canım ben yazdım ama gözünden kaçtı sanırımm
benim nikahımda kuaför dönüşünde kıyıldı
kimse olmaz demedi hoca da dahill:26:
benim dini nikah
düğün gecesi
salondan eve geldiklten sonra kıyıldı
hoca ya sorduk abdest diye
o da dedi ki abdest olursa daha iyi olur ama
olmadı farz yerleri yıkayın gibi bişi dedi
tam adını hatırlayamadım yalan yanlış bişi demeyeyim
görümcemle
ellerimi kollarımı yıkadık
saçımın bir kısmını ve enseme su verdik
ayaklarımı yıkadım o kadar
ama nikahtan sonra duş alıp abdest de aldım
hatta ben saftirik
ojeleri çıkartmayı unutmuşum duştan bi çıktım oje var
bi daha çıakrttım bi daha abdest alıp şükür namazı kıldım
Ben normalde de sulugözüm dayanamam hayattta
kendi kınamda da öyle oldu
daha sandalyeye otururu oturmaz başladım
ne kına yakıldığını hatırlıyorum ne başka bişi yalnızca ağladım
tüm makyajım aktı
düğünde de aynı şekilde çok ağladım
gelin almadan sonra tekrar kuaföre gidip makyaj tazelettim
Ben evlenmeden bir hafta önce hep ağladım, kimseyle göz göze gelemiyorduk hemen boşalıyordu herkesten yaşlar. Gülerken bile arkasından ağlıyorduk. Kınamda çok eğlendim ama hiç ağlamadım, düğünde oynarken bile canım babamla göz göze geldikçe ağladım.Şu an bile ağlıyorum. Bu arada aynı gün evlenmişiz. Sanada mutluluklar canım.
Günaydın gizcim çok şükür her şey iyi geçti. Kuförde işimiz uzadı sadece 5 saate anca çıktık ama Allah'tan vakit vardı. 12 gibi kufördeydik 5 te çıktık eve gelip bir şeyler yedik oradan fotoğrafçıya gittik kına gecesi mekanının hediyesiydi onu çektirip kına mekanına gittik kına sahibi olarak ben gitmeden arkadaşlarım oradaydı benden önce :) Kadınlar arasındaydı kına ama sonuna doğru babamlar amcalar ve enişteler de girdi herkes çok beğendi her şeyi benim de içime sindi çok şükür özellikle netten rastgele kendi bulduğum kuaförüm beni hayal kırıklığına uğratmadı keşke nişanda da ona gitseymişim diye çok hayıflandım makyajıma ve saçıma herkes bayıldı kuförde bir sürü fotoğrafımı çekti kendi facebook sayfasında yayınlayacakmış.Bizle beraber bir de nişan başı vardı kuaförde kızın görümceleri eltileri filan benim saç makyaj yapılırken geldiler beni seyrediyorlar çok güzel oldun diye kızla ilgilenen yok.
Bu arada kına yakılırken ağlarım diyordum ama yok hiç ağlayasım gelmedi bizim konuklarda çok komik insanlar onlara bakıp bakıp gülüyorum ben sercan da yanımda yok diyorum gelmiyor ağlayamayacağım soğan getirin filan diyor solistte. En sonunda baktılar ağlayamıyorum yaktılar kınayı.
sende bir ömür mutlu olursun inşallah
31 ağustos mu senin düğün
benim 1 eylül dü
bi dönem deşifre oldum diye günü kına günümü yazmıştım
bende hala ağlarım aklıma geldikçe
en basiti anı defterimi okuyamıyorum hala
çok garip bir duygu
sanırım yıllar da geçse aynı hissi yaşamaya devam edicem
Komşum çok sevindim herşeyin güzel geçmesine
Şimdi sıra düğünde inş oda kınan gibi güzel olur
günaydın kızlar..
kınalar geçiyor düğünler geliyor.. aman yarabbim bekar insan sayısı nasıl da azalıyor..
heyecanınızı her zaman olduğu gibi paylaşıyorum maşallah sizlere
almor çok sevindim herşeyin istediğin gibi geçmesine.. darısı düğüne..
giz sıra sende.. herşey çok güzel olacak inşallah..
Herkeslere günaydınnnnn, bekarlar azalıyor gün geçtikçe. Hepiniz mutlu olun kızlarrr[/B]Ve tez zamanda bebişleriniz olsun, işte benim lokma tatlım teyzelerine el sallıyor Dün çekilmiş son fotoğrafımız, keyfimiz yerinde çok şükür.
Eki Görüntüle 1115962
geçmesin isteyeceğin kadar güzel olsun canımÇok sağol komşucum çok şükür atlattık darısı sana olsun inşallah en güzel şekilde.
Çok sağol Arzucum kaldı nikahla düğün .
hadi kolaylıklar versin çok güzel ol emi?akşam 6 da kınam kızlar hepinizi öpüyorum aralarda girip yazacağıom
yerim ağzını burnunu kolunu bacağını soytarı seni! dur bir yerinde de sana nasıl hitap edebileceğimize bakalım turtam yaaAlmor; canım herşeyin güzel geçmesine sevindim. Hayırlısıyla düğünü de atlatıp doğru balayına ve sonra hayat başlıyor işte. herşey gönlünce olsun canım, şimdiden mutluluklar. Balayının tadını çıkart
Giz; hadi bakalım sıra sende bugün, umarım herşey planladığından daha da güzel olur. Mutluluklar.
Herkeslere günaydınnnnn, bekarlar azalıyor gün geçtikçe. Hepiniz mutlu olun kızlarrrVe tez zamanda bebişleriniz olsun, işte benim lokma tatlım teyzelerine el sallıyor Dün çekilmiş son fotoğrafımız, keyfimiz yerinde çok şükür.
Eki Görüntüle 1115962
Almor; canım herşeyin güzel geçmesine sevindim. Hayırlısıyla düğünü de atlatıp doğru balayına ve sonra hayat başlıyor işte. herşey gönlünce olsun canım, şimdiden mutluluklar. Balayının tadını çıkart
Giz; hadi bakalım sıra sende bugün, umarım herşey planladığından daha da güzel olur. Mutluluklar.
Herkeslere günaydınnnnn, bekarlar azalıyor gün geçtikçe. Hepiniz mutlu olun kızlarrrVe tez zamanda bebişleriniz olsun, işte benim lokma tatlım teyzelerine el sallıyor Dün çekilmiş son fotoğrafımız, keyfimiz yerinde çok şükür.
Eki Görüntüle 1115962
Almor; canım herşeyin güzel geçmesine sevindim. Hayırlısıyla düğünü de atlatıp doğru balayına ve sonra hayat başlıyor işte. herşey gönlünce olsun canım, şimdiden mutluluklar. Balayının tadını çıkart
Eki Görüntüle 1115962
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?