basladık cnm da henuz bulamadık ev...işi bıraktım cnm su an calışmıyorum..ama emınım uzun surecektr yerleltrme..ramazan a kadar halletsek ıyıydı aslında
galledersiniz canımm zaten ne yapılıyorsa son 2 ay içerisinde tamamlanıyor.. ew, yerleştrme, prowalar ws.....
bazen insan sıkılıyopr ayy artık ewlensekte kurtulsak diyor amaa güzelde oluyor tabiii
geçiyor zaman hele son ay göz ac kapa hoopp koca yanında
valla cok fena olmuş topicbizim cumaları yoldan cıkmalarımız aklıma geldi topikcek
bu akşam beni de gaza getirdilerNil falan..
oyyyy bebegimmmmmmsin
aynen ya...o yuzden su an zaman gecmıyor gibi hissediyorumm
bizim için gün fark etmiyoo canım
o dönem sen aydınlatıyodun
şimdi nil arzu meryem giz fln olunca sohbet coşuyoo bizde üstüne tuz ekiyoruzzzz
*
akşam aksiyonlı geçecek demekki hepinizinnnn
evet yaCumadan başka gün olsa şaşardık
bi de mesaj atıyorduk ya nişanlılara onlar da bize güzel cevaplarla
bu topic hepimizi büyüttü sırada daha çok kızlar var
maşallah herkes coşmuş burda ne güzel eski günlerimi özlemişim
bu topic hepimizi büyüttü sırada daha çok kızlar var
,maşallah herkes coşmuş burda ne güzel eski günlerimi özlemişim
evet yaaz fena değilmişiz
yaa buraya daha sık gelinnn biz de özledikkkk
Senin düğünun ne zaman canim :))Kızlar merhabaaa
Geçen gün yazdım ama kimse görmedi galba beni
Gizimmm maşallah çok güzel olmussun sana hem mail attim kaç kere hem de kkdan msj attım ama ya gitmedi ya da görmedin kuzuminşallah bir ömür çok mutlu olursunuz
Dilosumm Asliimmm ve diğer kızlar çok özledim hepinizi.Benim hayatım kosusturmacayla geçiyor inanılır gibi değil ya artık son günler kaldı resmen.
Evim esyalarimiz herşeyimiz çok içimize sindi inşallah düğünümuzde çok güzel olurr
Öpüyorum sizii :**
Kızlar merhabaaa
Gizimmm maşallah çok güzel olmussun sana hem mail attim kaç kere hem de kkdan msj attım ama ya gitmedi ya da görmedin kuzuminşallah bir ömür çok mutlu olursunuz
Dilosumm Asliimmm ve diğer kızlar çok özledim hepinizi.Benim hayatım kosusturmacayla geçiyor inanılır gibi değil ya artık son günler kaldı resmen.
Evim esyalarimiz herşeyimiz çok içimize sindi inşallah düğünümuzde çok güzel olurr
niiiill harikasın canımm yaaaaa
kocan çok şanslı hakkaten böle kadını kim istemezki canııımmmm ayyy bizde böle oluruz inşallah kızzz
ewlilikte cinsel hayat çok önemliymiş.... karı koca böyle birbrini sewer okşar dokunursa melekler sewinirmiş sewap yazarmış afferin sizee
görürler 17 gün sonra bizimde çenemiz düşmüş akşamı bekliyo olcazzz
Göstericiğizz onlara günlerini nihahahaa
valla cok fena olmuş topicbizim cumaları yoldan cıkmalarımız aklıma geldi topikcek
bu akşam beni de gaza getirdilerNil falan..
oyyyy bebegimmmmmmsin
bizim için gün fark etmiyoo canım
o dönem sen aydınlatıyodun
şimdi nil arzu meryem giz fln olunca sohbet coşuyoo bizde üstüne tuz ekiyoruzzzz
*
akşam aksiyonlı geçecek demekki hepinizinnnn
Kızlar merhabaaa
Gunaydin kizlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evliliği ayakta tutan, şeylerden biri evet. Cinsellik bittiği an maalesef eşler arasına soğukluk giriyor, paylaşımlar azalıyor. Ve erkek cinsi yaradılış itibariyle farklı olduğu için bu ihtiyacını illa ki dışarıdan sağlıyor. Valla ben eşime asla "hayır" demem, hep hazır kıta durumdayımAllah sağlık sıhhat verdiği sürece tabi
Yaaa sizi seviyorum kızlarrrrrr
Bu kızlar sayesinde her gün gaza geliyoruz, eve deli dana gibi gidiyorum. Yok yani böyle giderse benim eşim yakında bel fıtığı olacakBir de suçu bizi atıyorlar, biz onları yoldan çıkartıyormuşuz
Vayy vayyyy neler duyuyorumm, itirafa gelHep sizin yüzünüzden aslında, biz birşey demiyoruz
Canım hoşgeldin, özledik seni. Seninde çok az kalmış, umarım herşey yolunda gider. Sonsuz mutluluklar.
Günaydınnnnnnnnnnnnn taze gelin
Vee herkese Günaydınnnnnnnn, harika bir gün geçirmeniz dileğiyleeeee
Kızlar merhabaaa
zaten kocalara hayır dememek gerekiyormuş istiyorsa yapacaksın...
acaba bizim ewlilik hayatımız nasıl olcak umarım aksiyonlu olur heheheheh insan heveleniyor kıss sen anlatıncaa
nasıl beklicez biz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?