'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oyy Allah kolaylık versin canım ya, düğünü atlat yeni hayatını düzene koy bi an önce başla çalışmya bence 1,5 senen kalmış zaten ancak halledersin. biraz yorucu olur ama sınavları verirsen rahata erersin
muhasebeyi ben yapamıyorum yahu, kpss ye hazırlanırken en anlamadığım dersti, tabiki siz işin içindesiniz çok farklıdır ama Allah kolaylık versin canım

Saol canım şu ruhsatı bı alsam rahatlıcam zaten

Merhabaa kızlarr nasılsınızz...Hazırlıklar ne alemde...Biz evımızı tuttk tokilerdennn cok cıcı guselll

Aşk yuvamızı bu hafta sonu temızlıycezz ıns....

Dilammm sızde evınızı tutmussnzz hayrlı olsn canm benmmmm

Üşenme istersen git bir havuz başına seyret, emin ol daha komikleri ile karşılaşırsın, seni güldürdüğüme sevindim bu arada

yaaa aslında adada bu manzaralar ile kaşrılaşıyorum ben doğduğum gibi suda yüzenlerden olduğum için annemden bu tavrı görmedim ama bize misafirleğe gelenler böle idi

Hayirlisi olsun tatlim

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Kaynanam kayinpederim var ama bana faydalari yok en son nisanda gordum onun disinda gorusmedik herseyi kendimiz yaptik cok sukur baskalarina bel baglamadim bu yasa geldim bundan sonrada hallederim yeterki Allah saglik ve sabir versin

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Bizim mobilyalar ay sonu cumartesi gelcek ertesi günüde çeyiz gidicek.
İnş bir aksilik olmaz mobilyalar konusunda ve 2 gün üst üstte çok yorulmayız umarım.:26:

ben 1 kutuyu yeni bitirdim hiçbişekilde bende değişiklik yapmadı, sanmıyorum yasminin yaptığını

Giz canim bende yasmin kullaniorum. 1. Kutum pazar bitti herhangi bir sikayetim yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Giz canim bende yasmin kullaniorum. 1. Kutum pazar bitti herhangi bir sikayetim yok.

canım daha önce 3 ay kist yüzünden kullandım iyi geldi ama benden birgün öcne evlencek arkadaşımla doktora gittik aynı anda kullanmaya başladık o daha önce kullanmıştı mide bulantısı olmuştu tekrar oldu ben hayatımda hiç bir dönemimde en stresli kızgın ağlamaklı anlarım da bile yaşamadım yan etkilerini araştırdım

Doğum kontrol ilacı olan Yasmın’in diğer yan etkilerinden birisi de mide bulantısı ve karın ağrısıdır. Vücuttaki hormonal değişikliğe karşı sindirim sisteminin reaksiyon göstermesi olarak açıklanan bu durum devam ediyorsa, doktor ile iletişim kurularak bildirilmesi gerekmektedir

bu kısmı bana uyuyor ama durum vahim sadece hormonları etkielmiyor bu ilaçlar kızlar çok dikkatli olun kullancağnız her bir hap allah göstermesin sizi müşkil durumlara sokabilir

bana göre ben zarar gördüm bu hap yüzünden ve yan etkilerinde yazmışlar zaten gerek yok hormon yüklemeye
ben 1 kutuyu yeni bitirdim hiçbişekilde bende değişiklik yapmadı, sanmıyorum yasminin yaptığını

canım yukarıya yazdım stres edecek birşeyim inan yok güzelce oluyor herşey ama benim mide ağrım en mutsuz olduğum dönemde bile olmadı hapın yan etkilernde bulantı vb yazıyor zaten

bide midem çok sağlamdır deli gibi acı yerim şalgam içerim biberler yerim maşallahı vardır hani hasas mideli biri değilim

tek tavsiyem iki kere düşünün

Gunaydiin♡
Giz canim yan etkisi olmasi muhtemel zaten. Bende daha once 6 ay kadar kullanmistim o donemde de bana yansiyan bir yan etkisi olmamisti. Fiziksel bir tepkime olmasi cok normal. Zaten bende balayindan sonra kullanmicam birdaha.

