'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sağol tatlım inşallah sen de hayırlısı ile atlatacaksın. Kuaförüm maşa yaptı sardı sonra saçı 2 saat filan öyle kaldı sanırım sonra açtı yarım toplar gibi arkaya attı saçlarımı çok rahat kullandım önüm kapanmadı hiç tavsiye ederim.

Tahmin edebiliyorm rahat olduğunu ben salçam ama arkaya öndeki saçları ittircem ikinci kıyafette fes takcam

Bu arada esas soruyu soramadımm ağladın mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok ya nerde ağlarım diye düşünüyordum ama girdik böyle nişanlımla oturduk etrafa bakıp bakıp gülüyoruz yok gelmiyor diyorum millet de dönüp duruyor etrafımızda tık yok ben de solist kadın parça değiştiriyor bak bunda ağyalcak diye ama yok yani en sonunda dayanamadılar kına yaktılar kalktık oynadık sercanla Candan Erçetin'in vay vay vay benim halime şarkısıyla nişanda da ilk onu çalmışlardı sercana diyorum hep bu denk geliyor artık bizim şarkımız olsun bari.

Son düzenleme:

Ahahahah koptum kız bende bir tek candan erçetin kına müziği var bende ağlamak istemiyorm lenslerim var gözümde kötü olurum

Güzel geçmesine sevindim almorcum, bende kınamda ağlamadım hiç sanırım insana gelin sarhoşluğu geliyor Ama şimdi ne zaman kına olsa ağlıyorum, evlilik yaramadı bana :2::2: Ailemi çok özlüyorum.

2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

almor : 15 Mayıs 2014 Kına
:123: 18 Mayıs 2014 Düğün .........................1....
:123:

giz08 : 16 Mayıs 2014 Kına
:123: 18 Mayıs 2014 Düğün .........................1....

erdemaysenur31 : 22 Mayıs 2014 Kına
:123: 24 Mayıs 2014 Düğün .........................7....

harme : 22 Mayıs 2014 Kına
:123: 24 Mayıs 2014 Düğün ......................... 7....

boylesine : 31 Mayıs 2014 Kına
:123: 7 Haziran 2014 Düğün ........................ 21....

anabelgunes : 5 Haziran 2014 Kına

mutlugul : 6 Haziran 2014 Kına

gulibik :7 Haziran 2014 Kına
:123: 8 Haziran 2014 Düğün ........................22....

hamera14 : 13 Haziran 2014 Kına
:123:14 Haziran 2014 Düğün .......................29​....

menekse_87 : 13 Ağustos 2014 Kına
:123:23 Ağustos 2014 Düğün .......................98​....

eyeliner : 12 Eylül 2014 Kına
:123:13 Eylül 2014 Düğün .......................118​....

günaydınn kızlarrr
*
almorcum kınanın güzel geçmesine çok sevindim
düğününüzde inşallah bu şekilde geçer canımm
*
gizz bugün de senin gününn
umarım çok güzell geçeerr

Güzel geçmesine sevindim almorcum, bende kınamda ağlamadım hiç sanırım insana gelin sarhoşluğu geliyor Ama şimdi ne zaman kına olsa ağlıyorum, evlilik yaramadı bana :2::2: Ailemi çok özlüyorum.

merhaba narinn
bakalım biz evlendikten sonra nasıll olcazz
ben aşırı sulugöz bi insan olduğum için daha yüksek yüksek tepeler demeden başlarım heraldee

Diloş teşekkürler

Kızlar birşey sorucam dini nikahın bugün olcak ama ben önce kuaföre gidicem saç makyaj felan yaptırcam gitmeden önce abdest alcam bu tür şeler engel olmaz demi nikah için

