'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Mutlu bir yuva askla dolu bir omur diliyorum

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

teşekkürler canım hepımze

aman da amaaann bekar bekar son yazılarımıymış bu gelinciğin?? hadi Allahım yolunu açık etsin.. evli mutlu dön aramıza emi?

oy sağol tatlım :) inş. inş. :)

selam kızlar

canım inan aklıma geldin hep sanırım bizim fotoğrafçımız aynıydı yanlış bilmiyosam instgramdan görmüştüm. sürekli sayfasına girdim baktım sizin fotoğraflar var mı diye bunda da varmış bi hayır tatlım bozma moralini herşey daha güzel olacak inşallah
Gunaydinn kizlarr
Dun ayagima cay dokuldu ise gidemedimm bugunn (
Su toplamadi ama parmaklarim ve uzeri kizardii ( iz kalmaz umarim die dua ediyorumm

✨✨ 🎀 ✨✨
aaaaa bu gelinlere son haftalarda nazar mı değiyor ya :26: benim kuzeniminde bu ayın 10 un da düğünü var ve geçen hafta iş yerinde merdivenden düştü :26: serçe parmağının kemiği çıktı sargılı bacakları şiş ve mor ve ön iki dişi kırıldı. çok üzüldük çok. sen yine ucuz atlatmışsın canım beterin beteri var ne yazık ki :26:

ne güzel inşallah çok güzel geçer bu iple çektiğin günlerin canım mutluluklar

Gunaydinn kizlarr
Su toplamadi ama parmaklarim ve uzeri kizardii ( iz kalmaz umarim die dua ediyorumm

✨✨ 🎀 ✨✨

Çok geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım burdan ilaç ismi vermek doğru olmaz bi dr. a görünsen ii olur senin için iz kalmasından korkuyosun ya ondan cnm

Kızlarr forum sizlere emanet haftasonu olmıcam Şimdiden hepinize iyi tatiller hepinizi öpüyorum, hepimizin işi gücü rast gelsin

Gunaydinn kizlarr

✨✨ 🎀 ✨✨

Diloşşş nazar mı değdi bakayım sana, dikkat et kendine diyeceğim ama bu zamanlarda sakınan göze çöp batar genelde. Çok geçmiş olsunnnnnnn, merak etme iz falan kalmaz, sıkma canını.

Canım umarım herşey yolunda gider, herşey hayal ettiğinden bile güzel geçer.Sonsuz mutluluklar diliyorum, evli ve mutlu bir bayan olarak aramıza dönmeni bekliyorz

hayırlı cumalar forumun en taze gelincik adaylarıııı

Sana da hayırlı cumalar canım, ben taze gelin adayı değilim ama taze bir anne adayıyım :)

kızlar selamlar geçmiş kandiliniz mübarek olsun herkes iyidir inşalllah diloş geçmiş olsun

bizde dün evde düzenleme yaptık davetiyeleri dağıttık annemle kıyafetler yıkanıp ütülenmişti kına hediyeliklerimi güzelce düzelttim sağolsun babamda destek olcak bana

bize davetiye yetmedi valla 700 adet davetiye bastırdık ama annemle babam hala istiyor napacaz bilmem ek yine bastırcaz gibi

kına etiketimi paylaşıyorum sizlerle

hayırlı cumalar forumun en taze gelincik adaylarıııı
sana da hayırlı cumalar arzucum

sağol canım senin de geçmiş kandilin mübarek olsun

kızlar bişey sormak istiyorum kına yakılırken yüzümü kapatcağımız kırmızı örtü aldık, kıyafetimin üzerine giyeceğim kaftanı ve saçıma takacağım tokayı aldık, bir de ayrıca duvak gibi takacağım bişey olmalı mı yoksa sadece toka olsa saçımda garip mi olur:26:

canım duvağa gerek yok ki ben morhürrem tarzı elbise giycem ama öyle kafama taç felan takmıcam sonra o elbiseyi çıkarıp kırmızı kaftanlı elbisemi gircem onun kafasında fes var ama geçen hafta evlenen arkadşım tokanın üstünden örtüyü geçirdi gayet şık duruyordu ayrıca birşey hiç ama hiç gerek yok

diloş geçmiş olsun canım, nazar bunlar diyelim

gizcim çok güzelmiş canım çok beğendim ben de dışada yapıyorum kınayı küçük bir yer tuttuk. hala acaba evde mi yapsak diyorum kendimce ama yer tutuldu bile

Şimdiden tebrik ederim cnm
Herşey gönlünüzce olsun.Umarım çok güzel bir düğün ve balayı yaşayıp geri dönersin

Çok cıcıymıs canım bende yaptırcam etıket kare nıkah sekerlerının etıketı boyutunda yaptırcam ben ama tasarımı gelsın paylasırım bende.bunları hedıyelıkleremı takıcan yoksa kına kuruyemıs keselerınıde takmayı dusunuyomusun ?

canım sümeyra ile mi anlaştınız sizde :26:

aa aynı değilmiş o zaman :26: biz özge dinsel aşk fotoğrafçısıyla anlaştık canım

özgenin fotolarına bayılıyorum bendee düşünmedim değil neden onunla çalışmayı seçmedim ki diye
benim fotoğrafçı tanıyor onu, albüm baskılarını aynı yere yaptırıyorlar

kızlar çeyizine dikey kablolu ya da şarjlı süpürge alan var mı?

bende şarjlı mini süpürge var işime yaramıyor.sürekli büyük süpürge de açmak istemiyorum.. help me

giz kına etiketin harika

zehraaaaaa şafak

özgenin fotolarına bayılıyorum bendee düşünmedim değil neden onunla çalışmayı seçmedim ki diye
benim fotoğrafçı tanıyor onu, albüm baskılarını aynı yere yaptırıyorlar

evet bende bayılıyorum özgenin fotoğraflarına canım, sizin fotoğrafçıyı da biliyorum görmüştüm özge aracılığıyla çok hoş onun fotoğrafları da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…