'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Evt mobilyaları kurarken bir süpürge silme yaparız yerleri ve dolap içlerinin tozunu alırız.Sadece bu kadarcık.
İnş cnm mobilyacımız umarım aldığı paranın hakkını verir
Benim çeyiz geldikten sonra artık avize ve halılar alınacak.
Bu arada netten kına için aldığım mumlar ve tef geldi işyerime çok sevindim.
Ufak tefek şeyler var ama insan belli bir zaman sonra gerçekten takılmıyor heralde kayış kopuyor.
Benki takıntılı biriyimdir

Günaydın gelincikler AŞKerimle bugünkü sloganımızı paylaşmak istedim sizinle :
"ne kola ne fanta sadece 7gün :) "
atarsa 7 günümüz kaldıda :)
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Hadi hayırlısı 7 gün geçer gider.
Şafağa karşı bu modda olma zamanı
Bende böyle saymıştım 465 günü.
Havaalanından kapıdan çıkınca insan inanamıyor hatta tekrar gidecek gibi geliyor.
Ama sonra o askerlik günleri unutulup gidiyor sanki ömrümüzden 15 ay ayrı geçmemişçesine

Günaydın gelincikler AŞKerimle bugünkü sloganımızı paylaşmak istedim sizinle :
"ne kola ne fanta sadece 7gün :) "
atarsa 7 günümüz kaldıda :)
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
canım ne garip günlerdi o günler be. bende bekledim sevdiceğimi 15 ay. hiç geçmiyomuş gibi geliyodu günler ama çok şükür geçti gitti sonra unutuldu bile üzerinden bir senden fazla zaman geçmiş bile siz daha kolay unutursunuz mutluluk yakın

Tatil özlemi ama bu koşturmaca tavan yapıyor
Heleki biz geçen sene tatil yapamadık.
Bu sene acısı çıkıcak inş.
Hayırlısı ile gidip evimize gelmek nasip olsun inş

düğündaş herbişeyimiz aynı olmuş seninle geçen sene izin kullanmamızdan tut beklediğimiz askerlik gününe kadar şimdi de aynı gün vuslata ercez inşallah

Canım zaten ince eleyip sık dokuduğun için bir süre sonra sıkılıyorsun, yoruluyorsun. Off artık yeter, bitse de gitsek modunda oluyorsun yani. Şimdi bizim çeyiz serildi, avizeler falan daha önce takılmıştı. Sadece banyo lambası kalmıştı. Oraya bak buraya bak, altı üstü banyo lambası bir türlü beğenip alamadık. Düğüne 1 hafta kala, işten eve dönerken bir avizeci gördüm, öyle ara sokak rastgele bir yer. Girdim, bir tane gördüm fiyatını sordum, aldım çıktım. Ayyy yeterrrrrr şeklinde

Tatil özlemi ama bu koşturmaca tavan yapıyor
Heleki biz geçen sene tatil yapamadık.
Bu sene acısı çıkıcak inş.
Hayırlısı ile gidip evimize gelmek nasip olsun inş

Bir süre sonra aklında ki tek şey düğün günü ve balayı olacak zaten, doya doya tadını çıkartın, bende bu sene göbekle tatil yapıcam

Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli geri sayıma doğru heyecan artıyor mu ne . Geçen pazar günü çeyizlerim gitti benim de ben, nişanlım, annem ,kayınvalidem, babam ve kayınpederim mutfağın çoğu kısmını yerleştirdik bir ton bulaşık yıkadık hem makinede hem de elde. Yatak odasını da bu hafta sonu yerleştireceğiz annelerle. Ailecek ilk yemeğimizi de yedik hatta dışarıdan söyledik ama tabaklarımı filan kullandık sonra hayatımla yıkadık yerlerine kaldırdık gayet iyi bir ev sahipliği yaptık.

Selam kizlar aksam is cikisi buzdolabi ve tvmizi aldik :) koca tvyi metrobusle evimize getirdik

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Göbek deıl ooo:82:minik mercimek ooo :130: şişire şişire gez karnını

Göbek deıl ooo:82:minik mercimek ooo :130: şişire şişire gez karnını

Öyle yapıcam zaten, bir sürü tişörtüm bile oldu şimdiden, birinde de annesinin kuzusu yazıyor Annesinin kuzusuyla gezicez bu sene

Selam kizlar aksam is cikisi buzdolabi ve tvmizi aldik :) koca tvyi metrobusle evimize getirdik

Çok takdir-e Şayan bir hareket, tebriklerrr

Evt cnm tesadüf gerçekten.
Aynen ikimizinde en mutlu günü aynı.
İnş herşey hayal ettiğimizden güzel olur

Öyle yapıcam zaten, bir sürü tişörtüm bile oldu şimdiden, birinde de annesinin kuzusu yazıyor Annesinin kuzusuyla gezicez bu sene

Çok takdir-e Şayan bir hareket, tebriklerrr

Napiyim nil teshirler kalmis teknosada tek kapali urun bu aldigimizdi isimi sansa birakamadim

Hahaha demekki bu durum herkeste oluyor yaaa
Şuanda çoğu düşüncem evle alakalı ama dediğin gibi nil bu tantana bitsin düğün ve balayına %100 kanalize olmuş olurum
Bu sene seni farklı bir tatil bekliyor o zaman cnm

Hadi hayırlı olsun komşucum.
Bizde bu cumartesi temizliğimii yaptığımızda ilk yemeğimizi sipariş edip yedik hemde yatak odasının bir köşesinde

Napiyim nil teshirler kalmis teknosada tek kapali urun bu aldigimizdi isimi sansa birakamadim

Hayırlı olsun cnm.
Bizimde geçen hafta aldı nişanlım.
Aynı kapalı kutu ürün muhabbeti bizdede oldu.
Biz Vatandan aldık.Ve nişanlım taa beylikdüzündeki mağazada olduğu için oraya gitti ama parasını ödedik almadık bir kaç gün sonra ev adresimize gönderdiler.
Ztn servis gelip kurucakmış tv ünitemize kapalı kutuda bekliyor şuanda

İçine sineni bulduysan mesele yok, yok metrobüslerin hali malum insanlar zor biniyor, kendini zor sığdırıyor siz koca koliyi bindirmişsiniz, tebrik etmek düşer bize

Evet öyle olacak gibi, zamanında çıkarken yada nişanlıyken çok gezmiştik zaten. Balayımız zaten bambaşkaydı; bundan sonrasında da minik mercimek eşlik edecek bize Allah'ın izniyle. Şimdi karnımda ileride pusette

Ne güzel inş bizimde ilerde bir gün sendeki gibi yazımızın altında hamilelik takvimi yer alır
Kayınvalidem ve nişanlımın tarafı çok istiyor ama biz ilk aşamada düşünmüyoruz.
Gittiğim jinekoloğum da benim için doğum kntrol hapını önermedi.
Bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…