Bugünde takıldım şu bdv'ye
huu huuu
Günaydın kızçeler
Günaydın millet
Cumaya son 1
günaydın kızlarrr
günaydın kızlar
yorgun bir perşembe gününden merhaba herkese. haftasonu gelse de dinlensek bile diyemiyorum çünkü olamıcak öyle bir şey
dün yatak odamız ve yemek masamız geldi. eksik olan ütü masamızı çamaşır kurutmalığımızı ve fırınımızı aldık
fakat yemek masamızı yandan değilde ortadan uzayan getirmişler halbuki ben diğer tarafında olacak olan çekmeceye yemek takımımın çatal bıçağını koyacaktım :26: bugün arıcam bakalım umarım değişir
bu akşamda yatak odamızı silip yerleştirmeye başlıciiiz
Hepinize günaydın bal böcekleriiii
sabah şeriflkeriniz hayır olsuunnn
harme'cik ne güzel yerleşiyor ewinde =)
benimde dün salon takımım gelmiiş kayınvalideciğim dün ewimize gitmiş eşyaları yerleştirtmiş çok güzel olmuşş
yatak odası da cmtsi günü gelcek inşş =)
cmtsi günü gelsede gitsem ewime görsem diye can atıyorum caan
huu huuu
Günaydın kızçeler
Günaydın millet
Cumaya son 1
günaydın kızlarrr
günaydın kızlar
yorgun bir perşembe gününden merhaba herkese. haftasonu gelse de dinlensek bile diyemiyorum çünkü olamıcak öyle bir şey
dün yatak odamız ve yemek masamız geldi. eksik olan ütü masamızı çamaşır kurutmalığımızı ve fırınımızı aldık
fakat yemek masamızı yandan değilde ortadan uzayan getirmişler halbuki ben diğer tarafında olacak olan çekmeceye yemek takımımın çatal bıçağını koyacaktım :26: bugün arıcam bakalım umarım değişir
bu akşamda yatak odamızı silip yerleştirmeye başlıciiiz
kuzlar herkeslere kolaylar gelsin :)
Gunaydin kizlar
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
benimde dün salon takımım gelmiiş kayınvalideciğim dün ewimize gitmiş eşyaları yerleştirtmiş çok güzel olmuşş
Ayyy inanmıyorum 9 gün kalmışşş ne güzelll
evet canım son günlerim artık herşey hazır sadece o günün gelmesini bekliyoruz
Günaydınnnnnnnn 2014'ün en süper gelinleriiiiiiiiii
Günaydın canım, yanlış geldiyse değişir sıkma canını o kadar. Evin yerleşiyor hadi bakalım
Günaydınnnnnn milletttttt
Ne heyecanlar ne heyecanlar, hiç eksilmesin heyecanınız neşeniz
evet eşyalar tamamlanınca iyice şekil almaya başladı evimiz dün o mutlulukla masanın yanlış geldiğini bile fark etmemişim düşünbi de işten eve gelince annem hiç girme size gidelim yatak odanız geldi diyince heyecandan kapıya ayağımı çarptım yarım saat sızladı
evet canım son günlerim artık herşey hazır sadece o günün gelmesini bekliyoruz
aaa niye böyle düşünmeye başladın canım :26:günaydın kızlar bugun eve yatak odası takımını getırcekler annemler gıttı eve bakalım nasıl getırcekler
Bugun cok negatıfımım gelınlıgımın resmıne bakıp bakıp nefret etmeye basladım üstümdeyken hiç ole gelmemıstı ama resımde bakıyorum gogus kısmı sankı cok kaba duruyo taktım kafaya pazar gunu teslım etcekler bıde gelınlıgı temızlenmıs hazırlanmıs giymemki ben öle yaaa
evet yerleştikçe heyecan artıyo. dün havalarda uçuyodum resmen çocuk gibiGünaydınnnnnnnn 2014'ün en süper gelinleriiiiiiiiii
Günaydın canım, yanlış geldiyse değişir sıkma canını o kadar. Evin yerleşiyor hadi bakalım
evet canım bu aralar jete bağladı zamanGünaydın kizlaaar ♥
Dün kalan son esyalarimda gitti yeni yuvama.. elimde birkaç parca kiyafetim, kitaplarim, makyaj malzemelerim vs kaldi.. zaman ise cook hizli, yetisebilene ask olsun ♡
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne güzel hayırlısı olsunevet canım son günlerim artık herşey hazır sadece o günün gelmesini bekliyoruz
Ahahah ayyy canım yaaaa
ne heycanlıyız yaaaww
eee söledin mi bari mobilyacıya değişcek mi pekii?
ayy süper yaaa
bizim zamanda geçse bir an önce ayy stres hycan doruklardaa
günaydın kızlar bugun eve yatak odası takımını getırcekler annemler gıttı eve bakalım nasıl getırcekler
Bugun cok negatıfımım gelınlıgımın resmıne bakıp bakıp nefret etmeye basladım üstümdeyken hiç ole gelmemıstı ama resımde bakıyorum gogus kısmı sankı cok kaba duruyo taktım kafaya pazar gunu teslım etcekler bıde gelınlıgı temızlenmıs hazırlanmıs giymemki ben öle yaaa
aaa niye böyle düşünmeye başladın canım :26:
evet yerleştikçe heyecan artıyo. dün havalarda uçuyodum resmen çocuk gibinişanlımda eşyalar yerleştikçe heyecan artıyo ama sanki zaman yavaş geçmeye başlıyo diyo şaşkın
evet canım bu aralar jete bağladı zamanhayırlısı olsun
ne güzel hayırlısı olsun
Amin teşekkürler harmecimm
Ayyy inanmıyorum 9 gün kalmışşş ne güzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?