Giiz canim valla araba gidiyorken hepsini aradan çıkartmak niyetindeyim.
Kriiiizzz ♥♥
Dilosum hayirlisi olsun kuzum beniim ♥
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlar hayırlı sabahlar
dila hayırlı olsun kına elbisen. merak ettim. çünkü beğendiğin modelleri çok beğenmiştim. bakabilirmiyim :26:
diloş, bu şarkı sana
[video=youtube;l4U3OvFyC1I]http://www.youtube.com/watch?v=l4U3OvFyC1I[/video]
hadi gözünaydın canım sevindim içine sinmesinegünaydınn kızlarrr
dün kına kıyafetimi sıkıntısız bi şekilde teslim aldıkk
mağazaya girene kadar ödüm kopuyodu resmen yine olmadı burnumdan gelcek diee
resmen baştan yapmışlar elbiseyii
yüzüm güldü vallahi
*
ayrıca annem bütün çamaşır ve geceliklerimi yıkayıp ütülemişş
eve bi gittim hepsi çarşaf çarşaf yatakta serilii
ganimetler ortaya çıktı anlicanızzz
yok bişicik olmaz yorulursunuz ama sonucu görünce unutuverirsinBizim mobilyalar ay sonu cumartesi gelcek ertesi günüde çeyiz gidicek.
İnş bir aksilik olmaz mobilyalar konusunda ve 2 gün üst üstte çok yorulmayız umarım.:26:
bende toplarken garip oldum ama sonra onları kendi dolabımıza yerleştrdiğimi düşünüp bütün hüzünlü havayı dağıttım sende öyle düşünBu aksam kiyafetlerim evde kalan esyalarim falan hepsii yeni evime gidiyor. Dugune kadar giyebilecegim seyleri bırakıorum sadece evde. Gardrobu bosaltirken duygulandim aksam
beyoğlunda gezersin, gözlerini süzersin
:82::82:
günaydın kızlaar
hadi gözünaydın canım sevindim içine sinmesine
Bizim mobilyalar ay sonu cumartesi gelcek ertesi günüde çeyiz gidicek.
İnş bir aksilik olmaz mobilyalar konusunda ve 2 gün üst üstte çok yorulmayız umarım.:26:
Bu aksam kiyafetlerim evde kalan esyalarim falan hepsii yeni evime gidiyor. Dugune kadar giyebilecegim seyleri bırakıorum sadece evde. Gardrobu bosaltirken duygulandim aksam
günaydınn kızlarrr
dün kına kıyafetimi sıkıntısız bi şekilde teslim aldıkk
mağazaya girene kadar ödüm kopuyodu resmen yine olmadı burnumdan gelcek diee
resmen baştan yapmışlar elbiseyii
yüzüm güldü vallahi
*
ayrıca annem bütün çamaşır ve geceliklerimi yıkayıp ütülemişş
eve bi gittim hepsi çarşaf çarşaf yatakta serilii
ganimetler ortaya çıktı anlicanızzz
günaydın kızlaar
günaydın hava cok cok guzel calsılırmı yaa
Bir görelim bakalım kına kıyafetini, merak ettim doğrusu
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, vala çalışılmaz ama güzel bir tatil için çalışmak şartBiz de eşimle önce bayram tatilinde bir Cunda Adası yapacağız, Ağustos'ta eğer doktorum uçağa binmeme izin verirse İspanya İbiza Adası, olmadı Çeşme yada Olimpus , bunları düşününce çalışasım geliyor benim
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, vala çalışılmaz ama güzel bir tatil için çalışmak şartBiz de eşimle önce bayram tatilinde bir Cunda Adası yapacağız, Ağustos'ta eğer doktorum uçağa binmeme izin verirse İspanya İbiza Adası, olmadı Çeşme yada Olimpus , bunları düşününce çalışasım geliyor benim
Günaydın gelincikler AŞKerimle bugünkü sloganımızı paylaşmak istedim sizinle :
"ne kola ne fanta sadece 7gün :) "
atarsa 7 günümüz kaldıda :)
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Tatilin hayalıyle calısıyorum zatenTatil dediğimde sevdicekle gecircegiz ilk başbasa tatilimiz balayımız
Benimde yarım bı kısım esylarım gelıcek yarın calıstıgımız ıcın annemler gıdıp teslım alıcak hafta sonuda bız gıdıp avizelerimizi takıcaz portmantoyu demonte almıstım onu kurucaz cok zevklı oluyo parcaları bırlestırıp evıne esya cıkarmak
Günaydın gelincikler AŞKerimle bugünkü sloganımızı paylaşmak istedim sizinle :
"ne kola ne fanta sadece 7gün :) "
atarsa 7 günümüz kaldıda :)
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
ohh süpermiş niiilvalla bende artık tatilden önceki son iş günümün şafağını sayıyorum 1 ay sonra bugün çıkıciiim inşallah artık tatil gelsin lütfeeeenn. bu sene rahat rahat alayım diye geçen sene bayram tatilleri hariç hiç tatil kullanmadım çok ihtiyacım var şu an
Bizimkinin maşallahı var canım o konuda elınden her ıs geliyo mustakbel koocacıııgııımınBende öyle almıştım bir kaç eşyayı, eşimin oyun odasında ki tv sehpası, oyun koltuğu ve kütüphane demonte şeklindeydi, iç çıkışı falan gdip kuruyorduk. Ohh bir de pizza sipariş ettik mi değmeyin keyfimizeBenim yanlış yönlendirmelerim sonucu tv sehpasını bir kaç kez söküp tekrar yapmak zorunda kalmıştık ama, çok gülmüştük, sanırım eşim bir daha demonte eşya almaz
Vallla duygulandım bizde bunu yazmıştık ahhh ahhhh geçti gittti günler o zamann yarın için 6 haftaya kahvaltı
yok bişicik olmaz yorulursunuz ama sonucu görünce unutuverirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?