benımkıde mavı oldu
Geç bıle kalmısın dıyebılırım canım maalesef teslımat suresınde sorun yasayabılıyosun parcası eksık gelıyo bısı oluyo 1 ay teslımat suresı verıyorlar e bunun bıde ceyız gıtmesı yerlesmesı dersen cok vaktın kalmamıs bence canım
Çok cıcıymıs canım bende yaptırcam etıket kare nıkah sekerlerının etıketı boyutunda yaptırcam ben ama tasarımı gelsın paylasırım bende.bunları hedıyelıkleremı takıcan yoksa kına kuruyemıs keselerınıde takmayı dusunuyomusun ?
Günaydın herkese
istanbul olmusuz bugun safak 34
Gunaydinlar herkeseee :sly:
Bugün isyerimde son günüm. Yavas yavas heyecan kipirtilari uyaniyor icimde
Ay ben haftaya bugün evleniyoruuum
Günaydın herkese
istanbul olmusuz bugun safak 34
bir haftayı daha yedik kızçelerim ve taze anne adayım
hepinizin heyecanını paylaşıyorum.. bitmesin bu düğünler yahuuu
kızlar selamlar geçmiş kandiliniz mübarek olsun herkes iyidir inşalllah diloş geçmiş olsun
bizde dün evde düzenleme yaptık davetiyeleri dağıttık annemle kıyafetler yıkanıp ütülenmişti kına hediyeliklerimi güzelce düzelttim sağolsun babamda destek olcak bana
bize davetiye yetmedi valla 700 adet davetiye bastırdık ama annemle babam hala istiyor napacaz bilmem ek yine bastırcaz gibi
kına etiketimi paylaşıyorum sizlerle
Eki Görüntüle 1097260
Bende ağustos geliniyim24 ağustos kınam :2: 26 ağustos düğünüm olacak inş.
liste yap semra..benim inanılmaz işime yaramıştı..
Umarim isime yarar benimde var mi ornek listesi olan?lıste yapmak kurtarıcı gıbı oluyor canım , dıger turlu hem eksıklerını bılmıyorsun hem bazen ıkı kere aynıseyı alabılıyorsunlıste yaptıktan sonrası kolay bız bayanlar nede olsa alısverıse bayılırız
kızlar bende 2014 gelini olucam heralde :).bitanecik aşkım haftaya bana evlenme teklif etmeye geliyo :) çok uzatmıycaz biz 1 veya 2 ay nişanlı kalıcaz hemen evlenicez işallah.ALLAH bizi hayırlı bir şekilde birbirimize yazsın işallah :)
bir haftayı daha yedik kızçelerim ve taze anne adayım
hepinizin heyecanını paylaşıyorum.. bitmesin bu düğünler yahuuu
günaydınn kızlarrr
hepinize teşekkür ediyorumm ayağım iyi çok şükürr kızarıklıklar dışındaa:26::26:
*
işleri ertelediğim için yoğunum birazz
müsadenizi istiyorumm
hepinize mutlu huzurlu haftalarrrr
geçmiş olsun dilacım dinlen bol bol yorma kendini canım
Günaydın herkese ıyı haftalar yıne cok cabuk gectı hafta sonu
İki haftadır gelmeye calısan koltuklarım hala gelmedı cıldırıcam artık cumartesı getırdıler guya ama kose koltugun tek bır parcasını gondermısler eksık yuklenmısmıs onuda actık baktık sırt mınderının geldıgı kısımda leke vardı alın gotutun bunu dedım mınder kapatıyo abla dıyo bıde utanmadan dunyanın parasını verıp bıde lekelı koltuk mı alıcam enza bıde ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?