'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende artık aşkımın yüzüğünü parmağımda taşısam

bi moblyacı vakasıda benden yemek masam yanlış gelmişti de aramıştım ya 3 hafta önce. getiricez demişlerdi.geçen hafta aradığımda 2 haftadır hastayım ustanında annesi vefat edince olmadı dediler :26: sanki koca mağaza için tek bir usta çalışıyomuş gibi. bugünde aradım adam dalga geçer gibi dürüst olucam sizi bekletiyoruz bizi idare edin dedi:26: şok oldum üslubuna. neymiş bizim elimizde yanlış gelen bi masa varmış zaten çok yoğunlarmış idare etcekmişiz. iyi de ben peşin vermişim etmişim neyin idaresi bu. çeyizim yerleşiyor olan masayı kullanamıyorum ki dediğimde de zaten en fazla çatal kaşık koyabilirsiniz o masaya eşya yerleştirmelik bişi yok dedi. bende sert konuşup en kısa zamanda haber bekliyorum dedim kapattım. babama ulaştım patronu tanıyodu. direkt patronu aramış anlatmış.elemanının üslubunu da benim haberim yok halledelim en kısa zamanda demiş, umarım olur :26: herşeyi satana kadar varlar parayı alınca hepsi dönek

oyyy canımm benimmm
düşünmenn yeterrr
kanteron yağıda sürdüm ilk yandığı günn o da iz bırakmıyo die biliyorumm :26::26:
*
vallahi çok tınlamam zaten milleti dee herşey düzgünken kulp bulanların ağzını paylarımm
*
hem az önce konuşma balonlarımı çıkarttırdım baskıcıdann
çok güzell oldularr yaaaaaaaa

iyilikten anlamazlar zatenn

bende artık aşkımın yüzüğünü parmağımda taşısam

hayırlısıyla taşırsın sen de üzülmee bakalımm :26::26:

Aksam gelıyo koltuklar ısyerınden ızın aldım erken cıkıcam bızzat konrol edıcem artık

iyi etmişsinn gamzecimm iyice kontrol ett

yuhh idare edin mii
epey açıksözlülermişş

hadi gözün aydın canım geliyor desene..

sıkma canını güzelcim terbiyesiz adam!!
inşallah en kısa zamanda tamamlanır ben inanıyorum

her anı kare kare görmek istiyorum göle karşı oturup kahvemizi içerken fotoğraflara bakıp o anlarda yanındaymışım gibi hissetmek istiyorum
diloooşşş çok az kaldııııı

sankı yeterınce seyle ugrasmıyomusuz gıbı bıde mobılyalarda sıkıntı cıkarıyolar baslarına eksımeden de kımse bısey yapmıyo

Şaka gibiler gerçekten neden idare etmek zorundaymışsınki.
Gerçekten mobilyacılara iyi niyetli olmaya gelmiyor
Hele baştan paranın tamamını vermeye,güvenmeye
Mobilyada hiç sorun olmadı diyen insan baya ballı insan bence.
Çnkü illaki bişyler oluyor.
Umarım hallolur cnm skıntınız ,patronda oyalama taktiği yapmaz heralde

Son düzenleyen: Moderatör:
her anı kare kare görmek istiyorum göle karşı oturup kahvemizi içerken fotoğraflara bakıp o anlarda yanındaymışım gibi hissetmek istiyorum
diloooşşş çok az kaldııııı

ayyy evett yaaa inşallahhhh seninlee göksu parkında oturup kahvelerimizii hüpletcezzzzzz

İnsallah canım tv mızde kuruldu koltuklar gelsın hem nasıl durucaklar gormek ıstıyorum hemde cok gec gelmezlerse koltuklarımıza kurulup bır fılm ızlerız

Oooo o koltuklara yayılmanın keyfi paha biçilemez gerçekten.
Bizde çeyiz günü yayılmıştık
Valla bn bu haftasonu nikah şekeri ve halılar ile ilgilenmekten eve gitmedim evimi özledim
Cumartesiyi iple çekiyorum

Selam kızlar nasılsınız bu akşam iş çıkışı gelinliğimi almaya gidiyorum bitmiş Oradan da kına gecesi mekanına uğrayacağız hem kayınvalidem görmek istedi hem de kına varmış organizasyonu göreceğiz. Geçen hafta sonu da hep davetiye dağıtmakla geçti bugün de iş yerimde oda oda gezip davetiye dağıttım o iş de bitti sonunda. Evle ilgili her şeyi çok şükür hallettik en son geçen hafta bitti . Beyaz eşyalarda ve mobilyalarda çok şükür bir sorun yaşamadık istediğimiz ürünleri söz verdikleri tarihte getirdiler. Ben mobilya konusunda çok panik olmuştum ya zamanında getirmezlerse ya düzgün ürün göndermezlerse diye özellikle İder'den tereddütlüydüm ama olmadı neyse ki. Doğtaş'tan gelenler zaten son derece profesyonellerdi çok güzel kurdular yatak odasını ve gelen en küçük parça ürünü bile ambalajlamışlardı çizik filan yoktu. İder ambalaj ve taşıma konusunda biraz daha zayıftı Doğtaş'ın yanında.

fitt fihuvvvv sonnn 10 günnnn
hazırlıklar da tamamlanmışş daha nolsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…