gözünüz aydınn gizz:26::26:
*
bence kp ni arama
nişanlına söyle o söylesin babasınaa
belki adamın muradı vardır davul zurna için ama
nişanlın giz istemiyo demesin dee soma da olan olaylardan dolayı davulsuz uygun gördük desinn
Muradı vardır ne demek hevesi varmıdır demek canım bilemedm ben şimdi
Doğru diyorsun zaten istemediğimi biliyor bu olayları sölesin anlar inşallah
Kızı ve diğer oğlunda olmadı bizde yapacağı tuttu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet canım hevesi vardır belkii :26::26:
uygun bi dille söylesin nişanlın bence anlayışla karşılar kp :26:
kızlar gündem fazla sıcak ama
önemsiz gibi gelebilir amaa
*
benim 20 lik dişim çıkıyor
öğlen doktora gitcemm
çıktığı yer de en arkadaki dişimin üstünden çıkıyoo :26::26::26:
ameliyatsız almaları imkansız gibi bişee:26::26:
yüzüm fln şişer mii yaaaaa:26:
kızlar gündem fazla sıcak ama
önemsiz gibi gelebilir amaa
*
benim 20 lik dişim çıkıyor
öğlen doktora gitcemm
çıktığı yer de en arkadaki dişimin üstünden çıkıyoo :26::26::26:
ameliyatsız almaları imkansız gibi bişee:26::26:
yüzüm fln şişer mii yaaaaa:26:
Merhaba kızlar...
Çk kötü bir hafta oldu gerçekten
Allah daha beterlerinden korusun.Merhametini eksik etmesin
Bu hafta Kınası,düğünü olacak arkadaşlar:Komşum ve Giz.
Nile katılıyorum insan bir garip oluyor içten içe bu kadar ölümün üzerine nasıl eğlenirim gülerim diyorfakat sizinde hayatınızda bir kere olan özel bir gün.
Hayatın bir gerçeği birileri gülerken birilerinin ağlaması.
Herşey gönlünüzce olsun
Cnm geçen sene bnde 20lik dişimi çektirmiştim.
3 dikiş atılmıştı.Benim çok şişmemişti.Çok dayanılmaz bir ağrımda olmadı.
Ama bünyeden bünyeye değişir bu durum şişse ve ağrısa bile 1-2 güne kalmaz hepsi geçer dert etme kendine
O kadar korkulacak bir operasyon değil.Sadece dikişlerinin alınana kadar birşey yiyip içmek zor oluyor ağzında dikişiler rahatsız ediyor.1 hafta idare etmen gerekecek öyle.
Şimdiden geçmiş olsun
Nişanlım da gitti doktora böyle bir problemli dişi var şimdilik bişi yapmış doktor ama konuşamadık canım çok acil git doktora
Canım çok sağol teşekkür ederim bı arada sizinde çok az kaldı veda ediyoruz ama gelecez
Kimsenın keyfı yok heralde
Kimsenın keyfı yok heralde
evet canımm
kendimi haberlerden, gazetelerden alamıyorumm :26::26:
toparlanmak zaman alacak ama gelinciklerin mutluluğunu da tabi ki hissediyoruz
arzucum masalarımızın karşılarında ekranlarda cnbc e hep açık ve şuan tek haber soma
o yüzden bu moddan çıkamıyorumm :26::26:
kapalı da olsa eli gidiyor insanın diloşum Sayfayı güncelledikçe bakmaya korkuyorum ama güncellemeden de duramıyorum.. Rabbim bizlere dayanma gücü versin sabır versin inşallah bitanem
İyi akşamlar kızlar almor canım yarın gelirsen yaz seni çok merak etttim insallah çok güzel geçmiştir herşey
Günaydın gizcim çok şükür her şey iyi geçti. Kuförde işimiz uzadı sadece 5 saate anca çıktık ama Allah'tan vakit vardı. 12 gibi kufördeydik 5 te çıktık eve gelip bir şeyler yedik oradan fotoğrafçıya gittik kına gecesi mekanının hediyesiydi onu çektirip kına mekanına gittik kına sahibi olarak ben gitmeden arkadaşlarım oradaydı benden önce :) Kadınlar arasındaydı kına ama sonuna doğru babamlar amcalar ve enişteler de girdi herkes çok beğendi her şeyi benim de içime sindi çok şükür özellikle netten rastgele kendi bulduğum kuaförüm beni hayal kırıklığına uğratmadı keşke nişanda da ona gitseymişim diye çok hayıflandım makyajıma ve saçıma herkes bayıldı kuförde bir sürü fotoğrafımı çekti kendi facebook sayfasında yayınlayacakmış.Bizle beraber bir de nişan başı vardı kuaförde kızın görümceleri eltileri filan benim saç makyaj yapılırken geldiler beni seyrediyorlar çok güzel oldun diye kızla ilgilenen yok.
Bu arada kına yakılırken ağlarım diyordum ama yok hiç ağlayasım gelmedi bizim konuklarda çok komik insanlar onlara bakıp bakıp gülüyorum ben sercan da yanımda yok diyorum gelmiyor ağlayamayacağım soğan getirin filan diyor solistte. En sonunda baktılar ağlayamıyorum yaktılar kınayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?