'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ben aldım canım cogunlukla onu kullanıcagımı dusunuyorum dıgerı sulu oldugundan hafta da 1 anca acarım

ben aldımm

fakirin dikey süpürgesini aldım 1600 watt, kırmızı siyah renkleri.. akrabamın tavsiyesi üzerine aldım ve denedim gayet güzel çekiyor. tavsiye edeebilirim

Pek sayılmaz aslında, uyuyasım var benim hep
uyursun ya 8 gün sonra

Ben aldım canım cogunlukla onu kullanıcagımı dusunuyorum dıgerı sulu oldugundan hafta da 1 anca acarım

ben aldımm

fakirin dikey süpürgesini aldım 1600 watt, kırmızı siyah renkleri.. akrabamın tavsiyesi üzerine aldım ve denedim gayet güzel çekiyor. tavsiye edeebilirim

fakir darky sanırım .onun sesine çok diyorlar ona korktum ama mutfakta el altında olsa iyi olacak bana. sağolun kızlar

Gunaydinn kizlarr
Dun ayagima cay dokuldu ise gidemedimm bugunn (
Su toplamadi ama parmaklarim ve uzeri kizardii ( iz kalmaz umarim die dua ediyorumm

✨✨ 🎀 ✨✨

Geçmiş olsun canım.

Hadi hayırlı olsun tatlım darısı bizim izinlerin başına inşallah.

küçük şarjlı süpürgeler gırgır gibi zaten anca 4 dk süpürebiliyorsun.. bende 2 tane süpürge war biri normal elektrk süpürgesi diğeride uzun saplı sarjlı galiba ondan war işte

yerim seni taze anne adayı

gizeeemm çok hoş olmuş kına etiketin..

merhaba kızlar;
hazıran 21-22 sınde nasıp olursa dugunum var beyaz eşya ve mobılyalarnızı ne zaman aldınız :26:ben henüz almadım beyaz eşyalarımı begendım bı alınması kaldı evı tutup ole alalım dedık onları ama mobılyalar hakkında hıc bı fıkrım yok

Son düzenleme:

merhaba efsax.. vallahi istersen 1 günde de halledersin.. hiç sıkıntıya sokma kendini.. tek sıkıntı teslimat süresi.. yaşadığın yer önemli biraz.. onun dışında ayarlanır

merhaba efsax.. vallahi istersen 1 günde de halledersin.. hiç sıkıntıya sokma kendini.. tek sıkıntı teslimat süresi.. yaşadığın yer önemli biraz.. onun dışında ayarlanır

ıstanbulda olucak evım canım esyalarıda ordan alıcam ınsallah aynen bende teslımat suresınde sıkıntı yaşanır endısesı var

Bende 2014 Geliniyim Kızlar, eksiğimiz çok çeyiz bile yok ortada, inşallah hallederiz. Siz nasıl hallettiniz eksiklerinizi, nereden başlamalıyım?

lıste yapmak kurtarıcı gıbı oluyor canım , dıger turlu hem eksıklerını bılmıyorsun hem bazen ıkı kere aynıseyı alabılıyorsun lıste yaptıktan sonrası kolay bız bayanlar nede olsa alısverıse bayılırız

forumun renklendirmesi sadece benim sayfamda mı değişik aceeebaaa?
benımkıde mavı oldu

Geç bıle kalmısın dıyebılırım canım maalesef teslımat suresınde sorun yasayabılıyosun parcası eksık gelıyo bısı oluyo 1 ay teslımat suresı verıyorlar e bunun bıde ceyız gıtmesı yerlesmesı dersen cok vaktın kalmamıs bence canım

Ben aldim canim hatta gecen kullandim fantom aldim ufak birsey ama gayet kurtarici

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…