Çok şükür canım hayırlısı ile atlattın darısı bu akşam bana aşırı heyecanlıyım 12 de kuaföre gidicemm bede sen saçımı nasıl yaptırdın ben maşa yaptırmayı düşünüyorum ön tarafını arkaya doğru toplatcam
Dini nikahımız olacağı için 4 gibi ezandan önce okutmamız lazım inşallah yetişiriz son zamana kaldı nikah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol tatlım inşallah sen de hayırlısı ile atlatacaksın. Kuaförüm maşa yaptı sardı sonra saçı 2 saat filan öyle kaldı sanırım sonra açtı yarım toplar gibi arkaya attı saçlarımı çok rahat kullandım önüm kapanmadı hiç tavsiye ederim.
Tahmin edebiliyorm rahat olduğunu ben salçam ama arkaya öndeki saçları ittircem ikinci kıyafette fes takcam
Bu arada esas soruyu soramadımm ağladın mı
Yok ya nerde ağlarım diye düşünüyordum ama girdik böyle nişanlımla oturduk etrafa bakıp bakıp gülüyoruz yok gelmiyor diyorum millet de dönüp duruyor etrafımızda tık yok ben de solist kadın parça değiştiriyor bak bunda ağyalcak diye ama yok yani en sonunda dayanamadılar kına yaktılar kalktık oynadık sercanla Candan Erçetin'in vay vay vay benim halime şarkısıyla nişanda da ilk onu çalmışlardı sercana diyorum hep bu denk geliyor artık bizim şarkımız olsun bari.
Yok ya nerde ağlarım diye düşünüyordum ama girdik böyle nişanlımla oturduk etrafa bakıp bakıp gülüyoruz yok gelmiyor diyorum millet de dönüp duruyor etrafımızda tık yok ben de solist kadın parça değiştiriyor bak bunda ağyalcak diye ama yok yani en sonunda dayanamadılar kına yaktılar kalktık oynadık sercanla Candan Erçetin'in vay vay vay benim halime şarkısıyla nişanda da ilk onu çalmışlardı sercana diyorum hep bu denk geliyor artık bizim şarkımız olsun bari.
Güzel geçmesine sevindim almorcum, bende kınamda ağlamadım hiç sanırım insana gelin sarhoşluğu geliyorAma şimdi ne zaman kına olsa ağlıyorum, evlilik yaramadı bana :2::2: Ailemi çok özlüyorum.
günaydınn kızlarrr
*
almorcum kınanın güzel geçmesine çok sevindim
düğününüzde inşallah bu şekilde geçer canımm
*
gizz bugün de senin gününn
umarım çok güzell geçeerr
merhaba narinn
bakalım biz evlendikten sonra nasıll olcazz
ben aşırı sulugöz bi insan olduğum için daha yüksek yüksek tepeler demeden başlarım heraldee
Diloş teşekkürler
Kızlar birşey sorucam dini nikahın bugün olcak ama ben önce kuaföre gidicem saç makyaj felan yaptırcam gitmeden önce abdest alcam bu tür şeler engel olmaz demi nikah için
Merhaba canım, inan evlenmeden önce bende çok duygulanırdım ama kınamda ağlamadım. Yüzümdeki örtü biraz kalındı pek bir şey göremedim, nasıl merak ediyorum hazırlıklarımı, nasıl görünüyor diyeDevekuşu gibi bir sağa, bir sola bakınmışım göremeyince de kaldırıp örtüyü söyle bir baktım Kameraya da yakalanmışım o şekilde herkes dalga geçti tabi
Ahahahah koptum kız bende bir tek candan erçetin kına müziği var bende ağlamak istemiyorm lenslerim var gözümde kötü olurum
Güzel geçmesine sevindim almorcum, bende kınamda ağlamadım hiç sanırım insana gelin sarhoşluğu geliyorAma şimdi ne zaman kına olsa ağlıyorum, evlilik yaramadı bana :2::2: Ailemi çok özlüyorum.
