'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Giiz canim valla araba gidiyorken hepsini aradan çıkartmak niyetindeyim.
Kriiiizzz ♥♥
Dilosum hayirlisi olsun kuzum beniim ♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saoll kuzmm benimm

günaydın kızlar hayırlı sabahlar

dila hayırlı olsun kına elbisen. merak ettim. çünkü beğendiğin modelleri çok beğenmiştim. bakabilirmiyim :26:

tabii eklerimmm

diloş, bu şarkı sana

[video=youtube;l4U3OvFyC1I]http://www.youtube.com/watch?v=l4U3OvFyC1I[/video]

günaydın kızlaar
hadi gözünaydın canım sevindim içine sinmesine
Bizim mobilyalar ay sonu cumartesi gelcek ertesi günüde çeyiz gidicek.
İnş bir aksilik olmaz mobilyalar konusunda ve 2 gün üst üstte çok yorulmayız umarım.:26:
yok bişicik olmaz yorulursunuz ama sonucu görünce unutuverirsin
bende toplarken garip oldum ama sonra onları kendi dolabımıza yerleştrdiğimi düşünüp bütün hüzünlü havayı dağıttım sende öyle düşün

bizdeee dün davetiyelerimizi teslim aldıık avizemizde sorun olmuştu onu da dün değiştirdik bugün takılacak inşallah

Bizim mobilyalar ay sonu cumartesi gelcek ertesi günüde çeyiz gidicek.
İnş bir aksilik olmaz mobilyalar konusunda ve 2 gün üst üstte çok yorulmayız umarım.:26:

Bak gör hiç yorulmazsın, o heyecan adrenalin yapıyor insanda Ayrıca mobilyaların sizinle ilgisi olmayacak, gelecekler kuracaklar gidecekler. Biz 1 günde tüm çeyizi yerleştirdik, akşam 23:00'te tüm halılar serilmiş herşey yerli yerine yerleşmişti. Artık nasıl heves varsa içimde, bir ev daha yerleştir deseler yerleştirecek gücüm vardı İnşallah sorunsuz gelir mobilyaların da, zevkle yerleştirirsiniz eşyalarını.

O tuhaf bir duygu sahiden, ama güzelde bir duygu. Anlatılmaz yaşanır

Bir görelim bakalım kına kıyafetini, merak ettim doğrusu

günaydın kızlaar

günaydın hava cok cok guzel calsılırmı yaa

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, vala çalışılmaz ama güzel bir tatil için çalışmak şart Biz de eşimle önce bayram tatilinde bir Cunda Adası yapacağız, Ağustos'ta eğer doktorum uçağa binmeme izin verirse İspanya İbiza Adası, olmadı Çeşme yada Olimpus , bunları düşününce çalışasım geliyor benim

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, vala çalışılmaz ama güzel bir tatil için çalışmak şart Biz de eşimle önce bayram tatilinde bir Cunda Adası yapacağız, Ağustos'ta eğer doktorum uçağa binmeme izin verirse İspanya İbiza Adası, olmadı Çeşme yada Olimpus , bunları düşününce çalışasım geliyor benim[/QUOTE]

Tatilin hayalıyle calısıyorum zaten Tatil dediğimde sevdicekle gecircegiz ilk başbasa tatilimiz balayımız
Benimde yarım bı kısım esylarım gelıcek yarın calıstıgımız ıcın annemler gıdıp teslım alıcak hafta sonuda bız gıdıp avizelerimizi takıcaz portmantoyu demonte almıstım onu kurucaz cok zevklı oluyo parcaları bırlestırıp evıne esya cıkarmak

Tatilin hayalıyle calısıyorum zaten Tatil dediğimde sevdicekle gecircegiz ilk başbasa tatilimiz balayımız
Benimde yarım bı kısım esylarım gelıcek yarın calıstıgımız ıcın annemler gıdıp teslım alıcak hafta sonuda bız gıdıp avizelerimizi takıcaz portmantoyu demonte almıstım onu kurucaz cok zevklı oluyo parcaları bırlestırıp evıne esya cıkarmak[/QUOTE]

Bende öyle almıştım bir kaç eşyayı, eşimin oyun odasında ki tv sehpası, oyun koltuğu ve kütüphane demonte şeklindeydi, iç çıkışı falan gdip kuruyorduk. Ohh bir de pizza sipariş ettik mi değmeyin keyfimize Benim yanlış yönlendirmelerim sonucu tv sehpasını bir kaç kez söküp tekrar yapmak zorunda kalmıştık ama, çok gülmüştük, sanırım eşim bir daha demonte eşya almaz

ohh süpermiş niiil valla bende artık tatilden önceki son iş günümün şafağını sayıyorum 1 ay sonra bugün çıkıciiim inşallah artık tatil gelsin lütfeeeenn. bu sene rahat rahat alayım diye geçen sene bayram tatilleri hariç hiç tatil kullanmadım çok ihtiyacım var şu an

Günaydın gelincikler AŞKerimle bugünkü sloganımızı paylaşmak istedim sizinle :
"ne kola ne fanta sadece 7gün :) "
atarsa 7 günümüz kaldıda :)
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Vallla duygulandım bizde bunu yazmıştık ahhh ahhhh geçti gittti günler o zamann yarın için 6 haftaya kahvaltı

Bende öyle almıştım bir kaç eşyayı, eşimin oyun odasında ki tv sehpası, oyun koltuğu ve kütüphane demonte şeklindeydi, iç çıkışı falan gdip kuruyorduk. Ohh bir de pizza sipariş ettik mi değmeyin keyfimize Benim yanlış yönlendirmelerim sonucu tv sehpasını bir kaç kez söküp tekrar yapmak zorunda kalmıştık ama, çok gülmüştük, sanırım eşim bir daha demonte eşya almaz [/QUOTE]
Bizimkinin maşallahı var canım o konuda elınden her ıs geliyo mustakbel koocacıııgııımın

Ohh ohh ne guzel az kalmıs e dugunede az kaldı bı kavuscaksınız tam kavuscaksınız

Tatil her zaman iyidir Ve ne tuhaf ki insanın hep bir tatile ihtiyacı vardır her zaman

Bizimkinin maşallahı var canım o konuda elınden her ıs geliyo mustakbel koocacıııgııımın

Ohh ohh ne guzel az kalmıs e dugunede az kaldı bı kavuscaksınız tam kavuscaksınız[/QUOTE]

Eşimde beceriklidir de, işte "klavuzu karga olanın burnun b.k'tan çıkmazmış" hesabı, ben beceriksiz olunca işler sarpa sarmıştı

Vallla duygulandım bizde bunu yazmıştık ahhh ahhhh geçti gittti günler o zamann yarın için 6 haftaya kahvaltı

"6 haftaya kahvaltı" çok sevdim bunu :)

Ohh ohh ne guzel az kalmıs e dugunede az kaldı bı kavuscaksınız tam kavuscaksınız[/QUOTE]

İnşallah ya inşallah :) hemen düğün hazırlıklarına başlıcaz Allah izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…