güldürdüğüme sevindim bu arada
Bebiş planları başlamıs ooallahım ısteyee hemencıcık nasip eder insallah.Ben maalesef bır 3 sene düşünemıcem gıbı gozukuyo 2 sene sonra yeterlilik sınavım var o sure zarfında hamıle olmak pek verimli olmaz maalesef beklıcez:26:
Günaydın kızlar birşey sormam lazım size ben bir hafta önce regl oldum doğum kontrol olarak yasmin kullanma başladım ama 25 yıllık hayatım da salı günü mide ağrısı çektim hadi stres dedim Çarşamba hap kullanmaya başladım ama gel gör ki geçmiyor doktor geçen hafta ilaç verdi öylesine kullanım dedim geçmedi dünden beri düzenli mide ilacı da alıyorum
Bu ağrıyo doğum hapı tetiklemiş olabilir mi ben napacam yahu
Giz canim bende yasmin kullaniorum. 1. Kutum pazar bitti herhangi bir sikayetim yok.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben 1 kutuyu yeni bitirdim hiçbişekilde bende değişiklik yapmadı, sanmıyorum yasminin yaptığını
Bu aksam kiyafetlerim evde kalan esyalarim falan hepsii yeni evime gidiyor. Dugune kadar giyebilecegim seyleri bırakıorum sadece evde. Gardrobu bosaltirken duygulandim aksam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın önümüzdeki üç ayda çoğu dnyaevine girecek düğün, ev, eşya, kına hazırlıklarıyla kendilerini unutan sevgili gelin adayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?