günaydınn kızlarrr
*
almorcum kınanın güzel geçmesine çok sevindim
düğününüzde inşallah bu şekilde geçer canımm
*
gizz bugün de senin gününn
umarım çok güzell geçeerr
merhaba narinn
bakalım biz evlendikten sonra nasıll olcazz
ben aşırı sulugöz bi insan olduğum için daha yüksek yüksek tepeler demeden başlarım heraldee
almorherseyın guzel gecmesıne cok sevındım ınsaalah dugununde boyle guzel guzel anlatırsın bıze.Bu arada candan ercetının sarkısı klasık oldu galıba bızde ılk onda oynamaya başlamıstıkGünaydın gizcim çok şükür her şey iyi geçti. Kuförde işimiz uzadı sadece 5 saate anca çıktık ama Allah'tan vakit vardı. 12 gibi kufördeydik 5 te çıktık eve gelip bir şeyler yedik oradan fotoğrafçıya gittik kına gecesi mekanının hediyesiydi onu çektirip kına mekanına gittik kına sahibi olarak ben gitmeden arkadaşlarım oradaydı benden önce :) Kadınlar arasındaydı kına ama sonuna doğru babamlar amcalar ve enişteler de girdi herkes çok beğendi her şeyi benim de içime sindi çok şükür özellikle netten rastgele kendi bulduğum kuaförüm beni hayal kırıklığına uğratmadı keşke nişanda da ona gitseymişim diye çok hayıflandım makyajıma ve saçıma herkes bayıldı kuförde bir sürü fotoğrafımı çekti kendi facebook sayfasında yayınlayacakmış.Bizle beraber bir de nişan başı vardı kuaförde kızın görümceleri eltileri filan benim saç makyaj yapılırken geldiler beni seyrediyorlar çok güzel oldun diye kızla ilgilenen yok.
Bu arada kına yakılırken ağlarım diyordum ama yok hiç ağlayasım gelmedi bizim konuklarda çok komik insanlar onlara bakıp bakıp gülüyorum ben sercan da yanımda yok diyorum gelmiyor ağlayamayacağım soğan getirin filan diyor solistte. En sonunda baktılar ağlayamıyorum yaktılar kınayı.
Çok sağol tatlım darısı sana olur inşallah her şey gönlünce geçer. Çok şükür atlattık güzel bir şekilde. Ben de önceden bu türküyü duyunca ağlardım ama kınada yok olmadı işte.
Günaydın herkese
almorherseyın guzel gecmesıne cok sevındım ınsaalah dugununde boyle guzel guzel anlatırsın bıze.Bu arada candan ercetının sarkısı klasık oldu galıba bızde ılk onda oynamaya başlamıstık
aminn canımm
az kaldı zatenn kınaya daa 15 gün varrr :18::18::18:
inşallah bende ağlamam almorcum bu arada bizim uçak 9 50 de biz sabihada kaçta olmalıyız yahu bostancıdan e9 a bincez biz ama saatkaçtakine binelim diyorum
Sorma ya paso nişanlımla ilk olarak karşılıklı o şarkıda oynuyoruz bizim şarkımız yaptım artık çok romantik olmasa da.
Hadi hayırlısı he rşey güzel olacak inşallah.
Otobüsle nasıl olur hiç bilmiyorum canım 1 saat önce orada olmanız yeterli ona göre ayarlayın eğer otobüsle kaç saatte gideceğinizi kestiremiyorsanız bir taksiye atlarsaınız en kötü daha çabuk varırsınız.
kızlar ön sayfaya dini nikahla ilgili bişi yazdım bileniniz varsa cevap verirmisiniz
ece canım benim gözümde lens olcak inşallah ağlamam yoksa mahfolurum
kızlar ön sayfaya dini nikahla ilgili bişi yazdım bileniniz varsa cevap verirmisiniz
ece canım benim gözümde lens olcak inşallah ağlamam yoksa mahfolurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?