'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hayır demeyeceksin tabi de, bu işi de görev gibi yapmayacaksın. O nasıl zevk almak için yapıyorsa sende kendini düşüneceksin. Öyle tek taraflı olursa olmaz.

doğru diosun canımmm karşılıklı olması lazıım =)

ayyy 2 haftamız kaldı çok şüküüürrr

benimkide baya heycanlı

bi sürü gecelik, çamaşır aldım değişik şeyler falan inşallah kullanırım

Ben ne aldıysam kullanıyorum valla,balayında pek kullanılmıyor sadece ama evde kışın soğuk demedim giydim o saten gecelikleri

Ben ne aldıysam kullanıyorum valla,balayında pek kullanılmıyor sadece ama evde kışın soğuk demedim giydim o saten gecelikleri

ben balkayına da götürürüm ama kullanılır mı bilmiyorum zaten bütün gün bikinili olcam bi de akşam şort falan giyerim zaten artık geceliklere gerek kalır mı bilmiyroum =))

haa bi de bişey dicem biz gelin alışwerişine çıktığımızda 6 lı set gecelik werdiler annem bunu kullanmazsın falan dedi bana ama satıcı kızda kullanır falan dedi... aldım bende .. sen almış mıydın kullanılıyor mu??

Bende aldım renk renk ceşit çeşit kullanmayı dusunuyorum acıkcası ıççamasırı magazalarının önunden gecerken hala gözüm kalıyo gecelıklerde

Ya eskiden o 6'lı setler alınırmış, lohusalıkta giyilirmiş, ne alakaysa. Lohusa mevlüdü okunurken o dantelli gecelik sabahlık giyilirmiş, bence çok komik. Neyse işte bende almıştım 6'lı set. Hepsini giydim ve hala giyiyorum. Özellikle hafta sonları Sabahta sabahlığımı alıyorum üzerime, kahvaltımı hazırlıyorum. Eskidenmiş o, boşver hepsini doya doya giy. kenarda ne bekleyecekmiş acaba o gecelikler?

Bende aldım renk renk ceşit çeşit kullanmayı dusunuyorum acıkcası ıççamasırı magazalarının önunden gecerken hala gözüm kalıyo gecelıklerde

Kullan tabi, gece yatarken bile bakımlı ol. Ben bekarken de çok severdim saten gecelik-pijama falan. Vardı giyerdim arada

ben de aldım onlardann kullaniiiciiğiimmm
balayına da renk renk aldımmm
hepsini kullanmayı değerlendirmeyi düşünüyorumm

ayyy sorma benimde ağzım açık kalıyor aldığım zaman da annem kızıyor artık bu ne böle çocuk sapık diycek dio ahahahahh

Aferin kız sana, kullan tabi bol bol hepsini, içinde kalmasın. Ben 6'lı seti balayına götürmemiştim. Sabahlık olmayanları götürmüştüm. Pek kullanılmadı gerçi balayında ama, evde kullanıyorum. Gerçi göbek büyüdükçe zor kullanırım biraz

yolunuzdan geliyoruz bebekk
*
ya ben hep öyle çamaşır ve gecelik aldım
annem yine de klimada hasta olurum die uzun pijama koydu çantayaa
giymeyi düşünüyomuyumm -hayırrrr
*
göbek olunca şortlu takımlar giy nilocan alt şort üste de ımm düşünüyorumm
bişe giymesen de olurrrr

almıycaktım satıcı kız zorla sattı yok kullanırsın yok bilmem nee anaam çok da pahalılar aldım sonra pişman oldum ya kullanmazsam diye düşündüm...

gerçii o kadar para werdik yaa giyerim napiiim.... hamile olcağım zaman onlar işe yarr diye düşünüyorum biraz büyük oluyor onlar ne kadar en küçüğünü almış olsamda...

Kullan tabi, gece yatarken bile bakımlı ol. Ben bekarken de çok severdim saten gecelik-pijama falan. Vardı giyerdim arada
Bende oyle olsun ıstıyorum nilcimm hiç kendımı salmaya niyetim yok

Kullanmak lazım tabı diloş

eweeeet bi kadın yatakta bile bakımlı olmalııııı bu yaşlarımız bi daha gelmezzzz

ayyy sorma benimde ağzım açık kalıyor aldığım zaman da annem kızıyor artık bu ne böle çocuk sapık diycek dio ahahahahh

Bu annelerde alem Gören duyan da onlar hiç birşey yapmamış sanacak, kızlarına gelince "adam sapık sanacak" diyorlar. Ben annemin çeyizdeki geceliklerini gördüm ağzım açık kaldı

Sakın haaa, ne pijaması kızım Ayrıca üşümezsin emin ol

Kullanırsın ya, ben kullanıyorum yani. Hamilelik için öyle güzel şeyler var ki, düşünme o yüzde.
Bende oyle olsun ıstıyorum nilcimm hiç kendımı salmaya niyetim yok

Kullanmak lazım tabı diloş

Aman sakın, bazen insan zorlanıyor evet. İş-ev işleri koşturmaca falan, bazen ufff şu pijamaları çekeyim üstüme ohh diyorsun, tabi ki yapıyorsun da ama arada şaşırtmak gerek, heyecan katmak gerek

eweeeet bi kadın yatakta bile bakımlı olmalııııı bu yaşlarımız bi daha gelmezzzz

İştee buuuuuuuuuu, harikasınız kızlar

Kizlar ben balayinda sadece bir tanesini giyebilmistim

Sakın haaa, ne pijaması kızım Ayrıca üşümezsin emin ol

giymiciiiimm zatii
ama sonradan kendi de dedii öyle de yatsanız sarının birbirinizi ısıtırsınız didiii

Kizlar ben balayinda sadece bir tanesini giyebilmistim

aheyy aheyy valizi boşuna doldurmadık inşallah
neyse ben aksiyon başlamadan dur ya ben giyim şunlardan boşuna getirmiş olmiim der ambiyansı bozarımmm

annem bana o renk renk gecelikleri her ne kadar alma desede aldım wallaa mağazada bana "alma onu ne terbiyesizsin" bilmem ne diyor hep ben de ona "gencim ben kullanırım giyerim sewiyorum " diyorum bende çok fenayım

ama harbiden çok hoşuma gidiyor böle gördükçe al beni diyor sankiii

nişanlım ewimizdeki çekmeceme bakmış görmüş bana diyorki aşkııım bunlar ne böle sen neler almışsın diyorrr hoşuna da gidiyor yanii bence her erkek sewer yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…