Merhaba canım, inan evlenmeden önce bende çok duygulanırdım ama kınamda ağlamadım. Yüzümdeki örtü biraz kalındı pek bir şey göremedim, nasıl merak ediyorum hazırlıklarımı, nasıl görünüyor diye Devekuşu gibi bir sağa, bir sola bakınmışım göremeyince de kaldırıp örtüyü söyle bir baktım Kameraya da yakalanmışım o şekilde herkes dalga geçti tabi

giz bizim nikah öyle kıyıldıı
kuaför dönüşündee

biz de şaşkın şaşkın kalcaz demekki desenee

Ahahahah koptum kız bende bir tek candan erçetin kına müziği var bende ağlamak istemiyorm lenslerim var gözümde kötü olurum

Normalde son bir haftadır duygusaldım baya ara ara gözlerim doluyordu düşünürken hatta geçen yolda candan erçetinden yüksek yüksek tepeleri dinledim yaşardı gözlerim filan aha dedim kesin ağlayacağım kına da ama tık yok hiç ağlayası gelmez mi insanın.

Çok sağol narincim çok şükür her şey çok güzel oldu içimize sindi ama ağlama olayı yok yani bende de hiç ağlayasaım gelmedi zorladım kendimi ama yok solist kadın yanıma oturdu yaşardı sanki azcık diyor ama ben o sırada sercana bakıp kıs kıs gülüyorum.

Çok sağol tatlım darısı sana olur inşallah her şey gönlünce geçer. Çok şükür atlattık güzel bir şekilde. Ben de önceden bu türküyü duyunca ağlardım ama kınada yok olmadı işte.

Günaydın herkese
almorherseyın guzel gecmesıne cok sevındım ınsaalah dugununde boyle guzel guzel anlatırsın bıze.Bu arada candan ercetının sarkısı klasık oldu galıba bızde ılk onda oynamaya başlamıstık

aminn canımm
az kaldı zatenn kınaya daa 15 gün varrr :18::18::18:

inşallah bende ağlamam almorcum bu arada bizim uçak 9 50 de biz sabihada kaçta olmalıyız yahu bostancıdan e9 a bincez biz ama saatkaçtakine binelim diyorum

Sorma ya paso nişanlımla ilk olarak karşılıklı o şarkıda oynuyoruz bizim şarkımız yaptım artık çok romantik olmasa da.
aminn canımm
az kaldı zatenn kınaya daa 15 gün varrr :18::18::18:

Hadi hayırlısı he rşey güzel olacak inşallah.

inşallah bende ağlamam almorcum bu arada bizim uçak 9 50 de biz sabihada kaçta olmalıyız yahu bostancıdan e9 a bincez biz ama saatkaçtakine binelim diyorum

Otobüsle nasıl olur hiç bilmiyorum canım 1 saat önce orada olmanız yeterli ona göre ayarlayın eğer otobüsle kaç saatte gideceğinizi kestiremiyorsanız bir taksiye atlarsaınız en kötü daha çabuk varırsınız.

Ben normalde de sulugözüm dayanamam hayattta
kendi kınamda da öyle oldu
daha sandalyeye otururu oturmaz başladım
ne kına yakıldığını hatırlıyorum ne başka bişi yalnızca ağladım
tüm makyajım aktı
düğünde de aynı şekilde çok ağladım
gelin almadan sonra tekrar kuaföre gidip makyaj tazelettim

otobüsle 30 dakkadan kısa süre içinde gidiliyor canım doğru dedin 1 saatten önce olsak yeter

kızlar ön sayfaya dini nikahla ilgili bişi yazdım bileniniz varsa cevap verirmisiniz

ece canım benim gözümde lens olcak inşallah ağlamam yoksa mahfolurum

kızlar ön sayfaya dini nikahla ilgili bişi yazdım bileniniz varsa cevap verirmisiniz

ece canım benim gözümde lens olcak inşallah ağlamam yoksa mahfolurum

canım ben yazdım ama gözünden kaçtı sanırımm
benim nikahımda kuaför dönüşünde kıyıldı
kimse olmaz demedi hoca da dahill:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…