Dugun mekani ile baslayin derim hazirliklara biz hala bulamadik avrupa yakasinda acik hava bir mekan
saoll canımm
topuklu ayakkabı giyemiyorum zaten giz babet giydim bugünn :26::26:
ne düşüncesiz adam yaaaa minder kapatıyo die öyle mi verceklermişş
sıkma canınıı gamzecimm üstünden ellerini çekme sık sık ara anca getirirlerr
Nisanlım arayıp duruyo bakalım bana bırakmıyokı butun stresımı akıtıyım uzerlerınemartın ortasında aldık bıde o kadar zaman oldu
genel müdürlüğe mail atın attığınız maille birlikte aldığınız şubeye dönüş yap canımm
bak nasıl hızlanıyo her şeyy
*
biz de o şekilde oldu çünküü
üstlere bildirmeden hızlandırmıyolarrr
biz ilk alırken bugüne teslimat şeklinde anlaşmıştık
şehrimiz değişince konuştukk erken gelmesi içinn
ben süründürürler daha beni die düşünürken mobilyalar eve geleli 2 hafta oldu düşünn
biraz üstleriyle tehdit etmeyince hiç bişe yapmıyolarr
Aaa harika bir haber arzucan seni ve esini kutluyorum insallah nil ile birlikte saglikla
Kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Bizde agustos istiyoruz ama mekan bulamadik daha :/ Nerede olucak sizin dugun canim? Bizim hicbisey yok ortada..
Umarim isime yarar benimde var mi ornek listesi olan?
Dugun mekani ile baslayin derim hazirliklara biz hala bulamadik avrupa yakasinda acik hava bir mekan
Ofisten yakin arkadasim da hamile oldugunu ogrendi dun esinin dogum gunu yarin. Hediye kutusunun icine bir yakalik aldi annem babami cok seviyo yaziyo ustunde. Birde pozitif test. Vallahi imrendim ya insallah o gunler bize de nasip olur :)
Allah saglikli bir hamilelik ve dogum nasip etsin insallah
herkese iyi haftalar.. diloş kolay gelsin..
gamzecan sıkma canını lütfen.. hallolur
herkese iyi haftalar.. diloş kolay gelsin..
gamzecan sıkma canını lütfen.. hallolur
diloştan gazı aldım genel mudurluge sıkayet ettim arzucum bakalım ne olucak :26: Bağırasım gelıyo ''getirin koltuklarımı yaaaaa'' diye
canımm nasılsınn
*
bişe sorcam sizee
benim ilk düğün kınayla karışık yaa sizce pasta kesmelimiyizz ??
bu arada çerezle meşrubat dağıtılacakk.
diloştan gazı aldım genel mudurluge sıkayet ettim arzucum bakalım ne olucak :26: Bağırasım gelıyo ''getirin koltuklarımı yaaaaa'' diye
kuzum iyiyim sağolasın.. sen nasılsın?
bu arada meşrubat çerez varsa aslında masrafa çok da gerek yok.. ama tercih eden de var.. bütçenizi sarsmıyorsa kesin gitsin
ben de iyiymm koşuşturmacayla geçiyo günlerr :18::18::18::18:
*
yoğun bi düğün olcak zatenn gelinlikle takı töreni, kuşak bağlama flnn
üstüne kına kıyafetiyle kına yakma töreni flnn
bide pastayı eklersek yorulmazmıyız çokk :44::44::44:
*
pasta evet şuanda beklenmedik bi masraf olarak çıktı karşımıza unutmuştuk biz onu kına olarak düşününcee
valla bence o yoğunlukta gerek yok diloşum.. nasılsa diğer düğünde kesilecek.. hiç gerek yok
koştur koştur olacağına olmaması daha iyi.. sıkıştırmayın araya..
bide kızarıklık su toplaması gibi birşey yok dimi güzel ayacığında?
Günaydın herkese ıyı haftalar yıne cok cabuk gectı hafta sonu
İki haftadır gelmeye calısan koltuklarım hala gelmedı cıldırıcam artık cumartesı getırdıler guya ama kose koltugun tek bır parcasını gondermısler eksık yuklenmısmıs onuda actık baktık sırt mınderının geldıgı kısımda leke vardı alın gotutun bunu dedım mınder kapatıyo abla dıyo bıde utanmadan dunyanın
parasını verıp bıde lekelı koltuk mı alıcam enza bıde ya
ben biraz daha düşüneyim sonradan laf etmesinler gelenlerr
*
şükür su toplaması yok ama kızarıklık için aynı şeyi söyleyemicem canımm
akşamına ararlarr koltuklarınızı getiriyoruzz dieee
akşama kalmadan dönerler.. benzer şeyler yaşayan bir sürü arkadaşım oldu.. şikayet korkusuyla çabuklaştırdılar.. sana da öyle olacak inşallah canım benim ferah tut içini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?