fitt fihuvvvv sonnn 10 günnnn
hazırlıklar da tamamlanmışş daha nolsunn
Tabiki seve seve canım ama bunun belli bi kuralı var mı , yani direk copy/paste ile mi oluyo yoksa başka bi yerlerden mi oluyo?
Bide diğer arkadaşların müsaitlik durumu nasıl? Çünkü ben 14:00- 15:00 e kadr en fazla net başında oluyorum ve hafta sonları nete giremiyorum
Sende çabucak git gel canım ve taze gelin olarak aramıza dön canım....Şimdiden kocaman mutluluklar diliyorum
Valla öyle heyecan dorukta artık.
Gözün aydın gamze
Bu sefer sorun olmaması güzel bir haber
Evinin fotolarını bekliyoruz.
Ben bu cumartesi çekeceğim halılarda gelsinde herşey tamamlanmış olsun istedim
Hadi hayırlı olsun canım güle güle mutlu günlerde oturun sevdiceğinle.
Çok şükür bir sorun yaşamadık şimdilik kullanıp göreceğiz daha sonra tabi. Çok teşekkür ederim bu arada aslında ben düşünmedim gelinlikçideki bayan önerdi bu tarz bir kolu ben normal dantel askıları beğenmeyince sonra içime sindi bu olsun dedim.
Çok sağol komşucum günler azaldı valla heyecan dorukta.
Günaydınn kızlarrrrrrrBamyamla beraber geldik sizi ziyarete Kendisi kıpır kıpır yerinde duramıyor,
almor ​canım gelinliğin çok hoş, çok güzel bir gelin olmuşsun. Mutlulukla giy inşallah.
günaydın kızlarr
işyerinde son zamanlarımı yaşıyorum bir süre tatil yapacağım çok iyi gelecek hazırlıklarımı yapacağım
Evt valla sorma cnm bir şey kalmadı gerçekten.Hala inanamıyorum bu kadar az kaldığına
Olsun cnm o kısacık şekerleme ne tatlıdır uyuyabilene :)
Günaydınn kızlarrrrrrrBamyamla beraber geldik sizi ziyarete Kendisi kıpır kıpır yerinde duramıyor,
almor ​canım gelinliğin çok hoş, çok güzel bir gelin olmuşsun. Mutlulukla giy inşallah.
günaydınnn minnoşş bamyasııının annesiiii
maşallah onaaaaa
hadii hayırlısı olsun canımm
yeni işine ne zaman başlicaksın belli mii
Ayy nilcim mımık mercımek bamyalıgamı terfı ettı yerız bız onuuGünaydınn kızlarrrrrrrBamyamla beraber geldik sizi ziyarete Kendisi kıpır kıpır yerinde duramıyor,
hayırlısıylaa çok güzell geçecekk yaaaa günlerimizz
*
bu arada dün bizim de mobilyalarımızdaki sıkıntıları gidermek için gelmişlerr
konsolumuzun üstü fln değişcektii
hepsini yapmışlarrr
artık mobilyasal sıkıntımız kalmadııı
sağol canım
yok henüz belli değil ancak haziranı geçmez, ben de o arada biraz hazırlıklarımı yapayım istiyorum
Hayırlı olsun sizin mobilyalar da tatlım güle güle kullanın mutlu günlerde.
Çok teşekkür ederim Nilcim çok içime sindi gelinliğim çok şükür hiçbir sürprizle karşılaşmadım. Bamyacığı sev bizim yerimize.
Ayy nilcim mımık mercımek bamyalıgamı terfı ettı yerız bız onuu
Bol bol sevip konuşuyorum zaten kendisiyle, "bu çocuk doğarken hayatta ağlamaz bu gidişle ancak konuşarak doğar" diyor eşim de tabi bu duruma
Aynen canım terfi etti, 5 cm oldu kolay mı
Çok sukur koltuklarım geldı kuruldu bıde guzel oldular kendı evım oldugundan mı ne cok sevdimbu sefer düzgün getirmişlerdi allahtan her parcasını kontrol ettım bı sorun gormedım
Kizlar evimde ilk yemegimi yaptim hemde canimin icinin dogum gunuydu cok guzel bir aksamdi
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Günaydınlar bu arada kızlar.
günaydın almor gelinliğine de sana da bayıldım maşallah suphanallah
Sagolun canlarim birde su soguk alginligini atlatsam hersey guzel olacak
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?