Bu aksam kiyafetlerim evde kalan esyalarim falan hepsii yeni evime gidiyor. Dugune kadar giyebilecegim seyleri bırakıorum sadece evde. Gardrobu bosaltirken duygulandim aksam

günaydın kızlar zehroşi ben şimdilik bütün kıyafetlerimi bırakıyorum adaya gelmeye bahane olsun diye :))))))))) çok çeyizle uğraştı annem yoruldu haftaya pazartesi salı çarşamba izinliyim o zaman hallederim kıyafetleri

cumartesi çeyizlerim gidiyor evime

günaydın önümüzdeki üç ayda çoğu dnyaevine girecek düğün, ev, eşya, kına hazırlıklarıyla kendilerini unutan sevgili gelin adayları

2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

bluedays : 24 Nisan 2014 Kına
:123:26 Nisan 2014 Düğün .........................10....
:123:

la_mer : 29 Nisan 2014 Kına
:123:3 Mayıs 2014 Düğün .........................16....

plasticwomen : 6 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .........................23....

pambukprenses : 8 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .........................23....

melo34 : 9 Mayıs 2014 Kına
:123: 11 Mayıs 2014 Düğün.........................24....

almor : 15 Mayıs 2014 Kına
:123: 18 Mayıs 2014 Düğün .........................31....

giz08 : 16 Mayıs 2014 Kına
:123: 18 Mayıs 2014 Düğün .........................31....

erdemaysenur31 : 22 Mayıs 2014 Kına
:123: 24 Mayıs 2014 Düğün .........................37....

harme : 22 Mayıs 2014 Kına
:123: 24 Mayıs 2014 Düğün ......................... 37....

boylesine : 31 Mayıs 2014 Kına
:123: 7 Haziran 2014 Düğün ........................ 51....

anabelgunes : 5 Haziran 2014 Kına

mutlugul : 6 Haziran 2014 Kına

gulibik :7 Haziran 2014 Kına
:123: 8 Haziran 2014 Düğün ........................52....

masal2014 :7 Haziran 2014 Kına
:123: 8 Haziran 2014 Düğün ........................52....

hamera14 : 13 Haziran 2014 Kına
:123:14 Haziran 2014 Düğün .......................59​....

sosyologelin : 29 Ağustos 2014 Kına
:123:30 Ağustos 2014 Düğün .......................135​....

eyeliner : 12 Eylül 2014 Kına
:123:13 Eylül 2014 Düğün .......................149​....

günaydınn kızlarrr
dün kına kıyafetimi sıkıntısız bi şekilde teslim aldıkk
mağazaya girene kadar ödüm kopuyodu resmen yine olmadı burnumdan gelcek diee
resmen baştan yapmışlar elbiseyii
yüzüm güldü vallahi
*
ayrıca annem bütün çamaşır ve geceliklerimi yıkayıp ütülemişş
eve bi gittim hepsi çarşaf çarşaf yatakta serilii
ganimetler ortaya çıktı anlicanızzz

kendi yuvana gidiyoo zehroşşş

günaydın önümüzdeki üç ayda çoğu dnyaevine girecek düğün, ev, eşya, kına hazırlıklarıyla kendilerini unutan sevgili gelin adayları

günaydınn krizcann

Giiz canim valla araba gidiyorken hepsini aradan çıkartmak niyetindeyim.
Kriiiizzz ♥♥
Dilosum hayirlisi olsun kuzum beniim ♥

günaydın kızlar hayırlı sabahlar

dila hayırlı olsun kına elbisen. merak ettim. çünkü beğendiğin modelleri çok beğenmiştim. bakabilirmiyim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…