'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Benim düğün salonunda odada beklerken kıyıldı, olmasa hoca söylerdi zaten. Bu arada seninde kınan çok güzel geçer inşallah gizcim.

benim dini nikah
düğün gecesi
salondan eve geldiklten sonra kıyıldı
hoca ya sorduk abdest diye
o da dedi ki abdest olursa daha iyi olur ama
olmadı farz yerleri yıkayın gibi bişi dedi
tam adını hatırlayamadım yalan yanlış bişi demeyeyim
görümcemle
ellerimi kollarımı yıkadık
saçımın bir kısmını ve enseme su verdik
ayaklarımı yıkadım o kadar

ama nikahtan sonra duş alıp abdest de aldım

hatta ben saftirik
ojeleri çıkartmayı unutmuşum duştan bi çıktım oje var
bi daha çıakrttım bi daha abdest alıp şükür namazı kıldım

bizde de nikah düğün gecesi kıyılır ama ben istemedim gferçi 1 5 arası düğün ama kalabalık istemedm evde ne bileyim annem düğün gecesi olsun demişti hoş bugüne bile kalmamalıydı günlerçuvala girmiş gibi strese girdik ailecek annem evde yiyecekler yapıyor yoruluyor ne bileyim ben desen garip haldeyim

çok heyecanlıyım güzelce atlatmayı naisp etsin allah

Ben evlenmeden bir hafta önce hep ağladım, kimseyle göz göze gelemiyorduk hemen boşalıyordu herkesten yaşlar. Gülerken bile arkasından ağlıyorduk. Kınamda çok eğlendim ama hiç ağlamadım, düğünde oynarken bile canım babamla göz göze geldikçe ağladım. Şu an bile ağlıyorum. Bu arada aynı gün evlenmişiz. Sanada mutluluklar canım.

sende bir ömür mutlu olursun inşallah
31 ağustos mu senin düğün
benim 1 eylül dü
bi dönem deşifre oldum diye günü kına günümü yazmıştım

bende hala ağlarım aklıma geldikçe
en basiti anı defterimi okuyamıyorum hala

çok garip bir duygu
sanırım yıllar da geçse aynı hissi yaşamaya devam edicem

Komşum çok sevindim herşeyin güzel geçmesine
Şimdi sıra düğünde inş oda kınan gibi güzel olur

Evet canım 31 Ağustos benim. Şu an aynı duyguları yaşıyoruz seninle. Samsundaki düğünümü izleyemiyorum hala. Uzağa evlenmek çok zormuş. İşe girdiğime bile sevinemiyorum, ailemle nasıl görüşücem diye üzülüyorum daha çok.

kızlar birşey sorucam uçuşa 3 gün kala checin açılıyor yaaa işte otomatik olarak bize pegasus koltuk atamış 14a 14b değiştirebiliriz ama birde ücreti yok doğrumudur bu işlemler böylemi oluyor du

günaydın kızlar..

kınalar geçiyor düğünler geliyor.. aman yarabbim bekar insan sayısı nasıl da azalıyor..
heyecanınızı her zaman olduğu gibi paylaşıyorum maşallah sizlere

almor çok sevindim herşeyin istediğin gibi geçmesine.. darısı düğüne..
giz sıra sende.. herşey çok güzel olacak inşallah..

Komşum çok sevindim herşeyin güzel geçmesine
Şimdi sıra düğünde inş oda kınan gibi güzel olur

Çok sağol komşucum çok şükür atlattık darısı sana olsun inşallah en güzel şekilde.

Çok sağol Arzucum kaldı nikahla düğün .

Almor; canım herşeyin güzel geçmesine sevindim. Hayırlısıyla düğünü de atlatıp doğru balayına ve sonra hayat başlıyor işte. herşey gönlünce olsun canım, şimdiden mutluluklar. Balayının tadını çıkart

Giz; hadi bakalım sıra sende bugün, umarım herşey planladığından daha da güzel olur. Mutluluklar.

Herkeslere günaydınnnnn, bekarlar azalıyor gün geçtikçe. Hepiniz mutlu olun kızlarrr
Ve tez zamanda bebişleriniz olsun, işte benim lokma tatlım teyzelerine el sallıyor Dün çekilmiş son fotoğrafımız, keyfimiz yerinde çok şükür.

Eki Görüntüle 1115962

Şimdi chekin yaptım acaip heyecanlıyım çok az kaldı nilim minik bebeğini paylaşmana çok sevindim

Kızlar hepinizi öpüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok sağol komşucum çok şükür atlattık darısı sana olsun inşallah en güzel şekilde.

Çok sağol Arzucum kaldı nikahla düğün .
geçmesin isteyeceğin kadar güzel olsun canım
akşam 6 da kınam kızlar hepinizi öpüyorum aralarda girip yazacağıom
hadi kolaylıklar versin çok güzel ol emi?
yerim ağzını burnunu kolunu bacağını soytarı seni! dur bir yerinde de sana nasıl hitap edebileceğimize bakalım turtam yaa

Çok sağol Nilcim lokma tatlısını sev bizim yerimize.

nilcim yerız bız onu teyzlerının bitanesı o cınsıyetı bellı mı ya benı ıcımden erkek gecıyo hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…