kızlar çeyizine dikey kablolu ya da şarjlı süpürge alan var mı?
bende şarjlı mini süpürge var işime yaramıyor.sürekli büyük süpürge de açmak istemiyorum.. help me
giz kına etiketin harika
zehraaaaaa şafak
bende şarjlı mini süpürge var işime yaramıyor.sürekli büyük süpürge de açmak istemiyorum.. help me
giz kına etiketin harika
zehraaaaaa şafak
ben aldımm
fakirin dikey süpürgesini aldım 1600 watt, kırmızı siyah renkleri.. akrabamın tavsiyesi üzerine aldım ve denedim gayet güzel çekiyor. tavsiye edeebilirim
uyursun ya 8 gün sonraPek sayılmaz aslında, uyuyasım var benim hep
Ben aldım canım cogunlukla onu kullanıcagımı dusunuyorum dıgerı sulu oldugundan hafta da 1 anca acarım
ben aldımm
fakirin dikey süpürgesini aldım 1600 watt, kırmızı siyah renkleri.. akrabamın tavsiyesi üzerine aldım ve denedim gayet güzel çekiyor. tavsiye edeebilirim
Gunaydinn kizlarr
Dun ayagima cay dokuldu ise gidemedimm bugunn(
Su toplamadi ama parmaklarim ve uzeri kizardii( iz kalmaz umarim die dua ediyorumm
✨✨ 🎀 ✨✨
selam kızlar artık geri sayım başladı :)
bugün izne ayrılıyorum bakalım düğün koşturmacası başlıyorum. İzne çıkacağım zaman heycan olacak sanırım diyordum şu anda var heycan :) 3 gün alışveriş yaparak geçecek..
Foruma giremeyebilirim bugünden itibaren. Evlilik iznine ayrılanları yakalayamazsam herkese mutluluklar umarım sorunsuz geçer hepinizin ki.
Bu yazıyı yazabilecek miyim diyordum oldu valla :)
giz kına etiketin harika
zehraaaaaa şafak
Diloşşş nazar mı değdi bakayım sana, dikkat et kendine diyeceğim ama bu zamanlarda sakınan göze çöp batar genelde. Çok geçmiş olsunnnnnnn, merak etme iz falan kalmaz, sıkma canını.
Canım umarım herşey yolunda gider, herşey hayal ettiğinden bile güzel geçer.Sonsuz mutluluklar diliyorum, evli ve mutlu bir bayan olarak aramıza dönmeni bekliyorz
Sana da hayırlı cumalar canım, ben taze gelin adayı değilim ama taze bir anne adayıyım :)
kızlar selamlar geçmiş kandiliniz mübarek olsun herkes iyidir inşalllah diloş geçmiş olsun
bizde dün evde düzenleme yaptık davetiyeleri dağıttık annemle kıyafetler yıkanıp ütülenmişti kına hediyeliklerimi güzelce düzelttim sağolsun babamda destek olcak bana
bize davetiye yetmedi valla 700 adet davetiye bastırdık ama annemle babam hala istiyor napacaz bilmem ek yine bastırcaz gibi
kına etiketimi paylaşıyorum sizlerle
Eki Görüntüle 1097260
merhaba kızlar;
hazıran 21-22 sınde nasıp olursa dugunum var beyaz eşya ve mobılyalarnızı ne zaman aldınız :26:ben henüz almadım beyaz eşyalarımı begendım bı alınması kaldı evı tutup ole alalım dedık onları ama mobılyalar hakkında hıc bı fıkrım yok
merhaba efsax.. vallahi istersen 1 günde de halledersin.. hiç sıkıntıya sokma kendini.. tek sıkıntı teslimat süresi.. yaşadığın yer önemli biraz.. onun dışında ayarlanır
ıstanbulda olucak evım canım esyalarıda ordan alıcam ınsallah aynen bende teslımat suresınde sıkıntı yaşanır endısesı var
istanbulsa muhakkak yetişir..istikbal enza mobilyanın dışında
Bende 2014 Geliniyim Kızlar, eksiğimiz çok çeyiz bile yok ortada, inşallah hallederiz. Siz nasıl hallettiniz eksiklerinizi, nereden başlamalıyım?
Bende 2014 Geliniyim Kızlar, eksiğimiz çok çeyiz bile yok ortada, inşallah hallederiz. Siz nasıl hallettiniz eksiklerinizi, nereden başlamalıyım?
benımkıde mavı olduforumun renklendirmesi sadece benim sayfamda mı değişik aceeebaaa?
merhaba kızlar;
hazıran 21-22 sınde nasıp olursa dugunum var beyaz eşya ve mobılyalarnızı ne zaman aldınız :26:ben henüz almadım beyaz eşyalarımı begendım bı alınması kaldı evı tutup ole alalım dedık onları ama mobılyalar hakkında hıc bı fıkrım yok
giz kına etiketin harika
zehraaaaaa şafak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?