'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

belli bi kuralı yok canımm
ilk gün mesajımı alıntıla ve sayılardan birer tane eksilt
mesajın başındakı ve sonundaki [/QUOTE] ları da sildin mii artık liste güncellenmiş demektirr
sonraki günler de kendi mesajından alıntı yaparsın canımm
*
sabahları güncellesen yeterli listeyii benimde öğlen olamadığım zamanlar oluyoo
hafta sonları liste yok pazartesi günü cuma günü yaptığım listeyi alıntılayıp 3 gün düşüyorumm

Valla öyle heyecan dorukta artık.

hayırlısıylaa çok güzell geçecekk yaaaa günlerimizz
*
bu arada dün bizim de mobilyalarımızdaki sıkıntıları gidermek için gelmişlerr
konsolumuzun üstü fln değişcektii
hepsini yapmışlarrr
artık mobilyasal sıkıntımız kalmadııı

Gözün aydın gamze
Bu sefer sorun olmaması güzel bir haber
Evinin fotolarını bekliyoruz.
Ben bu cumartesi çekeceğim halılarda gelsinde herşey tamamlanmış olsun istedim

Saolun kızcelerım ev bı düzenlensın cekerım resımlerını.
bende bu sabah kazıdım kendımı yataktan gerı uzun zamandır oyle durumdayım ben :26:

Günaydınn kızlarrrrrrr Bamyamla beraber geldik sizi ziyarete Kendisi kıpır kıpır yerinde duramıyor,

almor ​canım gelinliğin çok hoş, çok güzel bir gelin olmuşsun. Mutlulukla giy inşallah.

günaydın kızlarr

işyerinde son zamanlarımı yaşıyorum bir süre tatil yapacağım çok iyi gelecek hazırlıklarımı yapacağım

Günaydınn kızlarrrrrrr Bamyamla beraber geldik sizi ziyarete Kendisi kıpır kıpır yerinde duramıyor,

almor ​canım gelinliğin çok hoş, çok güzel bir gelin olmuşsun. Mutlulukla giy inşallah.

günaydınnn minnoşş bamyasııının annesiiii
maşallah onaaaaa

günaydın kızlarr

işyerinde son zamanlarımı yaşıyorum bir süre tatil yapacağım çok iyi gelecek hazırlıklarımı yapacağım

hadii hayırlısı olsun canımm
yeni işine ne zaman başlicaksın belli mii

Evt valla sorma cnm bir şey kalmadı gerçekten.Hala inanamıyorum bu kadar az kaldığına

Öyle valla işe girdiğimde 8 ay vardı düğüne şimdi 12 gün.

Olsun cnm o kısacık şekerleme ne tatlıdır uyuyabilene :)

Zaten öyle derin uyunmuyor serviste de öyle kestirme sadece.

Çok teşekkür ederim Nilcim çok içime sindi gelinliğim çok şükür hiçbir sürprizle karşılaşmadım. Bamyacığı sev bizim yerimize.

Ayy nilcim mımık mercımek bamyalıgamı terfı ettı yerız bız onuu

Hayırlı olsun sizin mobilyalar da tatlım güle güle kullanın mutlu günlerde.

sağol canım
yok henüz belli değil ancak haziranı geçmez, ben de o arada biraz hazırlıklarımı yapayım istiyorum

iyi yaparsın canım hem biraz ara vermiş dinlenmiş olursunn

Hayırlı olsun sizin mobilyalar da tatlım güle güle kullanın mutlu günlerde.

aminn hepimiz musmutlu günlerimizde kullanalım inşallahh

Çok teşekkür ederim Nilcim çok içime sindi gelinliğim çok şükür hiçbir sürprizle karşılaşmadım. Bamyacığı sev bizim yerimize.

Bol bol sevip konuşuyorum zaten kendisiyle, "bu çocuk doğarken hayatta ağlamaz bu gidişle ancak konuşarak doğar" diyor eşim de tabi bu duruma
Ayy nilcim mımık mercımek bamyalıgamı terfı ettı yerız bız onuu

Aynen canım terfi etti, 5 cm oldu kolay mı

Bol bol sevip konuşuyorum zaten kendisiyle, "bu çocuk doğarken hayatta ağlamaz bu gidişle ancak konuşarak doğar" diyor eşim de tabi bu duruma

Aynen canım terfi etti, 5 cm oldu kolay mı

Ayyy ne güzel canım sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah bamyacığı.

Sagolun canlarim birde su soguk alginligini atlatsam hersey guzel olacak

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…