- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Mutlu bir yuva askla dolu bir omur diliyorum
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
aman da amaaann bekar bekar son yazılarımıymış bu gelinciğin??hadi Allahım yolunu açık etsin.. evli mutlu dön aramıza emi?
canım inan aklıma geldin hep sanırım bizim fotoğrafçımız aynıydı yanlış bilmiyosam instgramdan görmüştüm. sürekli sayfasına girdim baktım sizin fotoğraflar var mı diyeGunaydin kizlar, hayirli cumalar
Gecmis kandiliniz mubarek olsun ♥
Carsamba gunu fotograf umudiyle gittigim istanbuldan hayal kirikligi ile döndüm.
Sac makyaj hersey tamdi, gelinligide giymistim. Geriye birtek disari cikmak kalmisti ama maalesef cikamadik. Hava berbatti. Dugunden sonraya erteledik cekimleri.. Kismet boyleymis napalim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aaaaa bu gelinlere son haftalarda nazar mı değiyor ya :26: benim kuzeniminde bu ayın 10 un da düğünü var ve geçen hafta iş yerinde merdivenden düştü :26: serçe parmağının kemiği çıktı sargılı bacakları şiş ve mor ve ön iki dişi kırıldı. çok üzüldük çok. sen yine ucuz atlatmışsın canım beterin beteri var ne yazık ki :26:Gunaydinn kizlarr
Dun ayagima cay dokuldu ise gidemedimm bugunn(
Su toplamadi ama parmaklarim ve uzeri kizardii( iz kalmaz umarim die dua ediyorumm
✨✨ 🎀 ✨✨
selam kızlar artık geri sayım başladı :)
bugün izne ayrılıyorum bakalım düğün koşturmacası başlıyorum. İzne çıkacağım zaman heycan olacak sanırım diyordum şu anda var heycan :) 3 gün alışveriş yaparak geçecek..
Foruma giremeyebilirim bugünden itibaren. Evlilik iznine ayrılanları yakalayamazsam herkese mutluluklar umarım sorunsuz geçer hepinizin ki.
Bu yazıyı yazabilecek miyim diyordum oldu valla :)
Gunaydinn kizlarr
Su toplamadi ama parmaklarim ve uzeri kizardii( iz kalmaz umarim die dua ediyorumm
✨✨ 🎀 ✨✨
Gunaydinn kizlarr
✨✨ 🎀 ✨✨
bugün izne ayrılıyorum bakalım düğün koşturmacası başlıyorum. İzne çıkacağım zaman heycan olacak sanırım diyordum şu anda var heycan :) 3 gün alışveriş yaparak geçecek..
Foruma giremeyebilirim bugünden itibaren. Evlilik iznine ayrılanları yakalayamazsam herkese mutluluklar umarım sorunsuz geçer hepinizin ki.
hayırlı cumalar forumun en taze gelincik adaylarıııı
sana da hayırlı cumalar arzucumhayırlı cumalar forumun en taze gelincik adaylarıııı
kızlar selamlar geçmiş kandiliniz mübarek olsun herkes iyidir inşalllah diloş geçmiş olsun
bizde dün evde düzenleme yaptık davetiyeleri dağıttık annemle kıyafetler yıkanıp ütülenmişti kına hediyeliklerimi güzelce düzelttim sağolsun babamda destek olcak bana
bize davetiye yetmedi valla 700 adet davetiye bastırdık ama annemle babam hala istiyor napacaz bilmem ek yine bastırcaz gibi
kına etiketimi paylaşıyorum sizlerle
Eki Görüntüle 1097260
sana da hayırlı cumalar arzucum
sağol canım senin de geçmiş kandilin mübarek olsun
kızlar bişey sormak istiyorum kına yakılırken yüzümü kapatcağımız kırmızı örtü aldık, kıyafetimin üzerine giyeceğim kaftanı ve saçıma takacağım tokayı aldık, bir de ayrıca duvak gibi takacağım bişey olmalı mı yoksa sadece toka olsa saçımda garip mi olur:26:
kızlar selamlar geçmiş kandiliniz mübarek olsun herkes iyidir inşalllah diloş geçmiş olsun
bizde dün evde düzenleme yaptık davetiyeleri dağıttık annemle kıyafetler yıkanıp ütülenmişti kına hediyeliklerimi güzelce düzelttim sağolsun babamda destek olcak bana
bize davetiye yetmedi valla 700 adet davetiye bastırdık ama annemle babam hala istiyor napacaz bilmem ek yine bastırcaz gibi
kına etiketimi paylaşıyorum sizlerle
Eki Görüntüle 1097260
selam kızlar
canım inan aklıma geldin hep sanırım bizim fotoğrafçımız aynıydı yanlış bilmiyosam instgramdan görmüştüm. sürekli sayfasına girdim baktım sizin fotoğraflar var mı diyebunda da varmış bi hayır tatlım bozma moralini herşey daha güzel olacak inşallah
canım sümeyra ile mi anlaştınız sizde :26:
aa aynı değilmiş o zaman :26: biz özge dinsel aşk fotoğrafçısıyla anlaştık canım
kızlar çeyizine dikey kablolu ya da şarjlı süpürge alan var mı?
bende şarjlı mini süpürge var işime yaramıyor.sürekli büyük süpürge de açmak istemiyorum.. help me
giz kına etiketin harika
zehraaaaaa şafak
Aslıım o sorduklarından bende yok
Şafak fenaaaa
vallahi fena
uykusuz stresli karman çorman günler başlamıştır.:26:
özgenin fotolarına bayılıyorum bendeedüşünmedim değil neden onunla çalışmayı seçmedim ki diye
benim fotoğrafçı tanıyor onu, albüm baskılarını aynı yere yaptırıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?