iyi haftalar kızlar
gamze canım istikbalden almıştın sen de değil mi? onlar mı sorun çıkarıyor?
diloş kızarıklık geçer geçmez cildiye uzmanına contractubex yazdır bende vardı tarihi geçmiş yoksa kargolayacaktım sana vallahi..
hiç iz miz kalmıyor..
devlet normalde karşılamıyor cildiyeci yazınca karşılıyor..
bide dip not.. bitanecim sen herşey dört dörtlük de yapmaya çalışsan kulp takan laf eden söz eden olacak duymayacaksın görmeyeceksin.. senin özene bezene hazırladığın düğününü kimsenin beğenmesine gerek yok Sen beğen eniştecan beğensin gerisi çok da fifi afedersin
Nişanlımı aramıslar kızlar şikayetım gıtmıs magazaya gün ıcınde halletmeye calısıcaklarmıs guya bakalım gorıcızz:26:sevkıyattakı adam sıkayet etmısınız abı bende madurum benım basıma patladı olay demıs nişanlımda getirin koltukları nısanlım sınırlenmıs etmıs ben karısmam yıne eder haberınız olsun demiş
bende artık aşkımın yüzüğünü parmağımda taşısam
Aksam gelıyo koltuklar ısyerınden ızın aldım erken cıkıcam bızzat konrol edıcem artık
bi moblyacı vakasıda bendenyemek masam yanlış gelmişti de aramıştım ya 3 hafta önce. getiricez demişlerdi.geçen hafta aradığımda 2 haftadır hastayım ustanında annesi vefat edince olmadı dediler :26: sanki koca mağaza için tek bir usta çalışıyomuş gibi. bugünde aradım adam dalga geçer gibi dürüst olucam sizi bekletiyoruz bizi idare edin dedi:26: şok oldum üslubuna. neymiş bizim elimizde yanlış gelen bi masa varmış zaten çok yoğunlarmış idare etcekmişiz. iyi de ben peşin vermişim etmişim neyin idaresi bu. çeyizim yerleşiyor olan masayı kullanamıyorum ki dediğimde de zaten en fazla çatal kaşık koyabilirsiniz o masaya eşya yerleştirmelik bişi yok dedi. bende sert konuşup en kısa zamanda haber bekliyorum dedim kapattım. babama ulaştım patronu tanıyodu. direkt patronu aramış anlatmış.elemanının üslubunu da benim haberim yok halledelim en kısa zamanda demiş, umarım olur :26: herşeyi satana kadar varlar parayı alınca hepsi dönek
Nişanlımı aramıslar kızlar şikayetım gıtmıs magazaya gün ıcınde halletmeye calısıcaklarmıs guya bakalım gorıcızz:26:sevkıyattakı adam sıkayet etmısınız abı bende madurum benım basıma patladı olay demıs nişanlımda getirin koltukları nısanlım sınırlenmıs etmıs ben karısmam yıne eder haberınız olsun demiş
bi moblyacı vakasıda bendenyemek masam yanlış gelmişti de aramıştım ya 3 hafta önce. getiricez demişlerdi.geçen hafta aradığımda 2 haftadır hastayım ustanında annesi vefat edince olmadı dediler :26: sanki koca mağaza için tek bir usta çalışıyomuş gibi. bugünde aradım adam dalga geçer gibi dürüst olucam sizi bekletiyoruz bizi idare edin dedi:26: şok oldum üslubuna. neymiş bizim elimizde yanlış gelen bi masa varmış zaten çok yoğunlarmış idare etcekmişiz. iyi de ben peşin vermişim etmişim neyin idaresi bu. çeyizim yerleşiyor olan masayı kullanamıyorum ki dediğimde de zaten en fazla çatal kaşık koyabilirsiniz o masaya eşya yerleştirmelik bişi yok dedi. bende sert konuşup en kısa zamanda haber bekliyorum dedim kapattım. babama ulaştım patronu tanıyodu. direkt patronu aramış anlatmış.elemanının üslubunu da benim haberim yok halledelim en kısa zamanda demiş, umarım olur :26: herşeyi satana kadar varlar parayı alınca hepsi dönek
oyyy canımm benimmm
düşünmenn yeterrr
kanteron yağıda sürdüm ilk yandığı günn o da iz bırakmıyo die biliyorumm :26::26:
*
vallahi çok tınlamam zaten milleti dee herşey düzgünken kulp bulanların ağzını paylarımm
*
hem az önce konuşma balonlarımı çıkarttırdım baskıcıdann
çok güzell oldularr yaaaaaaaa
iyilikten anlamazlar zatenn
hayırlısıyla taşırsın sen de üzülmee bakalımm :26::26:
iyi etmişsinn gamzecimm iyice kontrol ett
yuhh idare edin mii
epey açıksözlülermişş
Aksam gelıyo koltuklar ısyerınden ızın aldım erken cıkıcam bızzat konrol edıcem artık
her anı kare kare görmek istiyorum göle karşı oturup kahvemizi içerken fotoğraflara bakıp o anlarda yanındaymışım gibi hissetmek istiyorum
diloooşşş çok az kaldııııı
ayyy evett yaaa inşallahhhh seninlee göksu parkında oturup kahvelerimizii hüpletcezzzzzz
perşembe günü 30dan düşüyoruz bilmem farkında mısııınnn
düştük bile aslındaa arzucann
31 Mayıs benim ilk düğünümm o bir haftanın nasıl geçtiğini anlamam bile ama ikinciyi yazdım tickeraa
hain senii
o zaman daha bir heyecanlanıyoruuuzzz
Umarım bu sefer çözülür sorun gamze
İnsallah canım tv mızde kuruldu koltuklar gelsın hem nasıl durucaklar gormek ıstıyorum hemde cok gec gelmezlerse koltuklarımıza kurulup bır fılm ızlerız
Selam kızlar nasılsınız bu akşam iş çıkışı gelinliğimi almaya gidiyorum bitmişOradan da kına gecesi mekanına uğrayacağız hem kayınvalidem görmek istedi hem de kına varmış organizasyonu göreceğiz. Geçen hafta sonu da hep davetiye dağıtmakla geçti bugün de iş yerimde oda oda gezip davetiye dağıttım o iş de bitti sonunda. Evle ilgili her şeyi çok şükür hallettik en son geçen hafta bitti . Beyaz eşyalarda ve mobilyalarda çok şükür bir sorun yaşamadık istediğimiz ürünleri söz verdikleri tarihte getirdiler. Ben mobilya konusunda çok panik olmuştum ya zamanında getirmezlerse ya düzgün ürün göndermezlerse diye özellikle İder'den tereddütlüydüm ama olmadı neyse ki. Doğtaş'tan gelenler zaten son derece profesyonellerdi çok güzel kurdular yatak odasını ve gelen en küçük parça ürünü bile ambalajlamışlardı çizik filan yoktu. İder ambalaj ve taşıma konusunda biraz daha zayıftı Doğtaş'ın yanında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?