Bizde agustos istiyoruz ama mekan bulamadik daha :/ Nerede olucak sizin dugun canim? Bizim hicbisey yok ortada..
Biz biraz erken davrandığımızdan demek isterdim ama çok zor haftaiçine yer bulduk oda istediğim düğün salonu bile deilmemleket olarak kayseri ne zormuş evlenmek erkekler çok rahat herşeyi biz bayanlar dert ediyoruz
Selam kızlar nasılsınız bu akşam iş çıkışı gelinliğimi almaya gidiyorum bitmişOradan da kına gecesi mekanına uğrayacağız hem kayınvalidem görmek istedi hem de kına varmış organizasyonu göreceğiz. Geçen hafta sonu da hep davetiye dağıtmakla geçti bugün de iş yerimde oda oda gezip davetiye dağıttım o iş de bitti sonunda. Evle ilgili her şeyi çok şükür hallettik en son geçen hafta bitti . Beyaz eşyalarda ve mobilyalarda çok şükür bir sorun yaşamadık istediğimiz ürünleri söz verdikleri tarihte getirdiler. Ben mobilya konusunda çok panik olmuştum ya zamanında getirmezlerse ya düzgün ürün göndermezlerse diye özellikle İder'den tereddütlüydüm ama olmadı neyse ki. Doğtaş'tan gelenler zaten son derece profesyonellerdi çok güzel kurdular yatak odasını ve gelen en küçük parça ürünü bile ambalajlamışlardı çizik filan yoktu. İder ambalaj ve taşıma konusunda biraz daha zayıftı Doğtaş'ın yanında.
huu huuuu kimse yok muuu
*
nilocann neden uğramadınn burayaaaaaaaa:2::2::2::2:
Kızlar gelinliğimi teslim aldım bu akşam konumda paylaştım fotolarımı.
Çok sukur koltuklarım geldı kuruldu bıde guzel oldular kendı evım oldugundan mı ne cok sevdimbu sefer düzgün getirmişlerdi allahtan her parcasını kontrol ettım bı sorun gormedım
Kizlar evimde ilk yemegimi yaptim hemde canimin icinin dogum gunuydu cok guzel bir aksamdi
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Günaydınnn herkese
Kızlar bu aralar sizede oluyormu bilmem ama ben işe giderken sabahları çok zor kalkıyorum
Acaip yorgun uyanıyorum hatta hiç gitmek istemiyorum.
Şu tatil gelsin artık
Günaydınnn herkese
Kızlar bu aralar sizede oluyormu bilmem ama ben işe giderken sabahları çok zor kalkıyorum
Şu tatil gelsin artık
Çok sukur koltuklarım geldı kuruldu bıde guzel oldular kendı evım oldugundan mı ne cok sevdimbu sefer düzgün getirmişlerdi allahtan her parcasını kontrol ettım bı sorun gormedım
Çok sanslıymıssın canımm bem mobılya konusunda sıkıntı yasadım ıyıde yerlerden almama ragmen koltuk takımlarım nıhayet geldı ama yatak odasının dolabının ıcınden bır parca hala eksıkGelinliğinede bayıldım canım kollarındakı detayı cok guzel dusunmussun
Çk güzel olmuşsun cnm.Güle güle giy
günaydınn kızlarrrr
oyy ben dee öyleyimm ayşenurcumm
bugün sabah babam uyandırmasa hala uyuyo olabilirdimmm
*
menekse listeyi sen güncelleyebilirmisin gelecek haftadan itibarenn ?
ben çünkü ay ortasından itibaren izinli olcamm liste başıboş kalmasınn
Günaydınnn herkese
Şu tatil gelsin artık
Çok sağol komşucum günler azaldı valla heyecan dorukta.
Bende de oluyor tatlım normalde işe çok dinç giderdim bu aralar serviste uyuyorum sabahları bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?