'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

huu huuuu kimse yok muuu
*
nilocann neden uğramadınn burayaaaaaaaa:2::2::2::2:

Çok sukur koltuklarım geldı kuruldu bıde guzel oldular kendı evım oldugundan mı ne cok sevdim bu sefer düzgün getirmişlerdi allahtan her parcasını kontrol ettım bı sorun gormedım

Çok sanslıymıssın canımm bem mobılya konusunda sıkıntı yasadım ıyıde yerlerden almama ragmen koltuk takımlarım nıhayet geldı ama yatak odasının dolabının ıcınden bır parca hala eksık Gelinliğinede bayıldım canım kollarındakı detayı cok guzel dusunmussun

huu huuuu kimse yok muuu
*
nilocann neden uğramadınn burayaaaaaaaa:2::2::2::2:

Takipteyim ama sizi :)) heyecanlarınızı paylaşıyorum. Malum benimde henüz çok taze bu duygularım. Zamanın bu kadar hızlı geçiyor olması inanılmaz gerçekten. Benim düğüne yakın giz "hadi evlen sıra bize gelsin" diyordu. Bakın sıra size geldi bile.

Eşyaları ile sorun yaşayan arkadaşlara sadece şunu demek istiyorum "boşveriiiinnnnnn ". Benimde düğünden aylar önce aldığım yatak odam arızalı gelmişti. Hemde tamiri imkansızdı valla hiç takmadım gittim başka aldım. Ve şunu gördüm ki eşya şu bu eksikler vs hiç bişeymiş. Ben eşimle yer yatağında da yatsam mutluyum. Bu güzel günlerin kıymetini bilin kızlar. Mobilyalar düzelir, hatta bu çok beğenerek aldığınız mobilyaları bir kaç sene sonra değiştirmek bile isteyebilirsiniz; )) Tamiri olacak şeyler yüzünden, bir daha yaşanmayacak günlerinizin tadını kaçırmayın ) O ilk sabah var ya o ilk sabah tek istediğiniz sevdiğiniz insanın gözlerinde ki aşk olacak gerisi bomboş ... Mutlu olun, emek verdiğiniz şeylerin kıymetini bilin, yuvanıza eşinize sarılın gerisi gelir.

Yine çok konuştum galiba :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar evimde ilk yemegimi yaptim hemde canimin icinin dogum gunuydu cok guzel bir aksamdi

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Çok sukur koltuklarım geldı kuruldu bıde guzel oldular kendı evım oldugundan mı ne cok sevdim bu sefer düzgün getirmişlerdi allahtan her parcasını kontrol ettım bı sorun gormedım

Gözün aydın gamze
Bu sefer sorun olmaması güzel bir haber
Evinin fotolarını bekliyoruz.
Ben bu cumartesi çekeceğim halılarda gelsinde herşey tamamlanmış olsun istedim

Günaydınnn herkese
Kızlar bu aralar sizede oluyormu bilmem ama ben işe giderken sabahları çok zor kalkıyorum
Acaip yorgun uyanıyorum hatta hiç gitmek istemiyorum.
Şu tatil gelsin artık

2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

plasticwomen : 6 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .........................3....
:123:

pambukprenses : 8 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .........................3....

melo34 : 9 Mayıs 2014 Kına
:123: 11 Mayıs 2014 Düğün.........................4....

almor : 15 Mayıs 2014 Kına
:123: 18 Mayıs 2014 Düğün .........................11....

giz08 : 16 Mayıs 2014 Kına
:123: 18 Mayıs 2014 Düğün .........................11....

erdemaysenur31 : 22 Mayıs 2014 Kına
:123: 24 Mayıs 2014 Düğün .........................17....

harme : 22 Mayıs 2014 Kına
:123: 24 Mayıs 2014 Düğün ......................... 17....

boylesine : 31 Mayıs 2014 Kına
:123: 7 Haziran 2014 Düğün ........................ 31....

anabelgunes : 5 Haziran 2014 Kına

mutlugul : 6 Haziran 2014 Kına

gulibik :7 Haziran 2014 Kına
:123: 8 Haziran 2014 Düğün ........................32....

masal2014 :7 Haziran 2014 Kına
:123: 8 Haziran 2014 Düğün ........................32....

hamera14 : 13 Haziran 2014 Kına
:123:14 Haziran 2014 Düğün .......................39​....

menekse_87 : 13 Ağustos 2014 Kına
:123:23 Ağustos 2014 Düğün .......................108​....

eyeliner : 12 Eylül 2014 Kına
:123:13 Eylül 2014 Düğün .......................129​....

günaydınn kızlarrrr

Günaydınnn herkese
Kızlar bu aralar sizede oluyormu bilmem ama ben işe giderken sabahları çok zor kalkıyorum
Şu tatil gelsin artık

oyy ben dee öyleyimm ayşenurcumm
bugün sabah babam uyandırmasa hala uyuyo olabilirdimmm
*
menekse listeyi sen güncelleyebilirmisin gelecek haftadan itibarenn ?
ben çünkü ay ortasından itibaren izinli olcamm liste başıboş kalmasınn
*
nilocanımm biliyorum aklının bizde olduğunu ama dün hiç göremeyince yazdım canımm

Son düzenleme:
Günaydınnn herkese
Şu tatil gelsin artık

Öncelikle günaydın kızlar
Evet oluyo canm olmaz mı?
klasik bahar yorgunluğu diyoruz ama öyle diil aslında
benim tempom biraz yoğun ondan oluyo, dinlenemeden uyumadan tekrar işe ve bu her hafta sonu aynı şekilde devam ediyo...
Senin düğün hazırlıklarının streside vardır onlarda tetikliyodur illa ki
Tatil gelsin dicem ama bana tatil 25 Ağustos gibi ancak gelicek

Hadi hayırlı olsun canım güle güle mutlu günlerde oturun sevdiceğinle.

Çok şükür bir sorun yaşamadık şimdilik kullanıp göreceğiz daha sonra tabi. Çok teşekkür ederim bu arada aslında ben düşünmedim gelinlikçideki bayan önerdi bu tarz bir kolu ben normal dantel askıları beğenmeyince sonra içime sindi bu olsun dedim.

Çk güzel olmuşsun cnm.Güle güle giy

Çok sağol komşucum günler azaldı valla heyecan dorukta.

Tabiki seve seve canım ama bunun belli bi kuralı var mı , yani direk copy/paste ile mi oluyo yoksa başka bi yerlerden mi oluyo?
Bide diğer arkadaşların müsaitlik durumu nasıl? Çünkü ben 14:00- 15:00 e kadr en fazla net başında oluyorum ve hafta sonları nete giremiyorum
Sende çabucak git gel canım ve taze gelin olarak aramıza dön canım....Şimdiden kocaman mutluluklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…